FROST julekalender 2022, gurli gris julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, adventskalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger, oversigt med julekalendere til piger, pige julekalener, pige adventkalender, advent kalender til piger, julekalender til piger 2022, pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, Ramasjang julekalender, julekalender med Ramasjang, nemme pakkekalendere til piger, julekalender til børn, børn julekalender, legetøjsjulekalendere til børn, legetøjsjulekalender til børn, Ramasjang advents julekalender, playmobil julekalender, julekalender med playmobil

20+ Julekalendere til piger (stort udvalg)

Julekalendere til piger: Forkæl din skønne lille pige med en fantastisk julekalender.

December og ventetiden til juleaften kan nemt og hurtigt forkortes med sjove julekalendere til piger. Vi har lavet en oversigt med over 20 julekalendere til piger her.

Note: Artiklen om Julekalendere til piger er sidst opdateret D. 25/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find julekalenderen til piger her:

LEGO Friends Julekalender 2023

Forkæl de små LEGO Friends piger med denne uforglemmelig LEGO Friends Julekalender 2023.

Denne julekalender hylder de små kæledyrene i Heartlake City. Bag hver låge gemmer sig en lille figur, enten et kæledyr eller en ny dukke, samt juletilbehør, der tilføjer en ekstra glød til julestemningen. Børnene vil få mulighed for at bruge deres fantasi med de forskellige dyr og skabe en festlig kæledyrspark. Kæledyrene kan boltre sig på legepladsen eller tage en fornøjelig tur med juletoget. Børnene kan lade deres kreativitet flyde, når de hjælper Leo og Autumn med at pynte det strålende juletræ.

Kalenderen inkluderer også et legetæppe samt forskellige moduler, der kan sammensættes til en legesætplads, hvor alle kæledyrene kan samles og lege.

Køb Lego Friends Julekalender 2023

LEGO Friends Julekalender

En skøn LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke LEGO til legen eller til juletræet.

Kalenderen har 24 låger (fra 1. til 24 december), som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Denne julekalender er ikke fra 2021, men derimod et par år gammel og derfor kan den købes med 28% rabat selvom indholdet i denne adventskalender er helt up-to-date.

Køb LEGO Friends julekalenderen i denne webshop

Enhjørning julekalender, julekalender med enhjørning, julekalender til piger, pige julekalener, sjove julekalender til piger, unicorn julekalender,

Enhjørning julekalender 2023

Julekalender med Enhjørning tema. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger.

Enhjørning julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Køb Enhjørning julekalender 2023 her

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2022, Frost 2 julekalender 2022, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frost 2 Julekalender 2023

Hvad mon der gemmer sig bag alle lågerne? Hver dag åbner verden op for Sne dronningen Elsa og hendes venner med denne Frost Julekalender og forkorter ventetiden til jul med 24 store overraskelser.

Kalenderen indeholder blandt andet en masse forskellige smykker i Frost design.

Køb Frozen 2 julekalender her!

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen 2 julekalender 2023

Gå julen i møde med Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna og deres venner med denne Frost Julekalender.

Der er 24 låger i julekalenderen og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som 3D figurer, halskæde, tape,Lineal, Blyant, hår elastikker, armbånd og meget mere!

Køb Frozen 2 julekalender 2023 her!

Barbie julekalender, julekalender med Barbie, Julekalender til piger 2023, Bedste julekalendere til piger 2023, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn, Adventskalender med barbie dukke, Barbie dukke julekalender

Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

En skøn julekalender med Barbie-tema, der vil bringe glæde til alle Barbie-fans i juletiden for sæson 2023.

Denne julekalender indeholder en række overraskelser og gaver, der er designet med det ikoniske Barbie-brand. Bag hver låge gemmer der sig en ny lille gave, der kan være alt fra tilbehør til Barbie-dukken, små smykker eller andre overraskelser, der vil bidrage til en sjov og spændende december for børnene.

Denne Barbie julekalender 2023 giver en fantastisk mulighed for at udvide den lille Barbie-verden og skabe glæde hver dag frem til juleaften.

Køb Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2023, bedste julekalendere til piger 2023, Barbie color reveal julekalender 2023, Julekalender til piger, julekalender med dukker

Barbie Color Reveal Julekalender 2023

Fejr jul med Barbie og 24 dages overraskelsesgaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften!

I julekalenderen finder du blandt andet barbie støvler, en vinterjakke, øreringe og øvrige smykker samt søde små dyr som kan indgå i legen.

Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche i den fantasifulde leg.

Køb julekalenderen her

pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, Playmobil julekalender, julekalender med Playmobil, nemme pakkekalendere til penge, julekalender til børn, børn julekalender, legetøjsjulekalendere til børn, legetøjsjulekalender til børn, Playmobil advents julekalender,

Playmobil Aqua 1.2.3 Julekalender 2023

Kombiner nedtællingen til jul og juleforberedelserne med ekstra meget sjov leg i badet med året Playmobil Aqua 1.2.3 julekalender med Bathtime Fun fra 2023.

Playmobil julekalenderen har 24 låger, som er fyldt sjovt vandlegetøj, som landingsnet, fangstbakke, forskellige både og masser af dyr, f.eks pingviner, havskildpadder, hajer og fisk. Med sugekopper kan du sætte opsamlingsbakken op på kanten af badet og skabe fantasifuld leg med julekalenderens farverige indhold, som er med til at fremmer finmotorik, kreativitet og kognitiv forståelse af relationer

Køb Playmobil 1.2.3 julekalenderen 2023 her

pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, Playmobil julekalender, julekalender med Playmobil, nemme pakkekalendere til penge, julekalender til børn, børn julekalender, legetøjsjulekalendere til børn, legetøjsjulekalender til børn, Playmobil advents julekalender,

Adventures of Ayuma Julekalender 2023

Vintertid er magisk og kommer i Ayuma! Feerne går på akademiet at lærer at tage sig af sjæledyrene og deres babyer.

Med kærlige karakterer og magiske dyr tager Adventures of Ayuma adventskalender fra PLAYMOBIL dig med på en magisk fejul. Legetøjs julekalenderen to Ayuma fe figurer, tre sjæledyr fawn, doe og skunk, en baby dinosaur, en pelikan, baby vaskebjørne, en dam med sneplatform og vandfald, slæder, krystaller og mange flere magiske ekstramateriale. Lygten lyser efter i mørket. Dåens gevirer kan dekoreres med krystaller.

Køb Ayuma julekalender her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris

Gurli Gris julekalender 2023

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver fra Gurli Gris. Der er dagligt ny overraskelse i julekalenderen fra 1 december og helt frem til juleaften!

I julekalenderen med Gurli Gris finder du blandt andet puslespil, nøglering, blyanter og meget meget mere.

Køb Gurli Gris julekalenderen 2023 her

Julekalender med bondegårds dyr, bondegårds dyr julekalender, julekalendere til drenge, 2021 julekalender med legetøj, legetøjs julekalender

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender bondegård med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser.

Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne legetøjsjulekalender til børn, som også er brugbar længe efter jul. God julekalender til drenge over 3 år.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Julekalendere til piger, julekalender 2021, baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj

Baby Born Julekalender til piger

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born – Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med Baby Born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille Baby Born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby Born.

Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Køb Baby Born julekalender her

julekalender lego, lego julekalender, lego Harry Potter julekalender, julekalender med lego Harry Potter, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego Harry Potter, julekalender med lego til drenge, drenge julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO Harry Potter Julekalender 2023

Få året bedste nedtælling til juleaften med Harry Potter™ Lego julekalenderen, som gør hver dag til en magisk begivenhed!

Hver dag kan du åbne en ny låge og finde et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Køb Harry Potter LEGO julekalender 2023 her

Rasmus klump PIxi bog julekalender, PIXI bog julekalendere, julekalender med pixi bøger, Rasmus Klump og vennerne bøger, julekalender med Rasmus Klump og vennerne

Rasmus Klump – Pixi bog Julekalender

Gå julen i møde Rasmus Klump og vennerne igennem 24 PIXI bøger!

Denne skønne Rasmus Klumo PIXI-julekalenderen indeholder 24 Pixi-bøger , hvilket betyder der er en til hver dag fra 1 december og frem til juleaften. Hver bog er bag en nummeret låge.

Læs historier som det glemte tog og en overraskende tur til Månen, da Rasmus Klump og vennerne skulle ud og fælde juletræ og da Pildskadden drog på eventyr helt alene. Du går også et par H. C. Andersen-eventyr med Rasmus Klump og vennerne i hovedrollerne?

Julekalenderen er også flot som pynt på børneværelset og Pixi®-bøgerne kan naturligvis læses året rundt. Denne adventskalener er passende for børn fra ca. 3 år og op efter

Køb Rasmus Klump PIXI julekalenderen her

Se flere julekalendere til piger og drenge her

FROST julekalender 2021, gurli gris julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, adventskalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger, oversigt med julekalendere til piger, pige julekalener, pige adventkalender, advent kalender til piger, julekalender til piger 2021
gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, adventskalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til små piger, adventskalender til piger, 25 julekalendere til piger, oversigt med julekalendere til piger, pige julekalener, pige adventkalender, advent kalender til piger