Abe maske, abe ansigt maske, udklædningsmaske af abe, Abe udklædningsmaske, dyre maske, dyremaske, abe dyremaske, gratis masker, masker til børn, gratis masker til børn, print selv maske, bjørne maske, brun bjørn maske, isbjørne maske, Hvid bjørn maske

10 gratis dyremasker til piger og drenge

Skal dit barn være et dyr til fastelavn eller Halloween?

Vi giver en hjælpende hånd med disse 10 gratis dyremasker.

Vi mener at alle børn fortjener at blive klædt ud, som det de ønsker, uden at ødelægge forældrenes budget. Derfor laver vi gratis masker til Fastelavn og Halloween.

Vi har allerede lavet 10 gratis masker, hvor du blandt andet kan downloade en Batman maske, Spiderman maske, The Flask maske, Minions maske samt mange flere gratis masker. Se de 10 gratis fastelavnsmasker til piger og drenge.

Læs også >> 8 gratis halloween masker til piger og drenge

Alle fastelavnsmaskerne kan downloades gratis og frit benyttes til privat brug.

Se vores 10 gratis dyremasker her:

Abe maske, abe ansigt maske, udklædningsmaske af abe, Abe udklædningsmaske, dyre maske, dyremaske, abe dyremaske, gratis masker,

Abe maske

En super sød og sej abe maske. Aben smiler, for hvorfor skulle den ikke være glad. Masken kan bruges af både piger og drenge til fastelavn og halloween. Masken kan, ligesom alle andre masker i denne oversigt, downloades gratis.

Download Abe maske

mickey-mouse-maske-fastelavn-halloween-01

Mickey Mouse maske

En helt simpel maske af en sort mus, ala Mickey Mouse

Download Mickey Mouse maske

udklædningsmasker, fastelavnsmasker, halloweenmaker, masker til fastelavn, udklædningsmasker, makser til udklædning, gratis masker, gratis fastelavnsmasker, gratis masker til fastelavn, gratis halloween masker, gratis masker til halloween, mickey mouse maske, maske med mus

Mus maske

En sød grå mus maske med store øre og knurhår. Mus masken man bruges af både piger og drenge til både fastelavn og Halloween.

Download mus maske

Hamster maske, maske med hamster, hamster ansigt maske, gratis maske, gratis dyremaske, masker til børn, gratis masker til børn, print selv maske

Hamster maske

En sød brun hamster maske med små øre og store øjne. Hamster masken man bruges af både piger og drenge til både fastelavn og Halloween.

Download hamster maske

Ræv maske, maske af ræv, Fox mask, fastelavns masker, udklædningsmasker, Ræv udklædningsmaske

Ræv maske

Tag masken på og forvandl dig til en sød ræv med støre og næse. Masken man bruges af både piger og drenge til både fastelavn og Halloween. Masken kan, ligesom alle andre masker i denne oversigt, downloades gratis.

Download Ræv maske

print-selv-Katte-maske-børneværelset-fastelavn-01
Pige katte maske

Kender du en lille pige, der gerne vil klædes ud som en smuk pige kat, så er denne fastelavnsmaske perfekt. Vores katte maske til piger er super sød med lyserøde ører og lange øjenvipper.

Download Pige katte maske

print-selv-Katte-brun-maske-børneværelset-fastelavn-01

Brun katte maske

Vil dit barn gerne klædes ud til en kat med spidse ører, så er denne fastelavnsmaske perfekt. Vores katte maske er designet i brune farver og med store øjne.

Download Brun katte maske

isbjørne maske, Hvid bjørn maske, udklædningsmaske, Fastelavnsmaske, dyremaske, maske med dyr, maske med isbjørn,

Isbjørn maske

En Isbjørn er en af de smukkeste dyr og en sød udklædning til både små piger og drenge. Vores isbjørne maske er designet i hvid og med store øjne.

Download Isbjørn maske

Panda-maske-fastelavn-print-selv-gratis-01

Panda maske

En panda er en af verdens sødeste dyr og en sød udklædning til både små piger og drenge.

Download Panda maske

bjørne maske, brun bjørn maske, udklædningsmaske, Fastelavnsmaske, dyremaske, maske med dyr, maske med bjørn, maske med brun bjørn

Brun bjørn maske

En brun bjørn er super sej, både som udklædning til piger og drenge. Vores brun bjørne maske er designet i brune nuancer og med store øjne.

Download bjørn maske

Læs også >> 40+ gaveideer: Gaver til nyfødte og babyer