udklædningsmasker, fastelavnsmasker, halloweenmaker, masker til fastelavn, udklædningsmasker, makser til udklædning, gratis masker, gratis fastelavnsmasker, gratis masker til fastelavn, gratis halloween masker, gratis masker til halloween, frankenstein maske, maske med frankenstein, frankenstein pige, pige frankenstein

8 gratis halloween masker til piger og drenge

Børn elsker at klæde sig ud, både til fastelavn og Halloween men også resten af året.

Vi har endnu engang brugt vores kreative evner og designet 8 helt unikke Halloween masker, med super uuuuuuuuuhyggelige motiver, til både halloween og fastelavn.

Den gyldne oktobermåned er i fuld gang, og Halloween nærmer sig med hastige skridt.

Intet er bedre end at forberede sig på en af årets sjoveste begivenheder, og disse masker er det perfekte tilbehør til at skabe den rette stemning til festen.

Vi har designet maskerne så der er nogle for måde piger og drenge, samt Halloween masker der passer til både piger og drenge. Vi kommer også med ideer til hvilken form for tøj / kostume, som du kan kombinere med maskerne – ofte vil det være ting du allerede kan finde i tøjskabet og dermed spare mange penge på årets Halloween kostume.

Dyk ned i vores udvalg af farverige og skræmmende masker, og vælg dine favoritter, som du gratis kan downloade til dig selv, dine børn eller til den store halloween fest.

Alle halloween maskerne kan downloades gratis og frit benyttes til privat brug.

8 uhyggelige og gratis halloween masker her:

frankenstein-maske-halloween-gratis-01

Frankensteins monster maske

Skal dit barn klædes ud som verden mest kendte moster – Frankensteins monster, så er her den perfekte udklædningsmaske. Frankensteins monster er designet med grøn hud, stort hår, skruer i siden af hovedet og et stort år igennem panden af ansigtet.

Du kan frit bestemme hvad slags tøj Frankensteins monster går i til dette års Halloween. Måske skal han have flyverdragt på? eller måske skal han have slips og t-shirt på?

Download Halloween masken her

Pige-frankenstein-maske-halloween-gratis-01

Frankensteins monster pige maske

Frankensteins monster findes nu også i en pige (kvindelig) udgave, til alle de små pige monstre som DR. Frankenstein har skabt.

Frankensteins pige monster er designet med lysegrøn hud, gult hår, lyserød sløjfe i håret, skruer i siden af hovedet og et stort år igennem hele panden af ansigtet. Kun fantasien sætter grænser for hvilken type tøj hun går med. Måske har hun en fin sommerkjole på, eller måske går hun med jeans og striktrøje med huller i?

Download Frankensteins pige moster masken her

udklædningsmasker, fastelavnsmasker, halloweenmaker, masker til fastelavn, udklædningsmasker, makser til udklædning, gratis masker, gratis fastelavnsmasker, gratis masker til fastelavn, gratis halloween masker, gratis masker til halloween, masker til halloween, evil batman, ond batman

Gratis Evil Batman maske

Batman er en af verdens sejeste superhelte, men nu er han blevet ond!. Hvad kan onde Batman mon finde på?

Den onde Batmans maske er skarp i hjørne og den perfekte udklædningsmaske til Halloween. Hvis han skal have ægte batman kostume på, kan du finde det her.

Download Evil Batman maske

print-selv-Bender-robot-maske-børneværelset-halloween-01

Robot Bender maske

Bender er en af hovedpersonerne i tegneserien Futurama. Bender er kendt for hans udtalelser om at “slå alle mennesker ihjel” og det gør ham til den perfekte onde Robot til Halloween. Futurama serien har eksiteret i næsten 20 år nu, så Robot Bender kan genkendes af flere generationer som den onde (men venskabelige) robot.

Download Robot Bender Halloween maske

Print-selv-lilla-alien-maske-halloween-gratis, Alien maske, print selv alien maske, maske med alien, rumvæsen maske, print rumvæsen maske, lille rumvæsen maske,

Lilla rumvæsen maske

Hvordan ser et rumvæsen ud? Det ved vi ikke, men det her er vores bud. Vores lilla rumvæsen har 2 antænder og et stort øje firkantet øje i midten. Vi tror også på at vores rumvæsen kan være både en pige og en dreng. Måske er det et venligt rumvæsen? Måske er det et skræmmende rumvæsen? Måske går dette rumvæsen i balkjole og måske går det i lange underbukser?

Download Lilla Rumvæsen Halloween maske

print-selv-monster-maske-børneværelset-fastelavn

Mudder monster maske

Er du heller ikke fan af ægte mudder som kostume, når ungerne skal klæde sig ud som et muddermonster. Denne mudder monster maske kan downloades helt gratis og bruges til både leg, halloween eller fastelavn.

Download Halloween maske

Print-selv-skør-professor-maske-halloween-gratis, halloween, gratis halloween maske, mumie maske, print selv mask til halloween, den skøre professor maske, masker til børn, print selv masker,

Skør professor maske til Halloween

En skør professor er en klassiker til Halloween og hvis du mangler en maske dertil, så kan du gratis downloade vores her. Den skøre professor kan kombineres med et utal af forskellige typer udklædninger, fra lange underbukser til jakkesæt, kun fantastien sætter grænser når denne gratis maske skal kombineres med tøj.

Download Den Skøre Professor Halloween maske

Print-selv-mumie-maske-gratis.halloween, gratis halloween maske, mumie maske, print selv mask til halloween,

Mumie maske

Mumier er super uhyggelige og ligesom den skøre professor også en en klassiker til Halloween. Hvis du gerne vil slippe for at vikle dine børn ind i toiletpapir til Halloween så download denne maske.

Download Mumie Halloween maske

Er du på udkig efter udklædninger og gratis masker til Halloweeen? Så se her