8 fede oplevelsesgaver til drenge

oplevelsesgaver til drenge, oplevelsesgave til drenge, oplevelser til drenge, gaver til drenge, julegaver til drenge, drenge oplevelsesgaver

Kender du en lille dreng, som fortjener en unik oplevelse?

Oplevelsesgaver er blevet et populært alternativ til materialisme, som børn sjældent mangler mere af.

Derudover er oplevelser ofte uforglemmelige minder, som du kan give dit barn eller barnebarn.

Vi har fundet 8 fede oplevelsesgaver til drenge:

 

bodyflight_wallpaper_1_2

Bodyflight i vindtunnel

Har din dreng nogensinde drømt om at flyve? Nu kan hans drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel! En unik og fantastisk oplevelsesgave til drenge! Minimumsalder er 7 år for denne oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

 

proevedyk-i-pool-dykfyn-8

Prøvedyk i Kattegatcenteret

Svøm om kap med støren, kild torsken under hagen og lad dig forsvinde i stimer af hornfisk og makreller. Måske står du pludselig ansigt til ansigt med den 2,5 meter lange havål, mens du leder efter rokken, der gemmer sig på sandbunden, eller slethvarren, der hvirvler rundt. Kun én ting er sikkert. Det er kun glasvæggen ind til nabotanken, der adskiller dig fra havets konger; de store hajer.

En perfekt oplevelsesgave til børn, som elsker børn. Minimumsalder er 12 år for denne oplevelse.

Pris: 800 kr – Køb prøvedyk i Kattegatcenteret her

 

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650

Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene – både på land og i vand.

Ved denne oplevelse bliver barnet og ledsageren lukket inde i hver jeres lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet.

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Oplevelsen er gyldig for 2 personer. Minimumsalder er 12 år for denne oplevelse.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

 

tur-i-ferrari-4

En passagertur i en Ferrari 360 Spider

Kender du en drenge som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er den ultimative oplevelsesgave til drenge, når han sidder som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej omkring Aarhus eller København, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til drenge!

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven her

 

gokart-dropin-4

Oplevelsesgaver til drenge – Gokart i racehall

Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse for drenge, når de kører på Europas største indendørs gokart bane, med en længde på 1000m. Racehall (Aarhus) har bl.a. huset VM i Gokart 2013.

Der er ingen aldersgrænse, men der er en højdebegrænsning. Voksenkarts: minimum 150 cm høj. Børnekarts: minimum 120 cm høj.

Pris: 125 kr – Køb Gokart i racehall her

 

wallpaper_fly_high

Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 199 kr – Køb oplevelsen her

 

helicopter_wallpaper

Helikoptertur for drenge

At flyve helikopter er en helt fantastisk oplevelse for drenge. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en uforglemmelig oplevelse.

Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Giv din drenge mulighed for det smukke landskab med marker, veje og byer under sig og mød himlen helt tæt på – I sandhed en opløftende de mest oplevelsesgaver til drenge!

Oplevelsen er gyldig for 1 personer. Minimumsalder er 10 år for denne oplevelse.

Pris: 699 kr – Køb Helikoptertur turen for drenge her

oplevelsesgaver til drenge, oplevelsesgaver til piger, oplevelsesgaver til børn, madlavningskurser for børn,

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Dette kursus er for børn og voksne sammen og I skal minimum tilmelde én voksen og ét barn. Kurset vare 4 timer, og i den tid lærer I at lave hotdogs helt fra bunden. I får også alle opskrifter med hjem.

Pris: 990 kr – Køb hotdogkurset her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...