10 fede og anderledes julekalendere til piger!

julekalendere til piger, pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, frost julekalender, julekalender med frost, julekalender med lego

Find julekalendere til piger her!

Julen nærmer sig med hastige skrid, og når man har børn, så starter stemningen og forventningen til jul allerede i september måned.

Efter lang tids plagen blev vores julekalendere på DVD fundet frem, og de kører allerede flittigt på DVDén. De mange julesange har også fået os i julestemning, og vi er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere.

Hvis du ligesom os syntes at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har vi her samlet en liste med 10 fede og anderledes julekalendere til piger i år!

5 fede og anderledes julekalendere til piger:

Frost 2 julekalender, julekalender med frost 2, frost julekalender

Disney Frost 2 Julekalender til piger

Frost eventyret vil ingen ende tage og med offentliggørelsen af den nye FROST 2, som har præmiere lige før december er kærligheden atter fornyet.

Denne julekalender vil med sikkerhed få 99% af alle piger til at viiiine af glæde. Frost 2 julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, med blandt andet Elsa blyantspidser, Anna og Elsa armbånd, Frost 2 hårtilbehør, Frost øreringe, Fluff Olaf nøglering, Frost tekstil klistermærker og meget meget mere!

Køb Frost 2 julekalenderen her!

 

baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj

Baby Born Julekalender til piger

Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med baby born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille baby born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby born.

Denne søde Baby Born julekalender indeholder: Et tørklæde, en vest, en t-shirt, et par bukser, en nederdel, en sparkedragt, et par sko, et par støvler, en hagesmæk, et par handsker, en hue, fire halskæder, to armbånd, et hårbånd, et rensdyr hårbånd, et par solbriller, en drikkedunk, et glas, en sut, en skuldertaske, en taske, et vedhæng/kæde

Køb Baby Born julekalender her

puslespils julekalender til børn, børne julekalender, julekalender til piger, anderledes julekalender til piger, julekalender med puslespil, puslespils julekalender til piger

Puslespils julekalender

En sjov og anderledes julekalender til børn og voksne. I julekalenderen findes du puslespilsbrikker og når du når den 24 december har du samlet 1000 puslespilsbrikker.

Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften.

På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Køb Puslespils julekalenderen her

 

byg selv julekalender, julekalender byg selv, byg selv pakkekalender, piger julekalender, anderledes julekalender til piger,

Design Letters julekalender

Sød og dekorativ julekalender til det stilrene børneværelse.

Den smukke Design Letters kalender er fremstillet i PU læder, som giver den et super lækkert og tidløst look. Pakkekalenderen har 24 lommer, hvor du kan lægge små gaver i, så der er en til hver dag op til juleaften.

Hæng den fine Design Letters julekalender op i børneværelset, hvor den både vil fungere som sød julepynt og samtidigt blive højt elsket af de små kalendergavers modtager. Denne julekalender er perfekt til byg selv. Måler: B 50 x H 75 cm.

Køb Design Letters julekalender her

Pakkekalender-til-piger

Pakkekalender til piger

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din datter eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte pakkekalendere til piger i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

1928736

Pixi julekalender

pixi-bog-julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit.

PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul.

I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Se PIXI julekalenderen her

Hatchimals julekalender, julekalender til piger, pige julekalender, Hatchimals jul, pige julekalender med Hatchimals, julekalender med Hatchimals

Hatchimals Julekalender

Er hun Hatchimals fan? Så giv hende denne julekalender med 24 dages Hatchimals sjov!

Julekalenderen indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Køb Hatchimals Julekalender her

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

Er dit pigestor fan af Play-doh i hverdagen, hvorfor så ikke give hende en PlayDoh julekalender.

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Køb Play-Doh julekalender her

hama julekalender, julekalender med hama perler, perler julekalender, advents kalender med hama perler, kreative julekalendere, kreative julekalendere til børn, julekalendere 2018

Hama Midi Julekalender med 24 låger

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad din pige har brug for til at lave de 24 motiver.

Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb Hama perle julekalenderen her

neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Neglelak Julekalender til piger

Er din pige stor nok til neglelak? Så lad hende starte sin egen neglelak samling med denne julekalender.

Denne neglelak julekalenderen er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Det er naturligvis en ny farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. (husk at købe neglelak fjerner)

Køb Neglelak julekalender her

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...