25 Gaveideer: Gave til 3 årige drenge

Gave til 3 årige: Find den perfekte gave til jul og fødselsdag her.

At finde en god gave til en 3 årig dreng er ikke den nemmeste opgave i verden.

Hvis du mangler inspiration til at finde den perfekte gave til 3 årige drenge, så har vi samlet en liste med de bedste gaveideer, som alle kan købes online, lige når du har tid til at shoppe.

Find gave til 3 årige drenge her:

gl819-goodnight-light-dinolampe-groen-w490-h490

Goodnight Light dinolampe

Fantastisk lampe fra Goodnight Light designet som stor dinosaur med masser af flotte detaljer. Lampen er en vidunderlig blanding af nostalgi og det moderne og vil passe ind til enhver stil på børneværelset. Dinolampen spreder et dæmpet og hyggeligt lys og er perfekt som natlampe. Måler 38 x 25cm.

Pris: 849,95 kr – Gå til shop

hængestil, joki hængestol, hængekøje til børn, børne hænge stol, børne hængestol joki

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn gave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

bobles-elefant-bla-multi-300x300bObles elefant

Elefanten fra Bobles kan bruges som gyngehest, balance-bræt, skammel, stol, den er god at kravle på, ligge henover. bObles tumledyr kan bruges både inde og ude.

Pris 969 kr – Køb her

telt til børneværelset, børneværelse telt, tipi telt til børneværelset, børneværelset tipi telt, roommate telt

Roommate Hippie Tipi telt –

Fint Roommate Hippie Tipi telt. Giv en 3 årig sin helt egen hule, som han kan gemme sig i, i mange år i fremtiden. HippieTipi teltdug er kraftig Økologisk GOTS certificeret bomuldskanvas. Hippie Tipi er sammenfoldelig, som gør det nemt at opbevare under sengen, bag en dør eller i et skab. En af de fedeste gaver til 3 årige fra Roommate

Pris: 1195 kr – Gå til shop

peter-pan-disney_2829

Disneys Peter Pan

Eventyret begynder den nat hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere. Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt.

Pris: 99,95 kr – Køb Peter Pan her

økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn

12 stk økologisk fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk økologisk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 3 årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

ferm-living-fox-lamp-roeget-eg-boernelampe-sengelampe-fit-480x1000x100

Ferm Living Fox Lamp Røget eg

Denne seje ræve lampe er et godt valg, når du skal indrette det flotte moderne børneværelse. Lampen er i flot design med et børnevenligt udtryk. Den hyggelige belysning fra lampen kan danne rammen om mange hyggelige stunder med dit barn, hvor I læser en god historie eller synger festlige børnesange.

Lampen er en af de sikreste på markedet, da LED-pærerne er utilgængelige i en boks. Derved kan de små børnefingre ikke pille ved dem. Desuden er lampen meget energibesparende og miljøvenlig.

Pris: 499 kr – Gå til shop

5582-470x470_3

Design selv lampe

Sjov og anderledes ”design selv” lampe, der giver dig mulighed for at udtrykke dig og tilføje lampen et personligt præg. Du kan designe din helt egen lampe. Lampen er designet af DOIY og består af en keramisk lampe med rød stofledning og en markerpen. Du bestemmer hvordan ”Design-selv-lampen” skal se ud. Ønsker du et andet udtryk, så er det bare og tegne om igen. Lampen måler B23,5 cm. H30 cm. D9 cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

dyretrofæ hoved, dyretrofæ bamser, dyretrofæ bamsehoveder, bamsehoveder dyretrofæ, sjove dyretrofæ med bamsehoveder, bamsehoved, bamsehoveder til væggen, vægpynt til børneværelse, indretning af børneværelset, dyretrofæ dinosauer

Dinosaur dyretrofæ

Få en fed og sjælden dinosaur hængende på væggen

Pris: 469,95 – Gå til shop

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

DONE-BY-DEER- army-Boghylde

DONE BY DEER Boghylde i army grøn

En stilfuld og meget smart hylde til børneværelset, der kan bruges til alt fra bøger og billedrammer til bamser og legetøj. Størrelse: 28 x 45 x 9,5cm.

Pris: 187 kr – Gå til shop

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Cama-Copenhagen-Drawstring-Bag-Dusty-Blue

CAMA Copenhagen – Dusty Blue Børnetaske

Den Dusty Blue børnetaske fra CAMA Copenhagen er fremstillet i en vandafvisende softshell i grå og okseskind i en støvet petroleumsblå. Designet er rent og enkelt og tasken kan bruges af både piger og drenge. På indersiden er tasken foret med bomuld. Længden på stropperne kan justeres og dermed kan barnet have glæde af den i lang tid. Tasken måler 30 x 22cm.

Pris: 229 kr – Gå til Shop

mimilou-wallsticker-luftballoner-til-boern-fit-800x800x100

Mimi lou wallsticker – Luftballon

Wallstickers med flotte seje luftballoner med forskellige farver, mønstre og sjove skyer. Barnet eller dets forældre kan placere luftballonerne som de vil.

Pris: 289 kr  – Gå til shop

mimi-lou-wallsticker-rummet-selvlysende-fit-480x1000x100

Mimi lou wallsticker – Rummet (selvlysende)

Sej selvlysende wallsticker fra Mimi Lou med motiver fra rummet. Lad dit barn falde i søvn i lyset fra fjerne galaxer. Wallstickeren er nem at sætte op og fjerne igen uden at ødelægge væggen. Du får den bedste selvlysende effekt, hvis den hænger i nærheden af noget lys fra enten en lampe eller vinduet. Den måler ca. 60 cm i diameter.

Pris: 299 kr – Gå til shop

ref-1322063-just-think-toys-bathblocks-water-blocks-ball-run-21-pcs-reusable-storage-bag-i-w490-h490

BathBlocks badelegetøj

BathBlocks byggesæt (21 dele) med vandbane til badet er virkelig underholdende badelegetøj, som består af flydende byggeklodser der klistrer når de kommer i vand. BathBlocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare i både børn og voksne i USA. BathBlocks gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemmet at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. BathBlocks begynder byggesæt med store klodser, der kan sammensættes frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Pris kr. 249 kr – Gå til shop

legekoeretoej-swingcar_5040xxSwingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

le-toy-van-my-first-wooden-tool-bench-ltv448_325863

Le Toy Van – Min første værktøjsbænk

Den flotte værktøjsbænk fra Le Toy Van indeholder masser af spændende værktøj for den lille håndværker – Bl.a. en boremaskine og en rundsav der ligger op til mange timers leg. Inde under bordpladen finder du en praktisk opbevarings-hylde til værktøjet to plader med bolte og skruer. Perfekt gave til 2 årige håndværker drenge, som vil være ligesom far.

Pris: 799,95 kr – Gå til shop

spiderman-reol

Spiderman bogreol

Denne smarte reol i MDF med SpiderMan har hængemapper i stof til opbevaring af alle børnenes ynglings bøger. Rigtigt fint design til det seje drengeværelse og en perfekt gave til 3 årige drenge der elsker spiderman.

Pris kr. 399 kr – Gå til shop

spiderman-sofa

Spiderman sovesofa

Super flot oppustelig Spider-Man sovesofa. Lige til at folde ud og tage et hvil på. Betrækket kan let afmonteres og vaskes. Produktmål: 26 x 68 x 105 cm.

Pris kr. 349 kr – Gå til shop

lego-duplo-emergency-fire-station-lego-10593_322119

LEGO Duplo Brandstation

 Et stort hit i vuggestuen når man er en 2-årig dreng! Ding, ding, ding! Kur ned af den glatte sliske, hop op i vognen, sæt sirenen i gang, og tænd for de blinkende lygter. Den seje brandstation har alt det, en god brandmand skal bruge for at få arbejdet gjort. Lad os komme i gang med at slukke ildebrand! To LEGO DUPLO figurer af brandmænd medfølger.  Alder 2 – 5 år.

Pris kr. 529 kr – Gå til shop

sos-brandbil-lyslyd_319499

Legetøjs Brandbil Med Udrykning Og Blå Blink

Stor flot brandbil med lys og lyd. Yderligere har brandbilen alt hvad en brandbil skal have: stige som selvfølgelig kan hejses og dreje rundt, en brandslange der kan sprøjte med vand og slukke alverdens store brande! Hjælp hvor du kan og sluk byens brande! En af mange fede gaver til 2 årige drenge! Mål: 31 cm. En brandbil er altid en gave 2 årige drenge bliver glade for.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

resizepic

Lego Klods til opbevaring Mørkegrøn

Praktisk kasse formet som en LEGO-klods. Brug den til at opbevare alle LEGO-klodser og yndlingslegetøjet i. Produktmål: 18 x 25 x 12.5 cm. Perfekt gave til 3 årige drenge, der elsker lego.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

le-toy-van-honeybake-cash-register-ltv295_247541

Le Toy Van Legetøj Kasseapparat

Virkelig flot rødt kasseapparat i træ fra Le Toy Van. Kasseapparatet er udført i samme høje kvalitet, som alt andet fra Le Toy Van. Kasseapparatet har bløde knapper, en pengeskuffe der kan springe op, en træ bon, samt papir og træpenge. Mål: 30x49x34 cm.

Pris: 309,95 kr – Gå til shop

Gem

Gem

You may also like...