4 børnebøger med Hr. Skæg

Hr. Skæg er en figur næsten alle nutidens forældre har stiftet bekendtskab med.

Hr. Skæg er en sjov og lærerig karakter, som hjælper børnene med at forstå verden på deres eget niveau, samt på en sjov og underholdende både underviser han børnene i at lære at læse, regne og skrive.

Siden Hr. skæg så dagens lys for omkring 10 år siden, har manden bag Hr. skæg, Mikkel Lomborg, selv og i samarbejde med andre forfattere udgivet en række børnebøger.

Dengang-hr-skag-startede-i-skole

Dengang hr. Skæg startede i skole

Hr. Skæg fortæller fem historier om alt det spændende, mærkelige og helt vidunderlige ved at starte i skole for første gang. Historier om alt lige fra skolestart, toiletbesøg til frikvarter og udflugt fra klassen fra dengang, hr. Skæg selv gik i skole.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Hr-skæg-tæller

Hr. Skæg tæller

En sjov og underholdende Hr. Skæg-tællebog med små historier, som tager udgangspunkt i vilde eller fjollede situationer, hvor barnet kan hjælpe med at tælle sig frem gennem historien.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

hr-skæg-og-rejsen-til-ordkloden

Hr. Skæg og rejsen til ordkloden

vis man sætter bogstaver sammen, bliver de til ORD. Og det viser sig, at ord er noget af det mest fantastiske, der findes. Alle ting i verden har et ord.  I denne her bog rejser Hr. Skæg ud til en anden planet og selvom den ligger langt væk, er den på mange måder ligesom vores egen verden. Der er blomster og græsstrå og huse og dyr og alle de andre ting, vi kender herhjemmefra. Men der er én forskel. Alle tingene på Ordkloden har et ord. Men de har også et skilt! Og på skiltet står der, hvad det er. Så hvis man har glemt, hvad en ting hedder, kan man altid læse, hvad det er. Dét er smart. Kom med Hr. Skæg til Ordkloden, og mød skiltemageren og skolelæreren og rimsmeden og alle de andre, der bor der.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop
Gem

Gem

You may also like...