SEBRAs Økologiske ammepuder

En behagelig ammepude er for mange et absolut must for mange mødre, mens der ammes.

Når der ammes, er ammepuden i tæt kontakt med både mor og barns hud, og derfor kan det være en god ide og et fornuftigt valgt at vælge en økologisk ammepude, så unødige kemikalier ikke kommer i kontakt med jeres hus.

pixizoo.dk kan du købe lækre og flot designet økologiske ammepudder fra børnemærket Sebra

Skærmbillede 2016-01-14 kl. 10.55.39Økologiske ammepuder fra Sebra – Lyserrød/Lilla med skovens dyr

Ammepuderne fra Sebra er lavet i 100% økologisk bomuld og fyldet er med 100% polyester fyld som giver en fast form giver en behagelig støtte under amningen.

Sebra laver ammepudder i moderne farverig stof, som gør puden dekorativ, når i ikke ammer. Betrækket på ammepudden kan tages af og maskinvaskes. Ammepuden kan også bruges som støtte rundt om babyen når babyen skal lære og sidde selv.

Pris: 300 kr – Gå til shop

sebra_ammepude_skovens_dyr_bl_Økologiske ammepuder fra Sebra – Lyseblå/Blå med skovens dyr

Ammepuderne fra Sebra er lavet i 100% økologisk bomuld og fyldet er med 100% polyester fyld som giver en fast form giver en god støtte under amningen.

Sebra laver flotte moderne ammepudder i farverig stof, som gør puden dekorativ og flot, når i ikke ammer.  Ammepuden kan også bruges som støtte rundt om babyen når babyen skal lære og sidde selv. Betrækket på ammepudden kan tages af og maskinvaskes.

Pris: 300 kr – Gå til shop

5704680021403

Økologisk Sebra ammepude – Village pige

Flot ammepude fra danske Sebra med “village” betræk i 100 % økologisk bomuld. Betrækket er i pastelfarver med motiver fra en “village”.

Ammepuden er behagelig for barnet når der ammes, og samtidig skåner du din egen nakke og skuldre imens du ammer mod overbelastning. Betrækket kan tages af og vaskes i maskinen. Fyldet i ammepuden består af 100 % polyester.

Pris: 300 kr – Gå til shop

5704680021410

Økologisk Sebra ammepude – Village dreng

Flot ammepude fra danske Sebra med “village” betræk i 100 % økologisk bomuld. Betrækket er i blå pastelfarver med motiver fra en “village”.

Ammepuden er behagelig for barnet når der ammes, og samtidig skåner du din egen nakke og skuldre imens du ammer mod overbelastning. Fyldet i ammepuden består af 100 % polyester. Betrækket kan tages af og vaskes i maskinen.

Pris: 300 kr – Gå til shop

Kilde: Naturligtliv.dk

 
Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...