20+ Julekalendere til piger i 2017

Julekalendere til piger i 2017: Forkæl en lille pige, du holder af med en fantastisk julekalender.

December og ventetiden til juleaften kan hurtigt forkortes med sjove julekalendere til piger i 2017. Vi har lavet en oversigt med over 20 julekalendere til piger i 2017.

Find julekalenderen her:

 

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

LEGO Friends julekalender

Tæl ned til jul med årets LEGO Friends julekalender, hvor en ny låge åbnes hver dag fra 1. december til jul! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter i julekalenderen, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Antal elementer i julekalenderen: 217. En skøn LEGO julekalender 2017 til piger!

Køb 2017 LEGO Friends julekalenderen (udgået)

Hama Midi Julekalender med 24 låger (Hama perler)

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler. På bagsiden af lågen er der et mønster på et nyt julemotiv, som du kan bruge dagen på at lave. På selve julekalenderen er der også et billede af motivet, så stuen også kan blive pyntet op til jul med perleplader.

Køb Hama perle julekalenderen her

 

Ramasjang Julekalender 2017 Sofus Bamse

Ramasjang er rigtige mange børns favorit tv-kanal, og igennem årene er et fantastisk univers blevet skabt i Ramasjang. Ramasjang pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs indhold. Der vil være masser af sjov ballade og overraskelser mens du tæller dagene indtil juleaften. Samtidig får du Ramasjangs fantastiske rejse bamse Sofus med som en ekstra dejlig overraskelse til f.eks. juleaftens morgen eller måske som en ekstra adventsgave.

Køn Ramasjang julekalenderen her

 

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til piger! Julekalenderen indeholde 24 små og sjove overraskelser til piger mellem 2-5 år! Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Køb My Little Pony julekalenderen her

Trolls julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, blyant spidsere, armbånd, nøgleringe, barrettes, knapper, 3D figure og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Trolls julekalenderen her

 

Minions julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Minions julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen 2017 indeholde gaver som f.eks blyantsspidser, nøgleringe, viskelæder, og mange andre brugbare ting, som barnet kan bruge i skolen eller derhjemme. På forsiden af julekalenderen ses 3 sjove minions samt teksten Merry Christmas (glædelig jul på engelsk)

Køb Minions julekalender her

 

playmobil-9008-playmobil-julekalender-royalt-skoejteloeb-1-p

Playmobil julekalender – Royalt skøjteløb

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Royalt Skøjteløb er en royal julekalender fra Playmobil, som kan skabe mange fantasifulde eventyr med. 

Køb Playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb Playmobil julekalender her

 

LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO City julekalenderen! Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Julekalenderen indeholder: 6 minifigurer: barn på snowboard, bedstemor, to kystvagtansatte, jungleeventyrer og julemanden. 24 forskellige modeller, bl.a. bygninger, transportmidler, juleting og minifigurer. Åbn hver låge for at se dagens overraskelse. Saml alle minifigurerne, og tilføj dem til din samling eller dine sæt. Antal elementer 248. En sej LEGO julekalender 2017 til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen her

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

Er dit barn stor fan af Play-doh i hverdagen, hvorfor så ikke give hende eller ham en PlayDoh julekalender i år. En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Køb Play-Doh julekalender her

 

Rasmus Klump Julekalender

Rasmus Klump pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du og barnet tæller dagene frem til juleaften.

Køb Rasmus Klump Julekalender her

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

julekalender med frost, frost julekalender, frozen julekalender, pakkekalender med frost, elsa julekalender, anna julekalender, disney julekalender
Frost julekalender med accessories

Super flot FROST julekalender med masser af fine små gaver inde bag låge. Frost julekalenderens 24 gaver er forskellige former for makeup og accessories med Frozen. Alle 24 gaver er meget børnevenlige produkter, lavet uden skadelig kemi.

Køb Frost julekalenderen her

julekalender med frost, frost julekalender, frozen julekalender, pakkekalender med frost, elsa julekalender, anna julekalender, disney julekalender

Flot Disney Frost julekalender med prinsesserne Anna og Elsa på forsiden. Julekalenderen har 24 låger med små gaver indeni, som gør ventetiden op til juleaften lidt nemmer og får den til at føles lidt kortere.I denne julekalender er temaet hårpynt og smykker med Frost. Aller gaverne kan bruges længe efter julen er overstået.

Køb Frost julekalender her

 

Se flere julekalendere til piger og drenge her

Gem

Gem

Gem

You may also like...