Squishy maskine, mandelgaver til børn, sjove mandelgaver, squichy mandelgave, sjove mandelgave, De bedste mandelgaver til børn, mandelgaver til børn, gaver til børn, sjove gaver til børn, mandelgaver til børn 2023, mandelgaver til børn 2023, de bedste mandelgaver, gaver til børn, familie venlige mandelgave, ideer til mandelgaver til børn, ideer til gode mandelgaver, børn mandelgaver, børne mandelgaver, mandelgave ideer til børn, børnevenlige mandelgaver

25+: De bedste mandelgaver til børn

Find dem her: De bedste mandelgaver til børn i julen

Julen er børnenes fest og de er uden tvivl dem som elsker julen allermest.

Familien er samlet, gaver, julekalender og slik i lange baner – og måske også vinderen af mandelgaven?

Vi dømmer ikke, hvis I snyder lidt med risalamanden, vi ønsker blot at give en hjælpende hånd med at finde de bedste mandelgaver til børn, så de får noget brugbart når de får mandlen.

Note: Artiklen om de bedste mandelgaver til børn er sidst opdateret D. 22/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 5 nemme Frost kager (Frost fødselsdagskage)

25+ mandelgaver til børn 2023:

robot til børn, børne robot, lille robot, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Robot der følger linjer

Robotter er seje og de er fremtiden. Denne lille robot er nok ikke fremtiden men den er sjov og sej. Tegn en streg og se, hvordan robotten følger dine linjer helt på egen hånd!

Denne smarte robot har sensorer, som registrerer, hvor du har tegnet, og holder den på rette spor. Almindeligt tegnepapir og nogle tegnede linjer forvandles pludselig til en snørklet sti, som robotten kan opdage!

Pris: 119 kr. –  Gå til shop

enhjørning slik, mandelgaver til børn, børnemandelgaver, mandelgaver til børn 2020, sjove gaver til mandelgave, jelly beans slikautomat

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove mandelgave til børn 2023: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 79 kr. – Køb enhjørningen har

Squishy maskine, mandelgaver til børn, sjove mandelgaver, squichy mandelgave, sjove mandelgave,

Doctor Squish Squishy Maskine

Nu kan du (barnet) skabe sine egne squishies i tre forskellige størrelser med denne innovative og sjove maskine.

Sådan gør du: Tilsæt dekorationsmaterialer og slimpulver, og fyld derefter op med vand. Du kan vælge at bruge de medfølgende materialer, men du har også frihed til at inkorporere dine egne dekorationer for en personlig touch. Sættet indeholder Squishy Maker-maskine, 1 ske og slimpulver, 2 farvede latexballoner, 4 klare gennemsigtige balloner, Glitter og konfetti, 3 genanvendelige klips, 1 bånd og 2 farveblækflasker.

Pris: 199 kr. – Køb Doctor Squish Squishy Maskine har

puslespil med 1000 brikker, mandelgaver til børn, farverig puslespil, Clementoni Colorboom 1000-brikkers Puslespil, børnevenlige puslespil

Clementoni Colorboom 1000-brikkers Puslespil

En farveeksplosion af et puslespil, som er perfekt som mandelgave til børn! Clementonis Colorboom-puslespil med 1000 brikker fortjener virkelig navnet. Puslespil med farvespektrum i alle tænkelige nuancer. Vælg mellem 4 forskellige motiver.

Pris: 129 kr- Køb puslespillet her

Kidnappet brætspil, brætspil til børn, Det store ramasjang mysterie, Det store ramasjang mysterie brætspil, mandelgaver, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven,

Kidnappet (brætspil)

Kristian kommer i problemer gang på gang med kidnapperne. Med din hjælp kan han måske slippe væk!

Kidnapperne bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger.

På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde.

Spillet er lavet af Det store ramasjang mysterie og er en af mange gode mandelgaver 2023, som børn og voksne får glæde af.

Pris: 349,95 kr- Se brætspillet kidnapperne her

Play doh, Play doh sæt, mandelgaver til børn, sjove mandelgaver, Play doh mandelgave, sjove mandelgave,

Play-Doh Super Color med 20 bøtter

Dette sæt rummer hele 20 bøtter med Play-Doh Modellervoks, og hver bøtte kommer i en livlig og unik farve. Med denne farvepalette har du/barnet friheden til at skabe og forme lige præcis det, du ønsker.

Lad din fantasi løbe vild, mens du udforsker de mange farver og muligheder, som Play-Doh Modellervoks sætter i dine hænder. Perfekt som mandelgave til børn.

Pris: 135 kr- Se Play-Doh sættet her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse både for børn og voksne. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til juleaftenen hvor der er både stor og små tilstede.

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

Mölkky Spil, udendørs spil, udendørs spil til børn, Mölkky Spil finsk spil, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Mölkky Spil – udendørs hygge

Det finske spil Mölkky bliver hurtigt en favorit blandt børnefamilier! Kast kastekeglen mod de andre kegler for at samle points, først til 50 points vinder! Spilleplanen ændres hele tiden, hvilket gør Mölkky til både et sjovt og drilagtigt spil! Spillet er et udendørsspil men det kan også spilles i garagen eller i et tomt rum.

Pris: 159 kr – Køb spillet her

gratis plakat itl børneværelset, print selv plakat, gratis plakater, plakat med zoo dyr, plakat med dyr, plakater til børneværelset, børneværelset plakat

Gratis plakat med zoo dyr

Julegaven behøver ikke koste andet end en print med printeren. Her på Børneværelset finder du et stort udvalg af GRATIS print selv plakater, blandet andet denne søde plakat med zoo dyr.

Print Gratis plakat her

Se også vores øvrige plakater her.

Chokoloade hjerte med marabou, chokolade med personlig besked, mandelgave 2021, far´s dags gave, gaver til Far´s dag, chokoladeæske med navn, Personlig chokolade

Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik mandelgave med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougatfyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt vildt fed mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 169 kr. – Køb chokolade æsken her!

The Einstein Collection, børnevenlige mandelgaver, mandelgaver til børn, mandelgaver til alle aldre, sjove mandelgaver, sjove gaver til børn,

The Einstein Collection

En mandelgave som kan vindes af både børn og voksne til julen. Delene i dette puslespil fra Professor Puzzles The Einstein Collection er designet til at ligne den berømte formel E=mc2.

Lige meget om du er ung eller gammel, så har The Einstein Collection sine udfordringer.

Pris: 89 kr. – Køb mandelgaven til børn her!

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere – og denne gang er det intet mindre end nummer 25 i rækken. Vi fejrer simpelthen 25 års jubilæum med denne fine julebog.

Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til mandelgave for hele familien

Pris: 75 kr – Køb bogen her

børnebøger, kogerbøger til børn, børne kogebøger, kogebøger til unger, gode børnekogebøger, disney kogebøger, disney kogebog

Mickeys´s Kogebog

Mickey Mouse har sin egen kogebog og den er perfekt som mandelgave til børn? Mickeys kogebog er en flot kogebog indeholdende sjove og klassiske opskrifter fra Disney’s vidunderlige univers, som hjælper børnene med at lære at lave mad.

Med denne kogebog bliver det sjovere for børnene selv at komme med i køkkenet og bogen er i den grad tilpasset den mindre målgruppe, med nemme opskrifter og gode billede anvisninger – kan det så blive nemmere? Denne bog er en god klassiker med mange gode opskrifter.

Pris: 129,95 kr – Køb Mickey´s kogebog her

Hvem er hvem spil, spil til børn, nemme børnespil, bedste mandelgaver til børn, mandelgaver til børn, gaver til børn, sjove gaver til børn, mandelgaver til børn 2022, mandelgaver til børn 2022,

Hvem er hvem spil

Det klassiske Hvem er hvem spil, hvor man skal gætte hvilken karakter modstanderen sidder med ved at stille simple spørgsmål. Perfekt som mandelgave til børn.

Pris: 149,95 kr – Køb spillet her

Sigurds danmarks spil, spil til børn, mandelgaver til børne, gode mandelgaver til børn, mandelgave 2019,

Sigurds Danmarkshistorie På Spil

Sigurds danmarkshistorie er et underholdende spil for hele familien, baseret på Sigurd Barretts bog, “Sigurd fortæller danmarkshistorie”. I rollen som nogle af danmarkshistoriens største personligheder skal I rejse land og rige rundt for at samle stykker af historien.

Undervejs skal I svare på spørgsmål, løse opgaver, kæmpe mod invaderende magter, gå på kro og meget andet, alt sammen i Sigurds fantastiske udgave af danmarkshistorien!

Spillet er for alle i familien fra 5 år og kan spilles af 2-6 personer. Perfekt som mandelgave til børn!

Pris: 200 kr – Køb Sigurds Danmarkshistorie spil her

Zen Sand Naturel, zen sand legetøj, mandelgave til børn, børnevenlig mandelgave, mandelgaver til børn

Zen-Sand Naturel

Magisk Sand er svært at beskrive. Det er så mange ting på én gang og har så mange egenskaber, at man ikke ved, hvor man skal begynde.

Det føles lidt som en blanding af modellervoks og det der perfekte fugtige sand. Når du først er begyndt at lege med det, er det svært at stoppe igen.

Perfekt som mandelgave til børn!

Pris: 119 kr – Køb mandelgaver til børn her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små bygge klodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespil hunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

hund hoptimist, hoptimist til børn, hoptimist af en hund, mandelgaver til børn,

Hoptimist hund

Sød lille Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: HxØ 7×7 cm, Materiale: Plast.

Pris: 134 kr – Gå til shop

nisse hoptimist, hoptimist med en nisse, søde hoptimister,

Nisse hoptimist

Nisser er julens maskot. Det ved skaberne af hoptimisterne også. Derfor har de lavet denne søde og glade hoptimist nisse. Materiale: Plast. Mål: H 8 cm.

Pris: 149 kr – Se hoptimist nissen her

slim til børn, fluffy slim, mandelgave til børn, barne mandelgave, mandelgaver 2019

Spralla® Fluffy Slim

Denne slim er superstrækbar, formbar og helt uimodståeligt blød – og ikke det mindste klæbrig! Men modsat andre slim er den ikke klisteret, men i stedet “Fluffy”. Vælg mellem farverne blå, pink, grøn eller gul som mandelgaven til børn.

Pris: 99 kr – Gå til shop

træ pingvin, dyr i træ, pinvin, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver 2019

Pingvin træfigur fra OYOY

Klassisk smuk design går aldrig af mode og passer til både store og små.

Denne søde træ pingvin med lædervinger er perfekt til børneværelset eller som dekoration i stuen. Den lille pingvin er lavet i både bøg og eg med læder vinger.

Du kan vælge at have denne lille søde pingvin træfigur stående eller hænge den op i den 70 cm lange lædersnor som medfølger.

Pris: 179 kr – Køb pingvinen her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

 Lil Davinci Tegningeramme

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 263,20 kr – Køb tegningrammen her

verdenskort-med-klodens-dyr-wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort med klodens dyr

Et flot wallsticker verdenskort, der både er flot og farverigt, men også lærerigt for børnene i hjemmet.

På kortet kan man se nogle af de mest spændende dyr, der findes i de forskellige verdensdele og lande.

Dette verdenskort med dyr måler 95 cm. i bredden og 73 cm. i højden.

Pris: 169 kr – Gå til shop

verdenskort, verdenskort børneværelse, børneværelse verdenskort, atlas børneværelse, atlas pigeværelse, atlas drengeværelse, børne verdenskort, verdenskort børn

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver.

Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort som er en fed mandelgave.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her

verden mindste pulsespil, miniature puslespil, puslespil med pincept, mandelgaver til børn 2022, 2022 mandelgaver til børn, mandelgave børn, gode mandelgave ideer

Verdens mindste puslespil

Dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Det består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger!

Dette er den perfekte mandelgave til børn, som er over alderen, hvor alt skal i munden og i stedet klar til sjove udfordringer.

Pris: 69 kr. – Bestil verdens mindste puslespil her

Læs også: 8 fede oplevelsesgaver til drenge

Oplevelser til børn som mandelgave

Hvis mandelgaven til børn ikke være materialistisk, så er en oplevelse en fanatisk idé. En oplevelse er et minde for livet, og ofte kan flere deltage, så det ikke kun er mandelgave vinderen der får glæde af mandelgaven. Hvis du gerne vil give en oplevelse i mandelgaven, så er her nogle ideer:

wow park billund, oplevelsesgaver til børn, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn 2020, mandelgave, mandelgave 2020

En dag i WOW PARK Billund

Gode mandelgaver til børn er en oplevelse.

I WOW park Billund går turen op i trætoppene, ned på jorden og så tilbage for at tage en tur mere over hængebroen inden, at det er tid til at rutsje ned igen. Der er leg, latter og liv i naturen ved WOW PARK Billund, hvor hele familien kan samles til en dag med udendørs aktiviteter.

Her er både oplevelser til store og små, til de kreative, de modige, de dyreglade og dem, der egentlig bare gerne vil prøve lidt af det hele.

Pris: 229 kr – Køb oplevelsesgaven her

oplevelsesgaver til drenge, oplevelsesgaver til piger, oplevelsesgaver til børn, madlavningskurser for børn,

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Dette kursus er for børn og voksne sammen og I skal minimum tilmelde én voksen og ét barn. Kurset vare 4 timer, og i den tid lærer I at lave hotdogs helt fra bunden. I får også alle opskrifter med hjem.

Pris: 695 kr – Køb hotdogkurset her

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Elsker dine børn at være med i køkkenet, hvad så med at lærer den at bage på et bagekursus for børn og voksne

På kurset bliver der gået på opdagelse i de forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super mandelgaver til børn og børnebørn.

Pris fra: 695 kr – Gå til shop

Sov i kattegatcenteret oplevelse, oplevelser for drenge, oplevelsesgaver til børn, sov i kattegatcenteret, sov med hajerne, oplevelser for børn, unikke oplevelser for børn, børne julegaver 2022, anderledes oplevelser for børn, overnatning på kattegatcenteret

Sov sammen med hajerne i Kattegat centeret

Prøv noget helt unik og overnat hos hajerne i Kattegatcentret

Hør om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Oplevelsen vare hele 15 timer, fra ankomst til Kattegat centeret til der siges godnat ved hajerne!

Pris: 545 kr – Køb oplevelsen her

De bedste mandelgaver til børn, mandelgaver til børn, gaver til børn, sjove gaver til børn, mandelgaver til børn 2022, mandelgaver til børn 2022, de bedste mandelgaver, gaver til børn, familie venlige mandelgave, ideer til mandelgaver til børn, ideer til gode mandelgaver, børn mandelgaver, børne mandelgaver, mandelgave ideer til børn, børnevenlige mandelgaver
De bedste mandelgaver til børn, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn 2022, mandelgaver til børn 2021, de bedste mandelgaver, gaver til børn, familie venlige mandelgave, ideer til mandelgaver til børn, ideer til gode mandelgaver, børn mandelgaver, børne mandelgaver, mandelgave ideer til børn, børnevenlige mandelgaver
De bedste mandelgaver til børn, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn 2019, mandelgaver til børn 2020, de bedste mandelgaver, ideer til mandelgaver til børn, ideer til gode mandelgaver, børnmandelgaver, børne mandelgaver

De bedste mandelgaver til børn

 • Bagekursus for børn og voksne
 • Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier
 • En dag i WOW PARK Billund
 • Sov sammen med hajerne i Kattegat centeret
 • Verdens mindste puslespil
 • Deluxe skrabelods verdenskort
 • Wallsticker
 • Verdenskort med klodens dyr
 • Pingvin træfigur fra OYOY
 • Spralla® Fluffy Slim
 • Nisse hoptimist
 • Hoptimist hund
 • Hundehvalp Mini 3D-byggesæt
 • Zen-Sand Naturel
 • Sigurds Danmarkshistorie På Spil
 • Mickeys´s Kogebog
 • Disneys Juleklassikere
 • Fra alle os til alle jer
 • The Einstein Collection
 • Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter
 • Gratis plakat med zoo dyr
 • Mölkky Spil
 • Doctor Squish Squishy Maskine
 • Udendørs hygge
 • Børnenes H.C. Andersen
 • Kidnappet (brætspil)
 • Play-Doh Super Color med 20 bøtter
 • Clementoni Colorboom 1000-brikkers Puslespil
 • Pooping Unicorn Slikautomat
 • Robot der følger linjer
 • Hvem er hvem spil