Gaver til piger på 3 år, fødselsdagsgaver til 3 år piger, gaver til 3 årige piger, gaver til 2 årige piger, gaver til 3 år pige, gaver til 3 årige piger, gaver til piger, gave til pige, find gaver til pige, 3 år gave, gave til 3 årige piger, gaver til piger, 3 år fødselsdagsgave

25+ Gaveideer: Gave til 3-årige piger

Mangler du også inspiration til en god gave til en lille pige der bliver 3 år?

Når man er 3 år gammel, så er der hele tiden nye ting der skal udfordres og læres, og stimulering er en stor del af barnets udvikling.

Det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjov men samtidig også stimulerende og lærerrigt for hende. Det kan også være en god ide at give nogle flot indretningsting til børneværelset, som kan skabe glæde i mange år, som f.eks natlamper, puder eller plakater.

Note: Artiklen med gave til 3-årige piger er sidst opdateret D. 20/05 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Ideer til Gaver til en 3-årige piger:

Frost løbehjul, løbehjul med Frost, Frost 2 løbehjul, Gaver til 3-årige piger, fødselsdagsgaver til 3 årige piger

Frost 2 Løbehjul med 3 hjul

Flot tre hjulet løbehjul med Frost 2 tema! Løbehjulet er i blå farver og med flere billeder af Anna og Elsa. De tre hjul gør det nemt for den 3-årige at holde balancen.

Pris: 299,99 kr. – Køb Frost 2 Løbehjulet her

Frost sengetøj, sengetøj med frost, Frozen sengetøj, Sengetøj Frozen, Sengetøj med prinsesser, prinsesse sengetøj,

Frost 2 sengetøj

Flot sengetøj med Frost 2 figurerne Elsa, Anna og Olaf i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm.

På hovedpudebetrækket er der et billede af Anne og Elsa. Det er lavet i 100% bomulds. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Perfekt som Gave til 3-årige piger, der elsker Frost filmene.

Pris: 249,99 kr. – Køb Frost sengetøjet her

 Frost Højdemåler Puslespil, Højdemåler til børn, Frost højdemåler, gaver med Frost, Gaver til 3-årige piger

Frost Højdemåler Puslespil

Et puslespil med 30 store tykke robuste brikker, der bliver til en højdemåler!

Det er specielt designet med børn i tankerne og indeholder en serie billeder med Frost karaktererne, f.eks Olaf og Elsa.

Når puslespillet er færdig lagt, så kan det bruges til at måle hvor højt barnet er.

Pris: 129,99 kr. – Køb Frost højdemåler her

wallstickers børneværelse, børneværelse wallstickers, wallstickers til børn, klistermærker til børneværelset, wallstickers pigeværelset, wallstickers drengeværelset

Giraf højdemåler

Denne søde wallsticker højdemåler består af en giraf og en sød lille abe. Der medfølger også tal og diverse pynt.

Wallstickeren kommer i flere mindre dele, men når det er sat op på væggen, fylder den ca. 100 x 180 cm. Højdemåleren er en perfekt gave til en lille pige, der vokser og en oplagt gave til 3-årige piger.

Pris: 169 kr  – Gå til shop

9788711383650
Børnenes H.C. Andersen (Hardback)

Bogen indeholder en perlerække af H. C. Andersens bedste og mest velbeskrevne eventyr som kan læses i sammenspil med mesterlige tegninger af Svend Otto S. Perfekt til højtlæsning til børn. Bogen er i hardback og kan bruges i mange år.

Pris: 299,95 kr – Køb bogen her

Hello Kitty sengetøj, sengetøj med Hello Kitty, Gaver med Hello Kitty, Sengetøj til børn, Gaver til 3 år piger, Fødselsdagsgaver til 3-årige piger

Hello Kitty sengetøj

Et super sødt Hello Kitty sengetøj, perfekt som gave til 3-årige piger. Sengetøjet måler: dyne 100 x 140 cm og pude 40 x 45 cm.

Pris: 199,95 kr – Køb Hello Kitty sengetøj her

Legetøjs is, legetøjs mad is, Is legetøj, mad til børn, legetøj til børn, gaver til 3-årige piger, gaver til piger, gaver til 4-årige piger

Is legesæt (legetøjsmad)

Legetøjsmad bidrager til sjov og fantasifuld leg.

Chokolade, vanilje eller jordbær – hvad er din yndlings issmag? Kan du lide dem alle, kan du med dette sæt heldigvis også fylde din isvaffel med alle tre smagsvarianter.

Pris: 199,95 kr – Køb legetøjsmad her

legemad, legemad burger, legetøjs burger, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.

Legemad i Træ Sandwich

Med Woodlets flotte legesæt kan barnet få sin første introduktion til madens magiske verden. Pakken indeholder 5 indbydende madvarer, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer.

Den har realistiske lyde når madvarerne skæres op. Legesættet hjælper med at udvikle de mindstes motorik, farvegenkendelse og madidentitet og stimulerer sociale evner.

Pris: 99,95 kr – Køb legetøjsmad her

smykkeskrin med prinsesse og musik, Magisk Egern smykkeskrin, smykke box til piger, farverigt smykkeskrin med prinsesse, Smykkeæske med blomster
Smykkeskrin med yndig prinsesse

Smykkeskrinet er i smukke pastelfarver med en lang skuffe foran, små rum indeni og et fint spejl formet som en blomst. Åbn låget og se den smukke prinsesse danse rundt mens musikken spiller.

Pris 189,95 kr. – Se smykkeskrin med prinsesse her!

Dublo klodser, lego klodser, dublo sæt, gaver til 3 årige, gaver til 2 årige

Kasse med Dublo klodser

Lærerigt legetøj til de mindste! Inde i den robuste opbevaringsboks finder du en bil med bevægelige hjul, et tag, vindue, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer, klodser med tallene 1, 2, 3 … sammen med et udvalg af originale klodser i en regnbue af indbydende farver.

Pris: 239,95 kr – Køb Dublo klodserne her

Enhjørning plakat, pigeværelse plakat, gratis plakat med enhjørning, unicorn plakat, plakat med unicorn, gratis plakater til børn, gratis børneplakater

Gratis Enhjørning plakat

Vil du gerne give en gratis men stadig utrolig flot gave til en 3-årig pige? Vi har designet en lang række gratis plakater på vores side og en af dem er denne flotte enhjørning plakat, som du gratis kan printe ud og give som gave.

Download Enhjørning plakaten her

kanin morgenkåbe, liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr, gaver til børn, gaver til 2 årige

Liewood morgenkåbe – Rosa kanin

Sød og blød morgenkåbe fra Liewood. Kåben er en smuk rosa farve og har kanin detaljer på hætten med ører og øjne.

Bindes desuden i taljen med bindebånd og har 2 lommer. En sød gave til 3-årige piger.

Pris: 449 kr – Se den søde morgenkåbe her

gaver til 3 årige piger, gaver til 2 årige piger, gaver til 3 år pige, gaver til 3 årige piger, gaver til piger, gave til pige, find gaver til pige, 3 år gave, gave til 3 årige piger

Hr. Skæg Lær at stave spil

Lærerigt puslespil med den altid populære Hr. Skæg som hjælper børnene med at lære bogstaver og med at lære at stave og læse. Når brikkerne samles rigtigt danner de små ord som tegningerne viser.

Tegningerne er nemme for børnene at genkende og det gør det nemmere at lære bogstaverne og de små korte ord. Det er de store versaler der er brugt. Store bogstaver er de nemmeste for børnene at starte med. Perfekt gave til 3-årige piger der gerne vil lærer at stave.

Pris: 74 kr. – Gå til shop

Gurli Gris Madkasse, Madkasse med Gurli Gris, Børnehave madkasse, vuggestue madkasse, madkasse til vuggestue, madkasse til børnehave

Gurli Gris madkasse

Smart madkasse med motiv af Gurli Gris og hendes lillebror Gustav Gris. Madkassen kommer i en flot lyseblå og orange farve og perfekt til vuggestue og børnehave børn.

Pris: 59.95 kr – Se Gurli Gris madkassen her

Gurli Gris 2i1 cykel, løbecykel, Løbecykel til børn, gaver til 3-årige piger, gaver til 3-årige drenge, Gurli Gris løbecykel

Gurli Gris 2i1 cykel (løbecykel)

Cykel en tur med Gurli Gris børnecyklen der vokser med dit barn! Dette er en 2i1 løbecykel.

Cyklen er ideel for at forbedre dit barns balanceevne. Cyklen kan nemt tilpasses til dit barns evner, alt efter om der er behov for støtteben eller ej.

Mål – Hjul diameter: 25 cm, Justerbar styrhøjde: 56-59 cm, Justerbar sædehøjde: 44-49 cm.

Pris: 499 kr – Se Gurli Gris 2i1 cykel her

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, natlamper til børneværelset, natlamper til børn

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til børn.

Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

9788702067965

Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hun har rødt hår og fletninger, der står lige ud i luften.

Hun bor alene i Villa Villekulla med sin hest, sin abe og sin taske fuld af guldmønter. Og hun er Tommy og Annikas bedste ven, som finder på de sjoveste og mærkeligste ting. Pippi Langstrømpe er den første af de tre bøger, Astrid Lindgren udgav i 1940´erne.

I dag er Pippi kendt og elsket af børn i hele verden. De to andre bøger hedder Pippi Langstrømpe går om bord og Pippi Langstrømpe i Sydhavet

Køb Pippi Langstrømpe bogen her

Læs også: 10 Kogebøger til børn (og deres forældre)

Popup telt slot, Slot popup telt, popup telt,  Udendørsaktivitet Eventyr Teltsæt, teltsæt til børn, legetelt til børn, børnetelte

Slot Pop-Up Telt

Flot legetelt som er 1,4 m. højt og har en diameter på 1,04 m.

Teltet har ekstra store vinduer (40 x 45 cm.) med praktiske gardiner. Udvendigt er der opbevaringslommer som også kan bruges til at stabilisere teltet.

Teltet er lavet i UV beskyttende materiale så den kan stå udenfor og taget isolere så det holdes køligt om sommeren.

 Pris: 302 kr – Køb pop-up teltet her

popup telt, Udendørsaktivitet Eventyr Teltsæt, teltsæt til børn, legetelt til børn, børnetelte

Udendørsaktivitet Eventyr Teltsæt

Udendørs aktivt eventyr telt sæt. Fremstillet af 170T polyester med glasfiberstænger og en stabil base. Det er designet i et farverigt design.

Sæt er bestående af et rundt telt, et trekantet telt og en tilslutningstunnel.

Mål: Rundt telt 116x116x84cm, Trekantet telt 100x100x142cm, Tunnel: længde 180cm og diameter 47cm

 Pris: 399 kr – Køb legeteltet her

Gaver til 3-årige piger – det skal du huske:

Når du skal finde en gave til 3-årige piger, er der nogle ting omkring deres alder og udvikling, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber gave.

  • Nøgleordene for den treårige er “kan selv” og “vil selv”.
  • Treårige elsker at bevæge sig. De danser og synger til alt slags musik.
  • Et treårigt barn taler typisk i korte, komplette sætninger på fire-fem ord.
  • Barnet holder meget af rim og remser, der er med til at udvikle barnets leg med sproget.
gaver til 3 årige piger, gaver til 2 årige piger, gaver til 3 år pige, gaver til 3 årige piger, gaver til piger, gave til pige, find gaver til pige, 3 år gave, gave til 3 årige piger