Udklædning: Disney Prinsesse Tiara

disney prinsesse tiara, disney prinsse tiara, prinsesse tiara, disney tiara, disney krone, disney prinsesse krone, tiara disney prinsesse, tiara prinsesse disney

Mangler Disney Prinsessen en Disney Prinsesse Tiara?

De fleste små piger har en eller flere Disney prinsesse kjole, men ingen prinsesse er komplet uden den perfekte Disney prinsesse tiara, som matcher kjolen.

Disneystore.dk er Disneys autoriseret danske forhandler, og på siden kan du finde et stort antal flotte produkter med Disneys mange fantastiske prinsesser og udklædning og påklædning til små piger, som gerne vil leve sin ind i Disney prinsesse universet med alt udstyret i orden.

Vi hos børneværelset har fundet 12 forskellige fantastiske Disney prinsesse tiaras, som passer perfekt til en prinsesse kjole.

disney prinsesse tiara, disney prinsse tiara, prinsesse tiara, disney tiara, disney krone, disney prinsesse krone, tiara disney prinsesse, tiara prinsesse disney

De fleste af disse Disney prinsesse tiaras har hårspænder i siden, så de nemt kan fastsættes i håret, og ikke falder af når der leges, danses og hoppes rundt.

Hver er disse tiaras har billeder af den prinsesse de “tilhører” i centrum af tiaren og smuk skinnende “diamanter” rundt omkring billedet. Hver tiara er også designet i farver som matcher Disney prinsessens stil og kendetegn. F.eks er Tornerose tiaraen i din lyserød, mens prinsesse Jasmins tiara er i hendes kendetegns farve blå. Tiarene er lavet i metal, og ikke plastik, for at give dem en bedre kvalitet, og undgå at se ser billige ud og at de går i stykker.

Alle tiaras er lavet i one size og er egnet til børn over 3 år. Tiarene egner sig ikke til børn under 36 måneder, på grund af de små dele der er på nogle af tiarene.

Mangler du mere til Disney Prinsesse udklædningen, så husk også at se vores artikel om Disney prinsesse sko. Du kan finde artiklen her.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...