5 seje og anderledes julekalendere til drenge!

julekalendere til drenge, pakkekalender til drenge, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

Find julekalendere til drenge her!

Herhjemme kører julekalenderne allerede på DVDén og der bliver sunget julesange og Pyrus´s “Gå glad i bad” hver gang der skal bades.

De mange julesange har også fået mig i julestemning, og jeg er så småt begyndt at planlægge årets julekalendere til ungerne.

Hvis du ligesom jeg syntes, at en chokolade kalender er for kedelig, usund eller for kort varig, så har jeg her samlet en liste med 5 seje og anderledes julekalendere til drengene i år 2016!

julekalender-drenge-Playmobil-Julekalender-Jul-i-Skoven-2

Playmobil julekalendere

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. En gaveregn, med 24 gaver, som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Se f.eks følgende fra Playmobil:

Brio-julekalender-drenge

BRIO Julekalender

Brio har skabt en utrolig flot julekalender til drenge med tog-tema. Togbane julekalenderen kan foldes ud og åbnes til en ikonisk feriescene. I ugerne før jul vil dette sæt stykke for stykke blive arrangeret til at blive leget med fra dag 1 danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Legetøj i 24 dele med detaljer i træ.

Gå til shop

pakkekalender til drenge, pakkekalender drenge, drenge pakkekalender, seje pakkekalendere til drenge, nemme pakkekalendere til penge, julekalender drenge, nemme julekalendere drenge, sjove julekalendere drenge

At lave en pakkekalender er normalt et arbejde, som kræver en masse planlægning og ikke mindst tid, når børnene ikke er hjemme (hvilket det føles som om de altid er), men heldigvis er der en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til din søn eller barnebarn. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i og pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Du kan få klargjorte pakkekalendere til drenge i følgende aldre:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 399,-

Lego-star-wars-julekalender

Lego Star Wars julekalender + Lego pose

Lego Star Wars er super populært blandt rigtig mange drenge, og med god grund! Hvis din søn eller barnebarn også er en dedikeret Lego star Wars fan, så er det her en julekalender der helt sikkert vil skabe glæde i hele december! Lego Star wars er en af mange fede julekalendere til drenge fra Lego.

 Gå til shop

 

1928736

Pixi julekalender

Hvis i læser godnat historie derhjemme, eller dit barn så småt er begyndt selv at læse, så er en PIXI-julekalender bestemt året julekalender hit. PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Hver bog fortæller en lille del om hvad der sker af spændende ting i byen Vorby op til jul. I Vorby er julefreden nemlig kommet alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Denne pakkekalender passer til både piger og drenge.

Gå til shop
Gem

Gem

You may also like...