gaver til toårige, gaver til 2 årige piger, gaver til 2 årige piger, gaver til 3 år pige, gaver til 3 årige piger, gaver til piger, gave til pige, find gaver til pige 2 årig, gave til 2 årige piger, gaver til små piger,

25+ Gaveideer: Gave til 2-årige piger

Gave til 2-årige piger:

Når man skal til 2 års fødselsdag hos en lille pige, kan det være en udfordring at give en god og brugbar gave, som hun ikke vokser fra med det samme.

Når et barn er 2 år gammelt, er stimulering en stor del af barnets udvikling, og det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende for hende. Det kan også være en god ide at give nogle flot indretningsting til børneværelset, som kan skabe glæde i mange år, som f.eks natlamper, puder og plakater.

Note: Artiklen Gave til 2-årige piger er sidst opdateret D. 20/05 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Ideer til fødselsdagsgaver til en 2-årige piger:

gratis plakat itl børneværelset, print selv plakat, gratis plakater, plakat med zoo dyr, plakat med dyr, plakater til børneværelset, børneværelset plakat

Gratis plakat med zoo dyr

Gaven behøver ikke koste andet end et print med printeren. Her på Børneværelset finder du et stort udvalg af GRATIS print selv plakater, blandet andet denne søde plakat med zoo dyr.

Print Gratis plakat her

legekoeretoej-swingcar_5040xx
Swingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn
12 stk øko-test fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk øko-test fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Denne fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 2-årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

Gurli Gris Madkasse, Madkasse med Gurli Gris, Børnehave madkasse, vuggestue madkasse, madkasse til vuggestue, madkasse til børnehave

Gurli Gris madkasse

Smart madkasse med motiv af Gurli Gris og hendes lillebror Gustav Gris. Madkassen kommer i en flot lyseblå og orange farve og perfekt til vuggestue og børnehave børn.

Pris: 59.95 kr – Se Gurli Gris madkassen her

tranq-lilla-1
Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel. Twilight skilpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn. Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 299 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

Læs også: Flotte natlamper til pigeværelset

stjernelampe, atlampe, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, indretning på børneværelset

Stjerne Natlampe

Denne bærbare natlampe og fakkel er perfekt til børneværelset og læsning i sengen. Natlampen har kølig glød i mærket. Du skal blot let vippe lygten og lyset vises magisk og når du sætter lommelugten ned forvandles lyset til en behagelig natlampe som slukker efter 2 minutter.

Pris: 149 kr – Køb natlampen her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, sky lampe, sky lampe til børneværelset
Sky lampe med farve og navn

Skylampen på produktbilledet er fremvist i mint grøn men alle lamper males på bestillingen. Som noget unikt kan denne lampe laves med barnets navn på.

Pris: 299 kr – Køb sky lampen med farve og navn her

Se flere sky nattelamper her.

frost_252228
Disneys Frost

En lille film, der blev en gigantisk succes for Disney! Anna og Elsa er søstre, og har et tæt forhold til hinanden. Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene. Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf, og de må sammen drage afsted på en mission for at bryde den isnende forbandelse.

Pris: 159,95 kr – Køb Frost her

ferm-living-my-deer-lamp-rosa-boernelampe-fit-480x1000x100
Ferm Living ‘My Deer Lamp’ Rosa

Indret dit børneværelse med denne søde rosa hjortelampe fra Ferm Living. Lampens blide lys gør den til et oplagt valg til sengelampe ved børnesengen, hvor du kan læse din yndlingsbog eller synge godnatsang. Størrelse: 27 x 38,5 cm.

 Pris: 410 kr – Gå til shop

pippi-langstroempe-kaephest
Pippi langstrømpe Kæphest

En flot og farverig kæphest, designet så den ligner Pippi Langstrømpe her. Kæphesten er 75 cm lang.

Pris: 199 kr – Gå til shop

258-041206_360
Cirkeline slaskedukke

Cirkeline er stadig populær hos de mindste, og hvis du kender en lille pige som elsker Cirkeline, så er denne dukke en af mange Cirkeline gaver til 2-årige piger, som du kan give i med succes.

Pris: 169 kr. – Gå til shop

wallstickers børneværelse, børneværelse wallstickers, wallstickers til børn, klistermærker til børneværelset, wallstickers pigeværelset, wallstickers drengeværelset

Giraf højdemåler

Denne søde wallsticker højdemåler består af en giraf og en sød lille abe. Der medfølger også tal og diverse pynt.

Wallstickeren kommer i flere mindre dele, men når det er sat op på væggen, fylder den ca. 100 x 180 cm. Højdemåleren er en perfekt gave til en lille pige, der vokser og en oplagt gave til 3-årige piger.

Pris: 169 kr  – Gå til shop

9788711489475
Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

 
Hr-skæg-abc
Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

9788711513941

De allerbedste historier om Peter Pedal

Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey.

Bogen De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Køb De allerbedste historier om Peter Pedal her

stableklodser, gaver til 2 årige, 2 år gaver, lærerige gaver, stableklodser med tal, stableklodser med dyr, stableklodser med farver
Stableklodser med tal og dyr i træ

10 flotte og dekorative stableklodser i træ, som er perfekte til både at træne motorik, balance, rumforståelse og farver

Pris: 149,95 kr. – Køb dem her

brio30120stableklovn-p
BRIO Stable klovn

Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj. Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden. Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

Pris: 169 kr – Se Brio Stable klovn her

30123_magiskeklodser-p
Brio Magnetiske Klodser

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm.

Pris: 169 kr – Se Brio Magnetiske klodser her

Brio komfur, legetøjs køkken, legekøkken, konfur til lege køkken, gaver til børn
Brio komfur i rød

Smart legekomfur i rød fra Brio. Det bliver det en leg at lave mad for børnene.

Brio komfuret har 3 kogeplader, knapper som der kan drejes på samt ovnlåge der kan åbnes.
Mål: 40 x 30 x 50 cm.

Pris: 399 kr – Se Brio komfuret her

legetøjsmad, lege mad, mad til legetøj, mad til legetøjskøkken, legetøjskøkken mad
Trækasser med legetøjs mad

En god gave til 2-årige er legetøjsmad. Dette sæt med legetøjsmad er med velbalancerede fødevarer, der fås i 5 forskellige madgrupper; heriblandt melon, mælk, ost, fisk, æg m.m. Perfekt til legen i børneværelset eller i legetøjskøkkenet.

Pris: 499 kr – Se legetøjsmaden her

Popup telt slot, Slot popup telt, popup telt,  Udendørsaktivitet Eventyr Teltsæt, teltsæt til børn, legetelt til børn, børnetelte

Slot Pop-Up Telt

Flot legetelt som er 1,4 m. højt og har en diameter på 1,04 m.

Teltet har ekstra store vinduer (40 x 45 cm.) med praktiske gardiner. Udvendigt er der opbevaringslommer som også kan bruges til at stabilisere teltet.

Teltet er lavet i UV beskyttende materiale så den kan stå udenfor og taget isolere så det holdes køligt om sommeren.

 Pris: 302 kr – Køb pop-up teltet her

kanin morgenkåbe, liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr, gaver til børn, gaver til 2 årige
Liewood morgenkåbe – Rosa kanin

Sød og blød morgenkåbe fra Liewood. Kåben er en smuk rosa farve og har kanin detaljer på hætten med ører og øjne.

Bindes desuden i taljen med bindebånd og har 2 lommer. En sød gave til 2-årige piger.

Pris: 404 kr – Se morgenkåben her

kanin morgenkåbe, liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr, gaver til børn, gaver til 2 årige
Liewood morgenkåbe – Grå kanin

Skal morgenkåbe være mere neutral i farven, så vælg denne fra kanin morgenkåbe fra Liewood. Kåben er en fin grå farve med kanin detaljer på hætten med ører og øjne.

Bindes desuden i taljen med bindebånd og har 2 lommer. En sød gave til 2-årige piger.

Pris: 404 kr – Se morgenkåben her

gurli gris, gurli gris puslespil, puslespil med gurli gris, gave til 2 årige, gaver med gurli gris
Gurli Gris Træ Puslespil 2×9

Træn barnet finmotorik med 2 Gurli gris puslespil, samlet i en fin æske.

Pris: 99 kr – Se Gurli gris puslespillet her

gurli gris elektrisk guitar, elektrisk guitar til børn, børne elektrisk guitar, gaver til 2 årige
Gurli Gris elektronisk Guitar

Spil Guitar med Gurli Gris og hendes venner! Denne flotte, elektriske guitar kan afspille lydene fra fire af de kendte Gurli Gris karakterer og tema-sangen. Skrug på knapperne og lad som om, at du stemmer din guitar. Der er endeløs af sjov med Gurli Gris og hendes venner. Skøn musikalsk gave til 2-årige.

Pris: 249 kr – Se Gurli gris elektrisk guitar her

 Gurli Gris Tog i træ , Gurli gris, gaver til 3-årige, gaver til 4-årig

Gurli Gris Tog i træ

Gurli Gris verden af trælegetøj er lavet af fremragende kvalitet, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Dette sjove sortiment er designet til unge Gurli-fans, mens det forbliver tro mod den klassiske Gurli-styling og sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg.

Gurli Gris Bedstefar Gris Tog har et rød lokomotiv og 2 farverige vogne der kobles sammen med magneter.

Pris: 249,95 kr – Køb gaven her

Gave til de 2-årige piger – det skal du huske:

Når du skal finde en gave til 2-årige piger, er der nogle ting omkring deres alder og udvikling, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber gave.

  • Det er omkring toårsalderen at børn bliver mere opmærksomme på hinanden, når de leger. De bliver nemt inspireret og iagttager hinanden.
  • Fordi toårsalderen hvor børn begynder at lege sammen, er det en god ide med legetøj, som man kan deles om. F.eks legetøjs mad, samleklodser eller puslespil.
  • I toårsalderen begynder barnet fantasi og udvikle sig, og det er derfor en god ide at købe en gave, som inspirerer til fantasifuld leg og som kan bruges i flere forskellige sammenhænge.
gaver til 2 årige, gave til 2 årige, gaver til 3 årige, gaver til små piger, 2 årige piger gave, fødselsdagsgaver til 2 årige, fødselsdagsgaver til 2 årige piger,