Julekalender til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2023, drnege julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2022, julekalender med legetøj, julekalender med Lego, Julekalender med Thomas Tog, Julekalender med Paw Patrol, slime julekalender, drage julekalender, dinosaur julekalender, Blade Julekalender 2022, julekalender med blade, Blade legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn, julekalender til drenge, adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj, Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, julekalendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge, Dinosaur Dinorex julekalender 2022

20+ Julekalender til drenge i 2023

Den bedste julekalender til drenge i 2023.

Mangler du også en fed julekalender til din dreng eller barnebarn til december 2023, så er her en hjælpende hånd.

Vi samlet en lang række af de sejeste og sjoveste julekalendere til drengene. December samt ventetiden til juleaften kan hurtigt forkortes med en sjov julekalender samt skabe masser af fantasifuld leg op til jul.

Læs også >> 10+ seje og anderledes julekalendere til drenge!

Note: Artiklen om Julekalendere til drenge i 2023 er sidst opdateret D. 8/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er oversigten med 20+ julekalender til drenge i 2023.

Blade Julekalender 2022, julekalender med blade, Blade legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn, julekalender til drenge, adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj

Blade Julekalender 2023

Snurretopfeberen er begyndt for med denne BLADE julekalender (spinning tops) kan der fra nu af udkæmpes actionfyldte mesterskaber og spændende kampe. Julekalenderen indeholder 24 store overraskelser omkring temaet kampsnurretoppe.

Indeholder 24 små overraskelser til at samle og konfigurere 4 BLADE, 1 opgradering til en MEGA-DOUBLE-BLADE, 1 Arena, 2 Starter og cords til fantastiske kampe med vennerne.

Køb Blade julekalenderen her

Lego city julekalender 2023, julekalender med lego city 2023, Julekalender med lego 2023, julekalender til piger, julekalender til drenge, Julekalender med LEGO, Adventskalender med Lego, Bedste julekalendere til børn 2023

LEGO julekalendere

LEGO har i årevis skabt hyggelige legetøjsjulekalendere til drenge og piger. Hvert år bliver der udgivet en række nye LEGO julekalendere indenfor forskellige temaer, som f.eks Lego city, Star Wars og Harry potter.

Se f.eks følgende LEGO julekalendere:

r til drenge, Playmobil julekalender 2021, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende Playmobil julekalendere:

Julekalender til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2023, drenge julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2021, julekalender med legetøj, Among Us Julekalender 2022, julekalender med Among Us adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj

Among Us Julekalender 2023

Nedtællingen til juleaften er en spændende tid for børn. Among Us julekalenderen sørger for ekstra spænding, som vil holde børnene kreativt optaget, mens de venter på julemanden.

Børnene skal nemlig skabe deres egen historie med de 24 overraskelser og spillefladen, som er en del af emballagen. De kommer til at bestemme skæbnen for rumskibets crewmates, og hver historie kommer til at ende forskelligt.

Køb Among Us julekalenderen her

Roblox julekalender, julekalendere med Roblox, Julekalender til drenge 2021, anderledes julekalendere til 2021

Roblox julekalender 2023

Se frem til juleaften med en festlig gave hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

Hot Wheels julekalender, biler julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2023, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Hot Wheels julekalender 2023

Hot Wheels Julekalenderen har en ny overraskelse i form af biler og jule tilbehør til alle 24 dage fra 1. december frem til juleaften. Bag 24 nummererede døre kan du opdage 8 seje Hot Wheels-køretøjer i 1:64-skala samt 16 vinter-tema tilbehørsdele som en sneplov, Yeti og rensdyr, der udvider mulighederne for at fortælle historier.

Den første låge åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen kan begynde! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Dette er udgaven fra sidste år.

Se Hot Wheels julekalender 2023 her

slim julekalender, julekalender med magic dough, legetøjsjulekalender, anderledes julekalender til børn, Magic Dough Julekalender 2022, legetøjsjulekalender til børn, julekalender med modellervoks, modellervoks med julekalender

Magic Dough Julekalender 2023

Magic Dough julekalenderen – glitrer, skifter farve, gløder, hopper som en hoppebold – bare magisk.

Hver dag åbner Magic Dough julekalenderen døren til ny leg. Kalenderen indeholder 24 gode overraskelser. Magic Dogh-fansene kan se frem til modellervoks masse med forskellige farver og funktioner.

Køb Magic Dough julekalenderen her

Drenge julekalender, Julekalender med thomas tog, Disney julekalender, Disney pixar julekalender, Anderledes julekalendere til drenge, 2023 julekalender, Tog julekalender, Thomas Tog julekalender

Thomas Tog julekalender 2023

En spændende julekalender med Thomas Tog, der vil bringe glæde til alle små togelskere. Denne særlige julekalender er fyldt med overraskelser, der passer perfekt til julemåneden. Bag hver låge gemmer der sig en lille Thomas Tog mini-pakke, der vil tage barnet med på en eventyrlig rejse gennem julen.

Denne julekalender er en skøn måde at sprede julestemning og magi til børnene og lade dem tælle ned til den store dag.

Køb Thomas tog Julekalender 2023

Funko Pop Star Wars Julekalender, Star Wars julekalender 2023, Julekalender med star Wars, Star Wars Pop funk julekalender, julekalender til drenge, drenge julekalender 2022, Star wars julekalender til drenge

Funko Pop! Star Wars Julekalender

Tag med på en episk rejse gennem galaksen i julens ånd med Funko Pop! Star Wars julekalenderen.

Denne julekalender er den ultimative gave til enhver Star Wars-fan, der ønsker at krydre julen med et strejf af galaktisk eventyr. Bag hver låge gemmer der sig en lille overraskelse fra Star Wars-universet. Funko Pop!-figurerne er ikoniske, detaljerede og utroligt charmerende, og i denne julekalender finder du dem klædt i julede kostumer og klar til at sprede juleglæde.

Du kan forvente at finde dine yndlingskarakterer i festlig juleudsmykning og måske endda nogle sjove overraskelser, der kun hører julen til. Det er den perfekte måde at kombinere din kærlighed til Star Wars med den skønne juletid.

Pris: 499 kr – Køb Funko Pop! Star Wars julekalender her

byggemand bob julekalender, julekalendere til drenge i 2021, drenge julekalendere, julekalender med byggemand bob,

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Julekalender med bondegårds dyr, bondegårds dyr julekalender, julekalendere til drenge, 2022 julekalender med legetøj, legetøjs julekalender, julekalender til piger

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender bondegård med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser.

Julekalender fra schleich FARM WORLD er en spændende Julekalender for drenge og piger, der elsker husdyr! Julekalenderen har 24 døre og bag hver dør finder du en ny spændende overraskelse. Julekalenderen indeholder gaver som fx: husdyr, værktøj og tilbehør. Lad nedtællingen begynde og få en FARM WORLD-overraskelse hver dag frem til jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019

John Deer Julekalender 2023

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. En sjov og god julekalender til drenge.

Køb John Deer julekalenderen her

slime julekalender, julekalender med slim, magic slime julekalender, adventskalender med slim, slim adventskalender, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge, pige legetøjsjulekalender

Magic Slime Julekalender 2023

Slime er super sjovt – masser er slim er endnu sjovere. Magic Slime julekalenderen fra 2023 indeholder 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter, perfekt til fantasifuld leg.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille Magic slime eller til at designe etiketter f.eks med jule sjov.

Se Magic slime julekalenderen 2023 her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio, sjove julekalendere til børn, julekalender til de mindste børn

Brio Julekalender 2023

Bag hver af de 24 låger i BRIO julekalenderen gemmer sig en spændende overraskelse i form af et BRIO-legetøj, der er fuldt kompatibelt med BRIO World-togsystemet.

Dine børn vil elske at udforske og bygge med de forskellige dele, der gemmer sig bag hver låge, og hver dag vil bringe nye eventyr og legemuligheder.  Kalenderen indeholder 24 forskellige dele, inklusive skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt juleindhold. Du kan forvente at finde alt fra julemanden til et unikt juledamptog, der har plads til en BRIO-figur.

Alle dele er fremstillet af kvalitetsplast og europæisk bøgetræ med FSC-mærket, så du kan være sikker på, at de er både holdbare og børnevenlige. 

BRIO julekalenderens forside kan foldes ned og skabe en hyggelig julescene som der kan leges på. Det er den perfekte måde at bringe ekstra juleglæde og sjov ind i ventetiden frem mod den store dag.  Gør december til en måned fyldt med leg, læring og fantastiske oplevelser med BRIO julekalenderen 2023.

Køb Brio julekalenderen fra 2023 her

Julekalender med små historier, historie julekalender, julekalender med bøger til børn, bøger til børn julekalender, julekalender til piger, julekalender til drenge,pixi julekalender, julekalender pixi, julekalendere med bøger, bog julekalendere til børn

Pixi julekalender

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie? Så kan du købe en PIXI-julekalender.

Julekalenderen er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, julekalendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge, Dinosaur Dinorex julekalender 2022

Dinosaur Dinorex julekalender 2023

Dinosaurer er inspirende og sjove for børn. Med denne dinosaur julekalender åbnes en dør hver dag ind i dino verden og forkorter ventetiden til jul.

I kalenderen finder du 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver. En sej og sjov julekalender til drenge.

Se Dinosaur julekalenderen her

Disney juekalender, julekalender med disney historier, historier fra disney julekalender, julekalendere med bøger, julehistorier i julekalender

Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Bambi, Skønheden og Udyret, Peter Pan og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Pokemon julekalender 2022, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2022, adventskalender med Pokemon, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Pokemon julekalender 2023

Lad julen blive et vaskeægte Anime eventyr med denne Pokémon julekalender fra 2023.

Med 16 forskellige kampfigurer og otte stykker tilbehør, har denne 24-dages kalender et Pokémon-legetøj med ferietema til hver dag. Alle kampfigurer har en glitrende finish, der er eksklusivt til denne julekalender.

Køb Pokemon julekalender 2023 her

How To Train Your Dragon Julekalender, Drage julekalender,

Sådan træner du din drage julekalender

Hver dag åbner verden på drageøen op med Sådan træner du din drage/How to Train Your Dragon julekalender og forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, blyant, nøglering, tape, lineal og mange andre spændende ting var dette univers.

Køb årets julekalender her

Julekalener til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2021, drnege julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2021, julekalender med legetøj, julekalender med Lego, Julekalender med Thomas Tog, Julekalender med Paw Patrol, slime julekalender, drage julekalender, dinosaur julekalender