Julekalender til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2023, drnege julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2022, julekalender med legetøj, julekalender med Lego, Julekalender med Thomas Tog, Julekalender med Paw Patrol, slime julekalender, drage julekalender, dinosaur julekalender, Blade Julekalender 2022, julekalender med blade, Blade legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn, julekalender til drenge, adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj, Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, julekalendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge, Dinosaur Dinorex julekalender 2022

20+ Julekalender til drenge i 2022

Den bedste julekalender til drenge i 2022.

Mangler du også en fed julekalender til din dreng eller barnebarn til december 2022, så er her en hjælpende hånd.

Vi samlet en lang række af de sejeste og sjoveste julekalendere til drengene. December samt ventetiden til juleaften kan hurtigt forkortes med en sjov julekalender samt skabe masser af fantasifuld leg op til jul.

Læs også >> 10+ seje og anderledes julekalendere til drenge!

Note: Artiklen om Julekalendere til drenge i 2022 er sidst opdateret D. 4/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er oversigten med 20+ julekalender til drenge i 2022.

Blade Julekalender 2022, julekalender med blade, Blade legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn, julekalender til drenge, adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj

Blade Julekalender 2022

Snurretopfeberen er begyndt for med denne BLADE julekalender (spinning tops) kan der fra nu af udkæmpes actionfyldte mesterskaber og spændende kampe. Julekalenderen indeholder 24 store overraskelser omkring temaet kampsnurretoppe.

Indeholder 24 små overraskelser til at samle og konfigurere 4 BLADE, 1 opgradering til en MEGA-DOUBLE-BLADE, 1 Arena, 2 Starter og cords til fantastiske kampe med vennerne.

Køb Blade julekalenderen her

Lego Julekalender, lego adventsjulekalender, Legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn

LEGO julekalendere

LEGO har i årevis skabt hyggelige legetøjsjulekalendere til drenge og piger. Hvert år bliver der udgivet en række nye LEGO julekalendere indenfor forskellige temaer, som f.eks Lego city, Star Wars og Harry potter.

Se f.eks følgende LEGO julekalendere:

r til drenge, Playmobil julekalender 2021, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende Playmobil julekalendere:

Julekalender til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2023, drenge julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2021, julekalender med legetøj, Among Us Julekalender 2022, julekalender med Among Us adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj

Among Us Julekalender 2022

Nedtællingen til juleaften er en spændende tid for børn. Among Us julekalenderen sørger for ekstra spænding, som vil holde børnene kreativt optaget, mens de venter på julemanden.

Børnene skal nemlig skabe deres egen historie med de 24 overraskelser og spillefladen, som er en del af emballagen. De kommer til at bestemme skæbnen for rumskibets crewmates, og hver historie kommer til at ende forskelligt.

Køb Among Us julekalenderen her

Roblox julekalender, julekalendere med Roblox, Julekalender til drenge 2021, anderledes julekalendere til 2021

Roblox julekalender 2022

Se frem til juleaften med en festlig gave hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2023, julekalender med superhelte 2022, Julekalender med Marvel 2022,

Funko Pop! Marvel julekalender

I hver låge gemmer der sig små Funko Pop!-vinylfigurer, som f.eks Groot, Thanos, Captain America, spiderman og mange, mange flere – måde antihelte, skurke og superhelte side om side.

I alt er der 24 Funko Pop! vinylfigurer fra Marvels univers, Officielt licenseret produkt, der er så glædelige at man helt glemmer julestressen. Figurerne er i Pocket Pop!-størrelse, cirka 4 cm høje.

Køb Funko Pop Marvel julekalenderen her

slim julekalender, julekalender med magic dough, legetøjsjulekalender, anderledes julekalender til børn, Magic Dough Julekalender 2022, legetøjsjulekalender til børn, julekalender med modellervoks, modellervoks med julekalender

Magic Dough Julekalender 2022

Magic Dough julekalenderen – glitrer, skifter farve, gløder, hopper som en hoppebold – bare magisk.

Hver dag åbner Magic Dough julekalenderen døren til ny leg. Kalenderen indeholder 24 gode overraskelser. Magic Dogh-fansene kan se frem til modellervoks masse med forskellige farver og funktioner.

Køb Magic Dough julekalenderen her

byggemand bob julekalender, julekalendere til drenge i 2021, drenge julekalendere, julekalender med byggemand bob,

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Julekalender med bondegårds dyr, bondegårds dyr julekalender, julekalendere til drenge, 2022 julekalender med legetøj, legetøjs julekalender, julekalender til piger

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender bondegård med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser.

Julekalender fra schleich FARM WORLD er en spændende Julekalender for drenge og piger, der elsker husdyr! Julekalenderen har 24 døre og bag hver dør finder du en ny spændende overraskelse. Julekalenderen indeholder gaver som fx: husdyr, værktøj og tilbehør. Lad nedtællingen begynde og få en FARM WORLD-overraskelse hver dag frem til jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Thomas Tog julekalender, julekalender til drenge 2021, julekalender med Thomas tog, Julekalender med tog, legetøsjulekalender til drenge

Thomas Tog julekalender

Spændende Thomas Tog julekalender som indeholder miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Lad juleventyret udspille sig op øen Sodor hvor unge konduktører kan skabe sjov leg med denne Thomas & Friends mini adventskalender. Julekalenderen er passende for drenge over 3 år.

Køb Thomas Tog julekalender her

Hot Wheels julekalender, biler julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2021, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Hot Wheels julekalender 2022

Hot Wheels Julekalenderen der indeholder en ny overraskelse i form af biler og jule tilbehør i alle 24 dage fra 1. december til juleaften.

Den første låge åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen kan begynde! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre.

Se Hot Wheels julekalender her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019

John Deer Julekalender 2022

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. En sjov og god julekalender til drenge.

Køb John Deer julekalenderen her

Cars julekalender, julekalender med Cars, Biler julekalender, Julekalender med Cars biler, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender med biler, julekalender 2022, adventskalender med cars, adventskalender til børn

Cars julekalender 2022

Cars julekalender med 24 gaver, som vil gøre hver dag frem til jul til en fest for enhver Cars fan.

Julekalenderen indeholder seje ting som den ultimative fan vil glæde sig over hver dag frem til juleaften. Julekalenderen er eget for børn over 3 år.

Køb Cars Julekalenderen 2022 her

slime julekalender, julekalender med slim, magic slime julekalender, adventskalender med slim, slim adventskalender, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge, pige legetøjsjulekalender

Magic Slime Julekalender 2022

Slime er super sjovt – masser er slim er endnu sjovere. Magic Slime julekalenderen fra 2022 indeholder 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter, perfekt til fantasifuld leg.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille Magic slime eller til at designe etiketter f.eks med jule sjov.

Se Magic slime julekalenderen 2022 her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio

Brio Julekalender

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

Julekalender med små historier, historie julekalender, julekalender med bøger til børn, bøger til børn julekalender, julekalender til piger, julekalender til drenge,pixi julekalender, julekalender pixi, julekalendere med bøger, bog julekalendere til børn

Pixi julekalender

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie? Så kan du købe en PIXI-julekalender.

Julekalenderen er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, julekalendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge, Dinosaur Dinorex julekalender 2022

Dinosaur Dinorex julekalender 2022

Dinosaurer er inspirende og sjove for børn. Med denne dinosaur julekalender åbnes en dør hver dag ind i dino verden og forkorter ventetiden til jul.

I kalenderen finder du 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Se Dinosaur julekalenderen her

Dinosaur Dinorex julekalender 2021, julekalender med Dinosaur, legetøjsjulekalendere til drenge, 2021 julekalender, Dinosaur Dinorex adventskalender, adventskalender til drenge, adventskalender med dinosaur

Dinosaur Dinorex julekalender

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul.

De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver. En sej og sjov julekalender til drenge.

Se Dinosaur Dinorex julekalenderen her

Disney juekalender, julekalender med disney historier, historier fra disney julekalender, julekalendere med bøger, julehistorier i julekalender
Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Bambi, Skønheden og Udyret, Peter Pan og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Pokemon julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, julekalender til drenge, drenge julekalender, julekalender 2021

Pokemon julekalender 2022

Bag hver låge gemmer sig 1 ud af 16 pokemon figurer, som i fællesskab gør december måneden ekstra sjov! Der medfølger også 8 stykker tilbehør i juletema, så pokemon legen kan foregå i julemåneden.

Kalenderen gør hver dag i december til en spændende overraskelse.

Køb Pokemon julekalender her

Pokemon julekalender 2022, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2022, adventskalender med Pokemon, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Pokemon julekalender 2022

Lad julen blive et vaskeægte Anime eventyr med denne Pokémon julekalender fra 2022.

Med 16 forskellige kampfigurer og otte stykker tilbehør, har denne 24-dages kalender et Pokémon-legetøj med ferietema til hver dag. Alle kampfigurer har en glitrende finish, der er eksklusivt til denne julekalender.

Køb Pokemon julekalender 2022 her

How To Train Your Dragon Julekalender, Drage julekalender,

Sådan træner du din drage julekalender

Hver dag åbner verden på drageøen op med Sådan træner du din drage/How to Train Your Dragon julekalender og forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, blyant, nøglering, tape, lineal og mange andre spændende ting var dette univers.

Køb årets julekalender her

Julekalener til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2021, drnege julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2021, julekalender med legetøj, julekalender med Lego, Julekalender med Thomas Tog, Julekalender med Paw Patrol, slime julekalender, drage julekalender, dinosaur julekalender