25+ Gaveideer: Gave til 2 årige piger

Gave til 2 årige piger: Når man skal til 2 års fødselsdag hos en lille pige, kan det være en udfordring at give en god og brugbar gave, som hun ikke vokser fra med det samme.

Når et barn er 2 år gammelt, er stimulering en stor del af barnets udvikling, og det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende for hende. Det kan også være en god ide at give nogle flot indretningsting til børneværelset, som kan skabe glæde i mange år, som f.eks natlamper, puder og plakater.

Ideer til fødselsdagsgaver til en 2 årige piger:

frost-seng

Frost Slæde juniorseng

Med denne fantastiske seng kan du transformere et børneværelse om til det smukke eventyr Frost fra kongeriget Arendal. Sengen er udformet som den smukke slæde fra Disneys film Frozen. Sengen er i kraftig MDF og der er skuffe til opbevaring af legesager eller f.eks. sengetøj. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. Den ultimative gave til 2 årige Frost fans.

  Pris: 2.499 kr – Gå til shop

bobles-fisk-e1445502642406

bObles Fisk

Bobles Fisk kan bruges både som skammel og som et lille bord. Fisken er rigtig god at trille på, og så er de spændende at have med i en Jorden er giftig leg. bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Testet til børn. Mål: D 30 H 24 cm

Pris: 645 kr – Køb her

legekoeretoej-swingcar_5040xxSwingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn

12 stk øko-test fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk øko-test fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Denne fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 2 årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

tranq-lilla-1

Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel. Twilight skilpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn. Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 299 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

Læs også: Flotte natlamper til pigeværelset

sky til børneværelset, sky bamse, sød sky bamse, skyer til børneværelse, bamse sky, indretning til børneværelset

Jellycat sky bamse

Sød lille sky fra Jellycat med en himmelsk blød plys og små grå ben. Skyen har et mildt og glad ansigt og vil elske at drømme sog langt væk sammen med dig. Skyen er den perfekte krammeven men også en fin lille ekstrapude på sengen.

De skønne sky bamser er kendt for deres nuttede udtryk og bløde materialer, som gør at de hurtigt bliver barnets bedste ven. Materiale: 100% polyester. Måler: 29 cm.

Pris: 189,95 kr – Køb sky bamsen her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, sky lampe, sky lampe til børneværelset

Sky lampe med farve og navn

Skylampen på produktbilledet er fremvist i mint grøn men alle lamper males på bestillingen. Som noget unikt kan denne lampe laves med barnets navn på.

Pris: 299 kr – Køb sky lampen med farve og navn her

Se flere sky nattelamper her.

askepot-diamond-edition_4735

Disneys Askepot

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen. Disneys klassiker om Askepot er til dato en af de mest populære film.

Pris: 99,95 kr – Køb Askepot her

snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-special-edition-disney_29066

Snehvide og de syv små dværge filmen

Filmen er næsten 80 år efter sin præmier stadig en af Disneys mest elskede klassikere, og en uundværlig DVD i disney samlingen. Snehvide er historien om den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide som elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende.

Pris: 99,95 kr – Køb Snehvide her

tornerose-special-edition-disney_24110

Disneys Tornerose

Hele kongeriget jubler da prinsesse Aurora bliver født. Alle undtagen den onde fe, som fuld af misundelse udøser en forbandelse: at prinsessen før sin 16 års fødselsdag skal stikke sig på en ten og falde i en evig søvn! Men Auroras gudmødre, de tre gode feer, bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til at prinsessen kan vækkes til live, hvis hun får et elskovskys af en prins.

Pris: 159,95 kr – Køb Tornerose her

Læs også: Disneys klassikere – Disney film som gave

frost_252228
Disneys Frost

En lille film, der blev en gigantisk succes for Disney! Anna og Elsa er søstre, og har et tæt forhold til hinanden. Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene. Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf, og de må sammen drage afsted på en mission for at bryde den isnende forbandelse.

Pris: 159,95 kr – Køb Frost her

 

luksus-dukkevogn

Luksus dukkevogn

Lækker dukkevogn, til den lille mor, at gå tur med sin dukke. Håndtaget kan justeres i højden og liften kan afmonteres. Mål: 72 x 44 x 75 cm

Pris: 399 kr – Gå til shop

 

ferm-living-my-deer-lamp-rosa-boernelampe-fit-480x1000x100Ferm Living ‘My Deer Lamp’ Rosa

Indret dit børneværelse med denne søde rosa hjortelampe fra Ferm Living. Lampens blide lys gør den til et oplagt valg til sengelampe ved børnesengen, hvor du kan læse din yndlingsbog eller synge godnatsang. Størrelse: 27 x 38,5 cm.

 Pris: 499 kr – Gå til shop

30-030170_360
Brio Gyngehest

Brios gyngehest er en solid klassisker. Gyngehesten er lavet i hvid med gule pletter, gult håndtag, rød seletøj og naturfarvet sæde.

Pris: 849 kr – Se Brio gyngehest her

5582-470x470_3

Design selv lampe

Sjov og anderledes ”design selv” lampe, der giver dig mulighed for at udtrykke dig og tilføje lampen et personligt præg. Du kan designe din helt egen lampe. Lampen er designet af DOIY og består af en keramisk lampe med rød stofledning og en markerpen. Du bestemmer hvordan ”Design-selv-lampen” skal se ud. Ønsker du et andet udtryk, så er det bare og tegne om igen. Lampen måler B23,5 cm. H30 cm. D9 cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

pippi-langstroempe-kaephestPippi langstrømpe Kæphest

En flot og farverig kæphest, designet så den ligner Pippi Langstrømpe her. Kæphesten er 75 cm lang.

Pris: 199 kr – Gå til shop

947900909529c457d12f69

Fyn er fin plakat

En flot plakat med fyn sloganet “Fyn er fin”. Plakaten er inspireret af Hans Christian Andersens eventyr. Mål: 30 x 40 cm. Pris: 250 kr.

Se plakatten her

 

sengetøj til drenge, drenge sengetøj, økologisk junioir sengetøj, sengetøj til drenge, økologisk sengetøj til drenge, drenge økologisk sengetøj, øko sengetøj, sengetøj i øko, øko sengetøj drenge, smart sengetøj, økologisk smart sengetøj

Økologisk sengetøj med stjerner

Økologisk sengetøj fra Müsli med små stjerner på en creme hvid baggrund. Sengetøjet er 100% økologisk bomuld i en vævet kvalitet og er GOTS certificeret. Stjernerne er mørkeblå, og derfor er sengetøjet unisex – perfekt til både piger og drenge.

Sengesættet har knaplukning i hovedpudebetræk og dynebetrækket. Størrelse:100x140cm

Pris: 399 kr – Bestil sengetøjet fra Müsli her!

 

sengetøj til drenge, drenge sengetøj, økologisk junioir sengetøj, sengetøj til drenge, økologisk sengetøj til drenge, drenge økologisk sengetøj, øko sengetøj, sengetøj i øko, øko sengetøj drenge, smart sengetøj, økologisk smart sengetøj

Cam Cam økologisk Junior Sengetøj

Blødt juniorsengetøj fra Cam Cam i økologisk satinvævet bomuld.

Sengesættet er offwhite med det sødeste fawn print. Printet i sarte farver er inspireret af skovens søde dyr og planter.

Sættet består af dyne- og pudebetræk, som begge lukkes med lynlås. Leveres i matchende stofpose.

Pris: 499 kr – Bestil økologisk sengetøj her!

dyretrofæ hoved, dyretrofæ bamser, dyretrofæ bamsehoveder, bamsehoveder dyretrofæ, sjove dyretrofæ med bamsehoveder, bamsehoved, bamsehoveder til væggen, vægpynt til børneværelse, indretning af børneværelset, dyretrofæ kanin,

Kanin dyretrofæ

Få en flot stilren kanin til at pynte på børneværelset

Pris: 429,95 – Gå til shop

dyretrofæ hoved, dyretrofæ bamser, dyretrofæ bamsehoveder, bamsehoveder dyretrofæ, sjove dyretrofæ med bamsehoveder, bamsehoved, bamsehoveder til væggen, vægpynt til børneværelse, indretning af børneværelset, dyretrofæ flamingo

Flamingo dyretrofæ

Et flot og fedt dyretrofæ af en Flamingo, perfekt til pigeværelset.

Pris: 399,95 – Gå til shop

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

258-041206_360

Cirkeline slaskedukke

Cirkeline er stadig populær hos de mindste, og hvis du kender en lille pige som elsker cirkeline, så er denne dukke en af mange Cirkeline gaver til 2 årige piger, som du kan give i med succes.

Pris: 169 kr. – Gå til shop

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

a-doodle-drop-pastel-roseRoommate Doodle Drop hylde i rosa

Super fed hylde fra Roommate i en romantisk rosa farve. Hylden kan også bruges om knagerække, det er kun fantasien der sætter grænser for de mange kreative muligheder denne hylde giver på pigeværelset.

Pris: 234 kr – Gå til shop

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

frost håndklæde, håndklæde med frost, disney frost håndklæde, håndklæde disney frost, badeponcho frost, frost badeponcho, badehåndklæde frost, frost badehåndklædeFrost badeponcho i lyserød

Smart lyserød badeponcho de 2 Disney prinsesser Anna og Elsa. Elsa på forsiden og Anna på bagsiden. Badeponchoen er i  100% bomuld og måler 50 x 100 cm

Pris: 149,95 kr.  – Gå til shop

wallsticker, gaver til 2 årige, gaver til 2 årige piger, gaver til små piger, wallstickers børneværelset

Mimi lou wallsticker – Cirkus

Flot wallstickers med cirkustelt, løver, bjørne, kaniner og hvad der ellers hører sig til i et festligt cirkus. Frisen er en wallsticker og kan placeres på både væggen eller et møbel på børneværelset. De enkelte dele ligger hver for sig, så du kan sætte det op, som du ønsker. Mål: 5 meter.

Pris: 289 kr.  – Gå til shop

303-082865_360

Frost gulvtæppe

Et super fint gulvtæppe til pigeværelset. Tæppet er med et billede at de smukke Frost prinsesser Elsa og Anna og tæppet måler 73 x 73 x 1 cm.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

anna_bamse_lille_dr_annaoglotte

Anna dukke fra Anna og Lotte

Anna er Storesøster til Lotte, og hun er lidt temperamentsfuld. Men hun er også en sød dukke der elsker sin lillesøster Lotte. Anna har sine fine smækbukser på og en sløjfe i håret. En god fødselsdagsgave til piger der bliver 3 år.

Pris: 99,95 kr. – Gå til shop

stableklodser, gaver til 2 årige, 2 år gaver, lærerige gaver, stableklodser med tal, stableklodser med dyr, stableklodser med farver

Stableklodser med tal og dyr i træ

10 flotte og dekorative stableklodser i træ, som er perfekte til både at træne motorik, balance, rumforståelse og farver

Pris: 149,95 kr. – Køb dem her

brio30120stableklovn-p
BRIO Stable klovn
Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj. Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden. Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.
Pris: 169 kr – Se Brio Stable klovn her
30123_magiskeklodser-p
Brio Magnetiske Klodser

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm.

Pris: 429 kr – Se Brio Magnetiske klodser her

hovedtelefoner til børn, høretelefoner til børn, sjove hovedtelefoner til børn, julegaver til børn, gaver til børn, musik til børn

iFrogz Litlle Rocerz Unicorn

iFrogz Unicorn hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud.

Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn fra 3 år, og dermed beskytter mod høreskader.

Med disse hovedtelefoner er der både plads til god lyd, og til at have det sjov, takket være enhjørning designet på hovedtelefonerne. Ledningen er på 1.2 meter, så der er plads til at danse rundt mens børnene lytter til deres yndligsmusik.

Hovedtelefonerne kan bruges til smartphones, tablets, computere, musikafspillere, og andre enheder der bruger standard 3.5 mm lydstik.

Pris: 149 kr – Se Ifrogz hovedtelefonerne her

prinsesse-hovedetelefoner-til-boern-ifrogz-tiara

iFrogz prinsesse

Hovedtelefoner med begrænset lyd til børn

Med disse hovedtelefoner er der både plads til god lyd, og til at have det sjov. Ledningen er på 1.2 meter, så der er plads til at danse rundt mens børnene lytter til deres farvorit musik. Hovedtelefonerne er også perfekte til udklædningslege.

Pris: 159 kr – Læs mere her

Læs også: Sjove hovedtelefoner til børnene

Brio komfur, legetøjs køkken, legekøkken, konfur til lege køkken, gaver til børn

Brio komfur i rød

Smart legekomfur i rød fra Brio. Det bliver det en leg at lave mad for børnene.
Brio komfuret har 3 kogeplader, knapper som der kan drejes på samt ovnlåge der kan åbnes.
Mål: 40 x 30 x 50 cm.

Pris: 499 kr – Se Brio komfuret her

 

legetøjsmad, lege mad, mad til legetøj, mad til legetøjskøkken, legetøjskøkken mad

Trækasser med legetøjs mad

En god gave til 2 årige er legetøjsmad. Dette sæt med legetøjsmad er med velbalancerede fødevarer, der fås i 5 forskellige madgrupper; heriblandt melon, mælk, ost, fisk, æg m.m. Perfekt til legen i børneværelset eller i legetøjskøkkenet.

Pris: 499 kr – Se legetøjs maden her

 

indretning til pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte hylder til piger, seje skylamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, sky lampe, sky hylde til børneværelset

Sky hylde fra Bloomingville

Hvid hylde fra Bloomingville Mini som er lidt ud over det sædvanlige, den skal nemlig forestille en sky. Hylden skaber en sød stemning på værelset og sætter gang i tankerne om drømmeverdenen.

Størrelse: 40 x 23 x 8,5 cm. Materialet er af metal. En sød gave til 2 årige med et fortryllende værelse.

Pris: 404 kr – Køb sky hylden her

kanin morgenkåbe, liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr, gaver til børn, gaver til 2 årige

Liewood morgenkåbe – Rosa kanin

Sød og blød morgenkåbe fra Liewood. Kåben er en smuk rosa farve og har kanin detaljer på hætten med ører og øjne.

Bindes desuden i taljen med bindebånd og har 2 lommer. En sød gave til 2-årige piger.

Pris: 404 kr – Se morgenkåben her

kanin morgenkåbe, liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr, gaver til børn, gaver til 2 årige

Liewood morgenkåbe – Grå kanin

Skal morgenkåbe være mere neutral i farven, så vælg denne fra kanin morgenkåbe fra Liewood. Kåben er en fin grå farve med kanin detaljer på hætten med ører og øjne.

Bindes desuden i taljen med bindebånd og har 2 lommer. En sød gave til 2-årige piger.

Pris: 404 kr – Se morgenkåben her

 

gurli gris, gurli gris puslespil, puslespil med gurli gris, gave til 2 årige, gaver med gurli gris

Gurli Gris Træ Puslespil 2×9

Træn barnet finmotorik med 2 Gurli gris puslespil, samlet i en fin æske.

Pris: 99 kr – Se Gurli gris puslespillet her

gurli gris elektrisk guitar, elektrisk guitar til børn, børne elektrisk guitar, gaver til 2 årige

Gurli Gris elektronisk Guitar

Spil Guitar med Gurli Gris og hendes venner! Denne flotte, elektriske guitar kan afspille lydene fra fire af de kendte Gurli Gris karakterer og tema-sangen. Skrug på knapperne og lad som om, at du stemmer din guitar. Der er endeløs af sjov med Gurli Gris og hendes venner. Skøn musikalsk gave til 2 årige.

Pris: 249 kr – Se Gurli gris elektrisk guitar her

paw patrol bamse, bamse med paw patrol, skye fra paw patrol, paw patrol godnat bamse

Paw Patrol Skye Godnat bamse

En skøn gave til 2 årige er denne flotte og bløde Paw Patrol Skye bamse! Denne Skye bamse er lige til at putte sig ind til. Og klikker du på lugtens røde knap, så lyser den og afspiller en sød melodi.

Pris: 279 kr – Se bamsen her

Gave til de 2-årige – det skal du huske:

Når du skal finde en gave til 2 årige, er der nogle ting omkring deres alder og udvikling, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber gave.

  • Det er omkring toårsalderen at børn bliver mere opmærksomme på hinanden, når de leger. De bliver nemt inspireret og iagttager hinanden.
  • Fordi toårsalderen hvor børn begynder at lege sammen, er det en god ide med legetøj, som man kan deles om. F.eks legetøjs mad, samleklodser eller puslespil.
  • I toårsalderen begynder barnet fantasi og udvikle sig, og det er derfor en god ide at købe en gave, som inspirerer til fantasifuld leg og som kan bruges i flere forskellige sammenhænge.

gaver til 2 årige, gave til 2 årige, gaver til 3 årige, gaver til små piger, 2 årige piger gave, fødselsdagsgaver til 2 årige, fødselsdagsgaver til 2 årige piger,

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...