De 3 flotteste julesokker til børneværelset

julesok til børne, børne julesok

Julen står for døren og børene begynder at glæde sig til juleaften og alt hvad der skal ske i juletiden

Julemåneden er tiden for gaver, og for julesokker på væggen. Har du tiden og lysten så er en daglige gaver en skøn måde at glæde dit barn eller børn hver dag i december, og samtidig gøre ventetiden til jul meget kortere. Hvis du gerne vil have en hjælpende hånd med at finde den helt rigtige  til børneværelset, så har vi fundet de flotteste til dig her.

De 3 flotteste julesokker til børneværelset

 

julesok_navn_1

Julesok med barnets navn på

Hos Abeungen.dk kan du købe en julesok med dit barns navn broderet på, så julemanden aldrig er i tvivl om, hvortil gaverne skal leveres. Julesokken er en klassisk og elegant julesok i rød med hvid hjerte med broderi og perler. Julesokken er håndlavet, og med mange fine detaljer på blandt andet en hank i toppen, en spids “næse” og blonder under brodderiet med navnet.

Julesokkens lille hank gør den nem at hænge hænge op på børneværelset eller måske over kaninen. Dette er en sød og hyggelig julesok til forventningsfulde børn der skal have små gaver hver dag.  Sokken er med plads til søde små pakkekalender-gaver (køb den eventuelt her). Julesokken er lavet af uld og bomuld. Broderi er lavet af bomuld og facetperler. Julesokken måler: Længde 22,5 x Højde 31 cm.

Pris: 375 kr – Gå til shop

 

julesok-fermliving

OYOY julesok

Super fin julesok i 100% strikket uld fra OYOY. Mål: W 30 cm, H 55 cm

Pris: 349 kr – Gå til shop

 

fabelab-julesok-bjoern-fit-480x1000x100

FABELAB julesok – Bjørn

En super sød og anderledes julesok med en sovende bjørn på. Mål: 30×54 cm. Materiale: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Pris: 225 kr – Gå til shop

Gem

You may also like...