10 fede og anderledes julekalendere til piger!

julekalendere til piger, pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, frost julekalender, julekalender med frost, julekalender med lego

Find julekalendere til piger her!

Julen nærmer sig med hastige skrid, og når man har børn, så starter stemningen og forventningen til jul allerede i september måned.

Efter lang tids plagen blev julekalendere på DVD fundet frem, og de kører allerede flittigt på DVDén. De mange julesange har også fået os i julestemning, og vi er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere.

Hvis du ligesom os syntes at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har vi her samlet en liste med 10 fede og anderledes julekalendere til piger i år!

Note: Artiklen om julekalendere til piger er sidst opdateret D. 19/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

10 fede og anderledes julekalendere til piger:

 
Frost julekalender 2020, Frost 2 julekalender 2020, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Frozen

Frozen julekalender – Nyhed 2020

En ny og flot Frozen julekalender fra 2020. Overrask Frost-fanen med denne skønne julekalender som indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Køb Frozen julekalender 2020 her!

baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj
Baby Born Julekalender til piger

Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med baby born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille baby born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby born.

Denne søde Baby Born julekalender indeholder: Et tørklæde, en vest, en t-shirt, et par bukser, en nederdel, en sparkedragt, et par sko, et par støvler, en hagesmæk, et par handsker, en hue, fire halskæder, to armbånd, et hårbånd, et rensdyr hårbånd, et par solbriller, en drikkedunk, et glas, en sut, en skuldertaske, en taske, et vedhæng/kæde

Køb Baby Born julekalender her

puslespils julekalender til børn, børne julekalender, julekalender til piger, anderledes julekalender til piger, julekalender med puslespil, puslespils julekalender til piger
Puslespils julekalender

En sjov og anderledes julekalender til børn og voksne. I julekalenderen findes du puslespilsbrikker og når du når den 24 december har du samlet 1000 puslespilsbrikker.

Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften.

På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Køb Puslespils julekalenderen her

Frost julekalender 2020, Frost 2 julekalender 2020, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Frozen
Frozen 2 Julekalender 2020

En fantastisk flot Frost julekalender 2020 med massere af sjove små gaver til at få den lange ventetid i december til at gå!

Julekalenderen indeholder viskelæder, blyanter, nøglering, puslespil og meget mere!

Køb Frozen julekalenderen her!

LOL Julekalender 2020,  LOL Julekalender, julekalender med LOL, julekalender til piger, julekalender til børn, legetøjsjulekalender,

LOL Julekalender 2020

L.O.L. Surprise Outfit of the Day til julen 2020. Med mere end 24 overraskelser er der en L.O.L. overraskelse til alle L.O.L. fans hver dag i julen. OOTD indeholder 24 låger med eksklusivt tilbehør til L.O.L. dukkerne + en eksklusiv L.O.L. dukke.

Køb LOL julekalenderen 2020 her

Pakkekalender-til-piger
Pakkekalender til piger

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din datter eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte pakkekalendere til piger i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

pixi-bog-julekalender
Pixi julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit.

PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul.

I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Se PIXI julekalenderen her

Hatchimals julekalender, julekalender til piger, pige julekalender, Hatchimals jul, pige julekalender med Hatchimals, julekalender med Hatchimals

Hatchimals Julekalender

Er hun Hatchimals fan? Så giv hende denne julekalender med 24 dages Hatchimals sjov!

Julekalenderen indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Køb Hatchimals Julekalender her

hama julekalender, julekalender med hama perler, perler julekalender, advents kalender med hama perler, kreative julekalendere, kreative julekalendere til børn, julekalendere 2018
Hama Midi Julekalender med 24 låger

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad din pige har brug for til at lave de 24 motiver.

Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb Hama perle julekalenderen her

neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender
Neglelak Julekalender til piger

Er din pige stor nok til neglelak? Så lad hende starte sin egen neglelak samling med denne julekalender.

Denne neglelak julekalenderen er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Det er naturligvis en ny farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. (husk at købe neglelak fjerner)

Køb Neglelak julekalender her

slim julekalender, julekalender med slim, adventskalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjuleklaender

Magic Slime Julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse.

Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

Gem

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Find flere legetøjsjulekalendere til børn her!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...