dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb

10+ Flotte dåbsgaver til drenge

En barnedåb er barnets første fejring og som regel en hyggelig dag, hvor familie og venner mødes.

Skal du til barnedåb, så er det altid god skik at have en dåbsgave med til barnet.

I denne artikel har vi samlet en inspirationsliste med 5+ flotte dåbsgaver til drenge, som alle kan købes online til gode priser.

Læs også >> 10+ Flotte dåbsgaver til piger

Note: Artiklen om Flotte dåbsgaver til drenge er sidst opdateret D. 23/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Flotte dåbsgaver til drenge

de-små-synger-dåbsgave
De Små Synger i luksus udgaven

Den klassiske sangbog “de små synger”, er en bag mange selv husker fra deres egen barndom. Derfor er den også en perfekt (og meget oplagt) dåbsgave.

De små synger indeholder sange for alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra “Se den lille kattekilling” til “Der er et yndigt land”. Bogen har også noder og tegninger af kendte illustrationer af Bitte Bøcher.

Pris: 150 kr. – Se Webshop her!

dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb
Min Barnedåb fotoalbum i sølv

Fotoalbummet med sølv front er en god dåbsgave til drenge og piger. Forsølvet fotoalbum med Bambino bamse i toppen. I bunden står der Mig og min familie. På forsiden af albummet kan man indsætte et foto af dåbsbarnet.

Rammen rundt om forsiden af albummet er i et elegant og simpelt design. Fotoalbummets mål: 13,5 x 17 cm.

Pris: 325 kr. – Se dåbsgaven her!

 
Kanin-der-sa-gerne-ville-sove
Kaninen der så gerne ville sove

Kaninen der så gerne ville sove er børnebogen der kan få alle børn til at sove. Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog, når der skal læses godnat historie.

Bogen er den perfekte dåbsgave til både piger og drenge, og med sikkerhed en gave der vil bringe glæde.

Pris: 100 kr. – Bestil Kaninen der så gerne ville sove her!

dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb
Kay Bojesen sangfugl Kay

Sangfuglen Kay, som er opkaldt efter designeren Kay Bojesen, er et af de mest ikoniske danske designs og tidsløst i generationer. Den yndige sangfugl Kay er smukt håndmalet og udstråler dansk kvalitet design. Sangfuglen er en god gaveide til barnedåben.

Pris: 599 kr – Se dåbsgaven her!

dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb
Kay Bojesen Abe

Aben er den mest berømte træfigur fra Kay Bojesen. Den kom til verden i 1951 og er skabt i smukt teak og limbatræ, som varierer i strukturen og gør den helt unik. Aben er i allerfineste kvalitet og forarbejdet i hånden på et dansk trædrejeri.

Den berømte abe er en dansk klassiker og et elsket designikon, som i generationer har været en skønt dåbsgave til drenge og piger.

Pris: 899 kr – Se aben her!

dåbsrør, rør til dåbsattest, dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb
Forsølvet dåbsrør med fod

Dåbsrør med motiver til indgravering af navn, fødselsdato og dåbsdato. Gravering kan tilkøbes til dåbsgaven.

Pris: 365 kr – Se dåbsgaven her!

træ pingvin, dyr i træ, pinvin, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver 2019
Pingvin træfigur fra OYOY

Klassisk smuk design går aldrig af mode og passer til både store og små. Denne søde træ pingvin med lædervinger er perfekt til dåbsgaven. Den lille pingvin er lavet i både bøg og eg med læder vinger. Du kan vælge at have denne lille søde pingvin træfigur stående eller hænge den op i den 70 cm lange lædersnor som medfølger.

Pris: 299 kr – Køb pingvinen her

Læs også: 10 klassiske børnebøger til godnat-læsning

karikaturtegning af familie, karikatur tegning, betil karikatur tegning online, karikaturtegning mandelgave, mandelgave til børn, mandelgave 2019
Karikatur tegning af familien

Et billede siger mere end 1000 ord og en Karikatur tegning skaber mere end 1000 smil. En karikaturtegning er familien er en sjov og anderledes måde at få et portræt af familien og et sjovt minde fra dåbsbarnets barndom.

Bestil en karikaturtegning her.

hund hoptimist, hoptimist til børn, hoptimist af en hund, mandelgaver til børn, Dåbsgaver til drenge,
Hoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: HxØ 7×7 cm, Materiale: Plast.

Pris: 199 kr – Gå til shop

9788702158311
Peter Plys og hans venner

Peter Plys er hele verdens honning-elskende gule bamse. Bøgerne om Peter Plys, handler om Peter Plys og hans mange venner fra Hundredmeterskoven: Drengen Jakob, Ninka Ninus, tigerdyret, Kængubarnet, æslet og mange mange flere.

Pris: 149 kr – Køb Peter Plys og hans venner her

Natlamper til børn, børn natlampe, natlamper til børneværeslet, skildpadde lampe, lampe med musik, natlampe med musik

Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel.

Twilight skildpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn.

Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så barn og forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 298 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

BRIO Putteboks, puttekasse, motorik træning, træning af babyers motorik.
BRIO Putteboks

Den flotte puttekasse fra BRIO. BRIO Putteboksen hjælper barnet med at lære formerne at kende. Det træner barnets hånd-øje-koordination at få klodserne ned i de rigtige huller i puttekassen. BRIO Putteboksen har en speciel bund, der kan trækkes ud, så det bliver lettere for barnet at få klodserne ud og begynde legen forfra. Til børn fra 1 år.

Pris: 189 kr – Se Brio Putteboks her

Brio giraf, trækdyr fra Brio, Giraf fra Brio, legetøj fra Brio
Brio Pull along Giraf

Et træklegetøj der opmuntrer til barnets første skridt. Giraffen følger efter og bevæger hovedet, så længe man trækker i den gule snor.

Pris: 179 kr – Køb Brio giraffen her

Dino legetøj, legetøj med dino, Dinosaurus legetøj, dåbsgaver til drenge, gaver til 1 årige,
Baby Lær & Dans Dino

Med Vtechs Dino er det muligt at både sammensætte stemmen, humøret og hvilken dans Dino skal danse.

Dinos stemme kan være som en dinosaurus, robot eller et monster. Ligesom humøret kan variere fra glad til sur og søvnig.

Det samme gælder for Dinos dansetrin, som kan variere fra ballet til hiphop. Der medfølger 9 aktivitetsplader.

Pris: 379 kr – Køb baby dino her

Tand Skrin, Hår skrin, Min første tand og Min første hårlok elefanter, fortinnet skrin, dåbsgaver til drenge, dåbsgaver til piger, gode dåbsgaver
Skrin – Min første tand og Min første hårlok elefanter

To fine elefanter til henholdsvis den første hårlok og de første tabte mælketænder. De små skrin måler 4,5 x 6 cm og er lavet i fortinnet.
Elefanterne ligger ned, så låget vender opad.

Pris: 350 kr – Køb skrinnet her

Barneservice Kaj og Andrea, serverings sæt til babyer, Kaj og Andrea
Barneservice Kaj og Andrea

Det søde servicesæt med Kaj og Andrea består i alt af 7 dele; barnebestik, kop, tallerken og skål.

Barnebestikket er består af gaffel og ske med Kaj på og på kniv og teaske sidder Andrea. På den dybe tallerken sidder Kaj og på tallerkenen sidder Andrea og smiler til dig. På melamin koppen sidder både Kaj og Andrea på hver sin side. Et rigtig sødt barnesæt, som kan bruges til eksempelvis barselsgave eller dåbsgave.

Der er mulighed for gravering på bestikket. Materialer: Melamin og blankt rustfrit stål, 4 dele.

Pris: 645 kr – Køb barneservice her

2 kommentarer til “10+ Flotte dåbsgaver til drenge

  1. Pingback: 10+ Flotte dåbsgaver til piger - Børneværelset

  2. Pingback: Økologiske babyolier til din baby - Børneværelset

Der er lukket for kommentarer.