10 verdenskort til børneværelset

verdenskort, verdenskort børneværelse, børneværelse verdenskort, atlas børneværelse, atlas pigeværelse, atlas drengeværelse, børne verdenskort, verdenskort børn

Mangler du vægpynt til børneværelse? Vi anbefaler et verdenskort.

Med et verdenskort på vægge får barnet en forståelse af hvordan vores verden ser ud, du kan vise barnet hvor i skal hen på ferie og du kan fortælle barnet om den store verden.

Vi har fundet 10 meget forskellige verdenskort til børneværelset lige her:

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Gå til shop

verdenskort-med-klodens-dyr-wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort med klodens dyr

Et flot wallsticker verdenskort, der både er flot og farverigt, men også lærerigt for børnene i hjemmet. På kortet kan man se nogle af de mest spændende dyr, der findes i de forskellige verdensdele og lande. Dette verdenskort med dyr måler 95 cm. i bredden og 73 cm. i højden.

 Gå til shop

verdenskort_wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen, eksempelvis i stuen eller på børneværelset. lad dit barn drømme sig væk til alle de skønne steder der er på kloden. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Et verdenskort i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Et wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

 Gå til shop

plakat_boxdelux_verdenskort_retro

Retro verdenskort til børneværelset

Verdenskort plakat designet som et godt gammeldags skolekort (men med opdateret lande). Perfekt til børneværelset, hvis verdenkortet skal være ægte af udseende. Kortet købes i 2 forskellige størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Gå til shop

plakat_boxdelux_verdenskort_mountainview

Verdenskort med bjerg udsigt

Flot grafisk verdenskort med bjerge og himmel som baggrund. Perfekt verdenskort til børneværelset. Kortet købes i 2 forskellige størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Gå til shop

9967e0d366d35901f58e331e09d5e388

Verdenskort med typografi

Flot sort og hvidt verdenskort med grafisk typografi på de forskellige lande.

Gå til shop

Map 230x346

Detaljeret verdenkort

Flot detaljeret verdenskort med lande og byer på. Flot og lærerigt verdenskort til børn.

Gå til shop

Skrabelods verdenskort

Skrabelods verdenskort er en sjov og anderledes måde at lærer børn om verden. Du kan enten lade barnet skrabe hele verden, og snakke om med dem om hvert land de har skrabet, men du kan også lave det til en tradition at i skraber de lande i har besøgt, så i altid kan se hvor i har været.

Coolstuff – Scratch Map Original

Original Skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er dækket med et stort lag skrabeeffekt i farven guld. Under guld laget er landende forskellige farver, alt efter verdensdelen. Leveres i et eksklusivt og beskyttende rør. Kortet måler 58,2 cm x 81,9 cm.

Pris: 139 kr – Bestil verdenskortet her

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her

Du kan også købe:

oyoy_verdenskort_t_ppe_the__orld_rug_image_oy_oy_

OYOY Tæppe Verdenskort

Skønt gulvtæppe fra Oy Oy med verdenskort, som støtter et godt formål. For hver solgt verdenstæppe donere Oy Oy til WWF, som hjælper med at redde isbjørne. Tæppet med kort over verden er perfekt til børneværelset. Mål: D 135 cm. Materiale: 100% bomuld, vævede og Hand trykt.

Pris: 599 kr. – Bestil verdenskort tæppet her
Gem

Gem

You may also like...