20 Gaveideer: Gave til 3 årige piger

gaver til 3 årige piger, gaver til 2 årige piger, gaver til 3 år pige, gaver til 3 årige piger, gaver til piger, gave til pige, find gaver til pige, 3 år gave, gave til 3 årige piger

Mangler du også inspiration til en god gave til en lille pige der bliver 3 år?

Når et barn er 3 år gammelt, så er der hele tiden nye ting der skal udfordres og læres, og stimulering er en stor del af barnets udvikling. Det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende og lærerrigt for hende. Det kan også være en god ide at give nogle flot indretningsting til børneværelset, som kan skabe glæde i mange år, som f.eks natlamper, puder eller plakater.

Ideer til fødselsdagsgaver til en 3 årige piger:

Elsa kjole, frost 2 elsa kjole, elsa kjole fra frost 2, frozen 2 kostumer, fastelavnskostumer med frost, fastelavn frost elsa kjole, Elsa kostumer, frost 2 kostumer, Frozen 2 kostumer, kjole med Elsa fra frost,

Elsa Frost kjole

En fortryllende og utrolig smuk blå Elsa frost kjole, med et foto af den smukke Elsa prinsesse på brystet. Dette er en Frost Deluxe udklædningen af Prinsesse Else med kommer med kjole og kappe

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

36-045004_360

Lego Duplo Café sæt

“Må jeg dig en LEGO duplo kage”. Lego Duplo cafe sættet er den perfekte gave til små kokke, der elsker at lege. I sættet medfølger også et menu kort og Lego Duplo penge som dine kunder kan betale med. Indeholder 131 delle. Leveres i praktisk opbevaringskasse.

Pris: 799 kr. – Gå til shop

460024846419

Lille Elsa og Anna legesæt

Super sødt lille legesæt /dukkehus med Elsa, Anna, Oluf og mange flere af de elskede figurer fra Frost. Huser har bærehåndtag og glimmertag, der kan lukkes op skaber et lille hjem. Sættet indeholder 13 dele.

Pris: 110 kr. – Gå til shop 

460025040342-1

Belle Disney dukke

Smukke Belle dukke med blå og hvide kjole og det naturtro hår sat op med en satinsløjfe. Sammen med dukken medfølger lille Chip tekop som plysdyr. En god gave til 3 årige piger.

Pris: 250 kr. – Gå til shop

29-0DTW17_360

Barbie Video Game Hero

Barbie på super seje rulleskøjter fra filmen Barbie Video Game Hero. Rulleskøjterne virker, så man kan skubbe hende frem og tilbage, eller se hende snurre rundt. Mens Barbie ruller lyser skøjterne op i forskellige farver.

Pris: 349,95 kr. – Gå til shop

resizepic

Barbie Dukke

Barbie dukke inspireret af Barbie Video Game Hero. Sættet indeholder to mini pixel figurer og to søde power-ups, som gennemfører videospils temaet. Oplagt som gave til 3 årige piger

Pris: 349,95 kr. – Gå til shop

303-082865_360

Frost gulvtæppe

Et super fint gulvtæppe til pigeværelset er en super god gave til 3 årige piger, der elsker Frost. Tæppet er med et billede at de smukke Frost prinsesser Elsa og Anna og tæppet måler 73 x 73 x 1 cm.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

anna_bamse_lille_dr_annaoglotte

Anna dukke fra Anna og Lotte

Anna er Storesøster til Lotte, og hun er lidt temperamentsfuld. Men hun er også en sød dukke der elsker sin lillesøster Lotte. Anna har sine fine smækbukser på og en sløjfe i håret. En god fødselsdagsgave til piger der bliver 3 år.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

giraf-wallsticker

Giraf højdemåler

Denne søde wallsticker højdemåler består af en giraf og en sød lille abe. Der medfølger også tal og diverse pynt. Wallstickeren kommer i flere mindre dele, men når det er sat op på væggen, fylder den ca. 100 x 180 cm. Højdemåleren er en perfekt gave til en lille pige, der vokser og en oplagt gave til 3 årige piger.

Pris: 175,20 kr  – Gå til shop

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

hr_skaeg_Laer_at_stave_spilHr. Skæg Lær at stave spil

Lærerigt puslespil med den altid populære Hr. Skæg som hjælper børnene med at lære bogstaver og med at lære at stave og læse. Når brikkerne samles rigtigt danner de små ord som tegningerne viser. Tegningerne er nemme for børnene at genkende og det gør det nemmere at lære bogstaverne og de små korte ord. Det er de store versaler der er brugt. Store bogstaver er de nemmeste for børnene at starte med. Perfekt gave til 3 årige piger der gerne vil lærer at stave.

Pris: 119,95 kr. – Gå til shop

FROST-GAVER-HOPPEBOLD

Frost Hoppeboldt

En Frost Hoppeboldt er også en sjov fødselsdagsgave til små Frost fans. Bolden fås i blå med foto af Disney prinsesserne Elsa og Anna. En god gave til 3 årige piger.

Pris: 159 kr. – Gå til Shop

frost-seng

Frost Slæde juniorseng

Med denne fantastiske seng kan du transformere et børneværelse om til det smukke eventyr Frost fra kongeriget Arendal. Sengen er udformet som den smukke slæde fra Disneys film Frozen. Sengen er i kraftig MDF og der er skuffe til opbevaring af legesager eller f.eks. sengetøj. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. Den ultimative gave til 3 årige piger der elsker Frost.

  Pris: 2.499 kr – Gå til shop

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

hængestil, joki hængestol, hængekøje til børn, børne hænge stol, børne hængestol joki

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn gave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

le-toy-van-honeybake-cash-register-ltv295_247541

Le Toy Van Legetøj Kasseapparat

Virkelig flot rødt kasseapparat i træ fra Le Toy Van. Kasseapparatet er udført i samme høje kvalitet, som alt andet fra Le Toy Van. Kasseapparatet har bløde knapper, en pengeskuffe der kan springe op, en træ bon, samt papir og træpenge. Mål: 30x49x34 cm.

Pris: 309,95 kr – Gå til shop

Brio-31355-2

Brio komfur i rød

Smart legekomfur i rød fra Brio. Det bliver det en leg at lave mad for børnene. Brio komfuret har 3 kogeplader, knapper som der kan drejes på samt ovnlåge der kan åbnes. Mål: 40 x 30 x 50 cm.

Pris: 369 kr – Se Brio komfuret her

fit-800x450x100-ballon-lampe

Ferm Living lampe – Grå luftballon

Lampe formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange skønne lamper fra Ferm Living og en god gave til 3 årige piger.

Pris: 499 kr – Gå til shop

gl744-origami-boat-lamp-rosa-1-w490-h490

Goodnight Light papirsbåd lampe

En rigtig fin lampe fra Goodnight Light der skaber et hyggeligt lys på børneværelset. Lampen er i formstøbt vinyl udformet som en fin papirsbåd,og med LED-pære. Bruger 12V/2W LED pære- medfølger. Måler 32 x 16 cm.

Pris: 519,95 kr – Gå til shop

199-087050_360

Disney Princess Te-stel

Inviter dine venner til eftermiddagste med dette smukke Disney Princess-testel. Indeholder 4 tallerkener, 4 underkopper, 4 tekopper, 4 knive, 4 gafler og 4 skeer, 1 sukkerskål, 1 flødekande og 1 tepotte. En fed gave til 3 årige piger med Disney prinsesserne.

Pris: 129,95 kr – Køb te-stellet her

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

242-642580_360

Disney Princess lænestol

En smart gave til en 3 årige er denne smukke Disney Prinsesse lænestol. Betrækket kan let tages af og vaskes.

Pris: 249,95 kr – Køb lænestole her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...