5 Flotte dåbsgaver til drenge

dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb

En barnedåb er den af de mest fantastiske begivenheder, efter min mening.

En barnedåb er barnets første fejring og som regel en hyggelig dag, hvor familie og venner mødes.

Skal du til barnedåb, så er det altid god skik at have en dåbsgave med.

Jeg har samlet en inspirationsliste med 5 flotte dåbsgaver til drenge, som alle kan købes online til gode priser.

 

de-små-synger-dåbsgave

De Små Synger i luksus udgaven

Den klassiske sangbog “de små synger”, er en bag mange selv husker fra deres egen barndom. Derfor er den også en perfekt (og meget oplagt) dåbsgave. De små synger indeholder sange for alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra “Se den lille kattekilling” til “Der er et yndigt land”. Bogen har også noder og tegninger af kendte illustrationer af Bitte Bøcher.

Pris: 120 kr. – Se Webshop her!


157-88870_1_1

Min Barnedåb fotoalbum i sølv

Fotoalbummet “Min Barnedåb”  er en god  dåbsgave til barnedåben. Udenpå albummet er der plads til gravering af navn (fornavn efternavn), samt dato for dåben og tidspunktet for dåben. På forsiden af albummet kan man indsætte et foto af dåbsbarnet.

Rammen rundt om forsiden af albummet er med børnemotiver som bamse, blomster, sutteflaske, rangle og ABC klodser. Fotoalbummets mål: 13,5 x 17 cm.

Pris: 265 kr. – Se webshop her!

dåbsgave-sparegris

 Noahs Ark Sparebøsse af Nordahl Andersen

En af de klassiske dåbsgaver til drenge er en sparebøsse i sølv. Den skønne sparebøsse er med motiver af forskellige dyr og med plads til gravering på arkets tag. En dejlig og traditionel dåbsgave.

Køber du sparebøssen igennem Abeungen.dk kan du bestille en personlig gravering på sparebøssen.

Pris 225 kr. – Se webshop her!

Kanin-der-sa-gerne-ville-sove

Kaninen der så gerne ville sove

Kaninen der så gerne ville sove er børnebogen der kan få alle børn til at sove. Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog, når der skal læses godnat historie. Bogen er den perfekte dåbsgave til både piger og drenge, og med sikkerhed en gave der vil bringe glæde.

Pris: 100 kr. – Bestil Kaninen der så gerne ville sove her!

kay_bojesen1_edKay Bojesen Fanebærer

En lille garde til en lille nyfødt mand. Den 22 cm høj Kay Bojesen garde bærer Dannebrog, hvilket passer smukt ind til en barnedåb. Garden hedder Fanebærer og er lavet i bøgetræ. Fanebæreren bliver leveret inklusiv garderhus i pap.

Pris: 549,95,- Se Fanebærer her!
You may also like...