10+ seje og anderledes julekalendere til drenge!

Find julekalendere til drenge her!

I nogle hjem køre julekalenderne allerede på DVDén og der bliver sunget julesange og Pyrus´s “Gå glad i bad”, hver gang der skal bades.

De mange julesange har også fået Børneværelset i julestemning, og vi er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere til ungerne.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 19/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvis du ligesom os syntes, at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har Børneværelset her samlet en liste med 10+ seje og anderledes julekalendere til drenge i år 2020!

julekalender-drenge-Playmobil-Julekalender-Jul-i-Skoven-2
Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende Playmobil julekalendere:

Lego Julekalender, lego adventsjulekalender, Legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn

LEGO julekalendere

LEGO har i årevis skabt hyggelige legetøjsjulekalendere til drenge og piger. Hvert år bliver der udgivet en række nye LEGO julekalendere indenfor forskellige temaer, som f.eks Lego city, Star Wars og Harry potter.

Se f.eks følgende LEGO julekalendere:

pakkekalender til drenge, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge
Pakkekalender til drenge

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din søn eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte julekalendere til drenge i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, juleklaendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge
Dinosaurs julekalender

Dinosaurs julekalenderen passer lige præcis til alle dinosaur-fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser

Køb Dinosaurs Julekalenderen her

slim julekalender, julekalender med slim, adventskalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjuleklaender

Magic Slime Julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse.

Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

Paw patrol julekalender, julekalender med paw patrol, julekalender til børn, julekalender med hunde, julekalender til de mindste
 Paw Patrol julekalender

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, og der gemmer sig også søde hvalpe derinde! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr. Du kan også se flere Paw Patrol julekalendere til drenge her.

Køb Paw Patrol julekalenderen her

Helicopter julekalender, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til drenge, julekalender til drenge, advents julekalender til drenge, helicopter julekalender
Carrera RC Julekalender 2,4 GHz Hel Carrera RC Flyvemaskiner

Carrera RC Julekalenderen bringer 24 dage med bygge-sjov!

Julekalenderen indeholder en helikopter, aluminiums kropskit og 3-kanals controller og er inklusiv genopladeligt batteri, USB-ladekabel til mobilopladning og batterier til controlleren.

Køb julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2019
Popcorn Julekalender

Er din søn eller barnebarn en stor popcorn fan? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender. Igennem julens 24 dage får han hver dag mulighed for at smage popcorn som f.eks Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb Popcorn Julekalenderen her

Julekalender med små historier, historie julekalender, julekalender med bøger til børn, bøger til børn julekalender, julekalender til piger, julekalender til drenge,pixi julekalender, julekalender pixi,
Pixi julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit. PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul. I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Køb Pixi julekalenderen her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019
John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

Køb John Deer julekalenderen her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2019, julekalender Chili Klaus
Chili Klaus Julekalender

Skal din dreng have en julekalender der har SMAG. Så prøv denne julekalender fra Chili Klaus! (ikke for tøsedrenge)

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden og får ham måske til at tie stille for en stund. Denne anderledes julekalender er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften.

Chili Klaus synes, at nytårsaften er en ekstra festlig dag, består chilikalenderen af 25 luger: 1-24 og 31! Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her står milde vingummier og karameller i kø sammen med betydeligt stærkere chilikugler og chililakrids, som får sin varme fra Carolina Reaper-pulver.

Køb Chili Klaus julekalenderen her

Gem

Gem

You may also like...