5 fede og anderledes julekalendere til piger!

julekalendere til piger, pige pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender piger, flotte pakkekalender til piger, frost julekalender, julekalender med frost, julekalender med lego

Find julekalendere til piger her!

Julen nærmer sig med hastige skrid, og når man har børn, så starter stemningen og forventningen til jul allerede i september måned.

Efter lang tids plagen blev vores julekalendere på DVD fundet frem, og de kører allerede flittigt på Dvdén. De mange julesange har også fået mig i julestemning, og jeg er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere.

Hvis du ligesom jeg syntes at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har jeg her samlet en liste med 5 fede og anderledes julekalendere til piger i år 2016!

Disney-frost-julekalenderDisney Frost Julekalender til piger

Denne julekalender vil med sikkerhed få 99% af alle piger til at viiiine af glæde. Frost julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, med blandt andet små figurer af  Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og rensdyret Sven. Glæd din lille pige med denne skønne Frost julekalender.

Gå til shop

Pakkekalender-til-piger

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din datter eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte pakkekalendere til piger i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

1928736

Pixi julekalender

pixi-bog-julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit. PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul. I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Gå til shop

julekalender-2016-lego-friends-pige

Lego Friends julekalender til piger

Hvis Lego friends også er et hit hjemme ved jer, så er en Lego Friends julekalender helt sikkert noget der kan gøre ventetiden frem til jul umulige.

Lad din pige lave sit helt eget juleeventyr med alle de elskede figurer fra LEGO Friends samlingen. Ny overraskelse hver dag helt frem til juleaften som gøre eventyret mere og mere levende.

Gå til shop

Playmobil-pige-julekalender

Playmobil Julekalender til piger – Julestuen

Playmobil er ligesom Lego et univers, hvor børnene selv er med til at skabe scenen og legen ud fra deres egen livlige fantasi.

Denne Playmobil julekalender til piger hedder Julestuen. I julekalenderen får man hver dag et nyt element som kan indgå i julelegen.

Gå til shop
Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...