verdenskort, verdenskort børneværelse, børneværelse verdenskort, atlas børneværelse, atlas pigeværelse, atlas drengeværelse, børne verdenskort, verdenskort børn

10+ Verdenskort til børneværelset

Mangler du vægpynt til børneværelse?

Vi anbefaler et verdenskort, der er både smukt og lærerigt.

Med et verdenskort på vægge får dit barn en forståelse for hvordan vores verden ser ud. Du kan vise barnet, hvor I skal hen på ferie og du kan fortælle barnet om den store verden.

Læs også: 5 nemme Frost kager (Frost fødselsdagskage)

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 15/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet flere forskellige verdenskort, som du kan se i oversigten nedenfor.

Verdenskort til børneværelset

verdenskort_wallsticker-p, verdenskort til børneværelset, verdenskort til børn,

Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen, eksempelvis i stuen eller på børneværelset. lad dit barn drømme sig væk til alle de skønne steder der er på kloden. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Et verdenskort i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Et wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

 Pris: 89 kr – Gå til shop

 Verdenskort tapet,  Verdenskort som tapet, verdenskort til børneværelset

Verdenskort tapet

Dette vægtapet forestiller verdenskortet med mange farver og utrolig mange detaljer.

Der medfølger tags / små skilte, som man kan sætte på tapetet og dermed vise hvilke lande man har besøgt.

Wallstatic® består af 12 tapetark, som danner et vægtapet på 244x305cm og er nemt at sætte op og tilpasse lige netop din væg. Hvert ark måler ca. 50,8cm X 122cm og kommer rullet sammen.

 Pris: 393 kr – Køb Verdenskort tapet her

plakat_boxdelux_verdenskort_retro

Retro verdenskort til børneværelset

Verdenskort plakat designet som et godt gammeldags skolekort (men med opdateret lande). Perfekt til børneværelset, hvis verdenskortet skal være ægte af udseende. Kortet købes i 2 forskellige størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Pris: 249 kr – Gå til shop

plakat_boxdelux_verdenskort_mountainview

Verdenskort med bjerg udsigt

Flot grafisk verdenskort med bjerge og himmel som baggrund. Perfekt verdenskort til børneværelset. Kortet købes i 2 forskellige størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Pris: 249 kr – Gå til shop

9967e0d366d35901f58e331e09d5e388,

Verdenskort med typografi

Flot sort og hvidt verdenskort med grafisk typografi på de forskellige lande. Super flot verdenskort til børneværelset og passer ind alle steder, pga det simple design.

Pris: 189 kr – Gå til shop

Map 230x346

Detaljeret verdenskort

Flot detaljeret verdenskort med lande og byer på. Flot og lærerigt verdenskort til børn, med masser af informationer på.

Pris: 249 kr – Gå til shop

Verdenskort til børneværeslet, børneværelset indretning, Verdenskort til børn,

Verdenskort for børn – Blå baggrund

Giv dit barn en introduktion til verdens mange forskellige dyr og arter, og tag sammen en snak om, hvor de alle sammen bor henne med dette grafiske verdenskort til børn.

I kan sikkert finde på mange flere end dem på plakaten, så der er til utroligt mange timers hygge med sådan et verdenskort hængende på børneværelset.

 Pris: 179 kr – Køb Verdenskortet her

Verdenskort til børneværeslet, børneværelset indretning, Verdenskort til børn, verdenskort til piger,

Verdenskort for børn – Lyserød baggrund

Lever der pingviner i Afrika? Og hvorfor er der egentlig ikke zebraer i Danmark? Giv dit barn en introduktion til verdens mange forskellige dyr og arter, og tag sammen en snak om, hvor de alle sammen bor henne med dette søde verdenskort til børn med en lyserød baggrund.

 Pris: 149 kr – Køb Verdenskortet her

verdenskort, verdenskort børneværelse, børneværelse verdenskort, atlas børneværelse, atlas pigeværelse, atlas drengeværelse, børne verdenskort, verdenskort børn, Verdenskort til børneværelset, Verdenskort

Verdenskort med klodens dyr

Her har du et wallsticker verdenskort, der både er flot og farverigt, men også lærerigt for børnene i hjemmet. På kortet kan man se nogle af de mest spændende dyr, der findes i de forskellige verdensdele og lande.

Dette verdenskort med dyr måler 95 cm. i bredden og 73 cm. i højden.

 Pris: 169 kr – Køb Verdenskort wallsticker her

Verdenskort til børneværeslet, børneværelset indretning, Verdenskort til børn,

Verdenskort plakat med dyr til børn

Et sjovt og farverigt verdenskort med dyr på. Fås i 2 forskellige størrelser.

Læs også: 8 fede oplevelsesgaver til drenge

Skrabelods verdenskort

Skrabelods verdenskort er en sjov og anderledes måde at lærer børn om verden. Du kan enten lade barnet skrabe hele verden, og snakke om med dem om hvert land de har skrabet, men du kan også lave det til en tradition at i skraber de lande i har besøgt, så i altid kan se hvor i har været.

Verdenskort til børneværelset, Verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort

Coolstuff – Scratch Map Original

Original Skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er dækket med et stort lag skrabeeffekt i farven guld. Under guld laget er landende forskellige farver, alt efter verdensdelen. Leveres i et eksklusivt og beskyttende rør. Kortet måler 58,2 cm x 81,9 cm.

Pris: 169 kr – Bestil verdenskortet her

Verdenskort til børneværelset, Verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her

verdenskort, verdenskort børneværelse, børneværelse verdenskort, atlas børneværelse, atlas pigeværelse, atlas drengeværelse, børne verdenskort, verdenskort børn

Derfor skal du have et verdenskort på børneværelset

At bringe et verdenskort ind på børneværelset kan være en fantastisk måde at vække nysgerrighed og eventyrlyst hos børn. Et verdenskort på væggen fungerer som en visuel invitation til at udforske forskellige lande, kulturer og geografiske områder. Det er ikke bare et dekorativt element, men også en læringsressource, der kan inspirere til leg, opdagelse og læring.

Børn kan stille spørgsmål, og forældre kan besvare dem eller endda sammen udforske svar på ukendte spørgsmål.

Uddannelse og geografisk bevidsthed fra en tidlig alder

Et verdenskort på børneværelset åbner for en mulighed for at introducere børn til geografi på en spændende og visuel måde. Det hjælper med at udvikle deres forståelse for verdens lande, kontinenter, oceaner og geografiske formationer. Børn kan lære om forskellige kulturer, dyreliv og naturfænomener rundt om i verden, hvilket kan vække deres interesse for geografi og udfordre deres forestillinger om verden.

Opdagelsesrejser og eventyr i børnehøjde

Et verdenskort kan fungere som en kilde til fantasifulde eventyr. Børn kan bruge kortet til at planlægge rejser til fjerne destinationer, opdage skjulte skatte eller endda opfinde deres egne legendariske lande.

Det kan være grundlaget for spændende opdagelsesrejser og læring. Børn kan sætte nåle eller klistermærker på kortet for at markere steder, de har lært om i skolen eller steder, de drømmer om at besøge. Dette kan være en sjov måde at udvikle deres viden om forskellige lande, hovedstæder, sprog og kulturer. Derudover kan kortet bruges som et værktøj til at lære om tidszoner, klimaer og verdenshistorie.

Gem

Gem