4 Soy Luna skoletasker til piger

Soy luna skoletaske, skoletasker med Soy luna, Soy Luna rygsæk, rygsække med Soy Luna
Blev skole klar med en flot og moderne Soy Luna skoletaske. Soy Luna er Disneys nyeste hit, hvilket også gør hende til et stort hit, når det kommer til skoletasker.

Hvis dit barn også ønsker sig en Soy Luna skoletaske, så lad dig inspirerer dig her:

446-263807_360

Soy Luna skoletaske med 5 dele

Flot skoletaske med Soy Luna i super kvalitet. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende, vandafvisende materiale, hård og med fast bund. Tasken har reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. Sammen med Soy Luna skoletasken får du en matchene gymtaske, penalhus, pung og et mindre penalhus.

Køb Soy Luna skoletaske her

soy_luna_skoletaskeSoy Luna rygsæk med penalhus

Stor flot Soy Luna rygsæk som er stor nok til at bruge som skoletaske. Skoletasken har 2 store rum og et mindre foran. Der medfølger rundt penalhus med denne Soy Luna skoletaske. Tasken har mange fine detaljer som f.eks lille rum der kan bruges til mønter eller telefonen. Mål: 42 cm x 32 cm x 15 cm

Køb Soy Luna rygsæk her

soy_luna_rygs_k

Skoletaske med Soy Luna

Super sød Soy Luna rygsæk der er stor nok til at fungere som skoletaske. Tasken har flotte dekoreret med et stort billede af Soy Luna og citatet “Be free, Be You”. SOY LUNA rygsæk. Rygsækken måler 38 (H) x 32 (B) x 12 cm (D). Det svarer til at tasken kan rummen en A4 mappe og dermed kan den benyttes som SOY LUNA skoletaske til de mindste klasser. Der medfølger Soy Luna penalhus til rygsækken. Denne Soy Luna skoletaske har et stort rum og et mindre, samt netsidelommer.

Køb Soy Luna rygsæk herresizepic

Skoletaske med Soy Luna

Sød lyserød og gul Soy Luna skoletaske. På forsiden af tasken er der et billede af søde Soy Luna.

Køb Soy Luna rygsæk her

Hvem er Soy Luna: Soy Luna er en serie om en 16 årige pige der bliver nød til at flytte fra Cancún til Argentina, da hendes forældre har fået nyt job der. Først føler Soy Luna sig udenfor, men snart bliver hun en del af den lokale rulleskøjte klub.

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...