5 sjove børnebøger af Ole Lund Kirkegaard

bøger af ole lund kirkegaard, børnebøger af ole lund kirkegaard, ole lund kirkegaard bøger, ole lund kirkegaard børnebøger, bøger til godnatlæsning, godnatlæsningsbøger, danske bøger, gummi tarzan, otte er et næsehorn,

Ligeså meget som mig og ungerne elsker Astrid Lindgren, ligeså meget elsker vi den danske forfatter Ole Lund Kirkegaard og hans fantastisk sjove børnebøger, der har underholdt i flere generationer.

Ole Lund Kirkegaard er en af Danmarks mest folkekære børnebogsforfattere, som har underholdt børn i alle aldre siden 1967, hvor hans debutbog “Lille Virgil” udkom. Han har en utrolig unik måde at skrive sjove og beskrivende børnebøger, som både store og små kan forstå.

Her er vores 5 favoritter fra Ole Lund Kirkegaard:

9788702149425

Hodja fra Pjort er fortællingen om drengen Hodja, der bor i den lille by Pjort i et land kaldet Bugislav. Podja er en nysgerrig dreng, der higer efter at opleve spændende ting. Han vil gerne opleve noget, og på et flyvende tæppe rejser han til hovedstaden. Her bliver tæppet narret fra ham, men Hodja er fast besluttet på at få det tilbage Hodja fra Pjort er en morsom og flot illustreret børnebog om drengen Podja og hans eventyr. Bogen om Hodja fra Pjort kan købes på Bog og Ides hjemmeside for 149,95 kr.

9788702153545

Orla Frøsnapper er en stor klassiker indenfor børnebøger. Orla Frøsnapper er byens bølle. Han driller alle de andre børn i byen og han er en kendt for at være en lømmel uden lige. Bogens fortæller er træt af, at han sammen med sin kammerat Jakob altid bliver drillet af de store drenge, af bøllerne og ikke mindst af Orla Frøsnapper. Det ene tager det andet og du kan i “Orla Frøsnapper” læse, hvordan den største bølle af alle ender i et omrejsende cirkus. På Bog og Ides hjemmeside kan du købe bogen Orla Frøsnapper til 149,95 kr.

9788702158137

Otto er et næsehorn handler om drengen Topper, der finder en magisk blyant. Når man skriver noget med blyanten, forsvinder det igen. Topper prøver at bevise det for sin ven Viggo, så han tegner et næsehorn på tapetet. Men i stedet for at billedet forsvinder, bliver tegningen levende! Uden at det var planen har Topper og Viggo lige pludseligt et stort, gult næsehorn i stuen – og det er altså ikke særligt praktisk at have et stort, sulten næsehorn som kæledyr, når man bor på anden sal. Men sjovt er det og historien er fantastisk underholdene. Bogen om Otto er et næsehorn kan købes på Bog og Ides hjemmeside for 149,95 kr.

9788702158144

Gummi Tarzan er historien in Ivan Olsen. Ivan Olsen er ikke ret stor. Han er nærmest lille og tynd – og ikke særlig pæn. Han er heller ikke spor stærk og kan ikke tæve nogen.Til gengæld får han selv en masse tæsk og somme tider buksevand. Ivans far prøver at gøre Ivan til et rigtigt mandfolk. En ægte Tarzan. Men ingenting hjælper.´Øv,´ råber hans far til sidst. ´Du er en værre Gummi-Tarzan!´ Sådan får Ivan sit navn, men der skal et tilfældigt møde med en heks til, før der vendes op og ned på alting for Ivan Olsen. Bogen om Gummi Tarzan kan købes på Bog og Ides hjemmeside for 149,95 kr.

9788702094121

Frode og alle de andre rødder handler om den syv-årige Frode fra Hjørne-Huset, om Simme, den største af alle rødderne, om Stinne, der er Frodes kæreste, om Spætte, der altid glemmer det, han skal huske, om Dille, der vil afspore et tog, om Læris, en højst mærkværdig dreng, som tænker bedre end de fleste, om Irene TV og fru Ravn, der er to meget nysgerrige damer, om hr Storm, der er frygtelig vredladen, og som altid kommer galt af sted, og om en mystisk mand på løbehjul. Bogen og Frode og alle de andre rødder samt deres sjove eventyr kan købes på Bog og ides hjemmeside for 149,95 kr.
Gem

Gem

You may also like...