Lego Friends julekalender, lego julekalender, Lego friends adventskalender, julekalender til piger, lego julekalender til piger, julekalender med legofriends 2022, julekalendere til piger, pige julekalender, julekalender til piger 2022, lego til piger, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn,

3 LEGO Friends Julekalender til piger

Til piger: LEGO Friends julekalender

LEGO Friends er LEGO´s serie til piger og med en LEGO Friends julekalender til piger giver en ny LEGO Friends genstand hver dag frem til jul.

De mange fine LEGO Friends gaver kan også bringe glæde længe efter jul, da de alle kan indgå i den daglige LEGO-leg, med det LEGO Friends som din pige allerede har derhjemme.

Disse magiske kalendere er fyldt med overraskelser, der kombinerer den sjove byggeoplevelse med de elskede figurer fra LEGO Friends universet.

Fra julepynt til hyggelige scener, LEGO Friends julekalendere er mere end bare en nedtælling til jul – de er en måde at skabe uforglemmelige stunder af leg og fantasi.

Læs også >> 3 LEGO julekalender til drenge

Note: Artiklen om LEGO Friends julekalender til piger er sidst opdateret D. 31/8 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

I denne artikel finder du 3 LEGO Friends julekalendere + andre LEGO julekalendere som du også kan købe din pige.

LEGO Friends julekalender til piger

LEGO Friends Julekalender 2023

Forkæl de små LEGO Friends piger med denne uforglemmelig LEGO Friends Julekalender 2023.

Denne julekalender hylder de små kæledyrene i Heartlake City. Bag hver låge gemmer sig en lille figur, enten et kæledyr eller en ny dukke, samt juletilbehør, der tilføjer en ekstra glød til julestemningen. Børnene vil få mulighed for at bruge deres fantasi med de forskellige dyr og skabe en festlig kæledyrspark. Kæledyrene kan boltre sig på legepladsen eller tage en fornøjelig tur med juletoget. Børnene kan lade deres kreativitet flyde, når de hjælper Leo og Autumn med at pynte det strålende juletræ.

Kalenderen inkluderer også et legetæppe samt forskellige moduler, der kan sammensættes til en legesætplads, hvor alle kæledyrene kan samles og lege.

Køb Lego Friends Julekalender 2023

LEGO Friends Julekalender

En skøn LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke LEGO til legen eller til juletræet.

Kalenderen har 24 låger (fra 1. til 24 december), som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Denne julekalender er ikke fra 2021, men derimod et par år gammel og derfor kan den købes med 28% rabat selvom indholdet i denne adventskalender er helt up-to-date.

Køb LEGO Friends julekalenderen i denne webshop

Andre LEGO julekalendere til piger

julekalender lego, lego julekalender, lego Harry Potter julekalender, julekalender med lego Harry Potter, lego adventskalender, Julekalender med LEGO, Adventskalender med Lego, Bedste julekalendere til børn 2023,  julekalender til piger, julekalender med lego Harry Potter, julekalender med lego til drenge, drenge julekalender med lego, adventskalender med lego, 2024 lego adventskalender, adventskalender med lego 2023

LEGO Harry Potter Julekalender 2023

kab en fortryllende optakt til jul for Harry Potter™-entusiaster med 2023 LEGO® Harry Potter Julekalenderen. Denne magiske julegave er skabt til børn i alderen 7 år og opefter. Bag hver låge gemmer der sig LEGO overraskelser, der vil bringe glæde.

Udforsk de 6 helt nye LEGO Harry Potter minifigurer, der er eksklusivt udgivet i september 2023, herunder den allerførste Aberforth Dumbledore minifigur. Derudover venter der 18 mini-byggeprojekter, der fanger magien fra Hogsmeade. Med modeller relateret til The Three Broomsticks™ Inn, The Hog’s Head™ Inn, Zonko’s™ Joke Shop og Honeydukes™ slikbutik vokser legemulighederne, efterhånden som juledagene nærmer sig.

Byg, leg og kombinér! Minifigurerne og de bygbare modeller i denne festlige kalender kan nemt kombineres med andre LEGO Harry Potter sæt, hvilket skaber endnu flere kreative legemuligheder.

Køb LEGO Harry Potter julekalender 2023 her

julekalender lego, lego julekalender, lego Harry Potter julekalender, julekalender med lego Harry Potter, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego Harry Potter, julekalender med lego til drenge, drenge julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO Harry Potter Julekalender 2022

Få året bedste nedtælling til juleaften med Harry Potter™ Lego julekalenderen, som gør hver dag til en magisk begivenhed!

Hver dag kan du åbne en ny låge og finde et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Køb Harry Potter LEGO julekalender 2022 her

Lego city julekalender 2023, julekalender med lego city 2023, Julekalender med lego 2023, julekalender til piger, julekalender til drenge, Julekalender med LEGO, Adventskalender med Lego, Bedste julekalendere til børn 2023

LEGO City Julekalender 2023

En festlig gave før jul – Opdag nye oplevelser med denne legetøjsfyldte julekalender. Gør julefejringer ekstra spændende med LEGO City Julekalenderen 2023. Børn kan tælle ned til jul med festlige karakterer, sæsonbetonede mini-bygninger og spændende tilbehør. Fold den hyggelige vinterlandskabs-legetæppe ud for at skabe scenen for uendelige fantasifulde eventyr.

Denne 2023 LEGO City Julekalender er den perfekte gave til børn i alderen 5 år og op. Hver daglig overraskelseslegetøj leveres med nemme trin-for-trin-bygningsinstruktioner, så selv nye LEGO-byggere kan nyde en sjov bygge- og legoplevelse. LEGO City Julekalenderen er fyldt med sjove bygninger og festlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg.

De daglige overraskelser inkluderer minifigurer som Hr. og Fru Claus, en julesanger, en ishockeyspiller, en isskulptør og en TikTok-fan, samt figurer som en snemand, en rensdyr, en hvalp og en killing.

Køb Lego City julekalender 2023 her

julekalender lego, lego julekalender, lego city julekalender, julekalender med legocity, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO City Julekalender 2022

Tæl ned til juleaften på den bedste mulige måde med denne LEGO City julekalenderen fra 2022. Bag de 24 låger i LEGO julekalenderen finder du seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sejt tilbehør

Fold bagsiden af denne kalenderen ned også har du scenen til festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Køb LEGO City julekalender 2022 her

På udkig efter en anden julekalender til dine piger i 2023?

Måske skal din datter eller barnebarn slet ikke skal have en LEGO Friends julekalender? Find masser inspiration til masser af julekalendere til piger her:

Læs også >> 20+ Julekalendere til piger (stort udvalg)

Barbie julekalender, julekalender med Barbie, Julekalender til piger 2023, Bedste julekalendere til piger 2023, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn, Adventskalender med barbie dukke, Barbie dukke julekalender

Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

En skøn julekalender med Barbie-tema, der vil bringe glæde til alle Barbie-fans i juletiden for sæson 2023.

Denne julekalender indeholder en række overraskelser og gaver, der er designet med det ikoniske Barbie-brand. Bag hver låge gemmer der sig en ny lille gave, der kan være alt fra tilbehør til Barbie-dukken, små smykker eller andre overraskelser, der vil bidrage til en sjov og spændende december for børnene.

Denne Barbie julekalender 2023 giver en fantastisk mulighed for at udvide den lille Barbie-verden og skabe glæde hver dag frem til juleaften.

Køb Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

Enhjørning julekalender, julekalender med enhjørning, julekalender til piger, pige julekalener, sjove julekalender til piger, unicorn julekalender,

Enhjørning julekalender

Julekalender med Enhjørning tema. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger.

Enhjørning julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Køb Enhjørning julekalender her

Play mobil julekalender til piger, Playmobil 2021 julekalender, julekalender til piger i 2021, anderledes julekalendere, legetøjsjulekalender til piger

Magiske Havfruer Playmobil Julekalender

Året Playmobil julekalender er et undervands eventyr med havfruer, delfiner og søheste.

Hver dag fra 1 december og frem til juleaften når du et nyt eventyrligt stykke Playmobil, som passer ind i temaet Magiske Havfruer. Julekalenderen er lavet i samarbejde med Tinti.

Køb Julekalenderen med Playmobil for her