Julekalener til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2021, drnege julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2021, julekalender med legetøj, julekalender med Lego, Julekalender med Thomas Tog, Julekalender med Paw Patrol, slime julekalender, drage julekalender, dinosaur julekalender

20+ Julekalender til drenge i 2021

Den bedste julekalender til drenge i 2021.

Mangler du også en fed julekalender til din dreng eller barnebarn til december 2021, så er her en hjælpende hånd.

Vi samlet en lang række af de sejeste og sjoveste julekalendere til drengene. December samt ventetiden til juleaften kan hurtigt forkortes med en sjov julekalender samt skabe masser af fantasifuld leg op til jul.

Læs også >> 10+ seje og anderledes julekalendere til drenge!

Note: Artiklen om Julekalendere til drenge i 2021 er sidst opdateret D. 14/8 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er oversigten med 20+ julekalender til drenge i 2021.

LEGO Avengers Julekalender 2021, LEGO Avengers adventskalender 2021, julekalender til drenge, julekalender med LEGO, Avengers LEGO,

LEGO Avengers Julekalender 2021

Dette er årets LEGO Avengers Julekalender for 2021. Gå julen i møde med Spiderman, Thor og Ironman.

Lego Avengers / LEGO Super Heroes Julekalender er perfekt som kalender til fantasifulde piger og drenge som elsker at lege og skabe deres egen eventyr.

I LEGO Avengers julekalender finder du 7 minifigurer: Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Captain Marvel, Thanos og Nick Fury. Derudover er den spækket med spændende genstande og fantastisk tilbehør fra Marvel-universet, blandt andet en quinjet, helicarrier, Avengers-tårnet, Spider-Man-drone og meget mere.

Avengers LEGO kan kombineres med alt andet LEGO og skabe timevis af fantasifuld leg. Dette er den perfekte decembergave til alle superhelte fra 7 år.

 Køb LEGO Avengers julekalender 2021 her

Lego city julekalender 2021, julekalender med lego city 2021, Julekalender med lego 2021, julekalender til piger, julekalender til drenge, Julekalender med LEGO

LEGO City julekalender 2021

Slip fantasien løs med LEGO City julekalenderen for 2021.

Fyldt med 24 LEGO-overraskelser såsom seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør, som kan kombineres med barnets nuværende LEGO samling eller være de første brikker til en ny samling.

Julekalenderen har en indbygget snedækkede legemåtte med by motiv, som kan fungere som scenen for fantasifulde LEGO-eventyr.

LEGO City julekalenderen er en perfekt gave til børn fra 5 år og opefter.

Køb LEGO City julekalender 2021 her

julekalender til børn 2021, de bedste julekalender til børn 2022, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Lego city julekalender, Lego julekalender 2021, Lego julekalender 2022, julekalendere til drenge i 2021, lego lejetøjsjulekalendere
Lego City julekalender

Gør juletiden mere spændende med LEGO City julekalenderen for 2020, der indeholder en snedækket legemåtte med en by, hvorpå man kan udspille sine personlige juleeventyr.

Lego City julekalenderen indeholder minimodeller og kalenderlågerne for at afsløre en overraskelse hver dag op til jul. Oplev festlige minimodeller og figurer karaktere fra tv-serien LEGO City Adventures – og de har gaver med. Selv Daisy Kaboom er i julehumør, og der er et nyt sæt håndjern til Duke DeTain!

I alt er der 6 LEGO City tv-minifigurer; Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom og en juleinspireret politichef Wheeler. Modellerne, minifigurerne og tilbehøret i julekalenderen kan også kombineres med eksisterende LEGO legetøjssæt for at få endnu mere sjov. En sjov og god julekalender til drenge.

Se Lego City julekalender her

Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2021, julekalendere til drenge, julekalenere til pigere, anderledes julekalendere

Minecraft Julekalender 2021

Den perfekte kalender til alle de seje Minecraft fans, både online og offline.

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften og vi garantere at denne julekalender vil gør ventetiden til juleaften meget nemmere.

Se Minecraft julekalender her

r til drenge, Playmobil julekalender 2021, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende Playmobil julekalendere:

Roblox julekalender, julekalendere med Roblox, Julekalender til drenge 2021, anderledes julekalendere til 2021

Roblox julekalender 2021

Se frem til juleaften med en festlig gave hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

byggemand bob julekalender, julekalendere til drenge i 2021, drenge julekalendere, julekalender med byggemand bob,

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Julekalender med bondegårds dyr, bondegårds dyr julekalender, julekalendere til drenge, 2021 julekalender med legetøj, legetøjs julekalender

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender bondegård med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser.

Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne legetøjsjulekalender til børn, som også er brugbar længe efter jul. God julekalender til drenge over 3 år.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, juleklaendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge

Dinosaurs julekalender

Dinosaurs julekalenderen passer lige præcis til alle dinosaur-fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser som inspirere til masser af fantasifuld leg.

Køb Dinosaurs Julekalenderen her

Thomas Tog julekalender, julekalender til drenge 2021, julekalender med Thomas tog, Julekalender med tog, legetøsjulekalender til drenge

Thomas Tog julekalender

Spændende Thomas Tog julekalender som indeholder miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Lad juleventyret udspille sig op øen Sodor hvor unge konduktører kan skabe sjov leg med denne Thomas & Friends mini adventskalender. Julekalenderen er passende for drenge over 3 år.

Køb Thomas Tog julekalender her

Biler julekalender, Julekalender med Cars, Disney julekalender, Disney pixar julekalender, Anderledes julekalendere til drenge, 2021 julekalender

Cars Julekalender 2021

Med denne Disney Pixar Cars julekalender fra 2021 bliver det sjovt at tælle ned til juleaften.

Cars julekalender med 24 gaver, som vil gøre hver dag frem til jul til en fest for enhver Cars fan.

Julekalenderen indeholder 24 små overraskelser med karakterne og elementer fra Lynet Mc Queens store, seje univers. Få Lynet, Bumle og meget mere i denne Cars julekalender.

Køb Cars Julekalenderen her

Hot Wheels julekalender, biler julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2021, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Hot Wheels julekalender 2021

Hot Wheels Julekalenderen der indeholder en ny overraskelse i form af biler og jule tilbehør i alle 24 dage fra 1. december til juleaften.

Den første låge åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen kan begynde! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Dette er udgaven fra 2021.

Se Hot Wheels julekalender her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019
John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. En sjov og god julekalender til drenge.

Køb John Deer julekalenderen her

 Magic Slime Julekalender 2021 , Slime julekalender, julekalender med slime 2021, legetøjsjulekalender med slim, legetøjsjulekalender til drenge
Magic Slime Julekalender 2021

Slime er super sjovt – masser er slim er endnu sjovere. Magic Slime julekalenderen fra 2021 indeholder 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter, perfekt til fantasifuld leg.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille Magic slime eller til at designe etiketter f.eks med jule sjov.

Se Magic slime julekalenderen 2021 her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio
Brio Julekalender

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

Julekalender med små historier, historie julekalender, julekalender med bøger til børn, bøger til børn julekalender, julekalender til piger, julekalender til drenge,pixi julekalender, julekalender pixi, julekalendere med bøger, bog julekalendere til børn
Pixi julekalender

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie? Så kan du købe en PIXI-julekalender.

Julekalenderen er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Dinosaur Dinorex julekalender 2021, julekalender med Dinosaur, legetøjsjulekalendere til drenge, 2021 julekalender, Dinosaur Dinorex adventskalender, adventskalender til drenge, adventskalender med dinosaur
Dinosaur Dinorex julekalender 2021

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver. En sej og sjov julekalender til drenge.

Se Dinosaur Dinorex julekalenderen her

julekalender 2021, Legetøjsjulekalender til drenge, julekalender 2022, til piger, julekalender til piger, 2021 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2021
Paw Patrol julekalender 2021

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpe-fantastiske overraskelser! Bag hver låge venter gave fra Paw Patrol universitet!

Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener fra serien eller skabe helt nye eventyr med dine Paw Patrol helte.

Se Paw Patrol julekalenderen 2021 her

julekalender 2021, julekalender 2022, til piger, julekalender til piger, 2021 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2021
Paw Patrol Julekalender

Paw Patrol kommer dig til hundeundsætning og sørger for, at ventetiden til juleaften føles lidt kortere!

I denne seje julekalender venter der 24 overraskelser bag lågerne i form af små figurer af dine yndlingskarakterer og andet tilbehør. Fold låget ned, og så har du et godt underlag til at lege med dine figurer på.

Et sjovt sæt til alle fans af Paw Patrol! (Uegnet for børn under 3 år pga. smådele)

Køb Paw Patrol julekalenderen her

Disney juekalender, julekalender med disney historier, historier fra disney julekalender, julekalendere med bøger, julehistorier i julekalender
Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Bambi, Skønheden og Udyret, Peter Pan og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

How To Train Your Dragon Julekalender, Drage julekalender,
Sådan træner du din drage julekalender

Hver dag åbner verden på drageøen op med Sådan træner du din drage/How to Train Your Dragon julekalender og forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, blyant, nøglering, tape, lineal og mange andre spændende ting var dette univers.

Køb årets julekalender her