5 Flotte dåbsgaver til piger

dåbsgaver til piger, dåbsgaver til piger, piger dåbsgaver, flotte dåbsgaver til piger, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til piger, piger dåb

En barnedåb er den af de mest fantastiske begivenheder, efter min mening.

En baby er et nyt smukt liv, og en barnedåb er barnets første fejring.

Skal du til barnedåb, er det god skik at have en gave med. Jeg har samlet en inspirationsliste med 5 flotte dåbsgaver til piger, som alle kan købes online til gode priser.

193_2

Hjerte smykkeskrin fra Nordahl Andersen

En smuk dåbsgave til piger  er dette klassiske smykkeskrin. Smykkeskrinet er formet som et smukt hjerte med detaljeret kanter og det måler 12×12 cm.

Køber du  hjerte smykkeskrinet igennem Abeungen.dk kan du også bestille en personlig gravering på smykkeskrinet.

Pris 225 kr. – Se webshop her!

de-små-synger-dåbsgave

De Små Synger i luksus udgaven

Den klassiske sangbog “de små synger”, er en bag mange selv husker fra deres egen barndom. Derfor er den også en perfekt (og meget oplagt) dåbsgave. De små synger indeholder sange for alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra “Se den lille kattekilling” til “Der er et yndigt land”. Bogen har også noder og tegninger af kendte illustrationer af Bitte Bøcher.

Pris: 120 kr. – Se Webshop her!


Brio-313500-1

Den klassiske BRIO Gåvogn

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker, og selvom mange børn, der skal døbes ikke er begyndt at gå endnu, så går alligevel ikke mange måneder, før de vil få stor glæde af en gåvogn.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene.

Pris: 315 kr.  Se Webshop her!

Kanin-der-sa-gerne-ville-sove

Kaninen der så gerne ville sove

Kaninen der så gerne ville sove er børnebogen der kan få alle børn til at sove. Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog, når der skal læses godnat historie. Bogen er den perfekte dåbsgave til både piger og drenge, og med sikkerhed en gave der vil bringe glæde.

Pris: 100 kr. – Bestil Kaninen der så gerne ville sove her!
Gem

You may also like...