15 søde uroer til babyer og de mindste

uroer til børneværeslet, uroer til babyer, baby uroer, musikuroer, baby musikuroer, baby uroer, uroer til børneværeslet, uroer til børn, økologi uro til børn, økologi uro til baby

Når man er helt lille og ny i verden, så er det dejligt at noget smukt at se på. Oftest er mor og far det smukkeste men når de er væk, så er det ikke ualmindeligt at de små væsner forelsker sig i uroer eller i en musikuro, som er både spændende at kigge på, og som skaber bevægelse.

Er man den kreative mor (eller far) så kan man selv strikke, hækle eller syg en sæd uro til sine børn. Har man 10 tommelfingre, så er det oftest nemmere at købe en færdiglavet uro til babyer og de mindste. Det danske marked af i daf fyldt med skønne og smarte uroer i alle former og farver. Køber man en mere grafisk uro, som f.eks skyen fra Liewood eller Konges Sløjd måne uro med stjerner kan man efter de mindste babymåneder “genbruge” uroen som vægpynt ved siden af nogle flotte foto eller fede plakater.

Her er vores favoritter indenfor moderne søde uroer til babyer og de mindste, i blandt dem er flere økologiske uroer:

sommerfugle-uro

Uro med Sommerfugl

Uroen er et smuk spil mellem form, farver og bevægelse. Den søde uro er pyntet med sommerfugle i forskellige farver, som ligner de kommer flyende ned fra filmen, og kysser en godnat. Uroen er også flot som ophæng i vinduet i børneværelset. Mål: L80 x Ø17 cm.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Uroen fås også med Fisk og med Gæs

konges-sloejd-maaneuro-guld-w490-h490-wm

Konges Sløjd måne uro med guld stjerner

En smuk og moderne udgave af den klassiske uro til babyer. Konges Sløjds måne og stjerner har rene linjer og et roligt design, som passer både til babyværelset, men som også sagtens kan bruges som vægpynt på børneværelset hos mindre børn. Uroen består af stor måne syet i filt med små guld stjerner “dryssende” under sig, hvor de svæver og let. Fin at hænge over barnets seng eller i vinduet. Måler ca 30 x 13 cm.

Pris: 219,95 kr – Gå til shop

Fås også med sølv stjerner

cam-cam-balloon-music-mobile-w490-h490-wm

CamCam ballon musikuro

Smuk og unik musikuro fra CamCam, som vil gøre senge- og pusletid til en hyggelig stund. Musikuroen er lavet i quiltet stof formet som en ballon og med sød sløjfe i bunden. Træk i træringen og hør uroen spille melodien Summertime. Musikuroen er håndlavet og derfor udseendet kan variere en smule fra billedet. Fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld og fyld af 100% polyester. Måler 18 cm i højden

Pris: 275 kr – Gå til shop

30404.w490.h490.wm

Musikuro fra Done By deer

Musikuro. Skøn uro med musik, spiller melodien “Hush Little Baby” og de herlige dyr i stof fra Done by Deer. Perfekt at hænge over puslepladsen eller sengen. Kan tørres med fugtig klud. Måler 24 cm.

Pris: 449,95 kr – Se den her!

fit-800x450x100Liewood skyuro

En flor uro fra Liewood. Uroen er udformet som sky med dråber (ponponer) i forskellige farver. Skyen er lavet i prikket stof med pomponer under sigr. Fin dekoration ved puslepladsen, sengen eller børneværelset. Materiale: 100% økologisk bomuld, fyld af 100% Øko-tex polyester. Måler 30 x 20 cm.

Pris: 295,95 kr – Gå til shop

20-0cdn41_360

Fisher Price Butterfly Dreams musikuro

En sød musikuro fra Fisher Price som fremmer barnets tryghed, glæde og sanser. Uroen spiller musik, har aftagelig lysprojektor og 2 søde hængende bamser med tøj på. Uroen kan styres med en fjernbetjening, hvilket kan være en fordel, hvis man har et barn, der sover let.

Pris: 399,95 kr – Gå til shop

elefant-baby-uro

Camcam musikuro – Blush Elefant

Musikuro fra Camcam formet som en elefant i farven blush/gammelrosa. Uroen er håndlavet og har et yndigt broderi i samme farve som uroen, så der er virkelig kræset for detaljerne. Elefanten kan være med til at gøre pusle og putte tiden hyggeligere for babyen.  Uroen spiller hyggelige og rolige musik når man strækker elefanten i bunden med den runde træ ring. Melodien er “Summertime” med George Gershwin. Elefanten er lavet af 100% økologisk bomuld og fyldet er 100% ØkoTex standart polyester.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

oekolofisk-uro-blaeksprutte

FERM LIVING blæksprutte musikuro

Uro fra Ferm Living med motiv i 100% økologisk bomuld. Inden i blæksprutten er der en spilledåsen der spiller Brahm’s Lullaby.Brug uroen over puslebordet eller senge og lyt til den dejligt afslappende melodi. Str: 30 x 12 cm

Pris: 200 kr – Gå til shop

graamelnage-graa-hvid-1-w490-h490-wm

Konges Sløjd uroer med skyer

En elegant og smuk uro fra danske Konges Sløjd. Uroen består af små, søde skyer syet i filt med dråber i flot skinnende materiale- det hele sat på en ring, hvor de svæver og drejer let. Fin at hænge over barnets seng eller i vinduet og yderst velegnet som barsels- eller dåbsgave. Måler 24,5 cm i diameter.

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

220-006073_360

Træ Uro med dyr

En sød uro i træ, der kan sættes fast over sengen, barnevognen eller vuggen. Uroen er designet med  4 små dyr i forskellige farver og en lille klokke der ringer når uroen bevæger sig. Mål: 30 x 10 x 10 cm

Pris: 80 kr – Gå til shop

40519.w490.h490.wm

Done by Deer uro

Lad de små babyfingre lege og udforske de sjove dyr og ting på uroen fra Done by Deer. Her er både detaljer der knitrer, piver og et lille spejl, hvor baby kan smile til sig selv. Smart legetøj, der kan sættes på autostolen, legestativet, sengen- og endda på mors eller fars arm!

Pris 279,95 kr – Se den her!

balloonlarge-500x500

Elodie – Moon Balloon musikuro

En sød uro i design som en luftballon / Moon balloon. Når man hiver i snoren under ballonen spiller den en dejlig rolig melodi. Ballonen er i flot design og kan også bruges som vindues ophæng på pige- eller drenge værelset.

Pris: 449 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

Sky uro i filt fra Sebra

Smuk håndlavet uro i filt med skyer i blågrå, grøn og hvid fra Sebra. Under skyerne er der også sat filt dråber på. Skyerne og dråberne, som er uld, kan forsigtigt tørres af. Skyer og dråber er sat på en træring foroven. Når du puffer til uroen svæver skyer og dråber rundt. Kan med fordel hænges ved puslebordet, så dit barn kan se de svævende skyer,når det pusles. Mål:22cmx57cm

Pris 349,95 kr – Se den her!

fit-800x450x100

FABELAB sky uro

Yndig sky uro fra FABELAB. Skyen er lys med ansigt på den ene side, med små tynde store hængende ned, som nemt bevæger sig,så de bliver sjove af kigge på. Der er monteret en lille snor som kan bruges til ophæng. Sky Uroen er lavet af 100 % økologisk bomuld,med polyester fyld.

Pris: 225 kr – Gå til shop

ferm-living-oekologisk-uro

Ferm Living sky musikuro

Sød musikuro fra Ferm Living formet som en sky. Uroen kan lulle dit barn i søvn til diskret “Lullaby” af Brahms. Uroen er også en oplagt gaveidé som barselsgave. Farve: Mint Str.: 16 x 14 cm Materiale: 100% økologisk bomuld Fyld: Polyester CE-Testet

Pris: 149 kr – Gå til shop
Gem

You may also like...