julekalendere til piger, pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, frost julekalender, julekalender med frost, julekalender med lego, Julekalender med Frost, Play mobil julekalender, barbie julekalender, Baby born juleklaender, Pixi bøger julekalender, Pokemon julekalender, Playmobil julekalender til piger, havfrue julekalender

10+ fede og anderledes julekalendere til piger!

Find julekalendere til piger her!

Julen nærmer sig med hastige skrid, og når man har børn, så starter stemningen og forventningen til jul allerede i september måned.

Julekalenderne fra tidligere år kører allerede på fjernsynet og de mange julesange har også fået os i julestemning, og vi er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere.

Hvis du ligesom os syntes at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har vi her samlet en liste med 10+ fede og anderledes julekalendere til piger i år!

Note: Artiklen om julekalendere til piger er sidst opdateret D. 19/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

10 fede og anderledes julekalendere til piger:

Julekalender med Frozen

Tag med Anna og Elsa fra Disney Frozen på nye eventyr mens du tæller ned til juleaften med denne skønne Frost julekalender.

Julekalenderen indeholder 24 dages skønne Frost gaver, som både kan bruges i skolen og børneværelset.

Køb Julekalenderen med Frost her

 
Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen 2 julekalender 2023

Gå julen i møde med Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna og deres venner med denne Frost Julekalender.

Der er 24 låger i julekalenderen og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som 3D figurer, halskæde, tape,Lineal, Blyant, hår elastikker, armbånd og meget mere!

Køb Frozen 2 julekalender 2023 her!

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år, Disney julekalender, julekalender med Minnie Mouse, julekalender til børn, Disney Minnie Mouse julekalender, Minnie mouse julekalender

Minnie Mouse Julekalender

Gå julen i møde med Minnie Mouse julekalenderen. Den er inspireret af Disneys Minnie Mouse’s moderne stil og tidløse charme og julekalenderen er lavet som et legesæt, der indeholder en 25 cm høj Minnie-dukke iført et trendy ferieoutfit. Derudover inkluderer den også 24 ekstra tøjstykker og tilbehør i en smukt dekoreret vinterinspireret æske.

Når du når til jul, kan du bruge timer på at lege med og kombinere tøj og tilbehør for at skabe dit helt eget, unikke look. Dette Minnie Mouse-gavesæt indeholder tre kjoler, en jakke, en top, to nederdele, fem hovedbeklædninger, tre par solbriller, fire tasker, en rygsæk, fem par sko, en kaffekop og en vandflaske – alt sammen i selskab med Minnie Mouse-dukken. Uegnet for børn under 3 år pga små dele.

Køb Minnie Mouse julekalender

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år, Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, julekalender til børn, Disney Prinsesse julekalender, Frost julekalender

Disney Princess Julekalender

En Disney Princess Julekalender er den perfekte måde for små prinsesser at tælle ned til jul. Kalenderne er fyldt med sjove overraskelser, der er inspireret af deres yndlings Prinsesse Disney-film. Inde bag de 24 låger vil du opdage en skattekiste af Disney-magi, herunder 4 små prinsessedukker i festligt ferietøj.

Disse dukker er den perfekte ledsager til eventyrlige venner. Derudover vil du møde 5 velkendte karaktervenner, som dine prinsesser kan dele deres eventyr med. Der er også 16 tilbehør, der giver mulighed for at skabe de mest fantastiske og fantasifulde scener og historier.

For at gøre oplevelsen endnu mere speciel indeholder kalenderen også en vinter scene med ekstra pop-out legestykker fra pakken. Dette giver dig mulighed for at skabe en smuk og tryllebindende vinterverden for dine prinsesser at udforske.

Køb Disney Prinsessernes julekalender her

julekalender til børn, julekalender til børn 2022, de bedste julekalender til børn 2021, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Legetøjsjulekalender, Play Doh julekalender 2021, Doh Play julekalender, anderledes julekalender, ler julekalender 2021

Play-Doh julekalender

Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og lad legen begynde! Julekalenderen indeholder blandt Play Doh, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantastiske kreationer!

Julekalenderen indeholder 24 forskellige Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem hele december måned.

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh Julekalender her

Julekalendere til piger, julekalender 2021, baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj
Baby Born Julekalender til piger

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born – Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med Baby Born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille Baby Born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby Born.

Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Køb Baby Born julekalender her

Rasmus klump julekalender med bøger, 2022 Rasmus klumo julekalender, julekalender med Rasmus klump, julekalender med bøger, adventskalender med bøger, bog pixi julekalender Rasmus Klump

Rasmus Klump – Pixi bog Julekalender

Gå julen i møde Rasmus Klump og vennerne igennem 24 PIXI bøger!

Denne skønne Rasmus Klumo PIXI-julekalenderen indeholder 24 Pixi-bøger , hvilket betyder der er en til hver dag fra 1 december og frem til juleaften. Hver bog er bag en nummeret låge.

Læs historier som  det glemte tog og en overraskende tur til Månen, da Rasmus Klump og vennerne skulle ud og fælde juletræ og da Pildskadden drog på eventyr helt alene. Du går også et par H. C. Andersen-eventyr med Rasmus Klump og vennerne i hovedrollerne?

Julekalenderen er også flot som pynt på børneværelset og Pixi®-bøgerne kan naturligvis læses året rundt. Denne adventskalener er passende for børn fra ca. 3 år og op efter

Pris: 170 kr – Køb Rasmus Klump PIXI julekalenderen her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn

Barbie Vinter Eventyr Julekalender 2023

Barbies julekalender indeholder 24 eventyrlige gaver. Dyk, fly og udforsk det skønne Dreamtopia med dette års julekalender, som er spækket med spændende overraskelser. Kalenderen indeholder alt fra én Barbie, til kæledyr og massevis af eventyrlige accessoires som Barbie kan lege med.

Tæl ned til julen med Barbie og hendes daglige overraskelses gaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche og fortælle et nyt eventyr!

Køb Barbie julekalenderen her

Julekalender med dukke, Barbie julekalender 2023, Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2023, bedste julekalendere til piger 2023, Barbie Fashionista Julekalender, Julekalender til piger, julekalender med dukker

Barbie Fashionista Julekalender

En glamourøs Barbie-julekalender med 24 låger – én til hver dag i december frem til den mest vidunderlige aften, juleaften!

Inde i Barbie-julekalenderen venter 24 strålende overraskelser, der vil bringe smil og glæde til dit barn.

Blandt de spændende overraskelser finder du en smuk Barbie-dukke og hendes søde kat. Dit barn vil begynde juleaftællingen i selskab med den ikoniske Barbie og hendes kæledyr.

Denne julekalender anbefales til børn fra 3 år og derover og er den perfekte måde at sprede julemagi og glæde i december måned.

Køb Barbie Fashionista Julekalender her

LOL Julekalender 2023, LOL Julekalender, julekalender med LOL, julekalender til piger, julekalender til børn, legetøjsjulekalender, LOL surprice julekalender, julekalender med legetøj

LOL surprice Julekalender 2023

LOL Surprise 2023 adventskalender! Inde i denne julekalender gemmer sig en LOL Surprise samlerdukke ved navn Makeover Babe 2.0, der er klar til at skabe et unikt look med en imponerende kombination af detaljer. Opdag en ny skat hver dag i denne julekalender!

Gå på opdagelse i verdenen af Makeover Babe 2.0, med hendes elegante mode, sko, tilbehør og charmerende detaljer med iøjnefaldende mønstre, der får hende til at skille sig ud fra mængden.

Der er hele 24 fantastiske modeelementer, der kan pakkes ud til din dukke, inklusive glamourøse kjoler, tilbehør og sko til enhver lejlighed. Mix og match de forskellige stykker for at skabe utallige modetrends, og glæd dig til en ny og spændende overraskelse hver eneste dag i hele måneden!

LOL Surprise samlerdukker med deres unikke stilfulde hår, sjove outfits og omhyggeligt designede tilbehørsdele udgør det perfekte legetøj og legesæt til børn.

Køb LOL julekalenderen 2023 her

Pakkekalender-til-piger

Pakkekalender til piger

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din datter eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte pakkekalendere til piger i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 499,-

pixi-bog-julekalender

Pixi julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit.

PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul.

I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Se PIXI julekalenderen her

Minecraft 2022, Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2022, julekalendere til drenge, julekalender til piger, anderledes julekalendere, legetøjs julekalender til børn,

Minecraft Julekalender (Minecraft Mob Head Julekalender)

Den perfekte kalender til alle de seje Minecraft fans, både online og offline.

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften og vi garantere at denne julekalender vil gør ventetiden til juleaften meget nemmere.

Se Minecraft julekalender her

neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Neglelak Julekalender til piger

Er din pige stor nok til neglelak? Så lad hende starte sin egen neglelak samling med denne julekalender.

Denne neglelak julekalenderen er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Det er naturligvis en ny farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. (husk at købe neglelak fjerner)

Køb Neglelak julekalender her

Pokemon julekalender, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, julekalender til drenge, drenge julekalender, julekalender 2022

Pokemon Deluxe julekalender

Med denne Pokemon Deluxe julekalender, kan børn tælle ned fra første dag i Decemeber helt frem til juleaften. Kalenderen åbner op til en speciel juleudgave med lys og lyde.

Bag hver låge gemmer der sig 1 ud af 16 inkluderede Pokemon-figurer, som har et flot perlefinish og et juletema. Børn kan finde alle deres favorit pokemons som Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander og mange flere. Alle inkluderede figurer er inspireret af The Pokemon Animated Series. Der medfølger også 1 ud 18 stykker tilbehør i juletema

Kalenderen gør hver dag i december til en spændende overraskelse.

Køb Pokemon Deluxe julekalender her

julekalendere til piger, pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, frost julekalender, julekalender med frost, julekalender med lego, Julekalender med Frost, Play mobil julekalender, barbie julekalender

Gem

Gem

Gem