4 søde uroer til babyer og de mindste

uroer til børneværeslet, uroer til babyer, baby uroer, musikuroer, baby musikuroer, baby uroer, uroer til børneværeslet, uroer til børn, økologi uro til børn, økologi uro til baby

Når man er helt lille og ny i verden, så er det dejligt at noget smukt at se på.

Oftest er mor og far det smukkeste men når de er væk, så er det ikke ualmindeligt at de små væsner forelsker sig i uroer eller i en musikuro, som er både spændende at kigge på, og som skaber bevægelse.

Er man den kreative mor (eller far) så kan man selv strikke, hækle eller syg en sæd uro til sine børn. Har man 10 tommelfingre, så er det oftest nemmere at købe en færdiglavet uro til babyer og de mindste. Det danske marked af i daf fyldt med skønne og smarte uroer i alle former og farver.

Her er vores favoritter indenfor moderne søde uroer til babyer og de mindste:

sommerfugle-uro

Uro med Sommerfugl

Uroen er et smuk spil mellem form, farver og bevægelse. Den søde uro er pyntet med sommerfugle i forskellige farver, som ligner de kommer flyende ned fra filmen, og kysser en godnat. Uroen er også flot som ophæng i vinduet i børneværelset. Mål: L80 x Ø17 cm.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

20-0cdn41_360

Fisher Price Butterfly Dreams musikuro

En sød musikuro fra Fisher Price som fremmer barnets tryghed, glæde og sanser. Uroen spiller musik, har aftagelig lysprojektor og 2 søde hængende bamser med tøj på. Uroen kan styres med en fjernbetjening, hvilket kan være en fordel, hvis man har et barn, der sover let.

Pris: 399,95 kr – Gå til shop

 

graamelnage-graa-hvid-1-w490-h490-wm

Konges Sløjd uroer med skyer

En elegant og smuk uro fra danske Konges Sløjd. Uroen består af små, søde skyer syet i filt med dråber i flot skinnende materiale- det hele sat på en ring, hvor de svæver og drejer let. Fin at hænge over barnets seng eller i vinduet og yderst velegnet som barsels- eller dåbsgave. Måler 24,5 cm i diameter.

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

220-006073_360

Træ Uro med dyr

En sød uro i træ, der kan sættes fast over sengen, barnevognen eller vuggen. Uroen er designet med  4 små dyr i forskellige farver og en lille klokke der ringer når uroen bevæger sig. Mål: 30 x 10 x 10 cm

Pris: 80 kr – Gå til shop
Gem

You may also like...