Anderledes julekalendere til drenge, Play-doh julekalender, julekalendere til drenge, legetøjs julekalendere, Drenge til julekalender, Julekalender 2021, Dinosaur julekalender, popcorn julekalender, John Deere julekalender, Hot Wheels julekalender, Biler julekalnder, Playmobil julekalender,

10+ seje og anderledes julekalendere til drenge!

Find julekalendere til drenge her!

Der bliver allerede sunget julesange og Pyrus´s “Gå glad i bad”, hver gang der skal bades, så det er på tide at kigge efter julekalenderen for 2021.

Hvis du ligesom os syntes, at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har Børneværelset her samlet en liste med 10+ seje og anderledes julekalendere til drenge i år 2021!

De mange julesange har også fået Børneværelset i julestemning, og derfor har vi fundet de sejeste julekalendere til drenge.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 07/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

10+ seje og anderledes julekalendere til drenge!

Biler julekalender, Julekalender med Cars, Disney julekalender, Disney pixar julekalender, Anderledes julekalendere til drenge, 2021 julekalender

Cars Julekalender 2021

Med denne Disney Pixar Cars julekalender fra 2021 bliver det sjovt at tælle ned til juleaften.

Cars julekalender med 24 gaver, som vil gøre hver dag frem til jul til en fest for enhver Cars fan.

Julekalenderen indeholder 24 små overraskelser med karakterne og elementer fra Lynet Mc Queens store, seje univers. Få Lynet, Bumle og meget mere i denne Cars julekalender.

Køb Cars Julekalenderen her

Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2021, julekalendere til drenge, julekalenere til pigere, anderledes julekalendere

Minecraft Julekalender 2021

Den perfekte kalender til alle de seje Minecraft fans, både online og offline.

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften og vi garantere at denne julekalender vil gør ventetiden til juleaften meget nemmere.

Se Minecraft julekalender her

r til drenge, Playmobil julekalender 2021, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende Playmobil julekalendere:

Lego Julekalender, lego adventsjulekalender, Legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn

LEGO julekalendere

LEGO har i årevis skabt hyggelige legetøjsjulekalendere til drenge og piger. Hvert år bliver der udgivet en række nye LEGO julekalendere indenfor forskellige temaer, som f.eks Lego city, Star Wars og Harry potter.

Se f.eks følgende LEGO julekalendere:

pakkekalender til drenge, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge
Pakkekalender til drenge

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din søn eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte julekalendere til drenge i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, juleklaendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge

Dinosaurs julekalender

Dinosaurs julekalenderen passer lige præcis til alle dinosaur-fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser som inspirere til masser af fantasifuld leg.

Køb Dinosaurs Julekalenderen her

slim julekalender, julekalender med slim, adventskalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjuleklaender

Magic Slime Julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse.

Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

Hot Wheels julekalender, biler julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2021, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Hot Wheels julekalender 2021

Hot Wheels Julekalenderen der indeholder en ny overraskelse i form af biler og jule tilbehør i alle 24 dage fra 1. december til juleaften.

Den første låge åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen kan begynde! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Dette er udgaven fra 2021.

Se Hot Wheels julekalender her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2019
Popcorn Julekalender

Er din søn eller barnebarn en stor popcorn fan? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender. Igennem julens 24 dage får han hver dag mulighed for at smage popcorn som f.eks Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb Popcorn Julekalenderen her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019
John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

Køb John Deer julekalenderen her

Anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge, legetøjs julekalendere, Drenge til julekalender, Julekalender 2021, Dinosaur julekalender, popcorn julekalender, John Deere julekalender, Hot Wheels julekalender, Biler julekalnder

Gem

Gem