25+: De bedste mandelgaver til børn

De bedste mandelgaver til børn, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn 2019, mandelgaver til børn 2020, de bedste mandelgaver, ideer til mandelgaver til børn, ideer til gode mandelgaver, børnmandelgaver, børne mandelgaver

Find dem her: De bedste mandelgaver til børn i julen

Julen er børnenes fest og de er uden tvivl dem som elsker julen allermest.

Familien er samlet, gaver, julekalender og slik i lange baner – og måske også vinderen af mandelgaven?

Vi dømmer ikke hvis I snyder lidt med risalamanden, vi ønsker blot at give en hjælpende hånd med at finde de bedste mandelgaver til børn, så de får noget brugbart når de får mandlen.

25+ mandelgaver til børn:

robot til børn, børne robot, lille robot, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Robot der følger linjer

Robotter er seje og de er fremtiden. Denne lille robot er nok ikke fremtiden men den er sjov og sej. Tegn en streg og se, hvordan robotten følger dine linjer helt på egen hånd!

Denne smarte robot har sensorer, som registrerer, hvor du har tegnet, og holder den på rette spor. Almindeligt tegnepapir og nogle tegnede linjer forvandles pludselig til en snørklet sti, som robotten kan opdage!

Pris: 119 kr. –  Gå til shop

farvet badevand, vand med farve, sjovt bad for børn, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Farvet badevand

Er i nogle af de heldige der har et badekar derhjemme? Børn elsker at bade i badekar, særligt hvis vandet har en sjov farve! Og netop det med den sjove farve er det denne mandelgave til børn kan.

Badfarven Color My Bath er brusetabletter, som det farves i rødt, blåt og gult. Bad ensfarvet eller bland yndlingsfarverne sammen vha. flere tabletter! Tabletterne er sæbe-og parfumefri og pakken indeholder 300 tabletter, som rækker til mindst 30 bade.

Pris: 109 kr. –  Gå til shop

verdenskort-med-klodens-dyr-wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort med klodens dyr

Vores artikel med “10 verdenskort til børneværelset” har i mange år været en af vores mest populære artikler. Et verdenskort er også en oplagt mandelgave til børn, for lige meget hvilken alder du er i, så er et verdenskort en flot gave at hænge op på værelset.

Dette verdenskort er et flot wallsticker verdenskort, der både er flot og farverigt, men også lærerigt for børnene i hjemmet. På kortet kan man se nogle af de mest spændende dyr, der findes i de forskellige verdensdele og lande. Dette verdenskort med dyr måler 95 cm. i bredden og 73 cm. i højden.

Pris: 175 kr. –  Gå til shop

 

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse både for børn og voksne. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til juleaftenen hvor der er både stor og små tilstede.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

Mölkky Spil, udendørs spil, udendørs spil til børn, Mölkky Spil finsk spil, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Mölkky Spil – udendørs hygge

Det finske spil Mölkky bliver hurtigt en favorit blandt børnefamilier! Kast kastekeglen mod de andre kegler for at samle points, først til 50 points vinder! Spilleplanen ændres hele tiden, hvilket gør Mölkky til både et sjovt og drilagtigt spil! Spillet er et udendørsspil men det kan også spilles i garagen eller i et tomt rum.

Pris: 159,95 kr – Køb spillet her

gratis plakat itl børneværelset, print selv plakat, gratis plakater, plakat med zoo dyr, plakat med dyr, plakater til børneværelset, børneværelset plakat

Gratis plakat med zoo dyr

Julegaven behøver ikke koste andet end en print med printeren. Her på Børneværelset finder du et stort udvalg af GRATIS print selv plakater, blandet andet denne søde plakat med zoo dyr.

Print Gratis plakat her.

Se også vores øvrige plakater her.

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en mandelgave som skaber glæde hos børn. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

 

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere – og denne gang er det intet mindre end nummer 25 i rækken. Vi fejrer simpelthen 25 års jubilæum med denne fine julebog. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til mandelgave for hele familien

Pris: 60 kr – Køb bogen her

 

Jumbo Playing Cards

Store spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle (I hvert fald inden for kortspil). Perfekt som mandelgaven 2019, hvis der er børn med i legen.

Pris: 99 kr – Gå til shop

mickeys-kogebog1452264852
Mickeys´s Kogebog

Mickey Mouse har sin egen kogebog og den er perfekt som mandelgave til børn? Mickeys kogebog er en flot kogebog indeholdende sjove og klassiske opskrifter fra Disney’s vidunderlige univers, som hjælper børnene med at lære at lave mad.

Med denne kogebog bliver det sjovere for børnene selv at komme med i køkkenet og bogen er i den grad tilpasset den mindre målgruppe, med nemme opskrifter og gode billede anvisninger – kan det så blive nemmere? Denne bog er en god klassiker med mange gode opskrifter.

Pris: 119 kr – Køb Mickey´s kogebog her

Sigurds danmarks spil, spil til børn, mandelgaver til børne, gode mandelgaver til børn, mandelgave 2019,

Sigurds Danmarkshistorie På Spil

Sigurds danmarkshistorie er et underholdende spil for hele familien, baseret på Sigurd Barretts bog, “Sigurd fortæller danmarkshistorie”. I rollen som nogle af danmarkshistoriens største personligheder skal I rejse land og rige rundt for at samle stykker af historien.

Undervejs skal I svare på spørgsmål, løse opgaver, kæmpe mod invaderende magter, gå på kro og meget andet, alt sammen i Sigurds fantastiske udgave af danmarkshistorien!

Spillet er for alle i familien fra 5 år og kan spilles af 2-6 personer.Perfekt som mandelgave til børn!

Pris: 199 kr – Køb Sigurds Danmarkshistorie spil her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børnHoptimist hund

Sød lille Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: HxØ 7×7 cm, Materiale: Plast.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019

Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”.
Børn skal lærer at tro på sig selv og deres evner. Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

slim til børn, fluffy slim, mandelgave til børn, barne mandelgave, mandelgaver 2019

Spralla® Fluffy Slim

Denne slim er superstrækbar, formbar og helt uimodståeligt blød – og ikke det mindste klæbrig! Men modsat andre slim er den ikke klisteret, men i stedet “Fluffy”. Vælg mellem farverne blå, pink, grøn eller gul som mandelgaven til børn.

 Pris: 89 kr – Gå til shop

VR headset, virtuel reality briller, vooni virtuel reality briller, Vooni VR briller, Vooni VR headset

Vooni® VR Box Headset med Controller

Virtual reality eller VR, som det forkortes til, er meget sjovere end den virkelige verden. Dyk dybt ned i havet heller fly i luftballon høj over bjergene! Prøv en superspændende rutsjebane! Flyv omkring i et jagerfly!

Hvis du kan forestille dig det, så er der nogen, der kan programmere det, og så er der sikkert også nogen, der gør det. Den perfekte mandelgave til både børn og voksne er Vooni® VR Box Headset med Controller.

Pris: 199 kr – Køb mandelgaven til børn her

emoji power bank, powerbank emoji, powerbank smiley face, smiley face powerbank, mandelgave 2019,

Emoji Powerbank

Både store og små har en smartphone eller tablet i dag, og den skal bruge strøm! Med Spralla Smiley Powerbank har du altid ekstra strøm med dig på farten, så du roligt kan fortsætte med at se youtube, spille spil og tage billeder! Vælg mellem flere søde emojies.

Pris: 159 kr – Køb powerbanken her

træ pingvin, dyr i træ, pinvin, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver 2019

Pingvin træfigur fra OYOY

Klassisk smuk design går aldrig af mode og passer til både store og små. Denne søde træ pingvin med lædervinger er perfekt til børneværelset eller som dekoration i stuen. Den lille pingvin er lavet i både bøg og eg med læder vinger. Du kan vælge at have denne lille søde pingvin træfigur stående eller hænge den op i den 70 cm lange lædersnor som medfølger.

Pris: 249 kr – Køb pingvinen her

karikaturtegning af familie, karikatur tegning, betil karikatur tegning online, karikaturtegning mandelgave, mandelgave til børn, mandelgave 2019

Karikatur tegning af familien

Er I en lille tæt familie som er samlet til jul, hvorfor så ikke gøre mandelgaven til en personlig gave som alle i selskabet vil blive glad for at få. En karikaturtegning er familien er en sjov og anderledes måde at få et portræt af familien og et tegning der passer ind alle steder i jeres hjem.

Bestil en karikaturtegning her.

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

 Lil Davinci Tegningeramme

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

sjove slikkepinde, slikkepinde med emojies, mandelgave til børn, børnemandelgave, mandelgave 2019, mandelgave 2020, anderledes mandelgave

Sjove slikkepinde

Alle kan nyde en (eller tre) lækre slikkepinde ligemeget om det er til mandelgaven eller bare for hyggens skyld. Slikkepindene sælges i 3-pak og smager af lækre ting som jordbær, cola og nektarin.

 Pris: 109 kr – Køb mandelgaven her

 

Vooni Splash Speaker

Nu kan vinderen af mandelgaven 2019 gerne vil  lytte til musik, mens de er i bad – trådløst! En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget er denne Vooni Splash Speaker!

Pris: 299 kr – Gå til shop

stor vingummi, gigantisk slik, slik i stor størrelse, mandelgave til børn, mandelgaver til børn

Jelly Baby Gigantisk Slik

Bigger is better! Denne lækre Jelly Baby er vingummi i megaformat – cirka 200 gange større end almindeligt vingummi er!

Med sine 800 gram bliver slikelskeren naturligvis helt geléagtig af lykke, når han eller hun vinder mandelgaven!

Pris: 129 kr – Gå til shop

Oplevelser til børn som mandelgave

Hvis mandelgaven til børn ikke være materialistisk, så er en oplevelse en fanatisk ide. En oplevelse er et minde for livet, og ofte kan flere deltage, så det ikke kun er mandelgave vinderen der får glæde af mandelgaven. Hvis du gerne vil give en oplevelse i mandelgaven, så er her nogle ideer:

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn

Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

En oplevelse for livet? Hvad med en dag som dyrepasser. Som dyrepasser i Skærup Zoo får man lov til at hjælpe med at give mad. I Skærup Zoo lever der mere end 100 forskellige dyrearter, der alle skal have mad. Når dyrene er blevet fodret, og de trækker sig tilbage for at slå mave, er det tid til rengøring i staldene, så dyrene kan sove i en ren seng om aftenen efter at være blevet beundret af gæsterne en hel dag. Denne oplevelsesgave for børn kan købe måde som halvdag (08.00-12.00) eller hel dag (08.00-16.00).

Pris: Fra 600 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

wallpaper_fly_high

Fly High i Ledreborg Slotspark

En højtflyvende mandelgave. Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørsoplevelser for hele familien.

Pris: 199 kr – Køb oplevelser til børn her

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Elsker dine børn at være med i køkkenet, hvad så med at lærer den at bage på et bagekursus for børn og voksne

På kurset bliver der gået på opdagelse i de forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super mandelgaver til børn og børnebørn.

Pris: 790 kr – Gå til shop

 

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn, bondegårdstur for børn, bondegårdstur,

Bondegårdstur for børnefamilier

Bor I i byen og trænger dine børn til at opleve et ægte dansk landbrug. Smidstrup Farmen er det perfekte sted for børnefamilien at være sammen. Her kan forældre slappe af og nyde Nordsjællands smukke natur, mens ungerne underholdes af de mange dyr og livet på bondegården. Her kan man indånde den friske landlige luft og være sammen med familien. Her er heste, æsler, ponyer, grise, får, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, hunde og katte – og alle dyrene er tamme, så børnene (og også de voksne) virkelig kan være i tæt kontakt med dyrene.

Besøget på gården varer en dags tid. Besøget omfatter rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene. Madpakker kan naturligvis medbringes.De voksne kan nyde det afslappende og idylliske landliv, mens børnene boltrer sig i gårdens dejlige have og fodrer grise, kører i traktor, rider på ponyer og oplever livet på en rigtig bondegård med dyr.

Pris: 300 kr – Køb oplevelsesgaven her

You may also like...