12 flotte Frost skoletasker til piger

frost skoletaske, frost rygsæk, skoletasker med frost, frost skoletasker, rygsække med frost, kvalitets skoletasker med frost, frost kvalitetes skoletasker, skoletasker med frost, skoletasker med Frozen, Frozen skoletasker

Frost skoletasker er uden tvivl året hit når det kommer til smarte skoletasker til skolepiger.

Skoletasker med Frost findes i et stort udvalg og i mange forskellige farver. Det store flotte udvalg gør naturligvis det burde være muligt at finde den perfekte Frost skoletaske til enhver Frost fan.

Langt de fleste Frost skoletasker har billeder af Elsa eller Anna og nogle har endda billeder af begge prinsesserne. De flotte eventyrlige billeder af Frost prinsesserne er med til at gøre skoletaskerne endnu mere eventyrlige.

Vi har fundet 12 flotte Frost skoletasker til piger, som elsker at gå i skole med en flot skoletaske.

303-255000_360

Frost Skoletaske 5 dele

En super flot kvalitets Frost skoletaske med de skønne prinsesser Anna og Elsa. Tasken er designet i lyserøde og blå farver og den er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring, som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale samt har en hård og fast bund. Der er reflekser på sidelommerne, låg remme, lås og forlomme. Sammen med skoletasken får man også gymnastik taske, penalhus, pung og mindre penalhus i samme design. Produktmål: 40 x 38 x 22 cm. Pris: 999 kr.

Køb skoletaske med Frost

303-718153_360

Lyserød Frost skoletaske med Elsa og Anna

Flot lyserød skoletaske med de smukke søstre Elsa og Anna fra Frost. Tasken er laver med skulderstrop kan justeres, to lommer, så der er masser af plads til skoleting og madpakken. Pris: 149,95 kr.

 Køb Frost skoletasker her

303-737917_360

Mørkerød skoletaske med Frost prinsesserne

Flot Frost skoletaske med de kendte prinsesser Elsa og Anna fra filmen Frost. Skoletasken har et stort todelt rum med plads til bøger, madpakke, penalhus og tabletten. Foran er der et stort frontrum samt en stor siddelomme, alle med lynslås som lukning. Tasken har ergonomisk ryg samt skulderstropper der kan justeres. Produktmål: 37 x 29 x 17 cm. Pris: 549 kr.

Find Frost skoletasker her

108420014-mary_jo_disney_frozen_226965

Frozen skoletaske

Flot Frozen skoletaske med to hovedrum. I det ene hovedrum er der seks blyantsholdere, to små lommer og en nøgleholder. På forsiden af tasken er der endnu et rum og et foto af Elsa og Anna med et snefnug samt teksten Sisters forever. I siderne er der lommer til drikkedunk. Der er snefnug på lynlåsende og reflekser på siderne. Tasken har en hank i toppe og justerbare stropper. Ryggen er polstret og giver god støtte til barnets ryg. Produktmål: 42 x 36 x 22 cm. Pris: 650 kr.

Køb Frozen skoletaske

104570010_3

American Tourister Frost skoletaske

Denne skoletaske er designet i en flot lyseblå med lyserøde detaljer på. En perfekt frost skoletaske til de små prinsesser. Modellen har 2 rum, som begge lukkes med lynlås. Den har nogle bløde behagelige skulderremme, som kan justeres. Produktmål: 28 x 41 x 20 cm. Pris: 299 kr.

Køb Frost skoletasker her

105460013-Disney_frozen_rygs_k_DL15204

Frost skoletaske i lilla og blå

Super flot Frost skoletaske i lilla og blå farver. Skoletasken har to rum og en sidelomme til drikkedunken. På forsiden ses et foto af prinsesserne Elsa og Anna og på toppen er citatet Sisters forever og et lille foto af Oluf i et hjerte. Pris: 350 kr.

Køb Skoletasker med Frost her

104310012_-_1_-_prod_col_68042_4810_front34Oluf Frost skoletaske

Den perfekte skoletaske til en Olus fan. Skoletasken er designet i blå med en 3d figur af Oluf på fronten. Rygsækken har et stort rum, der lukkes med lynlås. Rummet har plads til A4-papirer og mapper. Derudover har modellen en netlomme med elastik i siden udvendigt. Modellen har to skulderstropper, der kan justeres samt et fast håndtag. Produktmål: 34,6 x 24,3 x 16,1 cm. Pris: 399 kr.

Køb Oluf skoletaske her

Frost-skoletasker

Blomstret skoletaske med Elsa og Anna

Super sød Frost Skoletaske med to rum. Skoletasken er designet med blomster og et stort foto af Anna og Elsa. Skopperne er justerbare og der er hank i toppen. Pris: 269 kr.

Køb blomstret Frost skoletaske

Frost-skoletaske-rygsæk

Sommer Frost skoletaske

Frost skoletaske med blomster. Den praktiske taske er dekoreret med de smukke søstre fra Arendal, Anna og Elsa, i de magiske bjerge. Tasken har justerbare skulderstropper, et stort frontrum med lynlås lukning og indvendigt navnemærke. Produktmål: 42 x 30 x 13 cm. Pris: 195 kr.

Køb Skoletaske med Frost her

frost-rygsak-skoletaske

Farverig Frost skoletaske

Farverig Frost skoletaske med billeder. Den praktiske taske er dekoreret med de smukke søstre Anna og Elsa og teksten sisters forever. Tasken har justerbare skulderstropper, et stort frontrum med lynlås lukning , et mindre frontrum og flotte snefnug på lynlåsen. Produktmål: Mål: 34 cm x 26,5 cm x 10.5 cm. Pris: 229 kr.

Køb Frost rygsæk her

Rygsak-skoletasker-frost

Blå Frost skoletaske

Flot blå skoletaske med Frost prinsesserne Elsa og Anna. Skoletasken har 2 store rum, sølv lynlåse, holder til drikkedunk, hank i toppen og justerbare stropper. Pris: 172 kr.

Køb Blå Frost skoletaske her

anna_og_elsa_rygs_k

Mørkeblå Skoletaske med Frost

Super flot mørkeblå frost skoletaske med lyserøde lynlåse og flotte deltaljer. Skoletasken indeholder 2 rum, et stort og et lille. På forsiden af det lille rum er det er lille af de smukke prinsesser Anna og Elsa. Produktmål: 34 x 28 x 10 cm. Pris: 199,95 kr.

Køb Frost skoletasken her

GUIDE: Den første skoletaske

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...