hc andersen børnebøger, hc andersens eventyr til børn, eventyr fra hc andersen til børn, børne eventyr af hc andersen, hc andersens børnebøger eventyr, eventyr børneboger, hc andersen, h c andersen eventyr, eventyr h c andersen, børnebøger, børneværelset, godnathistorier, gode bøger til godnat historie, HC andersen bøger

7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

H.C Andersens eventyr er dansk historie og fantasi, når det er allerede bedst.

I dag er H.C Andersen kendt over hele verden, og igennem de sidste ca. 50 år har vidunderlige Disney filmatiseret og nyfortolket nogle af hans historier. Seneste eksempel er Frost, som er inspireret og en særdeles nyfortolkning af H.C. Andersens Isdronningen.

Derudover er Disney filmene Den lille havfrue og Den grimme ælling også inspireret af H.C Andersens skønne eventyr.

Når der skal læses godnat historie for børnene, så er et velskrevet eventyr altid en god idé

H.C Andersens eventyr er oplagte at læse ved sengetid. Igennem tiden er hans eventyr blevet udgivet i et utal af udgaver og indbindinger – Ja Kaj og Andrea har sågar lavet deres egen udgave.

Læs også >> Sangbøger til børn (og voksne)

Note: Artiklen om børnebøger med H.C. Andersens eventyr er sidst opdateret D. 8/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Forfatteren og digteren Hans Christian Andersen levede fra 1805 til 1875 og er kendt i hele verden, især for sine mange vidunderlige eventyr.

Hvis du gerne vil læse H.C Andersen sammen med dine børn, så har vi her fundet 7 børnebogs udgaver af hans eventyr.

7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr
9788711383650
Børnenes H.C. Andersen (Hardback)

Bogen indeholder en perlerække af H. C. Andersens bedste og mest velbeskrevne eventyr som kan læses i sammenspil med mesterlige tegninger af Svend Otto S. Bogen er i hardback.

Pris: 299,95 kr – Køb bogen her

Udvalgte Eventyr H.c. Andersen, H.C. Andersen, H C andersen eventyr, bøger til børn, børnebøger
Udvalgte Eventyr – H.c. Andersen Bog

Læs højt for de små bog med H.C. Andersen eventyr.

Her finder du 8 af de allerbedste klassiske eventyr af H. C. Andersen:
Svinedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Den lille havfrue, Kejserens nye klæder, Tommelise, Nattergalen, Lille Claus og store Claus og Grantræet.

De kendte og elskede eventyr er rigt illustreret med smukke, farverige og børnevenlige illustrationer af Birgitte Ahlmann.

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

9788702156669
H.C. Andersens bedste eventyr (Indbundet)

Denne samling indeholder 12 af H. C. Andersens mest kendte og elskede eventyr, alle med illustrationer af Svend Otto S.

I bogen finder du følgende H.C Andesens eventyr: Prinsessen på ærten, Tommelise, Den standhaftige tinsoldat, Den grimme ælling, Svinedrengen, Den lille pige med svovlstikkerne, Kejserens nye klæder, Fyrtøjet, Snemanden, Grantræet, Klods-Hans og De vilde svaner.

Pris: 299,95 kr – Køb eventyrbogen her

9788711489475
Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene.

Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svinedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

9788762720138
H.C. Andersens illustrerede eventyr (Indbundet)

Denne bog indeholder genfortællinger af 12 af H. C. Andersens eventyr, og de er alle smukt illustreret. Læs om Tommelise, Den grimme ælling, Den lille havfrue, Snedronningen, og meget, meget mere.

Pris: 159,95 kr – Køb bogen her

9788711442807
Børnenes H.C. Andersen (Indbundet)

Bogen indeholder følgende eventyr: Snedronningen, Nissen hos Spækhøkeren, Lille Claus og Store Claus, Tommelise, Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Snemanden, Den grimme Ælling, Klods-Hans, Kejserens nye klæder, De vilde svaner, Hvad fatter gør er altid det rigtige, Svinedrengen, Grantræet, Den standhaftige tinsoldat, Hyrdinden og skorstensfejeren.

Pris: 149,95 kr – Køb H.C. Andersens eventyr her

9788702093841
H.C. Andersen for børn (Indbundet)

H.C. Andersen for børn er et skatkammer af de bedste og mest elskede af H.C. Andersens eventyr, som også kan læses højt for mindre børn.

I alt 11 historier, som alle er rigt illustrerede i farver af eventyrtegneren Svend Otto S.

Den grimme ælling, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Fyrtøjet, Kejserens nye klæder, Grantræet, Snemanden, Prinsessen på ærten, Tommelise, Klods-Hans og Den standhaftige Tinsoldat.

Pris: 149,95 kr – Køb eventyrbogen her

Samlede Eventyr Og Historier Hc Andersen, Hc Andersen Samlede Eventyr Og Historier, HC andersen bøger, bøger af HC andersen
H.C. Andersen Samlede Eventyr Og Historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier genudgives i en smuk og moderne gavebogs udgave – med forord af Hendes Majestæt Dronningen.

Den er illustreret med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk. Til børn og voksne i alle aldre. 

Pris: 149,95 kr – Køb H.C. Andersen Samlede Eventyr Og Historier her