20+ Gaveideer: Gave til 3-årige piger

gaver til 3 årige piger, gaver til 2 årige piger, gaver til 3 år pige, gaver til 3 årige piger, gaver til piger, gave til pige, find gaver til pige, 3 år gave, gave til 3 årige piger

Mangler du også inspiration til en god gave til en lille pige der bliver 3 år?

Når et barn er 3 år gammelt, så er der hele tiden nye ting der skal udfordres og læres, og stimulering er en stor del af barnets udvikling.

Det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende og lærerrigt for hende. Det kan også være en god ide at give nogle flot indretningsting til børneværelset, som kan skabe glæde i mange år, som f.eks natlamper, puder eller plakater. Note: Artiklen med gave til 3 årige pigerer sidst opdateret D. 16/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen. Ideer til fødselsdagsgaver til en 3-årige piger:
Elsa kjole, frost 2 elsa kjole, elsa kjole fra frost 2, frozen 2 kostumer, fastelavnskostumer med frost, fastelavn frost elsa kjole, Elsa kostumer, frost 2 kostumer, Frozen 2 kostumer, kjole med Elsa fra frost,

Elsa Frost kjole

En fortryllende og utrolig smuk blå Elsa frost kjole, med et foto af den smukke Elsa prinsesse på brystet. Dette er en Frost Deluxe udklædningen af Prinsesse Else med kommer med kjole og kappe

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

ref-1322063-just-think-toys-bathblocks-water-blocks-ball-run-21-pcs-reusable-storage-bag-i-w490-h490
BathBlocks badelegetøj

BathBlocks byggesæt (21 dele) med vandbane til badet er virkelig underholdende badelegetøj, som består af flydende byggeklodser der klistrer når de kommer i vand. BathBlocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare i både børn og voksne i USA. BathBlocks gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemmet at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. BathBlocks begynder byggesæt med store klodser, der kan sammensættes frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Pris kr. 249 kr – Gå til shop

Dublo klodser, lego klodser, dublo sæt, gaver til 3 årige, gaver til 2 årige

Kasse med Dublo klodser

Lærerigt legetøj til de mindste! Inde i den robuste opbevaringsboks finder du en bil med bevægelige hjul, et tag, vindue, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer, klodser med tallene 1, 2, 3 … sammen med et udvalg af originale klodser i en regnbue af indbydende farver.

Pris: 249,95 kr – Køb Dublo klodserne her

29-0DTW17_360

Barbie Video Game Hero

Barbie på super seje rulleskøjter fra filmen Barbie Video Game Hero. Rulleskøjterne virker, så man kan skubbe hende frem og tilbage, eller se hende snurre rundt. Mens Barbie ruller lyser skøjterne op i forskellige farver.

Pris: 349,95 kr. – Gå til shop

resizepic

Barbie Dukke

Barbie dukke inspireret af Barbie Video Game Hero. Sættet indeholder to mini pixel figurer og to søde power-ups, som gennemfører videospils temaet. Oplagt som gave til 3 årige piger

Pris: 349,95 kr. – Gå til shop

Frost 2 løbehjul, løbehjul med frost 2, Frost løbehjul,frost, frost julegave, julegaver med frost 2, Elsa julegave, julegaver med frost 2 tema, Frost film, Frost 2, Frozen 2, frost ting til piger, ting med frost 2 til piger, ting med frost, frost tema indretning

Frost 2 Løbehjul med 3 hjul

Flot tre hjullet løbehjul med Frost 2 tema! Løbehjulet er i blå farver og med flere billeder af Anna og Elsa.

Pris: 299,99 kr. – Køb Frost 2 Løbehjulet her

anna_bamse_lille_dr_annaoglotte

Anna dukke fra Anna og Lotte

Anna er Storesøster til Lotte, og hun er lidt temperamentsfuld. Men hun er også en sød dukke der elsker sin lillesøster Lotte. Anna har sine fine smækbukser på og en sløjfe i håret. En god fødselsdagsgave til piger der bliver 3 år.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

wallstickers børneværelse, børneværelse wallstickers, wallstickers til børn, klistermærker til børneværelset, wallstickers pigeværelset, wallstickers drengeværelset
Giraf højdemåler

Denne søde wallsticker højdemåler består af en giraf og en sød lille abe. Der medfølger også tal og diverse pynt. Wallstickeren kommer i flere mindre dele, men når det er sat op på væggen, fylder den ca. 100 x 180 cm. Højdemåleren er en perfekt gave til en lille pige, der vokser og en oplagt gave til 3 årige piger.

Pris: 175,20 kr  – Gå til shop

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

hr_skaeg_Laer_at_stave_spilHr. Skæg Lær at stave spil

Lærerigt puslespil med den altid populære Hr. Skæg som hjælper børnene med at lære bogstaver og med at lære at stave og læse. Når brikkerne samles rigtigt danner de små ord som tegningerne viser. Tegningerne er nemme for børnene at genkende og det gør det nemmere at lære bogstaverne og de små korte ord. Det er de store versaler der er brugt. Store bogstaver er de nemmeste for børnene at starte med. Perfekt gave til 3 årige piger der gerne vil lærer at stave.

Pris: 119,95 kr. – Gå til shop

9788702067965

Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hun har rødt hår og fletninger, der står lige ud i luften.

Hun bor alene i Villa Villekulla med sin hest og sin abe og sin taske fuld af guldmønter. Og hun er Tommy og Annikas bedste ven, som finder på de sjoveste og mærkeligste ting. Pippi Langstrømpe er den første af de tre bøger, Astrid Lindgren udgav i 1940´erne.

I dag er Pippi kendt og elsket af børn i hele verden. De to andre bøger hedder Pippi Langstrømpe går om bord og Pippi Langstrømpe i Sydhavet

Køb Pippi Langstrømpe bogen her

hængestil, joki hængestol, hængekøje til børn, børne hænge stol, børne hængestol joki

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn gave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

Brio-31355-2

Brio komfur i rød

Smart legekomfur i rød fra Brio. Det bliver det en leg at lave mad for børnene. Brio komfuret har 3 kogeplader, knapper som der kan drejes på samt ovnlåge der kan åbnes. Mål: 40 x 30 x 50 cm.

Pris: 369 kr – Se Brio komfuret her

legetøjsmad, lege mad, mad til legetøj, mad til legetøjskøkken, legetøjskøkken mad

Trækasser med legetøjs mad

En god gave til 2 årige er legetøjsmad. Dette sæt med legetøjsmad er med velbalancerede fødevarer, der fås i 5 forskellige madgrupper; heriblandt melon, mælk, ost, fisk, æg m.m. Perfekt til legen i børneværelset eller i legetøjskøkkenet.

Pris: 140 kr – Se legetøjsmaden her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,
Ferm Living lampe – Grå luftballon

Lampe formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange skønne lamper fra Ferm Living og en god gave til 3 årige piger.

Pris: 499 kr – Gå til shop

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her
 Gurli Gris Tog i træ , Gurli gris, gaver til 3-årige, gaver til 4-årig

Gurli Gris Tog i træ

Gurli Gris verden af trælegetøj er lavet af fremragende kvalitet, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Dette sjove sortiment er designet til unge Gurli-fans, mens det forbliver tro mod den klassiske Gurli-styling og sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg.

Gurli Gris Bedstefar Gris Tog har et rød lokomotiv og 2 farverige vogne der kobles sammen med magneter.

Pris: 249,95 kr – Køb gaven her

Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem

Gaver til 3-årige piger – det skal du huske:

Når du skal finde en gave til 3-årige piger, er der nogle ting omkring deres alder og udvikling, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber gave.

  • Nøgleordene for den treårige er “kan selv” og “vil selv”.
  • Treårige elsker at bevæge sig. De danser og synger til alt slags musik.
  • Et treårigt barn taler typisk i korte, komplette sætninger på fire-fem ord.
  • Barnet holder meget af rim og remser, der er med til at udvikle barnets leg med sproget.

You may also like...