Lego Friends julekalender, lego julekalender, Lego friends adventskalender, julekalender til piger, lego julekalender til piger, julekalender med legofriends 2022, julekalendere til piger, pige julekalender, julekalender til piger 2022, lego til piger, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn,

3 LEGO Friends Julekalender til piger

Til piger: LEGO Friends julekalender

LEGO Friends er LEGO´s serie til piger og med en LEGO Friends julekalender til piger giver en ny LEGO Friends genstand hver dag frem til jul.

De mange fine LEGO gaver kan glæde længe efter jul, da de alle kan indgå i den daglige LEGO-leg, med det LEGO som din pige allerede har derhjemme.

Læs også >> 3 LEGO julekalender til drenge

Note: Artiklen om LEGO Friends julekalender til piger er sidst opdateret D. 17/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

I denne artikel finder du 3 LEGO Friends julekalendere + andre LEGO julekalendere som du også kan købe din pige.

LEGO Friends julekalender til piger

Lego friends adventskalender, julekalender til børn, julekalender til børn 2022, de bedste julekalender til børn 2022, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Lego Friends julekalender, lego julekalender, julekalender til piger, lego julekalender til piger, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn,

LEGO Friends Julekalender 2022

Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO® Friends julekalenderen fra 2022. Gemt bag hver låge er der en ny bygbar LEGO overraskelse fra de sjove piger i Heartlake.

Lego Friends julekalenderen er fyldt med supersøde julefigurer. Historien går på at Olivia tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag!

Køb LEGO friends julekalender 2022 her   

Lego friends julekalender, juleklaender med lego friends 2021, julekalender til piger, Lego julekalender 2021, julekalender til børn, adventskalender med lego, lego adventskalender

Julekalender med LEGO Friends 21

Julekalender med LEGO Friends er endnu mere magisk og invitere til mange timers fantasifuld leg både før og efter jul.

Julekalenderen indeholder Friends karakterne Olivia, Mia, Stephanie, Andrea og Emma som søde mikro dukker. I året kalender skal der laves festlig bagværk med kagerullen og en ovn med en låge der kan åbnes, så bagværket kan blive bagt. Der skal også hygges foran pejsen mens i hænger sokker op til gaver.

Hver dag fra 1-24 december får du et detaljeret byggelegetøj fra det populære Heartlake univers. Alle gaver i adventskalenderen passer sammen med det øvrige Friends sortiment.

Se LEGO Friends julekalenderen 21 her

LEGO Friends Julekalender

En skøn LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke LEGO til legen eller til juletræet.

Kalenderen har 24 låger (fra 1. til 24 december), som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Denne julekalender er ikke fra 2021, men derimod et par år gammel og derfor kan den købes med 28% rabat selvom indholdet i denne adventskalender er helt up-to-date.

Køb LEGO Friends julekalenderen i denne webshop

Andre LEGO julekalendere til piger

julekalender lego, lego julekalender, lego Harry Potter julekalender, julekalender med lego Harry Potter, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego Harry Potter, julekalender med lego til drenge, drenge julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO Harry Potter Julekalender 2022

Få året bedste nedtælling til juleaften med Harry Potter™ Lego julekalenderen, som gør hver dag til en magisk begivenhed!

Hver dag kan du åbne en ny låge og finde et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Køb Harry Potter LEGO julekalender 2022 her

Lego Harry potter julekalender, julekalender med lego harry potter, LEGO julekalender 2021, Harry Potter julekalender 2021, Julekalender til piger 2021, julekalender til drenge 2021

Harry Potter LEGO julekalender 2021

Harry Potter gør julen magisk i 2021 med denne flotte Lego Harry Potter julekalender.

Bag de 24 låger gemmer der sig blandt andet 6 populære minifigurer fra serien: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Dudley Dursley og Griphook. Derudover får du sjov LEGO tilbehør, som er direkte forbundet med Harry Potter filmene, blandt andet breve fra Hogwards, et bord fra spisesalen og et flot juletræ.

Udspil filmscener som et besøg i boksen i Gringotts, brev fra Hogwarts og juleaften på skolen.

LEGO Harry Potter julekalenderen er til både piger og drenge.

Køb Harry Potter LEGO julekalender her

julekalender lego, lego julekalender, lego city julekalender, julekalender med legocity, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO City Julekalender 2022

Tæl ned til juleaften på den bedste mulige måde med denne LEGO City julekalenderen fra 2022. Bag de 24 låger i LEGO julekalenderen finder du seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sejt tilbehør

Fold bagsiden af denne kalenderen ned også har du scenen til festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Køb LEGO City julekalender 2022 her

Lego city julekalender 2021, julekalender med lego city 2021, Julekalender med lego 2021, julekalender til piger, julekalender til drenge, Julekalender med LEGO

LEGO City julekalender 2021

Slip fantasien løs med LEGO City julekalenderen for 2021.

Fyldt med 24 LEGO-overraskelser såsom seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør, som kan kombineres med barnets nuværende LEGO samling eller være de første brikker til en ny samling.

Julekalenderen har en indbygget snedækkede legemåtte med by motiv, som kan fungere som scenen for fantasifulde LEGO-eventyr.

LEGO City julekalenderen er en perfekt gave til børn fra 5 år og opefter.

Køb LEGO City julekalender 2021 her

På udkig efter en anden julekalender til dine piger i 2022?

Måske skal hun ikke have en LEGO Friends julekalender? Find masser inspiration til julekalendere her:

Læs også >> 20+ Julekalendere til piger (stort udvalg)

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2021, bedste julekalendere til piger 2021,

Barbie Color julekalenderen

Tæl ned til juleaften med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver. På første dagen får du en Barbie-dukke og i de næste 23 dage frem til juleaften får du hver dag et nyt outfit eller et lækkert tilbehør, som gør hende super styler til julen!

Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche.

Køb julekalenderen med Barbie her

Enhjørning julekalender, julekalender med enhjørning, julekalender til piger, pige julekalener, sjove julekalender til piger, unicorn julekalender,

Enhjørning julekalender 2022

Julekalender med Enhjørning tema. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger.

Enhjørning julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Køb Enhjørning julekalender 2022 her

Play mobil julekalender til piger, Playmobil 2021 julekalender, julekalender til piger i 2021, anderledes julekalendere, legetøjsjulekalender til piger

Magiske Havfruer Playmobil Julekalender 2021

Året Playmobil julekalender er et undervands eventyr med havfruer, delfiner og søheste.

Hver dag fra 1 december og frem til juleaften når du et nyt eventyrligt stykke Playmobil, som passer ind i temaet Magiske Havfruer. Julekalenderen er lavet i samarbejde med Tinti.

Køb Julekalenderen med Playmobil for 2021 her