20 Gaveideer: Gave til 2 årige piger

gaver til 2 årige, gave til 2 årige, gaver til 3 årige, gaver til små piger, 2 årige piger gave, fødselsdagsgaver til 2 årige, fødselsdagsgaver til 2 årige piger,

Når man skal til 2 års fødselsdag hos en lille pige, kan det være en udfordring at give en god og brugbar gave, som hun ikke vokser fra med det samme.

Når et barn er 2 år gammelt, er stimulering en stor del af barnets udvikling, og det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende for hende. Det kan også være en god ide at give nogle flot indretningsting til børneværelset, som kan skabe glæde i mange år, som f.eks natlamper, puder og plakater.

Ideer til fødselsdagsgaver til en 2 årige piger:

luksus-dukkevogn

Luksus dukkevogn

Lækker dukkevogn, til den lille mor, at gå tur med sin dukke. Håndtaget kan justeres i højden og liften kan afmonteres. Mål: 72 x 44 x 75 cm

Pris: 399 kr – Gå til shop

 

ferm-living-my-deer-lamp-rosa-boernelampe-fit-480x1000x100Ferm Living ‘My Deer Lamp’ Rosa

Indret dit børneværelse med denne søde rosa hjortelampe fra Ferm Living. Lampens blide lys gør den til et oplagt valg til sengelampe ved børnesengen, hvor du kan læse din yndlingsbog eller synge godnatsang. Størrelse: 27 x 38,5 cm.

 Pris: 499 kr – Gå til shop

frost-seng

Frost Slæde juniorseng

Med denne fantastiske seng kan du transformere et børneværelse om til det smukke eventyr Frost fra kongeriget Arendal. Sengen er udformet som den smukke slæde fra Disneys film Frozen. Sengen er i kraftig MDF og der er skuffe til opbevaring af legesager eller f.eks. sengetøj. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm.

  Pris: 2.499 kr – Gå til shop

bobles-fisk-e1445502642406

bObles Fisk

Bobles Fisk kan bruges både som skammel og som et lille bord. Fisken er rigtig god at trille på, og så er de spændende at have med i en Jorden er giftig leg. Bobles Fisk fås i 2 størrelser og flere farver – den store Fisk måler 24 cm. og den lille Fisk måler 12 cm.

Prisen starter ved 379 kr – Køb her

legekoeretoej-swingcar_5040xxSwingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn

12 stk økologisk fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk økologisk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 2 årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

tranq-lilla-1

Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel. Twilight skilpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn. Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 299 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

askepot-diamond-edition_4735

Disneys Askepot

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen. Disneys klassiker om Askepot er til dato en af de mest populære film.

Pris: 99,95 kr – Køb Askepot her

snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-special-edition-disney_29066

Snehvide og de syv små dværge filmen

Filmen er næsten 80 år efter sin præmier stadig en af Disneys mest elskede klassikere, og en uundværlig DVD i disney samlingen. Snehvide er historien om den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide som elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende.

Pris: 99,95 kr – Køb Snehvide her

tornerose-special-edition-disney_24110

Disneys Tornerose

Hele kongeriget jubler da prinsesse Aurora bliver født. Alle undtagen den onde fe, som fuld af misundelse udøser en forbandelse: at prinsessen før sin 16 års fødselsdag skal stikke sig på en ten og falde i en evig søvn! Men Auroras gudmødre, de tre gode feer, bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til at prinsessen kan vækkes til live, hvis hun får et elskovskys af en prins.

Pris: 159,95 kr – Køb Tornerose her

frost_252228
Disneys Frost

En lille film, der blev en gigantisk succes for Disney! Anna og Elsa er søstre, og har et tæt forhold til hinanden. Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene. Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf, og de må sammen drage afsted på en mission for at bryde den isnende forbandelse.

Pris: 159,95 kr – Køb Frost her

30-030170_360
Brio Gyngehest

Brios gyngehest er en solid klassisker. Gyngehesten er lavet i hvid med gule pletter, gult håndtag, rød seletøj og naturfarvet sæde.

Pris: 849 kr – Se Brio gyngehest her

5582-470x470_3

Design selv lampe

Sjov og anderledes ”design selv” lampe, der giver dig mulighed for at udtrykke dig og tilføje lampen et personligt præg. Du kan designe din helt egen lampe. Lampen er designet af DOIY og består af en keramisk lampe med rød stofledning og en markerpen. Du bestemmer hvordan ”Design-selv-lampen” skal se ud. Ønsker du et andet udtryk, så er det bare og tegne om igen. Lampen måler B23,5 cm. H30 cm. D9 cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

pippi-langstroempe-kaephestPippi langstrømpe Kæphest

En flot og farverig kæphest, designet så den ligner Pippi Langstrømpe her. Kæphesten er 75 cm lang.

Pris: 199 kr – Gå til shop

947900909529c457d12f69

Fyn er fin plakat

En flot plakat med fyn sloganet “Fyn er fin”. Plakaten er inspireret af Hans Christian Andersens eventyr. Mål: 30 x 40 cm. Pris: 250 kr.

Se plakatten her

fit-800x450x100

Økologisk JUNIOR sengetøj fra Müsli – Navy dots

Økologisk junior sengetøj fra Müsli i creme med små navy dots all over print. Sengesættet kommer i en matchende stofpose. Lukkes med trykknapper i dynebetrækket.

Bestil Økologisk sengetøj her

dyretrofæ hoved, dyretrofæ bamser, dyretrofæ bamsehoveder, bamsehoveder dyretrofæ, sjove dyretrofæ med bamsehoveder, bamsehoved, bamsehoveder til væggen, vægpynt til børneværelse, indretning af børneværelset, dyretrofæ kanin,

Kanin dyretrofæ

Få en flot stilren kanin til at pynte på børneværelset

Pris: 429,95 – Gå til shop

dyretrofæ hoved, dyretrofæ bamser, dyretrofæ bamsehoveder, bamsehoveder dyretrofæ, sjove dyretrofæ med bamsehoveder, bamsehoved, bamsehoveder til væggen, vægpynt til børneværelse, indretning af børneværelset, dyretrofæ flamingo

Flamingo dyretrofæ

Et flot og fedt dyretrofæ af en Flamingo, perfekt til pigeværelset.

Pris: 399,95 – Gå til shop

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

258-041206_360

Cirkeline slaskedukke

Cirkeline er stadig populær hos de mindste, og hvis du kender en lille pige som elsker cirkeline, så er denne dukke en af mange Cirkeline gaver til 2 årige piger, som du kan give i med succes.

Pris: 129 kr. – Gå til shop

199-087050_360

Disney Princess Te-stel

Inviter dine venner til eftermiddagste med dette smukke Disney Princess-testel. Indeholder 4 tallerkener, 4 underkopper, 4 tekopper, 4 knive, 4 gafler og 4 skeer, 1 sukkerskål, 1 flødekande og 1 tepotte. En af mange fede gaver til 2 årige piger med Disney prinsesserne.

Pris: 129,95 kr – Køb te-stellet her

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

fit-800x450x100Liewood skyuro

En flor uro fra Liewood. Uroen er udformet som sky med dråber (ponponer) i forskellige farver. Skyen er lavet i prikket stof med pomponer under sigr. Fin dekoration ved puslepladsen, sengen eller børneværelset. Materiale: 100% økologisk bomuld, fyld af 100% Øko-tex polyester. Måler 30 x 20 cm.

Pris: 295,95 kr – Gå til shop

a-doodle-drop-pastel-roseRoommate Doodle Drop hylde i rosa

Super fed hylde fra Roommate i en romantisk rosa farve. Hylden kan også bruges om knagerække, det er kun fantasien der sætter grænser for de mange kreative muligheder denne hylde giver på pigeværelset.

Pris: 234 kr – Gå til shop

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

FROST-GAVER-HOPPEBOLD

Frost Hoppeboldt

En Frost Hoppeboldt er også en sjov fødselsdagsgave til små Frost fans. Bolden fås i blå med foto af Disney prinsesserne Elsa og Anna.

Pris: 159 kr. – Gå til Shop

disney-frozen-play-tent_319220

Disney Frost Legetelt – Isslottet

Sødt lille isslot-legetelt med motiver af Elsa og Anna fra Frost filmen. Teltet er godt til leg og kan anvendes både inde og ude. Frost teltet er en super Frost gave til en lille fødselsdagsprinsesse.

Pris: 219 kr. – Gå til shop

frost håndklæde, håndklæde med frost, disney frost håndklæde, håndklæde disney frost, badeponcho frost, frost badeponcho, badehåndklæde frost, frost badehåndklædeFrost badeponcho i lyserød

Smart lyserød badeponcho de 2 Disney prinsesser Anna og Elsa. Elsa på forsiden og Anna på bagsiden. Badeponchoen er i  100% bomuld og måler 50 x 100 cm

Pris: 142,95 kr.  – Gå til shop

wallsticker, gaver til 2 årige, gaver til 2 årige piger, gaver til små piger, wallstickers børneværelset

Mimi lou wallsticker – Cirkus

Flot wallstickers med cirkustelt, løver, bjørne, kaniner og hvad der ellers hører sig til i et festligt cirkus. Frisen er en wallsticker og kan placeres på både væggen eller et møbel på børneværelset. De enkelte dele ligger hver for sig, så du kan sætte det op, som du ønsker. Mål: 5 meter.

Pris: 289 kr.  – Gå til shop

mimi-lou-wallsticker-prikker-selvlysende-fit-480x1000x100

Mimi lou wallsticker – Prikker (selvlysende)

Wallsticker fra Mimi Lou med selvlysende prikker og en enkelt stjerne. Sæt evt. prikkerne op, så de former et juletræ og flyt dem rundt, når julen er ovre, så de danner et stjernebillede i stedet for.

Pris: 129 kr – Gå til shop

Cama-Copenhagen-Drawstring-Bag-Soft-PinkCAMA Copenhagen – Soft Pink Børnetaske

Super lækker taske til småbørn i et enkelt og stilrent design. Tasken er tænkt til de små vuggestue- og børnehavebørn. Der er plads til en madkasse, lidt skiftetøj eller lignende. Tasken er fremstillet i vandafvisende softshell i en grå farve  og okseskind i en lækker soft pink farve.

På indersiden er tasken foret med bomuld. Længden på stropperne kan justeres og dermed kan barnet have glæde af den i lang tid. Tasken måler 30 x 22cm. En god gave til 2 årige piger.

Pris: 229 kr – Gå til Shop

børnekufferter, lege kufferter til børn, sjove børnekufferter, børneværelse, pigeværelse, drengeværelse, barne værelse, kufftert til børn

Kuffertsæt med 3 stk fra Bloomingville Mini i Mintgrøn

De mintgrønne kufferter er med et billede af en mor, der flyver med drage. Kufferter passer inden i hinanden, så de kan samles til en kuffert. Den perfekte gave til 3 årige piger.

Pris 199 kr – Se dem her

303-082865_360

Frost gulvtæppe

Et super fint gulvtæppe til pigeværelset. Tæppet er med et billede at de smukke Frost prinsesser Elsa og Anna og tæppet måler 73 x 73 x 1 cm.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

anna_bamse_lille_dr_annaoglotte

Anna dukke fra Anna og Lotte

Anna er Storesøster til Lotte, og hun er lidt temperamentsfuld. Men hun er også en sød dukke der elsker sin lillesøster Lotte. Anna har sine fine smækbukser på og en sløjfe i håret. En god fødselsdagsgave til piger der bliver 3 år.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

29-0DTW17_360

Barbie Video Game Hero

Barbie på super seje rulleskøjter fra filmen Barbie Video Game Hero. Rulleskøjterne virker, så man kan skubbe hende frem og tilbage, eller se hende snurre rundt. Mens Barbie ruller lyser skøjterne op i forskellige farver. En god gave til 2 årige piger.

Pris: 349,95 kr. – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...