Kogebøger til børn, børnebøger, kogerbøger til børn, børne kogebøger, kogebøger til unger, gode børnekogebøger, pigerenes kogebog, kogebog til piger, børne kogebog, kogebog til børn,

10 Kogebøger til børn (og deres forældre)

Har I også en lille fremtidig kok i hjemmet?

Kogebøger til børn (og deres forældre) er en god måde at lærer børnene at lave mad.

Og at have børnene med i køkkenet giver dig mulighed for at lærer dine børn om at spise sundt, samt oplyse dem omkring, hvor maden kommer fra, hvad økologi er og hvordan råvarer skal behandles.

Kogebøger til børn er en fantastisk måde at introducere dem til madlavning. Disse bøger er designet specielt til at inspirere og engagere børn i køkkenet på en sjov og lærerig måde. Med farverige illustrationer, enkle opskrifter og trin-for-trin instruktioner er kogebøgerne til børn nemme at følge og forstå.

Børnehygge og madlavning

Disse bøger er fyldt med spændende opskrifter, der er tilpasset børns smag og ernæringsbehov. De dækker et bredt udvalg af retter, fra sunde snacks til lækre desserter, og introducerer børnene til forskellige køkkenteknikker og ingredienser.

Kogebøger til børn giver ikke kun en sjov og interaktiv aktivitet, men de har også mange fordele. Børn lærer om fødevaresikkerhed, måling og tidsstyring samt udvikler deres kreativitet og smagsløg. Det er også en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen som familie og skabe varige minder i køkkenet.

Uanset om dit barn er en nybegynder eller allerede har lidt erfaring i køkkenet, vil en kogebog til børn være en værdifuld ressource. Det er en fantastisk måde at opmuntre børns interesse for madlavning og ernæring, samtidig med at de udvikler vigtige færdigheder, der vil være nyttige resten af deres liv.

Kogebøger til børn er en god måde at hjælpe børnene med at visualisere, hvad mad I skal lave, og i forløb være med til at skabe den planlagte ret.

Hvis dig barn er glad for at være med i køkkenet og har en interesse i at lave mad, kan i eventuelt planlægge fælles maddag, hvor barnet er “chefen” og har bestemt dagens ret. Med kogebøger til børn kan i også i fællesskab lave en madplan til ugen der kommer.

Læs også >> Sangbøger til børn (og voksne)

Note: Artiklen om kogebøger til børn er sidst opdateret D. 22/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find de bedste kogebøger til børn her:

mickeys-kogebog1452264852

Mickeys´s Kogebog

“Mickeys Kogebog” er en sjov og spændende kogebog, der er perfekt til at introducere børn til madlavningens verden. Bogen er baseret på de ikoniske Disney-figurer og indeholder en række lækre opskrifter, der vil glæde både børn og voksne.

I “Mickeys Kogebog” finder du opskrifter på alt fra sunde snacks til velsmagende hovedretter og lækre desserter. Bogen er fyldt med farverige billeder og nemme trin-for-trin instruktioner, der gør det let for børn at følge med og hjælpe til i køkkenet.

Med “Mickeys Kogebog” kan børnene lære om forskellige ingredienser, måling og tidsstyring samt udvikle deres kreativitet og smagsløg. Det er en fantastisk måde at skabe sjove og mindeværdige øjeblikke sammen som familie.

Uanset om dit barn er en Disney-fan eller bare elsker at lave mad, vil “Mickeys Kogebog” være en perfekt tilføjelse til køkkenet. Giv dit barn muligheden for at føle sig som en ægte chefkok med denne underholdende og lærerige kogebog.

Køb Mickey´s kogebog her

9788771860252, kogebøger til børn, børnevenlige kogebøger, anders and kogebog,

Anders Ands kogebog

Lav mad med Anders And og Rip, Rap og Rup. Med denne kogebog lærer du at lave lækre retter med verdens sejeste Anders And.

“Anders Ands Kogebog” er en fantastisk bog, der kombinerer Anders Ands eventyr med madlavningens glæder. Denne kogebog er perfekt til både børn og voksne, der elsker at lave mad og ønsker at opdage nye og spændende opskrifter.

Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin – så alle kan være med, og intet går galt. Lyder “Fætter Højbens Brændende Kærlighed” ikke spændende? Eller hvad med “Anders Ands Kanelsnegle”? Den helt rigtige kogebog til både små og “store” kokke.

Med “Anders Ands Kogebog” kan du udforske en bred vifte af køkkenteknikker og opdage nye favoritretter. Denne bog er ikke kun sjov at lave mad med, men den er også en fantastisk måde at tilbringe tid sammen som familie og skabe varige minder.

Køb Anders Ands kogebog her

1490647_1455931314, madlavningsbøger til børn, børnevenlige kogebøger, kogebøger til børn,

Børnenes sunde & sjove kogebog

I “Børnenes Sunde & Sjove Kogebog” finder du en bred vifte af opskrifter, der er både nærende og velsmagende. Bogen er designet til at gøre madlavning sjovt og involverende for børn, samtidig med at den fremmer sunde spisevaner.

Opskrifterne i bogen er enkle at følge og inkluderer farverige illustrationer, der tiltrækker børnenes opmærksomhed. Du kan finde alt fra sunde snacks til nærende måltider og lækre desserter. Bogen indeholder også nyttige tips og tricks til at inddrage børnene i madlavningen og opmuntre dem til at eksperimentere med forskellige smage og teksturer.

Alle opskrifterne i bogen er beskrevet skridt for skridt i både tekst og billeder, så de er meget nemme at følge. Gode gamle favoritter som pizza, burgere og småkager har selvfølgelig deres plads i bogen, men du kan også finde idéer til nye favoritter, for eksempel regnbuegryde, æggebomber og gulerodskage. Du får også masser af sjov viden og gode råd om mad, ernæring og teknikker, som er uundværlige for enhver kommende kok!

Denne kogebog er skrevet af Nicola Graimes og er fyldt med spændende opskrifter, der er specielt udviklet til børn.

Køb Børnenes sunde & sjove kogebog her

Den klamme kogebog, sjove kogebøger til børn, anderledes kogebøger til børn, opskrift bøger til børn, børn i køkkenet,

Den klamme kogebog

En sjov og lærerig kogebog for modige børn, der elsker at lave mad og overraske vennerne med noget nyt.

Opskrifterne er lige til at gå til, og ingredienserne har de fleste i køkkenet i forvejen. Lær fx at lave geléorme, bagt menneskehånd, lækre maddikebrownies og tarme i svøb! Det bedste er, at alle retter faktisk smager fantastisk! I bogen er der også eksempler på nogle af de mest bizarre måltider fra den virkelige verden som stegt klapperslange, flagermussuppe og maddikeost.

Undervejs er der masser af sjove tips og tricks, en kort gennemgang af de basale køkkenregler og serveringsforslag til den ultimative klamme fest.

Køb Den klamme kogebog her

9788740017366

Børnenes bagebog

Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem.

Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødselsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager.

Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifter på f.eks. hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave.

Køb Børnenes bagebog

500x0.jpeg

Familiens kogebog

Kogebog for børn og unge med over 100 opskrifter for hele familien. Opskrifterne beskrives med tekst og fotos trin for trin og med faktabokse om ingredienserne så man både lærer om ingredienserne og om maden man er ved at lave.

Billederne er smukke illustrationer af de retter der er i kogebogen.

Køb Familiens kogebog her

Læs også >> 20+ Gaveideer: Gaver til 4-årige piger

500x0-1.jpeg, bøger til børn, lav mad med de mindste, kogebøger til børn, børne kogebøger, madlavning med børn

Lav mad med de mindste

Lav mad med de mindste er en inspirerende bog, der giver dig værdifulde tips og opskrifter til at inddrage dine børn i madlavningen.

For børn er billeder meget nemmere at forholde sig til end tekster. “Lav mad med de mindste” er en kogebog, der netop har billederne i fokus, så både børn i alle aldre og deres forældre kan få glæde af den. De farvestrålende tegninger viser, hvilke ingredienser der skal bruges i de forskellige retter, og hvordan det hele skal tilberedes.

Kogebogen “Lav mad med de mindste” indeholder enkle og udførlige opskrifter på alt fra bagværk og desserter til aftensmad, frokostretter og julemad vist i detaljeret billeder. Madlavning for både børn og voksne vil med garanti blive både nemmere og meget sjovere med “Lav mad med de mindste”.

Køb Lav mad med de mindste her

500x0-2.jpeg

Pigernes kogebog

Bogen er fuld af nemme og lækre opskrifter, som er sjove at lave. Der er trin-for-trin-forklaringer og tegninger til hver opskrift, så de er lige til at gå i gang med.

Du får også masser af tips til, hvordan du koger pasta, gør grøntsager i stand og bruger køkkenredskaberne på den rigtige måde.Glæd dig til at overraske dine veninder med sandwich, dejlige drikke i flotte farver og søde sager som chokoladefondue, kanelcookies og de fineste blomster-cupcakes.

Der er også opskrifter på retter med kylling og på burgere, salater og supper, som du kan servere til frokost eller aftensmad.

Køb Pigernes kogebog her

500x0

Børnenes køkken

Køkkenet er ikke længere kun stedet for hjemmets voksne, men i højere grad også stedet for hjemmets børn og unge. Med “Børnenes køkken” fra Politiken får børn nu også en kogebog, som de kan lære at lave mad ud fra og ikke mindst eksperimentere med.

I “Børnenes køkken” findes der intet mindre end 300 lette opskrifter, som er lige til at gå i gang med. Opskrifterne er ledsaget af viden om de forskellige madvarer, der findes og anvendes i bogen, information omkring køkkenredskaber og teknikker og meget mere.

Køb Børnenes køkken her

500x0, kogebog til børn, karolines børnenes livretter, Karolines kogebøger til børn,

Karolines børnenes livretter

“Karolines børnenes livretter” er en kogebog fra Karolines Køkken, der byder på en masse spændende opskrifter til børnefamilien, der mangler idéer til nye, velsmagende retter. Kogebogen indeholder opskrifter på mad som børnene vil elske at spise og at være med til at lave.

Da hverdagen ofte er hektisk, er alle hverdagsretterne lækre, men hurtige at lave og indeholder meget grønt. “Karolines børnenes livretter” har naturligvis også sjove opskrifter til de særlige lejligheder, såsom weekenden, fødselsdage, halloweenfesten og når bålet er tændt op i haven.

Køb Karolines børnenes livretter her

børnebøger, kogerbøger til børn, børne kogebøger, kogebøger til unger, gode børnekogebøger, pigerenes kogebog, kogebog til piger, børn i køkkenet, barn i køkkenet

Børn i køkkenet

Lækker kogebog med trin for trin guides til forskellige vegetar opskrifter børn selv kan lave.

Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst, og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand.

Andre, som ikke er trænede i et køkken, men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde.

Køb Børn i køkkenet her

Kogebøger til børn, børnebøger, kogerbøger til børn, børne kogebøger, kogebøger til unger, gode børnekogebøger, pigerenes kogebog, kogebog til piger, børne kogebog, kogebog til børn,

Gode grunde til at lave mad med dine børn

Der er mange gode grunde til at lave mad med sine børn. Og selvom du sikkert allerede ved hvorfor det er en god idé at tage dine børn med i køkkenet, så har vi alligevel lavet en liste med gode grunde her.

Kvalitetstid med dine børn

Madlavning er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn. Det skaber en unik mulighed for at tale, grine og lære hinanden bedre at kende.

Læring for livet

Når børn er involveret i madlavningen, lærer de om ingredienser, målinger, opskrifter og hvordan man begår sig i et køkken. Det er en praktisk måde for dem at udvikle færdigheder som læsning, matematik og problemløsning.

Ved at lære dine børn at lave mad giver du dem en værdifuld færdighed, som de kan drage nytte af resten af deres liv. De vil være i stand til at tilberede sunde måltider og komme godt ind i voksenlivet

Sunde spisevaner

Ved at lave mad sammen kan du introducere dine børn for sunde fødevarer og lære dem om ernæring. Det er en mulighed for at fremme sunde spisevaner og bevidsthed om sundhed,

Kreativitet

Madlavning giver børnene mulighed for at udfolde deres kreativitet ved at eksperimentere med forskellige smagskombinationer og dekorationer. De kan være med til at skabe unikke retter og udtrykke deres personlighed.

Når børnene er med i køkkenet, kan de udfolde deres kreativitet ved at eksperimentere med forskellige ingredienser og smage. Det hjælper med at udvikle deres fantasi og lyst til at prøve nye ting.

Selvtillid

Når børn deltager i madlavningen og ser resultaterne af deres indsats, styrkes deres selvtillid og følelse af mestring. De føler sig stolte over at have bidraget til familiens måltid og de er stolte over den mad de har lavet, som også gør det er nemmere at få dem til at spise maden.