juleklaendere til drenge 2017, julekalendere til drenge 2018, legetøjs julekalendere, julekalendere til børn, de bedste julekalendere til børn, find julekalenderen her,

20+ Julekalendere til drenge i 2017

Se den opdateret version for julekalendere til drenge i 2021 her

Julekalendere til drenge i 2017: Mangler du også en fed julekalender til din lille dreng eller barnebarn til december 2017, så er her en hjælpende hånd. Vi samlet en lang række af de sejeste og sjoveste julekalendere til drengene. December og ventetiden til juleaften kan hurtigt forkortes med en sjov julekalender. Her er oversigten med  20+ julekalendere til drenge i 2017.
LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO City julekalenderen! Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Julekalenderen indeholder: 6 minifigurer: barn på snowboard, bedstemor, to kystvagtansatte, jungleeventyrer og julemanden. 24 forskellige modeller, bl.a. bygninger, transportmidler, juleting og minifigurer. Åbn hver låge for at se dagens overraskelse. Saml alle minifigurerne, og tilføj dem til din samling eller dine sæt. Antal elementer 248. En sej LEGO julekalender 2017 til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen her

LEGO Star Wars julekalender 2017

Gør dig klar til julesjov med LEGO Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum.

Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle! Åbn en låge hver dag, og se de 24 forskellige gaver fra LEGO Star Wars temaet. Julekalenderen indeholder: 7 minifigurer og en sjov figur med juletema. Fartøjer: The Ghost, The Phantom, stormtrooper-transporter, Reys speeder, Millennium Falcon, snowspeeder, Kylo Rens Command Shuttle, Y-wing, TIE Striker, hovertank, AT-ST, blasterkanon, sneslynge og kælk med boostere! Våben: 3 blasterpistoler og 2 blastere. Tilbehør: skruenøgle og brækjern. Udfoldelig legemåtte med motiver fra Jakku, Starkiller Base og detydre rum. Antal elementer 309. En sej LEGO julekalender 2017 med Star Wars tema!

Køb LEGO Star Wars julekalender her

Brandmand Sam julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne super deje Brandmand Sam julekalender fra 2017 som er fyldt med sjove små gaver hver dag op til jul. Som en ekstra ting får du et gratis tre på stribe spil på bagsiden af julekalenderen med Brandman Sam på.

Køb Brandman Sam julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Spider-Man julekalender 2017

En flot julekalender som kun er en ægte superhelte fan værdi. Julekalenderen indeholder 24 gaver, som f.eks armbånd, snørebånd til skoene, spidermanfigure, tape, nøglering, armbånd, og meget meget mere. .  Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Spiderman julekalender her

Ramasjang Julekalender 2017 Sofus Bamse

Ramasjang er rigtige mange børns favorit tv-kanal, og igennem årene er et fantastisk univers blevet skabt i Ramasjang. Ramasjang pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs indhold. Der vil være masser af sjov ballade og overraskelser mens du tæller dagene indtil juleaften. Samtidig får du Ramasjangs fantastiske rejse bamse Sofus med som en ekstra dejlig overraskelse til f.eks. juleaftens morgen eller måske som en ekstra adventsgave.

Køn Ramasjang julekalenderen 2018 her

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh
Play Doh Julekalender

Er dit barn stor fan af Play-doh i hverdagen, hvorfor så ikke give hende eller ham en PlayDoh julekalender i år. En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Køb Play-Doh julekalender her
nhl-julekalender-playmobil-christmas-box-p

Playmobil NHL Julekalender

Ræs rundt på den frosne sø, og skyd på mål med PLAYMOBIL NHL julekalender. ‘Rivaler på søen’! Denne adventskalender indeholder 24 overraskelser til dagene op til jul. Når alle dele er pakket ud, så stil spillerne op på isen og lad kampen begynde!

Køb Playmobil NHL Julekalender

Playmobil Julekalender – Top Agents

En flot julekalender fra Playmobil, hvor hver låge gemmer på en lille gave, som langsomt men sikkert samler et top agent sæt. Når D. 24 december rammes, så er hele sættet samlet, og agent 007 eller en leg med Dr. Evil kan begynde.

Køb Playmobil julekalenderen her

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb Playmobil julekalenderen her

Rasmus Klump Julekalender 2017

Rasmus Klump pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du og barnet tæller dagene frem til juleaften.

Køb Rasmus Klum Julekalender her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Julekalender Vildedyr

Fantastisk Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med de vilde dyr. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalenderen her

julekalender-politiaktion-juveltyv-playmobil-christmas-box-p

Julekalender – Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? Politiaktion juveltyv er en sej julekalender med aktion og spænding.

Køb Playmobil julekalenderen her

hemmelig-pirat-skatteoe-playmobil-pirates-julekalender-box-p

Julekalender fra playmobil – Hemmelig pirat skatteø

En super sej playmobil pirat julekalender med masser af tilbehør til en rigtig pirat. I kalenderen fås blandt andet en skattekiste, en pirat playmobil figur og GULD. Super fed julekalender til drenge og piger med god fantasi.

Køb Playmobil julekalenderen her

Gem Gem Gem Gem