3 tidsløse historier fra Thorbjørn Egner

thorbjørn egner børnebøger, børnebøger af thorbjørn egner, thorbjørn egner bøger, bøger thorbjørn egner, klassiske børneboger, gode børnebøger, karius og baktus, morten klatremus

Thorbjørn Egner er uden tvivl en af Norges bedste børnebøgs forfatter.

Og til danskernes hæld er hans bøger også alle sammen blevet oversat til dansk.

Thorbjørn Egner har skrevet børnebogs historierne om Karius og Baktus, Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven og Folk og røvere i Kardemomme by. Hans børnefortællinger er for længst blevet klassikere for flere generationer, og hans børnebøger er udkommet i oversat udgave i mere end 20 forskellige lande.

Thorbjørn Egners børnebøger er populære som hyggelæsning eller godnatløsning sammen med børnene, og ejer du ikke allerede hans populære bøger, bør du bestemt anskaffe dem.

9788202182922
Karius og Baktus

Karius og Baktus er det der bor i tænderne, hvis man ikke børster den ordenligt. Bogen er skrevet og illustreret af Thorbjørn Egner og udgivet blev udgivet tilbage i 1949. Karius og Baktus handler om to tandtrolde, der lever i en drengs mund. Bogen er på mange måder både underholdene og lærerig for børnene, særligt hvis man er i perioden, hvor tandbørstningen er en daglig kamp. Bogen om Karius og Baktus kan købes på Bog og Ides hjemmeside.

Klatremus-og-de-andre-dyr- Hakkebakkeskoven

Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven

Skoven er fyldt med dyr – både store og små. Her i “Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven” følger vi Morten Skovmus, der elsker at synge og spille og gerne vil have at alle er gode venner i skoven. Thorbjørn Egner står bag den klassiske børnebog “Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven”, der tager børnene med til et forunderligt og skønt univers hvor dyr kan tale og der sker sjove ting og sager. Alle kan sagtens være venner, hvis de bare hjælper hinanden, mener Morten Skovmus, men er det nu rigtigt? Bogen om Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven kan købes på Bog og Ides hjemmeside til 199,95 kr.

 

9788700471610
Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by er historien om røverne Kasper, Jesper og Jonatan bor ved Kardemomme by. En dag beslutter de sig for at røve Sofie, som viser sig at være en skrap tante, der hurtigt får de tre røvere i arbejde. Røverne Kasper, Jesper og Jonatan bor lidt uden for Kardemomme by og de er ikke så gode til at få ordnet det huslige, så en dag beslutter de sig for at røve Sofie, som viser sig at være en skrap tante, der hurtigt får de tre røvere i arbejde – både inden og udenfor hjemmet. Bogen Folk og røvere i Kardemomme by kan købes på Bog og Ides hjemmeside til 199,95 kr.
Gem

Gem

You may also like...