7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

hc andersen børnebøger, hc andersens eventyr til børn, eventyr fra hc andersen til børn, børne eventyr af hc andersen, hc andersens børnebøger eventyr, eventyr børneboger, hc andersen, h c andersen eventyr, eventyr h c andersen, børnebøger, børneværelset, godnathistorier, gode bøger til godnat historie

H.C Andersens eventyr er dansk historie og fantasi når det er allerede bedst.

I dag er H.C Andersen kendt over hele verden, og igennem de sidste ca. 50 år har vidunderlige Disney filmatiseret og nyfortolket hans film. Seneste eksempel er Frost, som er inspireret og en særdeles nyfortolkning af H.C. Andersens Isdronningen.

Derudover er Disney Filmene Den lille havfrue og Den grimme ælling også inspireret af H.C Andersens skønne eventyr.

Når der skal læses godnat historie for børnene, så er et velskrevet eventyr altid en god historie, og H.C Andersens eventyr er oplagte at læse ved sengetid. Igennem tiden er hans eventyr blevet udgivet i et utal af udgaver og indbindinger – Ja Kaj og Andrea har sågar lavet deres egen udgave.

Hvis du gerne vil læse H.C Andersen sammen med dine børn, så har vi her fundet 7 børnebogs udgaver af hans eventyr på Gucca.dk

9788711383650

Børnenes H.C. Andersen (Hardback)

Bogen indeholder en perlerække af H. C. Andersens bedste og mest velskrevne eventyr som kan læses i sammenspil med mesterlige tegninger af Svend Otto S. Bogen er i hardback.

Pris: 299,95 kr – Køb bogen her

9788702156669

H.C. Andersens bedste eventyr (Indbundet)

Denne samling indeholder 12 af H. C. Andersens mest kendte og elskede eventyr, alle med illustrationer af Svend Otto S.

I bogen finder du følgende H.C Andesens eventyr: Prinsessen på ærten, Tommelise, Den standhaftige tinsoldat, Den grimme ælling, Svinedrengen, Den lille pige med svovlstikkerne, Kejserens nye klæder, Fyrtøjet, Snemanden, Grantræet, Klods-Hans og De vilde svaner.

Pris: 299,95 kr – Køb eventyrbogen her

9788702105414

H.C. Andersens eventyr (Indbundet)

30 nøje udvalgte H.C Andersen eventyr illustreret i farver og sort-hvid af Ib Spang Olsen. Hvert billede er som et lille maleri, der bringer glæde og lyst til fordybelse. Bogen indeholder mange af de velkendte eventyr, som blandt andet svinedrengen og prinsessen på ærten.

Pris: 299,95 kr – Køb H.C. Andersens eventyr her

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med + af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svindedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

9788762720138

H.C. Andersens illustrerede eventyr (Indbundet)

Denne bog indeholder genfortællinger af 12 af H. C. Andersens eventyr, og de er alle smukt illustreret. Læs om Tommelise, den grimme ælling, den lille havfrue, Snedronningen, og meget, meget mere.

Pris: 159,95 kr – Køb bogen her

9788711442807

Børnenes H.C. Andersen (Indbundet)

Bogen indeholder følgende eventyr: Snedronningen Nissen hos Spækhøkeren Lille Claus og Store Claus Tommelise Fyrtøjet Prinsessen på ærten Snemanden Den grimme Ælling Klods-Hans Kejserens nye klæder De vilde svaner Hvad fatter gør, er altid det rigtige Svinedrengen Grantræet Den standhaftige tinsoldat Hyrdinden og skorstensfejeren

Pris: 149,95 kr – Køb H.C. Andersens eventyr her

9788702093841

H.C. Andersen for børn (Indbundet)

H.C. Andersen for børn er et skatkammer af de bedste og mest elskede af H.C. Andersens eventyr, som også kan læses højt for mindre børn. I alt 11 historier, som alle er rigt illustrerede i farver af eventyrtegneren Svend Otto S. Den grimme ælling, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Fyrtøjet,Kejserens nye klæder, Grantræet, Snemanden, Prinsessen på ærten, TommeliseKlods-Hans og Den standhaftige Tinsoldat Forfatteren og digteren Hans Christian Andersen levede fra 1805 til 1875 og er kendt i hele verden, især for sine mange vidunderlige eventyr.

Pris: 149,95 kr – Køb eventyrbogen her

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...