Kogebøger til børn, børnebøger, kogerbøger til børn, børne kogebøger, kogebøger til unger, gode børnekogebøger, pigerenes kogebog, kogebog til piger, børne kogebog, kogebog til børn,

10 Kogebøger til børn (og deres forældre)

Har I også en lille fremtidig kok i hjemmet?

Kogebøger til børn (og deres forældre) er en god måde at lærer børnene at lave mad.

Og at have børnene med i køkkenet giver dig mulighed for at lærer dine børn om at spise sundt, samt oplyse dem omkring, hvor maden kommer fra, hvad økologi er og hvordan råvarer skal behandles.

Kogebøger til børn er en god måde at hjælpe børnene med at visualisere, hvad mad O skal lave, og i forløb være med til at skabe den planlagte ret.

Hvis dig barn er glad for at være med i køkkenet og har en interesse i at lave mad, kan i eventuelt planlægge fælles maddag, hvor barnet er “chefen” og har bestemt dagens ret. Med kogebøger til børn kan i også i fællesskab lave en madplan til ugen der kommer.

Læs også >> Sangbøger til børn (og voksne)

Note: Artiklen om kogebøger til børn er sidst opdateret D. 26/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find de bedste kogebøger til børn her:

mickeys-kogebog1452264852
Mickeys´s Kogebog

Vidste du at en af alle børnenes favorit Disney figurer har sin egen kogebog? Det er nemlig Mickey Mouse med kogebogen Mickeys kogebog. Mickeys kogebog er en flot kogebog indeholdende sjove og klassiske opskrifter fra Disney’s vidunderlige univers, som hjælper børnene med at lære at lave mad. Med denne kogebog bliver det sjovere for børnene selv at komme med i køkkenet og bogen er i den grad tilpasset den mindre målgruppe, med nemme opskrifter og gode billede anvisninger – kan det så blive nemmere? Denne bog er en god klassiker med mange gode opskrifter. En god kogebog som barnet og/eller den voksne kan trække frem hver gang den lille kok skal med i køkkenet. Og som måske er en oplagt mulighed til inspiration, hvis familiens mindste skal have sin egen ugentlige maddag i køkkenet.

Køb Mickey´s kogebog her

9788771860252
Anders Ands kogebog

Lav mad med Anders And og Rip, Rap og Rup. Med denne kogebog lærer du at lave lækre retter med verdens sejeste Anders And. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin – så alle kan være med, og intet går galt. Lyder “Fætter Højbens Brændende Kærlighed” ikke spændende? Eller hvad med “Anders Ands Kanelsnegle”? Den helt rigtige kogebog til både små og “store” kokke.

Køb Anders Ands kogebog her

1490647_1455931314
Børnenes sunde & sjove kogebog

En muntre og farverige kogebog gør det sjovt at spise sundt! Denne kogebog er fuld af lækre idéer til madlavningen med børnene! Den opfordrer dig og dit barn til at tænke over, hvad du spiser, og hvilken virkning det har på din krop. Alle opskrifter er specielt udviklet til at friste smagsløgene og give din krop en sund og nærende kost. Alle opskrifterne i bogen er beskrevet skridt for skridt i både tekst og billeder, så de er meget nemme at følge. Gode gamle favoritter som pizza, burgere og småkager har selvfølgelig deres plads i bogen, men du kan også finde idéer til nye favoritter, for eksempel regnbuegryde, æggebomber og gulerodskage. Du får også masser af sjov viden og gode råd om mad, ernæring og teknikker, som er uundværlige for enhver kommende kok!

Køb Børnenes sunde & sjove kogebog her

Den klamme kogebog, sjove kogebøger til børn, anderledes kogebøger til børn, opskrift bøger til børn, børn i køkkenet,
Den klamme kogebog

En sjov og lærerig kogebog for modige børn, der elsker at lave mad og overraske vennerne med noget nyt.

Opskrifterne er lige til at gå til, og ingredienserne har de fleste i køkkenet i forvejen. Lær fx at lave geléorme, bagt menneskehånd, lækre maddikebrownies og tarme i svøb! Det bedste er, at alle retter faktisk smager fantastisk! I bogen er der også eksempler på nogle af de mest bizarre måltider fra den virkelige verden som stegt klapperslange, flagermussuppe og maddikeost.

Undervejs er der masser af sjove tips og tricks, en kort gennemgang af de basale køkkenregler og serveringsforslag til den ultimative klamme fest.

Køb Den klamme kogebog her

9788740017366
Børnenes bagebog

Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem. Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødselsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifter på f.eks. hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave.

Køb Børnenes bagebog

500x0.jpeg
Familiens kogebog

Kogebog for børn og unge med over 100 opskrifter for hele familien. Opskrifterne beskrives med tekst og fotos trin for trin og med faktabokse om ingredienserne så man både lærer om ingredienserne og om maden man er ved at lave.

Køb Familiens kogebog her

Læs også >> 20+ Gaveideer: Gaver til 4-årige piger

500x0-1.jpeg
Lav mad med de mindste

For børn er billeder meget nemmere at forholde sig til end tekster. “Lav mad med de mindste” er en kogebog, der netop har billederne i fokus, så både børn i alle aldre og deres forældre kan få glæde af den. De farvestrålende tegninger viser, hvilke ingredienser der skal bruges i de forskellige retter, og hvordan det hele skal tilberedes. Kogebogen “Lav mad med de mindste” indeholder enkle og udførlige opskrifter på alt fra bagværk og desserter til aftensmad, frokostretter og julemad vist i detaljeret billeder. Madlavning for både børn og voksne vil med garanti blive både nemmere og meget sjovere med “Lav mad med de mindste”.

Køb Lav mad med de mindste her

500x0-2.jpeg
Pigernes kogebog

Bogen er fuld af nemme og lækre opskrifter, som er sjove at lave. Der er trin-for-trin-forklaringer og tegninger til hver opskrift, så de er lige til at gå i gang med. Du får også masser af tips til, hvordan du koger pasta, gør grøntsager i stand og bruger køkkenredskaberne på den rigtige måde.Glæd dig til at overraske dine veninder med sandwich, dejlige drikke i flotte farver og søde sager som chokoladefondue, kanelcookies og de fineste blomster-cupcakes.Der er også opskrifter på retter med kylling og på burgere, salater og supper, som du kan servere til frokost eller aftensmad.

Køb Pigernes kogebog her

500x0
Børnenes køkken

Køkkenet er ikke længere kun stedet for hjemmets voksne, men i højere grad også stedet for hjemmets børn og unge. Med “Børnenes køkken” fra Politiken får børn nu også en kogebog, som de kan lære at lave mad ud fra og ikke mindst eksperimentere med. I “Børnenes køkken” findes der intet mindre end 300 lette opskrifter, som er lige til at gå i gang med. Opskrifterne er ledsaget af viden om de forskellige madvarer, der findes og anvendes i bogen, information omkring køkkenredskaber og teknikker og meget mere.

Køb Børnenes køkken her

500x0
Karolines børnenes livretter

“Karolines børnenes livretter” er en kogebog fra Karolines Køkken, der byder på en masse spændende opskrifter til børnefamilien, der mangler idéer til nye, velsmagende retter. Kogebogen indeholder opskrifter på mad som børnene vil elske at spise og at være med til at lave. Da hverdagen ofte er hektisk, er alle hverdagsretterne lækre, men hurtige at lave og indeholder meget grønt. “Karolines børnenes livretter” har naturligvis også sjove opskrifter til de særlige lejligheder, såsom weekenden, fødselsdage, halloweenfesten og når bålet er tændt op i haven.

Køb Karolines børnenes livretter her

børnebøger, kogerbøger til børn, børne kogebøger, kogebøger til unger, gode børnekogebøger, pigerenes kogebog, kogebog til piger, børn i køkkenet, barn i køkkenet
Børn i køkkenet

Lækker kogebog med trin for trin guides til forskellige vegetar opskrifter børn selv kan lave.

Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst, og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand.

Andre, som ikke er trænede i et køkken, men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde.

Køb Børn i køkkenet her