Bloomingvilles moderne sættekasser

sættekasser til børn, børneværelse sættekasser, sættekasser til børn, kasser til børneværelset, sættekasser til børneværelset, sættekasse til pigeværelset, sættekasser til drengeværelset

Sættekasser synes jeg er en super måde at udstille børnenes legetøj, når ungerne ikke bruger det.

Mine egne børn er også gode til selv at fylde deres sættekasser med legetøj, og ofte indgår hylderne også i legen. De er f.eks bamses hus eller hylder i supermarkedet.

Overvejer du at investere en eller flere sættekasser til børneværelset, så vil jeg anbefale du tjekker de flotte sættekasser fra Bloomingville ud.

bloomingville-ottekantet-sættekasse

Fin sekskantet sættekasse med hylde fra Bloomingville. Malet i en støvet blå farve på ydersiden. Naturfarvet indeni og med et print af den sødeste lille bjørn. Måler ca. 44 x 38,5 cm. og 16 cm. dyb. Pris: 499 kr. Se den her!

SkBloomingville-Sættekasseærmbillede 2016-03-28 kl. 22.43.26

Rektangulær sættekasse fra Bloomingville.
Sættekasse i naturtræ med en flot skyblå bagside og den fineste lille ræv printet på. Helt perfekt til at dekorere børneværelset med. Måler 50 x 36 cm. og 10 cm. dyb. Pris: 429 kr. Se den her!

Bloomingville-sættekasser-Lyserøde

Kvadratiske sættekasser til børneværelset fra Bloomingville. Disse er malet lyserøde udenpå, og indeni er der print med søde motiver. Perfekt til pigeværelset.  De fine kasser kommer i et sæt af 2 stk. Vægophæng bagpå. Måler: Lille: 25 x 25 cm. og 19 cm. dyb og Stor: 28 x 28 cm. og 21 cm. dyb. Pris: 599 kr. Se dem her!

Bloomingville-Sættekasser-Mint

Kvadratiske sættekasser til børneværelset fra Bloomingville. Disse er malet mint udenpå, og indeni er der print med søde motiver. Perfekt til drengeværelset. De fine kasser kommer i et sæt af 2 stk. Vægophæng bagpå. Måler: Lille: 25 x 25 cm. og 19 cm. dyb ogStor: 28 x 28 cm. og 21 cm. dyb.Pris: 599 kr. Se dem her!

Kvadratisk-Kasse-til-ophæng

Her har du de sødeste kasser til ophæng i pigefarver fra Bloomingville.
Med print på bagsiden og lyserød yderside. Perfekt til pigeværelset. Se sættet her!

Sekskantede-kasser-til-ophæng

Sekskantet kassesæt i lyst træ fra Bloomingville.
Dette sæt er malet skyblå på ydersiden med de fineste print indeni kasserne.Kommer i et sæt af tre kasser i tre forskellige størrelser. Perfekt til børneværelset. Pris: 999 kr. Se dem her!

sættekasse-hus

Lille husformet sættekasse fra Bloomingville med lyserøde/hvide striber i.
Perfekt til børneværelset. Måler: 25 cm. bred, 32,5 cm. høj, 6 cm. dyb. Pris: 159 kr. Se den her!

hus-sættekasse

Sættekasse formet som et hus. Lavet i natur træ med hvidmalet indeni. 55 cm i højden, 40 cm i bredden og 10 cm i dybden. Med beslag, så den kan hænge på væggen. Pris: 329 kr. Se den her!
You may also like...