7 verdenskort til børneværelset

verdenskort, verdenskort børneværelse, børneværelse verdenskort, atlas børneværelse, atlas pigeværelse, atlas drengeværelse, børne verdenskort, verdenskort børn

Mangler du vægpynt til børneværelse? Vi anbefaler et verdenskort.

Med et verdenskort på vægge får barnet en forståelse af hvordan vores verden ser ud, du kan vise barnet hvor I skal hen på ferie og du kan fortælle barnet om den store verden.

Læs også: 5 nemme Frost kager (Frost fødselsdagskage)

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 06/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet 7 meget forskellige verdenskort til børneværelset lige her:

verdenskort_wallsticker-p
Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen, eksempelvis i stuen eller på børneværelset. lad dit barn drømme sig væk til alle de skønne steder der er på kloden. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Et verdenskort i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Et wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

 Gå til shop

plakat_boxdelux_verdenskort_retro
Retro verdenskort til børneværelset

Verdenskort plakat designet som et godt gammeldags skolekort (men med opdateret lande). Perfekt til børneværelset, hvis verdenkortet skal være ægte af udseende. Kortet købes i 2 forskellige størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Gå til shop

plakat_boxdelux_verdenskort_mountainview
Verdenskort med bjerg udsigt

Flot grafisk verdenskort med bjerge og himmel som baggrund. Perfekt verdenskort til børneværelset. Kortet købes i 2 forskellige størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Gå til shop

9967e0d366d35901f58e331e09d5e388
Verdenskort med typografi

Flot sort og hvidt verdenskort med grafisk typografi på de forskellige lande.

Gå til shop

Map 230x346
Detaljeret verdenkort

Flot detaljeret verdenskort med lande og byer på. Flot og lærerigt verdenskort til børn.

Gå til shop

Læs også: 8 fede oplevelsesgaver til drenge

Skrabelods verdenskort

Skrabelods verdenskort er en sjov og anderledes måde at lærer børn om verden. Du kan enten lade barnet skrabe hele verden, og snakke om med dem om hvert land de har skrabet, men du kan også lave det til en tradition at i skraber de lande i har besøgt, så i altid kan se hvor i har været.

Coolstuff – Scratch Map Original

Original Skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er dækket med et stort lag skrabeeffekt i farven guld. Under guld laget er landende forskellige farver, alt efter verdensdelen. Leveres i et eksklusivt og beskyttende rør. Kortet måler 58,2 cm x 81,9 cm.

Pris: 139 kr – Bestil verdenskortet her

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm.

Pris: 199 kr. – Bestil verdenskortet her
Gem

Gem

You may also like...