Uro med dyr, uro med bondegårdsdyr, bondegrådsdyr, dyr fra bondegården, filt uroer, uroer med filt, Regnbue uro, uro med regnbue, Uro til babyer, baby uro, uro fra Kong sløjd, uro med skyer, søde uroer til børn,Kong Sløjd uro, rengbue indretning, sød rengbue til børneværelset, uroer til børneværeslet, uroer til babyer, baby uroer, musikuroer, baby musikuroer, baby uroer, uroer til børneværeslet, uroer til børn, økologi uro til børn, økologi uro til baby

Søde uroer til babyer og børneværelset

Når man er helt lille og ny i verden, så er det dejligt at have noget smukt at se på.

Oftest er mor og far det smukkeste.

Men når de er væk, så er det ikke ualmindeligt at de små væsner forelsker sig i uroer eller i en musikuro, som er både spændende at kigge på, og som skaber bevægelse.

Er man den kreative mor (eller far) så kan man selv strikke, hækle eller sy en sød uro til sine børn. Har man 10 tommelfingre, så er det oftest nemmere at købe en færdiglavet uro til babyer og de mindste.

Det danske marked er i dag fyldt med skønne og smarte uroer i alle former og farver.

Læs også >> DIY: Sky lampe til børneværelset

Note: Artiklen om Søde uroer til babyer og børneværelset er sidst opdateret D. 13/5 2024. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er vores favoritter indenfor moderne søde uroer til babyer og de mindste:

Uro til babyer, baby uro, uro med regnbuer, uro med skyer, søde uroer til børn,

Regnbue uro fra Gamcha

Den smukkeste uro med pastel regnbuer og cremefarvede skyer fra Gamcha. Disse er håndlavet i uld og hængt på en smuk natur træring. Desuden pakket fint ind med sløjfe omkring, så den er fin at give væk som dåbs- eller fødselsdagsgave.

Pris: 329,95 kr – Køb Regnbue uroen her

Uro til børn, Uro med luftballoner, luftballon uro, sky uro, indretning med skyer, gaver til babyer

Luftballon & vimpler uro fra Gamcha

Smuk og kreativ uro fra Gamcha med luftballoner, skyer & vimpler i pastelfarver, der er lavet i uld. Uroen vil pynte fint over puslebordet eller andetsteds. Uroen er pakket fint ind med sløjfe omkring, så den er nem at give væk som gave.

Uroerne er lavet i Nepal af New Zealands uld, som er høj kvalitet. Fyldet er genbrugs polyester.

Pris: 299,95 kr – Køb Luftballon uroen her

Uro til børn, Uro med luftballoner, luftballon uro, sky uro, indretning med skyer, gaver til babyer

Uro i træ Luftballoner

Et farverigt uro med træmotiver af luftballoner, skyer og bjerge. Uroet er beregnet til at hænge ned fra loftet.

Pris: 266 kr – Køb Luftballon uroen her

Ugle uro, uro med ugler, klassiske uroer til børn, børne uroer,

GemUgle uro

Flot uro med 4 ugler i forskellige farver. Der er en rød, gul, grøn og blå ugle som hænger i forskellige højder. Uglerne passer perfekt over puslebordet eller sengen.

Pris: 279 kr – Køb ugle uro her

Elefant uro, uro med elefant, klassiske uroer til børn, børne uroer,

Flensted Elefant uro

Elefanten er et af de mest elskede dyr i verden. Bring glæde i børneværelset med denne flotte ELEFANT PARTY uro i glade farver.

Hæng den f.eks over barnets seng eller over puslebordet. Denne skønne elefant utro har været den mest solgte uro siden 1975.

Pris: 199 kr – Køb Elefant uro her

Ferm living uro, uro fra ferm living, uroer til børneværelset, børneværelset uro
Ferm Living – “Party Mobile” Uro i træ

Super smuk og elegant uro til børn fra Ferm Living. Underhold barnet, og giv børneværelset nyt liv med ferm LIVING’s farverige uro. Dette design er udsmykket med den finske kunster Hanna Konolas festlige motiver – et hjerte, en bue og en festhat – og hænger fra en bomuldssnor.

Pris: 209,30 kr – Køb uroen her

Måne uro, måne og stjerner uro, uro med måne og stjerner, uro til babyer, baby uroer
Måne, stjerne og sky uro fra Gamcha

Himmelsk uro fra Gamcha med gule måner, hvide skyer og grå stjerne, der svæver på tynde hvide snore, som hænger på en guld metalring.

Vedhængene er lavet af 100% uld fra New Zealand og hænger i forskellige højder så det giver en 3D fornemmelse.

Den er AZO fri og har derfor ikke syntetiske farvestoffer i sig. 

Pris: 249,95 kr – Køb uroen her

Regnbue uro, uro med regnbue, rengbue indretning, sød rengbue til børneværelset

Regnbue uro fra Cam Cam

Virkelig fin regnbue uro med dråber i filt fra Cam Cam. Perfekt at hænge over seng eller pusleplads hvor baby skal have lidt aktivitet.

Er håndlavet, så udtrykket kan varierer lidt.

Pris: 269,95 kr – Køb Regnbue uroen her

Uro med dyr, uro med dafari dyr, safari dyr, dyr fra bondegården, filt uroer, uroer med filt
Safari uro med dyr

I uroen er der en sød elefant, løve, næsehorn, giraf, zebra og flamingo i naturlige farver. 

Safaridyrene er lavet af 100% uld og er uden AZO farver (syntestiske farvestoffer).

Hver enkelt uro fra Gamcha er håndlavet af nepalske kvinder, og du støtter derfor et rigtig godt formål ved at købe en uro fra Gamcha, da du på den måde er med til at forbedre de nepalske kvinders levevilkår. 

Uroen er en god gaveidé til fødselsdag, dåb eller lignende. Den er specielt god til babyshower-gave eller barselsgave, hvis ikke kønnet er kendt. Den kan nemlig bruges af både piger og drenge.

Mål: diameter: 20 cm, højde: 50 cm 

Pris: 329,95 kr – Køb Safari dyr uroen her

Uro med dyr, uro med bondegårdsdyr, bondegårdsdyr, dyr fra bondegården, filt uroer, uroer med filt
Bondegård uro fra Gamcha

Utrolig fin uro fra Gamcha lavet af 100% uld fra New Zealand som er af utrolig høj kvalitet. Uroen er håndlavet af Nepalske kvinder og du støtter derfor kvindernes levevilkår ved køb af en uro fra Gamcha.

Den søde bondegårds uro kan hænges på både pige- og drengeværelset uanset om man bor på landet eller inde i byen. Børn elsker dyr og det er en nem måde at simulere lyde fra naturen, hvor forædleren kan pege og sige lyde fra dyret.

Ulden farves med farver der er 100% AZO-fri. (AZO er syntestiske farvestoffer og dette vil Gamcha ikke have i deres produkter for at skåne barnet)  Måler: diameter: 20 cm, højde: 50 cm.

Pris: 299,95 kr – Køb Bondegård dyr uroen her

Uro med dyr, uro med bondegårdsdyr, bondegrådsdyr, dyr fra bondegården, filt uroer, uroer med filt, uro til får, får uroer, Gamcha uro, uro med får, uro med grå får, uro fra gamcha

Uro med får fra Gamcha

Forkæl den lille i jeres hjem med en charmerende får-uro. Denne håndlavede filtur er det perfekte valg til at fuldende babyens værelse og gør den ideel som en hjertevarm barsels-, dåbs- eller babyshowergave.

Hver uro er omhyggeligt fremstillet i Nepal af filt og bærer et unikt præg af kærlig håndværkstradition. Uroens filt er lavet af 100% uld fra New Zealand, kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Farverne i ulden er AZO-fri, hvilket betyder, at de er uskadelige.

Fyldet i uroen er lavet af genbrugt polyester, hvilket giver et bæredygtigt præg. Gamcha’s får-uro er ikke kun en smuk tilføjelse til børneværelset, men også et symbol på støtte til en retfærdig og bæredygtig produktion. Mål: Diameter: 20 cm Højde: 48 cm.

Pris: 299,95 kr – Køb får uroen her

Måne uro, måne og stjerner uro, uro med måne og stjerner, uro til babyer, baby uroer, Gamcha uro, uro med hval, uro med skyer og hval, uro fra gamcha

That’s Mine Uro – Whale

Skab en magisk atmosfære med That’s Mine uroen, med hvide skyer, gule stjerner, en stor gul måne og en HVAL.

Denne uro fra That’s Mine består af 10 forskellige vedhæng med motiver fra nat og hav. I toppen af uroen er der en metalring, der gør det enkelt at hænge den op over puslebordet, kravlegården eller sengen.

Uroen er designet til at skabe en rolig og eventyrlig stemning, samtidig med at den stimulerer barnets evne til at fokusere. De blide bevægelser af de hængende elementer tilføjer en beroligende fornemmelse til ethvert rum.

That’s Mine uroen er fremstillet af 100% økologisk bomuld og tilføjer en sød og inspirerende dimension til børneværelset. Måler D: 22 og L 50 cm

Pris: 349,95 kr – Køb uroen med himmel og hav her

Læs også >> 10+ Verdenskort til børneværelset

Uro til babyer, baby uro, uro fra Kong sløjd, uro med skyer, søde uroer til børn,Kong Sløjd uro
Konges Sløjd uroer med skyer

En elegant og smuk uro fra danske Konges Sløjd. Uroen består af små, søde skyer syet i filt med dråber i flot skinnende materiale- det hele sat på en ring, hvor de svæver og drejer let. Fin at hænge over barnets seng eller i vinduet og yderst velegnet som barsels- eller dåbsgave. Mål: 24,5 cm (metalring), 20,5 x 12,5 cm (skyer), 2 x 2,5 (dråber).

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

Konges Sløjd sky uro, Uro til babyer, baby uro, uro fra Kong sløjd, uro med skyer, søde uroer til børn, Kong Sløjd uro
Konges Sløjd sky uro – Lyserød,hvid og gråmeleret

Super sød og hyggelig sky uro fra Konges Sløjd.

Sky uroen er med lyserød, hvid og gråmeleret skyer og i fantastisk 3D effekt, da skyerne er med filt fyld og hængende dråber der alt er påsat en gennemsigtig snor, der giver en utrolig livagtig oplevelse.

Perfekt til at dekorere børneværelse, puslerummet eller legeværelset med.

Mål: 24,5 cm (metalring), 20,5 x 12,5 cm (skyer), 2 x 2,5 (dråber).

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

uroer til børneværeslet, uroer til babyer, baby uroer, musikuroer, baby musikuroer, baby uroer, uroer til børneværeslet, uroer til børn, økologi uro til børn, økologi uro til baby