dåbsgaver til piger, dåbsgaver til piger, piger dåbsgaver, flotte dåbsgaver til piger, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til piger, piger dåb

10+ Flotte dåbsgaver til piger

En barnedåb er en fantastiske begivenhed, der fejre barnet har fået sig navn.

En baby er et nyt smukt liv og en barnedåb er barnets første fejring.

Skal du til barnedåb, er det god skik at have en gave med. Vi har samlet en inspirationsliste med 5 flotte dåbsgaver til piger, som alle kan købes online til gode priser.

Læs også >> 5+ Flotte dåbsgaver til drenge

Note: Artiklen Flotte dåbsgaver til piger er sidst opdateret D. 21/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

10+ Flotte dåbsgaver til piger:

193_2

Hjerte smykkeskrin fra Nordahl Andersen

En smuk dåbsgave til piger  er dette klassiske smykkeskrin. Smykkeskrinet er formet som et smukt hjerte med detaljeret kanter og det måler 12×12 cm.

Køber du  hjerte smykkeskrinet igennem Abeungen.dk kan du også bestille en personlig gravering på smykkeskrinet.

Pris 270 kr. – Se webshop her!

de-små-synger-dåbsgave

De Små Synger i luksus udgaven

Den klassiske sangbog “de små synger”, er en bag mange selv husker fra deres egen barndom. Derfor er den også en perfekt (og meget oplagt) dåbsgave. De små synger indeholder sange for alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra “Se den lille kattekilling” til “Der er et yndigt land”. Bogen har også noder og tegninger af kendte illustrationer af Bitte Bøcher.

Pris: 120 kr. – Se Webshop her!

Den klassiske BRIO Gåvogn

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker, og selvom mange børn, der skal døbes ikke er begyndt at gå endnu, så går alligevel ikke mange måneder, før de vil få stor glæde af en gåvogn.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene.

Pris: 283 kr.  Se Brio Gåvognen her

Brio legetøj, legetøj fra Brio, Brio stableklovn, stableklovn fra Brio, Dåbsgaver til piger, Dåbsgaver til drenge
BRIO Stable klovn

Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj. Et stabletårn som træner evnen til at sætte i rækkefølge og genkendelse af de mest almindelige farver. Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

Pris: 166 kr – Se Brio Stable klovn her

Kanin-der-sa-gerne-ville-sove, børnebøger, bøger til børn, kaninen der gerne ville sove, søger om kaniner,

Kaninen der så gerne ville sove

Kaninen der så gerne ville sove er børnebogen der kan få alle børn til at sove. Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog, når der skal læses godnat historie. Bogen er den perfekte dåbsgave til både piger og drenge, og med sikkerhed en gave der vil bringe glæde.

Pris: 100 kr. – Bestil Kaninen der så gerne ville sove her!

dåbsrør, rør til dåbsattest, dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb
Forsølvet dåbsrør med fod

Dåbsrør med motiver til indgravering af navn, fødselsdato og dåbsdato. Gravering kan tilkøbes til dåbsgaven.

Pris: 365,- Se dåbsgaven her!

dåbsgaver til dreng, dåbsgaver til drenge, dreng dåbsgaver, flotte dåbsgaver til drenge, flotte dåbsgaver, nemme dåbsgaver, dåbsgave smukke, dåbsgave smykkeskrin, dåbsgave bog, dåbsgave til drenge, drenge dåb
Min Barnedåb fotoalbum i sølv

Fotoalbummet med sølv front er en god dåbsgave til barnedåben. Forsølvet fotoalbum med Bambino bamse i toppen. I bunden står der Mig og min familie. På forsiden af albummet kan man indsætte et foto af dåbsbarnet.

Rammen rundt om forsiden af albummet er i et elegant og simpelt design. Fotoalbummets mål: 13,5 x 17 cm.

Pris: 325 kr. – Se dåbsgaven her!

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

 Sky lampe fra Ferm Living

Fed sky lampe fra Ferm Living i røget eg. Smuk dekorativ lys til børneværelset (passer både på pige og drenge værelset) og sød som dåbsgave.

Denne skønne børnelampe bruger 2 stk G4 LED pærer (disse er ikke inkluderet). LED pærerne er gemt væk i en plastik boks, så små fingre ikke kan komme i kontakt med dem. Lampen benytter lav spænding og kommer med en transformer. 12 V adapter og EU-stik medfølger.

Pris: 410 kr – Gå til shop

Økologisk-stofrangle-ko
Økologisk stofrangle – Ko

En gaveæske, som indeholder en økologisk stofrangle og et stofdyr, begge forestiller en ko i fine farver. Stofranglen og stofdyret er ØkoTex 100 mærket.

Ranglen måler 13 cm og stofdyret måler 35 cm. Begge er håndlavet i økologisk bomuld og indeni er de fyldt med majs fiber.

Sættet er 100% fri for polyester og anden skadelig kemi. De er allergivenlig og bæredygtig.

Pris: 249 kr. – Gå til shop

wallstickers børneværelse, børneværelse wallstickers, wallstickers til børn, klistermærker til børneværelset, wallstickers pigeværelset, wallstickers drengeværelset
Giraf højdemåler

Denne søde wallsticker højdemåler består af en giraf og en sød lille abe. Der medfølger også tal og diverse pynt. Wallstickeren kommer i flere mindre dele, men når det er sat op på væggen, fylder den ca. 100 x 180 cm. Højdemåleren er en perfekt dåbsgave til piger og drenge.

Pris: 175,20 kr  – Gå til shop

Dåbsgaver til piger, smykke til dåben, dåbsgaver, armbånd til børn,
Pia & Per charms børnearmbånd med sommerfugle i sølv

Smykker er altid gode dåbsgaver til piger.

Dette sæde børnearmbånd med sommerfugle fra Pia & Per er et smukt smykke. Det fine armbånd med charms er lavet i sterling sølv og med sommerfugle i hvid emalje. Armbåndet måler 16 cm i længden.

Der findes matchende halskæder, ringe og øreringe fra samme sommerfugleserie i hvid emalje.

Pris: 495 kr  – Køb dåbs smykker til piger her

Sparebøsse til dåbsgave, dåbagaver til piger, Sparebøsse i sølv, Sølv Sparebøsse
Sparebøsse Rapunzel Tårn

Fortinnet sparebøsse med Rapunzel siddende i tårnets vindue med sit lange hår hængende ned af tårnet, så prinsen kan krave op til hende. På billedet ses for og bagsiden af tårnet.

Det er en gammel tradition at give sparebøsser i dåbsgave til børn.

Pris: 350 kr  – Køb dåbs smykker til piger her

9788702072877
Emil fra Lønneberg

Emil fra Lønneberg er endnu en Astrid Lindgrens børnebogs klassiker. Astrid Lindgren har selv sagt om Emil, at han var den af hendes børnebogsfigurer, hun holdt mest af. Emil fra Lønneberg udkom første gang i 1963 – og er den første af de tre kapitelbøger om Emil.

Først stak Emil fra Lønneberg hovedet i suppeterrinen og måtte af sted til lægen i Mariannelund for at komme fri igen. Så hejste han lille Ida op i flagstangen, og til slut skabte han vildt postyr til markedet på Hultfreds slette. – Og det var endda kun nogle af alle de skransstreger, Emil fra Katholt i Lønneberg i Småland i Sverige bedrev den sommer.

Køb Emil fra Lønneberg bogen her

Baby pony, baby lejetøj, lejetøj til babyer, dåbsgaver til piger, dåbsgaver til drenge
Træklegetøj Interaktiv Baby Pony

En sød, interaktiv pony med massere af musik og rigtige pony lyde. Ponyens manke og hale er lavet i blødt, regnbuefarvet stof. Hesten har 2 musik ruller, en tænd og sluk knap, en aktivitets knap og et aktiverings hjul.

Pris: 199,95 kr  – Køb baby pony her

Barneservice Bamse og Kylling, serverings sæt til babyer, bamse og kylling,
Barneservice med Bamse og Kylling

Et sødt servicesæt med Bamse og Kylling som består af i alt 7 dele; stål barnebestik, melamin kop, tallerken og skål.

Et lækkert og sødt barnesæt i melamin, som kan bruges til eksempelvis barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave.

Der er mulighed for gravering på bestikket

Pris: 645 kr  – Køb serveringsættet her

Spring Copenhagen Storken, stork træfigur, træfigur af stork, dåbsgave, søde dåbsgaver
Spring Copenhagen – Storken

Sød stork i træ. Tumbleren er traditionelt et stykke legetøj, der retter sig selv op som følge af at være hul og have vægt i bunden af tumbleren.

Det samme har storken, og derfor vipper den frem og tilbage, når du giver den et skub.

Pris: 449 kr  – Køb storken her

flagranke, flagranke til børn, børne flagranke, flagranke til børn,
Flagranke

Gør det til en tradition at hænge ranken op hver gang, der skal fejres i familien.

I æsken får man tallene 0-9 samt 6 strikkede flag i forskellige røde farver. Snor medfølger.

Pris: 249 kr  – Køb flagranken her