20+ Gaveideer: Gave til 3-årige drenge

Gaver til 3-årige: Find den perfekte gave til jul og fødselsdag her.

At finde en god gave til en 3-årig dreng er ikke den nemmeste opgave i verden.

Hvis du mangler inspiration til at finde den perfekte gave til 3-årige drenge, så har vi samlet en liste med de bedste gaveideer, som alle kan købes online, lige når du har tid til at shoppe.

Læs også: 20+ Gaveideer: Gave til 3 årige piger.

Note: Artiklen gaver til 3-årige drenge er sidst opdateret D. 27/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find gave til 3-årige drenge her:

gl819-goodnight-light-dinolampe-groen-w490-h490

Goodnight Light dinolampe

Fantastisk lampe fra Goodnight Light designet som stor dinosaur med masser af flotte detaljer. Lampen er en vidunderlig blanding af nostalgi og det moderne og vil passe ind til enhver stil på børneværelset. Dinolampen spreder et dæmpet og hyggeligt lys og er perfekt som natlampe. Måler 38 x 25cm.

Pris: 849,95 kr – Gå til shop

Dublo klodser, lego klodser, dublo sæt, gaver til 3 årige, gaver til 2 årige

Kasse med Dublo klodser

Lærerigt legetøj til de mindste! Inde i den robuste opbevaringsboks finder du en bil med bevægelige hjul, et tag, vindue, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer, klodser med tallene 1, 2, 3 … sammen med et udvalg af originale klodser i en regnbue af indbydende farver.

Pris: 249,95 kr – Køb Dublo klodserne her

hængestil, joki hængestol, hængekøje til børn, børne hænge stol, børne hængestol joki

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn gave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

 

peter-pan-disney_2829

Disneys Peter Pan

Eventyret begynder den nat hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere. Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt.

Pris: 99,95 kr – Køb Peter Pan her

økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn

12 stk økologisk fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk økologisk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 3 årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

ferm-living-fox-lamp-roeget-eg-boernelampe-sengelampe-fit-480x1000x100

Ferm Living Fox Lamp Røget eg

Denne seje ræve lampe er et godt valg, når du skal indrette det flotte moderne børneværelse. Lampen er i flot design med et børnevenligt udtryk. Den hyggelige belysning fra lampen kan danne rammen om mange hyggelige stunder med dit barn, hvor I læser en god historie eller synger festlige børnesange.

Lampen er en af de sikreste på markedet, da LED-pærerne er utilgængelige i en boks. Derved kan de små børnefingre ikke pille ved dem. Desuden er lampen meget energibesparende og miljøvenlig.

Pris: 499 kr – Gå til shop

 

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

 

mimilou-wallsticker-luftballoner-til-boern-fit-800x800x100

Mimi lou wallsticker – Luftballon

Wallstickers med flotte seje luftballoner med forskellige farver, mønstre og sjove skyer. Barnet eller dets forældre kan placere luftballonerne som de vil.

Pris: 289 kr  – Gå til shop

mimi-lou-wallsticker-rummet-selvlysende-fit-480x1000x100

Mimi lou wallsticker – Rummet (selvlysende)

Sej selvlysende wallsticker fra Mimi Lou med motiver fra rummet. Lad dit barn falde i søvn i lyset fra fjerne galaxer. Wallstickeren er nem at sætte op og fjerne igen uden at ødelægge væggen. Du får den bedste selvlysende effekt, hvis den hænger i nærheden af noget lys fra enten en lampe eller vinduet. Den måler ca. 60 cm i diameter.

Pris: 299 kr – Gå til shop

ref-1322063-just-think-toys-bathblocks-water-blocks-ball-run-21-pcs-reusable-storage-bag-i-w490-h490

BathBlocks badelegetøj

BathBlocks byggesæt (21 dele) med vandbane til badet er virkelig underholdende badelegetøj, som består af flydende byggeklodser der klistrer når de kommer i vand. BathBlocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare i både børn og voksne i USA. BathBlocks gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemmet at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. BathBlocks begynder byggesæt med store klodser, der kan sammensættes frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Pris kr. 249 kr – Gå til shop

legekoeretoej-swingcar_5040xxSwingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

sos-brandbil-lyslyd_319499

Legetøjs Brandbil Med Udrykning Og Blå Blink

Stor flot brandbil med lys og lyd. Yderligere har brandbilen alt hvad en brandbil skal have: stige som selvfølgelig kan hejses og dreje rundt, en brandslange der kan sprøjte med vand og slukke alverdens store brande! Hjælp hvor du kan og sluk byens brande! En af mange fede gaver til 2 årige drenge! Mål: 31 cm. En brandbil er altid en gave 2 årige drenge bliver glade for.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

resizepic

Lego Klods til opbevaring Mørkegrøn

Praktisk kasse formet som en LEGO-klods. Brug den til at opbevare alle LEGO-klodser og yndlingslegetøjet i. Produktmål: 18 x 25 x 12.5 cm. Perfekt gave til 3 årige drenge, der elsker lego.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

 Gurli Gris Tog i træ , Gurli gris, gaver til 3-årige, gaver til 4-årig

Gurli Gris Tog i træ

Gurli Gris verden af trælegetøj er lavet af fremragende kvalitet, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Dette sjove sortiment er designet til unge Gurli-fans, mens det forbliver tro mod den klassiske Gurli-styling og sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg.

Gurli Gris Bedstefar Gris Tog har et rød lokomotiv og 2 farverige vogne der kobles sammen med magneter.

Pris: 249,95 kr – Køb gaven her

 

Gem

Gem

Gaver til 3-årige drenge – det skal du huske:

Når du skal finde en gave til 3-årige drenge, er der nogle ting omkring deres alder og udvikling, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber gave.

  • Nøgleordene for den treårige er “kan selv” og “vil selv”.
  • Treårige elsker at bevæge sig. De danser og synger til alt slags musik.
  • Et treårigt barn taler typisk i korte, komplette sætninger på fire-fem ord.
  • Barnet holder meget af rim og remser, der er med til at udvikle barnets leg med sproget.

You may also like...