udklædningsmasker, fastelavnsmasker, halloweenmaker, masker til fastelavn, udklædningsmasker, makser til udklædning, gratis masker, gratis fastelavnsmasker, gratis masker til fastelavn, gratis halloween masker, gratis masker til halloween, frankenstien maske, panda maske, Minions maske, superhelte maske, batman maske

10 gratis fastelavnsmasker til piger og drenge

Mange børn elsker at klæde sig ud, både til fastelavn og Halloween men også resten af året.

Derfor har vi brugt vores kreative evner og designet 10 helt unikke fastelavnsmasker, som du kan bruge til fastelavn, halloween eller bare til en sjov dag med udklædning.

Vi har designet maskerne så der er nogle for måde piger og drenge, samt fastelavnsmasker der passer til både piger og drenge. Alle fastelavnsmaskerne kan downloades gratis og frit benyttes til privat brug.

Maskerne kan bruge som de er i fantasifuld leg eller kobineres med fastelavn og halloween kostumer.

Læs også >> 10 gratis dyremasker til piger og drenge

Se børneværelsets 10 gratis fastelavnsmasker her:

Print-selv-the-flash-maske-gratis-01

The Flash superhelte maske

Flash, også kendt som Barry Allen, er en ikonisk DC Comics-superhelt. Han opnåede sine hurtige kræfter efter et lynnedslag og en kemisk eksplosion. Flash er berømt for sin utrolige hastighed, hvilket giver ham evnen til at bevæge sig så hurtigt, at tiden synes at stå stille. Med sin røde dragt og lynlogo er han Central Citys beskytter. Barry er ikke kun en fantastisk helt, men også en dedikeret videnskabsmand og medlem af Justice League. Hans evner omfatter lynnedslag og evnen til at rejse gennem tiden, hvilket gør ham til en central figur i DC-universet.

Er superhelten the Flash året udklædning, så kan du gratis downloade hans seje maske med lyn på her.

Download The Flash masken her

Print-selv-pige-superhelte-maske-gratis-01

Superhelte maske til piger

Hvis the Flash en dag får en kæreste, så forestiller vi os hendes superhelte maske ville se sådan her ud. Vores lyserøde superhelte maske til piger er super sejt med et lyn på.

Download The flash til piger fastelavnsmaske

print-selv-Katte-maske-børneværelset-fastelavn-01

Pige katte maske til udklædning

Kender du en lille pige, der gerne vil klædes ud som en smuk pige kat, så er denne fastelavnsmaske perfekt. Vores katte maske til piger er super sød med lyserøde ører og lange øjenvipper.

Kattemasken kan bruges som den er, men kan også kombineres med forskellige kostumer, f.eks kan du lave en prinsesse kat eller en mariehøne kat.

Download katte fastelavnsmasken her

print-selv-Katte-brun-maske-børneværelset-fastelavn-01

Brun katte maske

Vil dit barn gerne klædes ud til en kat med spidse ører,  så er denne fastelavnsmaske perfekt. Vores katte maske er designet i brune farver og med store øjne.

Download fastelavnsmasken af en brun kat her

minions-maske-01

Gratis Minions maske

De små gule Minions er blevet super populære blandt både små piger og drenge til fastelavn og halloween. Vi har derfor designet en flot detaljeret udklædningsmaske af en lille Minions med et øje og gul hud.

Download Minions maske

mickey-mouse-maske-fastelavn-halloween-01

Mickey Mouse maske

En helt simpel maske af en sort mus, ala Mickey Mouse. Med sine karakteristiske runde ører, kan denne maske nemt bruges som Mickey Mouse udklædning såvel som udklædning som mus.

Download Mickey Mouse maske

frankenstein-maske-halloween-gratis-01

Frankenstein monster maske

Skal dit barn klædes ud som verden mest kendte moster – Frankensteins monster, så er her den perfekte udklædningsmaske. Frankensteins monster er designet med grøn hud, stort hår, skruer i siden af hovedet og et stort år igennem ansigtet.

Download Halloween masken af Frankensteins monster her

Batman-maske

Gratis Batman maske

Batman er en ikonisk superhelt i DC Comics’ univers. Han, også kendt som milliardæren Bruce Wayne, kæmper mod kriminalitet i Gotham City uden overnaturlige kræfter, men med dyb intelligens, styrke og avanceret teknologi.

Batman er en af verdens sejeste superhelte og hvis dit barn skal være super seje Batman til fastelavn eller Halloween, så er her den perfekte udklædningsmaske.

Download Batman masken her

Print-selv-Spiderman-maske-gratis

Gratis Spiderman maske

Spider-Man, skabt af Stan Lee og Steve Ditko, er en af Marvels mest ikoniske superhelte. Bag masken er Peter Parker, en ung fotograf med en uforklarlig edderkoppebid, der giver ham overmenneskelige evner. Spider-Man balancerer mellem det normale liv som Peter og kampen mod kriminalitet i New York City. Med sin unikke evne til at slynge sig fra bygning til bygning og den karakteristiske røde og blå dragt er Spider-Man en elsket figur.

Hvis Batman ikke er den rigtige superhelt, så er edderkoppemanden Spiderman måske årets udklædning. Print denne super seje maske til fastelavn eller Halloween.

Download Spiderman fastelavnsmaske

Panda-maske-fastelavn-print-selv-gratis-01

Panda maske

En panda er en af verdens sødeste dyr og en sød udklædning til både små piger og drenge.

Pandaer er uimodståeligt søde skabninger, der charmerer med deres sorte øjne og det karakteristiske sorte og hvide pelsmønster. Deres nuttede udseende og uskyldige ansigtstræk gør dem til elsklingsdyr verden over. Hvis dit barn gerne vil klædes ud som en panda, så kan du gratis downloade masken her.

Download fastelavnsmasken af Panda her

Læs også >> Guide: 5+ økologisk baby shampoo´s

GemGemGemGem