6 fede Spiderman skoletasker til drenge

spiderman skoletaske, spiderman skoletasker, skoletasker med spiderman, rygsække med spiderman, rygsæk spiderman,

Spiderman – Han er sej! Derfor er Spiderman skoletasker også seje, og sådan en skoletaske er der rigtig mange skoledrenge der gerne vil have.

Vi har lavet en liste med de 6 sejeste Spiderman skoletasker på markedet, se dem her:

 

45-254928_360

Spiderman Skoletaske sæt 5 dele

Flot skoletaske i super kvalitet med Spider-Man. Skoletasken med Spiderman er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale med hård og fast bund, reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. Sammen med Spiderman skoletasken får du også en gymnastik taske, penalhus, pung og mindre penalhus. En perfekte begynder-skoletaske til små skoledrenge. Mål: 40 x 38 x 22 cm

Køb Spiderman skoletaske

45-098251_360

Spiderman Skoletaske 5 dele

En flot kvalitets skoletaske med Spiderman i rød og sort. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale.Den her en hård og fast bund, reflekser på siden, låg remme lås og forlomme. Tasken kommer som et 5 dels sæt med  gymnastiktaske penalhus pung og mindre penalhus. Spiderman skoletasken måler: 40 x 38 x 22 cm.

Køb Spiderman skoletaske

spiderman_trolley_6Spiderman skoletaske trolley

Spiderman skoletake på hjul, så ryggen bliver skånet. Super cool trolley taske med top seje motiver. Bemærk at trolley-delen kan tages af og skoletasken kan derved bruges alene. Rygsækken har et stort rum samt forlomme, begge med lynlås lukning, bærehank og justerbare skulderremme. Mål: 33 x 43 x 15 cm.

Køb skoletaske med Spiderman

 

spiderman-rygs_k-lille
Spiderman skoletaske

Super fed skoletaske med seje motiver af Spiderman. Rygsækken har et stort rum samt forlomme, begge med lynlås lukning, bærehank og justerbare skulderremme. Mål: 34 cm x 26 cm x 9 cm.

Find Skoletasken her

avengers_rygs_k_1_1_2

Avengers / Spiderman skoletaske

Officiel “AVENGERS” rygsæk med motiver af alle Avengers karaterne som f.eks Hulk, Captain America, og Iron Man. Mål: 35 cm høj, 25 cm bred, 10 cm dyb.

Køb Avengers skoletaske

spiderman_rygs_k_8Tegneserie skoletaske med Spiderman

Sej Spiderman rygsæk, som er stor nok til at kunne bruges som skoletaske i de mindste klasser.Spiderman skoletasken har to rum, der lukkes med lynlås og sammen med tasken medfølger et penalhus i samme design. Mål: 44 cm x 32 cm x 16 cm.

Find Spiderman skoletaske her

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...