20+ Julekalendere til piger i 2018

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, adventskalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger, oversigt med julekalendere til piger, pige julekalener, pige adventkalender, advent kalender til piger

Julekalendere til piger: Forkæl din skønne lille pige med en fantastisk julekalender. i 2018

December og ventetiden til juleaften kan nemt og hurtigt forkortes med sjove julekalendere til piger i 2018. Vi har lavet en oversigt med over 25 julekalendere til piger i 2018.

Find julekalenderen 2018 her:

LEGO Friends Julekalender 2018

LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke pynt til dit hus eller juletræ. Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Køb 2018 LEGO Friends julekalenderen

hama julekalender, julekalender med hama perler, perler julekalender, advents kalender med hama perler, kreative julekalendere, kreative julekalendere til børn, julekalendere 2018

Hama Midi Julekalender med 24 låger (Hama perler)

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb Hama perle julekalenderen her

 

julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, rasmus klump julekalender, julekalender med rasmus klump, rasmus klump adventkalender

Rasmus Klump Julekalender

jJulekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du og barnet tæller dagene frem til juleaften.  Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.
Yderligere medfølger der en sød lille julemandssæk i stof med Rasmus Klump.

Køb Rasmus Klump Julekalender her

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til piger! Julekalenderen indeholde 24 små og sjove overraskelser til piger mellem 2-5 år! Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Køb My Little Pony julekalenderen her

 

Hatchimals Julekalender 2018

24 dage med Hatchimals sjov! Indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Køb Hatchimals Julekalender 2018 her

julekalender med lego friends, lego friends julekalender, julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, rasmus klump julekalender, julekalender med rasmus klump, rasmus klump adventkalender, Shimmer Shine Julekalender, julekalender med Shimmer Shine

Shimmer Shine Julekalender

Rigtig sød Shimmer & Shine julekalender med 24 små overraskelser i som gør ventetiden til juleaften lidt kortere. Kalenderen indeholder blandt andet smykker og hårtilbehør til pigerne.

Køb Shimmer Shine julekalenderen her

 

frost julekalender, julekalender med frost, frozen julekalender, julekalender frozen

Frost Julekalender med smykker

Frost julekalender nyheden i 2018. Julekalenderen indeholder 24 skønne gaver.Endnu en Frost julekalender nyhed i 2017 er denne flot designet julekalender med 24 skønne gaver med temaet smykker. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa og Olaf.

Køb Frost julekalenderen 2018 her

 

play mobil julekalender, julekalender playmobil til piger, julekalender playmobil

Julekalender 24 låger med legemad

Sød julekalender med 24 låger og 24 forskellige overraskelser med legemad til barnets legekøkken.

Køb julekalenderen med legemad her

 

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge,

Brio Julekalender 2018

En helt ny julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning. Indeholder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som en julemand, et flot dekoreret julelokomotiv med vogn – og meget mere. Anbefaler til børn fra 3 år.

Køb Brio julekalenderen 2018 her

 

barbie julekalender, julekalender med barbie, julekalender til piger, pige julekalender, barbir, julekalendere 2018, 2018 julekalendere til piger

Barbie Julekalender 2018 med Barbie dukke

Denne vinterlige julekalender overrasker pigen i 24 dage med masser af fashionabelt Barbie tilbehør. Pakkekalenderen indeholder både en Barbie dukke og masser af godt vinter tilbehør. Tilbehøret giver Barbie mulighed for at prøve nogle nye ting i december. Hun kan prøve at være blive til en skiløber, skater, ballerina, dyrelæge eller bager! Med Barbie kan du altid være noget og prøve noget nyt!
Indhold i Barbie julekalenderen: 1 Barbie dukke, 23 tilbehør og mode til 5 erhverv (skiløber, skater, ballerina, dyrlæge, bager)

Køb Barbie julekalenderen 2018 her

 

Playmobil Julekalender 2018 – Julebal i Krystalsalen

Årets PLAYMOBIL julekalender er med temaet Julebal i Krystalsalen. Bag de 24 låger gemmer der sig mange vidunderlige PLAYMOBIL figurer og -dele rundt om krystalværelset. Familien laver musik foran det prægtigt pyntede juletræ, før julegaverne pakkes ud. Gad vide hvilke overraskelserne der mon gemmer sig i de kulørte pakker? Spændingen stiger! Indtil juleaften skabes der en komplet krystal-legebaggrund, som passer til den funklende krystalpalads-legeverden.

Køb Playmobil julekalenderen her

 

play mobil julekalender, julekalender playmobil til piger, julekalender playmobil

1.2.3 Julekalender Jul på Gården 2018

Bag 24 låger af PLAYMOBIL julekalenderen 2018 venter der igen i år fantastiske overraskelser. Der kommer julemanden flyvende på sin slæde med rensdyr! Familien og skovens dyr er allerede meget spændte. Selvfølgelig får også dyrene noget særligt lækkert at spise juleaften. Gad vide hvad der er i den store gavesæk? Med PLAYMOBIL -1.2.3. julekalenderen føles tiden til jul heller ikke så lang for de allermindste.

Køb 1.2.3 Playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb Playmobil julekalender her

 

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris

Gurli Gris Julekalender 2018

Vores alle sammen skønne lille gris og hendes familie har i år fået deres egen julekalender. Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories. Perfekt til alle Gurli gris fans!

Køb Gurli Gris julekalender her

 

baby born julekalender, julekalender med babyborn, julekalender med baby born, julekalender med baby bon, adventskalender med baby born, baby born adventskalender, julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger

Baby Born Julekalender til piger

Denne vidunderlige julekalender med baby born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille baby born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby born, Baby borns søster og dukkeforældrene. Pakkerne er premium tilbehør til Baby born dukken.

Køb Baby Born julekalender her

 

Schleich Julekalender Heste, feste julekalender, julekalender med heste, hest julekalender, hest adventskalender, adventskalender med heste, julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger

Schleich Julekalender Heste 2018

Denne heste julekalender gør det lidt nemmere for hestefans at holde ventetiden til jul ud. Hver dør afslører en lille skat: magisk malede figurer og masser af praktisk eller smukt tilbehør til hestegården. Perfekt julekalender til alle der elsker heste!

Køb Heste julekalender her

 

 julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger

L.O.L. Julekalender 2018

L.O.L. Surprise julekalender er et MUSTHAVE til årets julesæson. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser i en kuffert formet julekalender. Hver låge i julekalenderen er også formet som en lille kuffert.

Køb L.O.L julekalender her

LEGO City Julekalender 2018

Bliv juleklar med den sjove 60201 LEGO City Julekalender! Der er 24 forskellige gaver, som kan bygges, én for hver dag frem til juleaften, bl.a. rumfærge, racerbil, drone, robot, juletræ, monstertruck og meget andet. Dette LEGO City sæt indeholder 5 LEGO minifigurer og en figur af en hund. En sej LEGO julekalender 2017 til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen 2018 her

 

LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO City julekalenderen! Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Julekalenderen indeholder: 6 minifigurer: barn på snowboard, bedstemor, to kystvagtansatte, jungleeventyrer og julemanden. 24 forskellige modeller, bl.a. bygninger, transportmidler, juleting og minifigurer. Åbn hver låge for at se dagens overraskelse. Saml alle minifigurerne, og tilføj dem til din samling eller dine sæt. Antal elementer 248. En sej LEGO julekalender 2017 til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen her

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

Er dit barn stor fan af Play-doh i hverdagen, hvorfor så ikke give hende eller ham en PlayDoh julekalender i år. En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Køb Play-Doh julekalender her

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

julekalender med frost, frost julekalender, frozen julekalender, pakkekalender med frost, elsa julekalender, anna julekalender, disney julekalender
Frost julekalender med accessories

Super flot FROST julekalender med masser af fine små gaver inde bag låge. Frost julekalenderens 24 gaver er forskellige former for makeup og accessories med Frozen. Alle 24 gaver er meget børnevenlige produkter, lavet uden skadelig kemi.

Køb Frost julekalenderen her

julekalender med frost, frost julekalender, frozen julekalender, pakkekalender med frost, elsa julekalender, anna julekalender, disney julekalender

Flot Disney Frost julekalender med prinsesserne Anna og Elsa på forsiden. Julekalenderen har 24 låger med små gaver indeni, som gør ventetiden op til juleaften lidt nemmer og får den til at føles lidt kortere.I denne julekalender er temaet hårpynt og smykker med Frost. Aller gaverne kan bruges længe efter julen er overstået.

Køb Frost julekalender her

 

Pixi julekalender

 

 

Se flere julekalendere til piger og drenge her

You may also like...