10 seje og anderledes julekalendere til drenge!

Find julekalendere til drenge her!

Herhjemme kører julekalenderne allerede på DVDén og der bliver sunget julesange og Pyrus´s “Gå glad i bad” hver gang der skal bades.

De mange julesange har også fået Børneværelset i julestemning, og vi er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere til ungerne.

Hvis du ligesom os syntes, at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har Børneværelset her samlet en liste med 5 seje og anderledes julekalendere til drengene i år 2019!

julekalender-drenge-Playmobil-Julekalender-Jul-i-Skoven-2

Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende fra Playmobil:

 brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge,
Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen.

Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Produkterne i Brio julekalenderen er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik.

Gå til shop

 

pakkekalender til drenge, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

Pakkekalender til drenge

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din søn eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte pakkekalendere til drenge i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

Dinosaur Dinorex julekalender, juleklaender med dinosaurus, anderledes julekalendere til drenge,

Dinosaur Dinorex julekalender

Dinorex julekalenderen passer lige præcis til alle dinosaur-fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, blandt andet 6 eksklusive dinosaurfigurer, et viskelæder, klistermærke, en blyant og mange flere fede ting.

Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Køb Dinosaur Julekalenderen her

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2019, julekalender med superhelte 2019, Julekalender med Marvel 2019

Marvel julekalender med pop funk figurer

En sjove Marvel Julekalender fra Funko Pop! Indeni Marvel julekalenderen får du hver dag en ny lille vinylfigurer i form af superhelte, skurke og antihelte fra det spændende Marvels univers. I julekalenderen er der figurer som f.eks Thanos, Venom, Captain America og mange, mange flere!

Denne julekalender er special lavet i forbindelse med at Marvel fejrer sit 80-årsjubilæum. Perfekt til både store og små fans!

Køb Marvel Julekalenderen her

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2019

Popcorn Julekalender

Er din søn eller barnebarn en stor popcorn fan? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender. Igennem julens 24 dage får han hver dag mulighed for at smage popcorn som f.eks Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb Popcorn Julekalenderen her

1928736

Pixi julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit. PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul. I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Gå til shop

 

julekalendere til ham, julekalender til kæresten, julekalender til hende, anti julekalender, julekalender til den der hader jul, julehader julekalender

Ulykkekage Anti-Julekalender

Er din dreng kommet lidt i et Anti-mode? Hvad så med at give ham en Anti-julekalender med ulykkeskager indeni.

Anti-julekalenderen er fyldt med fireogtyve kulsorte Ulykkekager, som alle indeholder små meddelelser i stil med “You may be ugly, but you’re also incredibly stupid” og “I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”.

Køb Anti-julekalenderen her

 

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019

John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

Køb John Deer julekalenderen her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2019, julekalender Chili Klaus

Chili Klaus Julekalender

Skal din dreng have en julekalender der har SMAG. Så prøv denne julekalender fra Chili Klaus! (ikke for tøsedrenge)

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden og får ham måske til at tie stille for en stund. Denne anderledes julekalender er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften.

Chili Klaus synes, at nytårsaften er en ekstra festlig dag, består chilikalenderen af 25 luger: 1-24 og 31! Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her står milde vingummier og karameller i kø sammen med betydeligt stærkere chilikugler og chililakrids, som får sin varme fra Carolina Reaper-pulver.

Køb Chili Klaus julekalenderen her

Gem

Gem

You may also like...