Gaver til 3 årige, gaver til 3-årige drenge, gaver til toddlers, gaver til små drenge, legetøjsbiler, puslespil til 3 årige, morgenkåber til 3-årige, legetelte til børn, økologisk sengetøj til børn, økologisk sengetøj til drenge

20+ Gaveideer: Gave til 3-årige drenge

Gaver til 3-årige: Find den perfekte gave til jul og fødselsdag her.

At finde en god gave til en 3-årig dreng er ikke den nemmeste opgave i verden.

Hvis du mangler inspiration til at finde den perfekte gave til 3-årige drenge, så har vi samlet en liste med de bedste gaveideer, som alle kan købes online, lige når du har tid til at shoppe.

Læs også: 20+ Gaveideer: Gave til 3 årige piger.

Note: Artiklen gave til 3-årige drenge er sidst opdateret D. 5/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find gave til 3-årige drenge her:

Dublo klodser, lego klodser, dublo sæt, gaver til 3 årige, gaver til 2 årige
Kasse med Dublo klodser

Lærerigt legetøj til de mindste! Inde i den robuste opbevaringsboks finder du en bil med bevægelige hjul, et tag, vindue, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer, klodser med tallene 1, 2, 3 … sammen med et udvalg af originale klodser i en regnbue af indbydende farver.

Pris: 249,95 kr – Køb Dublo klodserne her

hængestil, joki hængestol, hængekøje til børn, børne hænge stol, børne hængestol joki
Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn gave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

peter-pan-disney_2829
Disneys Peter Pan

Eventyret begynder den nat hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere. Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt.

Pris: 99,95 kr – Køb Peter Pan her

økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn
12 stk fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 3-årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

Hr-skæg-abc
Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

legekoeretoej-swingcar_5040xx
Swingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. De styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg.

SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne SwingCar vække glæde i mange år. De kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

9788711489475
Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

resizepic
Lego Klods til opbevaring Mørkegrøn

Praktisk kasse formet som en LEGO-klods. Brug den til at opbevare alle LEGO-klodser og yndlingslegetøjet i. Produktmål: 18 x 25 x 12.5 cm. Perfekt gave til 3 årige drenge, der elsker lego.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Verdenskort til børneværeslet, børneværelset indretning, Verdenskort til børn,
Verdenskort for børn – blå

Giv dit barn en introduktion til verdens mange forskellige dyr og arter, og tag sammen en snak om, hvor de alle sammen bor henne.

I kan sikkert finde på mange flere end dem på plakaten, så der er til utroligt mange timers hygge med sådan et verdenskort hængende på børneværelset.

 Pris: 199 kr – Køb Verdenskortet her

legetøjsmad, lege mad, mad til legetøj, mad til legetøjskøkken, legetøjskøkken mad

Trækasser med legetøjs mad

Dette sæt med legetøjsmad er med velbalancerede fødevarer, der fås i 5 forskellige madgrupper; heriblandt melon, mælk, ost, fisk, æg m.m. Perfekt til legen i børneværelset eller i legetøjskøkkenet.

Pris: 140 kr – Se legetøjsmaden her

legemad morgenmad, blandet legemad, sæt med legemad, legemad til børn, legetøjsmad, morgenmad legetøj,

Vilac Morgmad Legemad i Træ

Legetøjs mad bestående af morgenmad med et æg, toppen kan skæres af, med teske, 1 brød med ost, en croissant, 2 små marmeladekrukker, 1 kop med 1 tebrev, en skive vandmelon til at skære ud.

Pris: 196 kr – Køb legemad morgenmad her

Læs også >> 10x legetøjsmad til børn

Paw patrol TY bamse, Bamse med Ty Paw patrol, Paw patrol bamse,
Paw Patrol Ty Bamse

Super sød og blød Ty bamse fra Paw Patrol. Bamsen måler 24 cm i højden.

Pris: 149,95 kr – Køb Paw Patrol bamsen her

Marshall Paw Patrol lampe, Paw Patrol natlampe, Natlampe Paw Patrol Marshall, Natlamper til børn, børnenatlamper
Paw Patrol natlampe med Marshall

Den perfekte Paw Patrol Marshall natlampe, som fungere som både natlampe og lommelygte. Når du sætter lampen ned lyser den som en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 199,95 kr – Køb Paw Patrol natlampen her

 3D rød sportsvogn børnelampe, bil lampe, lampe med bil, natlamper til drenge, natlamper til børn,

3D rød sportsvogn børnelampe

3D-LAMPE – Rød sportsvogn. Fantastisk virkelighedstro! Giver et behageligt lys og monteres nemt på alle vægge. Inkl. 1 lampe, 1 sprække-klistermærke, rawplugs og skruer samt anvisninger. 33 cm. Fra 3 år.

Pris: 249,95 kr – Køb Sporsvogns lampen her

Paw patrol cykelhjelm, børne cykelhjelm, cykelhjelm til børn, Cykel hjelm med Paw Patrol, Cykelhjelm til 3 år
Paw Patrol Cykelhjelm

Flot cykelhjelm der kan bruges til børnecykel, rulleskøjter, løbehjul eller anden form for leg og transport.

Hjelmen er ventileret, letvægts og har skumindsatser for bedst mulig komfort og pasform. Med quickrelease spændet og justerbare stropper er hjelmen en leg at få af og på.

Hjelmen passer til hoved mål fra 48 – 54 cm.

Pris: 172 kr – Køb cykelhjelmen her

Magnetisk Puslespil, puslespil til børn, puslespil til 3 årig, gaver til 3 årige drenge
Magnetisk Puslespil

Smart magnetisk puslespil. Få brikkerne til at passe til udskæringerne. Pladen kan også vendes og så kan man lege med dyrerne.

Pris: 249,95 kr – Køb det magnetiske puslespil her

gratis plakat itl børneværelset, print selv plakat, gratis plakater, plakat med zoo dyr, plakat med dyr, plakater til børneværelset, børneværelset plakat

Gratis plakat med zoo dyr

Fødselsdags gaven behøver ikke koste andet end en print med printeren. Her på Børneværelset finder du et stort udvalg af GRATIS print selv plakater, blandet andet denne søde plakat med zoo dyr.

Print Gratis plakat her

 Pippi Lag-på-lag puslespil, Pippi puslespil, lag på lag puslespil, puslespil til 3 årige, puslespil til børn
Pippi Lag-på-lag puslespil

Pippi-puslespil af træ med 24 brikker opdelt i 3 lag.

For hvert lag du laver, opdager du mere af hvad der sker i Pippi Langstrømpes hus Villa Villekulla.

Træpuslespil med klassiske Pippi-illustrationer af Ingrid Vang Nyman. FSC-mærket træ.

Pris: 269,95 kr – Køb Pippi puslespil her

hovedtelefoner til børn, børnehovedtelefoner, drage hovedtelefoner, gaver til 3 årige, gaver til drenge
iFrogz Little Rockerz Bear

Søde små bamseøre hovedtelefoner, perfekt som gave til 3-årige. De kan bruges til både at lytte musik, se film med eller som udklædning i en sjov og fantasifuld leg.

Pris: 139 kr – Se Ifrogz hovedtelefonerne her

kanin morgenkåbe, liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr, gaver til børn, gaver til 2 årige
Liewood morgenkåbe – Mustard kanin

Morgenkåbe fra Liewood i den fede mustard (sennepsgul) farve med søde kaninøre og ansigt.

Den fede frotté kan fungere som både morgenkåbe og badekåbe, fordi den er dejlig blød at have på. Den er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld. På kåben er to lommer og et bælte til at stramme ind om livet.

Pris: 449 kr – Se kanin morgenkåben her

 PJ Mask Glow Wheelers Cat Car, Pj mask bil, Pyjamasheltene bil, Gave til 3-årige drenge
PJ Mask Glow Wheelers Cat Car

PJ Masks Glow Wheelers Cat Car er her for at redde dagen! Børnene vil elske Cat-Cars spændende nye design og funktioner. Til børn fra 3 år og opefter.

Pris: 129,95 kr – Se PJ mask bilen her

Sebra JUNIOR sengetøj, Seabra økologisk JUNIOR sengetøj, Økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til drenge, økologisk junior sengetøj
Sebra JUNIOR sengetøj med skovens dyr – Beige

Junior sengetøj fra Sebra med skovens dyr print i tone i tone beige farver. Lysere i bunden,mens printet er mørkere. Sættet er syet i 100% økologisk bomuld med satinvævning, som gør sættet glansfuld, ekslusivt og blødt.

Leveres i matchende stofpose. Inkl. Ykk lynlåse. Sættet har desuden 2 nulreflapper, som kan være interrsant og studere. Kan vaskes på 60 grader. Unisex farver passende til begge køn. Måler: 100x140cm

Pris: 479 kr – Køb sengetøjet her

Liewood JUNIOR sengetøj Sandy safari mix, Liewood JUNIOR sengetøj, Økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til drenge, økologisk junior sengetøj, Gave til 3-årige drenge
Liewood JUNIOR sengetøj – Sandy safari mix

Super fint junior sengetøj fra dankse Liewood i 100% økokologisk bomuldskvalitet i sandy med safari mix print. Søde dyr der henvender sig både til drenge og piger. Leveres med stofpose i samme print. Måler: 100x140cm.

Pris: 479 kr – Køb sengetøjet her

John Deere 8500i Mejetærsker 1:87, John Deere legetøjs Mejetærsker, Gave til 3-årige drenge, John Deere 8500i Mejetærsker legetøj, John Deere legetøj
John Deere 8500i Mejetærsker 1:87

Meter for meter baner den imponerende John Deere 8500i Mejetærsker sig vej gennem kornmarken. SIKU har sat scenen med den nye, præcise 1:87 high-grade metal og plast version af modellen i 8000 serien.

De store, kraftfulde gummierede hjul med slidbanerne kan kører over selv ugunstige jordforhold.

Pris: 129,95 kr – Køb John Deere mejetærsker her

Brandmand Sam Non Fall Jupiter, Brandman sam bil, Brandmand Sam Brandbil, Brandbil fra Brandman Sam, Gaver til 3-årige drenge, Gave til 3-årige drenge
Brandmand Sam Non Fall Jupiter

Kør ud og red dagen med Brandmand Sam i Non fall Jupiter brandbilen! Jupiter kører på batterier (inkluderet) og kan ikke kører af bordet! Bilen drejer selv og kan lyse i udryknings lysene.

Pris: 149,95 kr – Køb Brandmand Sam bilen her

3D Brandman Sam wallsticker, Brandman Sam wallsticker, wallstickers til børneværelset, 3D wallstickers, Gave til 3-årige drenge
3D Brandman Sam wallsticker

Flotte 3D klistermærker som kan forvandle børneværelset til en sjov verden fyldt med Brandmand Sam Walltastic®

Klistermærkerne er aftagelige og flytbare, så man ganske nemt kan forvandle et hvilket som helst børneværelse på bare nogle få minutter. Walltastic® Wallstickers kan sættes på glatte overflader, såsom vægge, døre og møbler.

Pakken indeholder alt hvad du skal bruge for at lave en super flot 3D væg. I kassen finder du 3 paneller til baggrunden, 8 ark med 3D elementer, 1 rulle dobbeltklæbende tape samt en udførlig manual til montage.

Pris: 393 kr – Køb Brandmand Sam 3D wallsticker her

Wallstickers til børneværelset, børneværelse Wallsticker, Wallstickers til drengeværelset, Dinosaurus Wallstickers, Gave til 3-årige drenge
Dinosaur Wallstickers

Super fede Dinosaurus wallsticker, perfekt som gave til 3-årige drenge på hans fødselsdag.

Klistermærkerne er aftagelige og flytbare, så man ganske nemt kan forvandle et hvilket som helst børneværelse på bare nogle få minutter.

Hvert pakke indeholder 6 store ark fyldt med klistermærker – hvert ark måler 34x46cm.

Pris: 329 kr – Køb Dinosaurus wallsticker her

Pj mask wallsticker, Pyjamasheltene Wallstickers, wallstickers til drengeværelset, wallsticker til børneværelset, Gaver til 3-årige drenge
PJ Mask Wallstickers

Tilføj ekstra sjov til børneværelset med dette kæmpe PJ Mask klistermærkesæt. Walltastic® Wallstickers kan sættes på glatte overflader, såsom vægge, døre og møbler. Pakken indeholder 3 stk. XL ark.

Pris: 308 kr – Køb PJ mask wallsticker her

Pj mask legetelt, legetelt til drenge, legetelt til piger, gaver til 3-årige drenge, telt med PJ mask,
Pj mask legetelt

De små vil elske dette farverige legetelt med deres yndlingspersoner på. Ideel til eventyr inde og ude, er dette PJ Mask legetelt let at sætte op og nemt at gemme væk. Så hvad enten de har det sjovt i huset eller leger i haven, er eventyr med PJ Mask garanteret.

Produktmål: 120x100x100 cm

Pris: 308 kr – Køb PJ mask legetelt her

Gaver til 3-årige drenge – det skal du huske:

Når du skal finde en gave til 3-årige drenge, er der nogle ting omkring deres alder og udvikling, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber gave.

  • Nøgleordene for den treårige er “kan selv” og “vil selv”.
  • Treårige elsker at bevæge sig. De danser og synger til alt slags musik.
  • Et treårigt barn taler typisk i korte, komplette sætninger på fire-fem ord.
  • Barnet holder meget af rim og remser, der er med til at udvikle barnets leg med sproget.