hc andersen børnebøger, hc andersens eventyr til børn, eventyr fra hc andersen til børn, børne eventyr af hc andersen, hc andersens børnebøger eventyr, eventyr børneboger, hc andersen, h c andersen eventyr, eventyr h c andersen, børnebøger, børneværelset, godnathistorier, gode bøger til godnat historie, HC andersen bøger

7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

H.C Andersens eventyr er dansk historie og fantasi, når det er allerede bedst.

I dag er H.C Andersen kendt over hele verden, og igennem de sidste ca. 50 år har vidunderlige Disney filmatiseret og nyfortolket nogle af hans historier.

Seneste eksempel er Frost, som er inspireret og en særdeles nyfortolkning af H.C. Andersens Isdronningen.

Derudover er Disney filmene Den lille havfrue og Den grimme ælling også inspireret af H.C Andersens skønne eventyr.

Når der skal læses godnat historie for børnene, så er et velskrevet eventyr altid en god idé.

H.C Andersens eventyr er oplagte at læse ved sengetid. Igennem tiden er hans eventyr blevet udgivet i et utal af udgaver og indbindinger – Ja Kaj og Andrea har sågar lavet deres egen udgave.

Læs også >> Sangbøger til børn (og voksne)

Note: Artiklen om børnebøger med H.C. Andersens eventyr er sidst opdateret D. 24/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Forfatteren og digteren Hans Christian Andersen levede fra 1805 til 1875 og er kendt i hele verden, især for sine mange vidunderlige eventyr.

H.C. Andersen’s eventyrbøger er et tidløst og elsket bidrag til børnelitteraturen. Disse bøger er fyldt med fantastiske historier, der tager læserne med på eventyr gennem magiske verdener og uforglemmelige karakterer.

Hvis du gerne vil læse H.C Andersen sammen med dine børn, så har vi her fundet 7 børnebogs udgaver af hans eventyr.

7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

9788711383650

Børnenes H.C. Andersen (Hardback)

Bogen indeholder en perlerække af H. C. Andersens bedste og mest velbeskrevne eventyr som kan læses i sammenspil med mesterlige tegninger af Svend Otto S. Bogen er i hardback.

H.C. Andersen formår at skabe enestående eventyrverdener, hvor eventyr og virkelighed smelter sammen. Han introducerer læserne for talende dyr, magiske objekter og fortryllende steder, der vækker fantasien til live.

Pris: 209,95 kr – Køb bogen her

Udvalgte Eventyr H.c. Andersen, H.C. Andersen, H C andersen eventyr, bøger til børn, børnebøger

Udvalgte Eventyr – H.C. Andersen Bog

Læs højt for de små bog med H.C. Andersen eventyr. Gennem sine eventyr skildrer H.C. Andersen karakterers udvikling og vækst. Læserne følger med, når hovedpersonerne møder udfordringer, lærer af deres fejl og opnår personlig forandring.

Her finder du 8 af de allerbedste klassiske eventyr af H.C. Andersen:
Svinedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Den lille havfrue, Kejserens nye klæder, Tommelise, Nattergalen, Lille Claus og store Claus og Grantræet.

De kendte og elskede eventyr er rigt illustreret med smukke, farverige og børnevenlige illustrationer af Birgitte Ahlmann.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

9788702156669

H.C. Andersens bedste eventyr (Indbundet)

Denne samling indeholder 12 af H. C. Andersens mest kendte og elskede eventyr, alle med illustrationer af Svend Otto S.

I bogen finder du følgende H.C Andesens eventyr: Prinsessen på ærten, Tommelise, Den standhaftige tinsoldat, Den grimme ælling, Svinedrengen, Den lille pige med svovlstikkerne, Kejserens nye klæder, Fyrtøjet, Snemanden, Grantræet, Klods-Hans og De vilde svaner.

Pris: 299,95 kr – Køb eventyrbogen her

9788711489475

Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene.

Kaj og Andrea er to populære danske dukker, der har optrådt i børneprogrammer siden 1964. Deres charme og legesyge natur har gjort dem til elskede figurer i mange danske hjem. I bogen “Kaj og Andrea’s H.C. Andersen eventyr” bringes disse to ikoniske karakterer sammen med de tidløse eventyr skrevet af H.C. Andersen.

Bogen indeholder en samling af H.C. Andersen’s mest kendte eventyr, herunder Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svinedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør og mange flere. Kaj og Andrea fungerer som guider og fortællere, der fører læserne gennem hver historie med deres karakteristiske charme og legesyge tilgang.

Gennem bogen bliver børn introduceret til de magiske verdener og karakterer, der er skabt af H.C. Andersen. Kaj og Andrea formår at gøre eventyrene mere tilgængelige og underholdende ved at bringe deres egen personlighed og humor ind i fortællingerne.

“Kaj og Andrea’s H.C. Andersen eventyr” er en fantastisk måde at introducere børn til H.C. Andersen’s eventyrlige univers. Bogen kombinerer to ikoniske figurer med tidløse eventyr, der fortsat fascinerer og inspirerer generation efter generation. Det er en perfekt gave til alle børn, der ønsker at udforske magien og fantasien i H.C. Andersen’s fortællinger på en sjov og engagerende måde.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

9788762720138

H.C. Andersens illustrerede eventyr (Indbundet)

Denne bog indeholder genfortællinger af 12 af H. C. Andersens eventyr, og de er alle smukt illustreret. Læs om Tommelise, Den grimme ælling, Den lille havfrue, Snedronningen, og meget, meget mere.

H.C. Andersen’s eventyr tilbyder muligheder for læring og refleksion. De kan anvendes som grundlag for diskussioner om moral, empati og forskellige livsværdier.

Pris: 159,95 kr – Køb bogen her

9788711442807

Børnenes H.C. Andersen (Indbundet)

H.C. Andersen formår at skabe enestående eventyrverdener, hvor eventyr og virkelighed smelter sammen. Han introducerer læserne for talende dyr, magiske objekter og fortryllende steder, der vækker fantasien til live.

Bogen indeholder følgende eventyr: Snedronningen, Nissen hos Spækhøkeren, Lille Claus og Store Claus, Tommelise, Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Snemanden, Den grimme Ælling, Klods-Hans, Kejserens nye klæder, De vilde svaner, Hvad fatter gør er altid det rigtige, Svinedrengen, Grantræet, Den standhaftige tinsoldat, Hyrdinden og skorstensfejeren.

Pris: 199,95 kr – Køb H.C. Andersens eventyr her

9788702093841

H.C. Andersen for børn (Indbundet)

H.C. Andersen for børn er et skatkammer af de bedste og mest elskede af H.C. Andersens eventyr, som også kan læses højt for mindre børn.

I alt 11 historier, som alle er rigt illustrerede i farver af eventyrtegneren Svend Otto S.

Den grimme ælling, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Fyrtøjet, Kejserens nye klæder, Grantræet, Snemanden, Prinsessen på ærten, Tommelise, Klods-Hans og Den standhaftige Tinsoldat.

Pris: 159,95 kr – Køb eventyrbogen her

Samlede Eventyr Og Historier Hc Andersen, Hc Andersen Samlede Eventyr Og Historier, HC andersen bøger, bøger af HC andersen

H.C. Andersen Samlede Eventyr Og Historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier genudgives i en smuk og moderne gavebogs udgave – med forord af Hendes Majestæt Dronningen.

Den er illustreret med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk. Til børn og voksne i alle aldre. 

Pris: 219,95 kr – Køb H.C. Andersen Samlede Eventyr Og Historier her


H.C Andersens eventyrlige verden

Hans Christian Andersen (1805-1875) var en dansk forfatter, digter og eventyrsamler, der er kendt for sine verdensberømte eventyr og fortællinger. Han blev født i Odense og voksede op i en fattig familie. På trods af sin beskedne baggrund opnåede han stor succes som forfatter.

H.C. Andersen begyndte sin litterære karriere som digter og skrev adskillige digtsamlinger, men det var hans eventyr, der gjorde ham berømt. Han skrev mere end 150 eventyr, herunder klassikere som “Den lille havfrue”, “Kejserens nye klæder” og “Den grimme ælling”. Hans eventyr var unikke på grund af deres kombination af fantasi, moral og social satire.

Andersen var også en ivrig rejsende og besøgte mange lande i Europa, hvor han blev inspireret til at skrive flere af sine eventyr. Hans værker blev oversat til mange forskellige sprog og er blevet elsket af generationer af læsere verden over.

Han døde i 1875 i sit hjem i København, men hans arv lever videre gennem hans eventyr, der stadig er populære og elsket af børn og voksne i dag.

Hans Christian Andersen efterlod sig et betydningsfuldt litterært arv, der har beriget verden med fantastiske fortællinger og enestående fantasi. Hans eventyr fortsætter med at fascinere og inspirere nye generationer af læsere og har gjort ham til en af ​​Danmarks mest elskede forfattere gennem tiderne.