8 fede oplevelsesgaver til drenge

oplevelsesgaver til drenge, oplevelsesgave til drenge, oplevelser til drenge, gaver til drenge, julegaver til drenge, drenge oplevelsesgaver
Julen står for døren, og mange er allerede stresset over de mange julegave indkøb, der igen i år skal nås.

Ofte bliver julegave indkøb et ræs, og gaverne til ungerne bliver nogle gange et hurtigt og kedeligt valg, som ungerne ofte mister interesse for indenfor kort tid.

Hvorfor ikke give en fed julegave til drengene, der sent bliver glemt? De sidste par år har oplevelsesgaver været et stort hit til voksne, men i løbet af det sidste år er der også kommet flere og flere oplevelsesgaver til drenge og piger uden 18 år.

Vi har fundet 8 bud på fede oplevelsesgaver til drenge:

oplevelse-klatring-naturen

Klatring i Naturen

En af årets mest populære udendørs oplevelsesgaver til drenge med krudt i rumpen er klatring i naturen. Det her er en fed outdoor oplevelsesgave til drenge, hvor de kommer ud i den smukke danske natur.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. Man skal blot medbringe gåpåmod og gøre sig klar til en sjov og anderledes dag, hvor instruktører er med hele vejen til at hjælpe.

Pris: 595 kr – Book adrenalin oplevelsen her

bodyflight_wallpaper_1_2

Bodyflight i vindtunnel

Har din dreng nogensinde drømt om at flyve? Nu kan hans drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel! En unik og fantastisk oplevelsesgave til drenge!

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

proevedyk-i-pool-dykfyn-8

Prøvedyk i pool

Giv din dreng en unik dykkeroplevelse i Dyk Fyns egen pool, kan han i trygge rammer få en introduktion i, hvad dykning er – også inden de eventuelt tager deres dykkercertifikat. En perfekt oplevelsesgave til børn, som elsker børn.

Pris: 194 kr – Køb oplevelsesgaven her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650

Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene – både på land og i vand. Ved denne oplevelse bliver barnet og ledsageren lukket inde i hver jeres lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

tur-i-ferrari-4

En passagertur i en Ferrari 360 Spider

Kender du en drenge som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er den ultimative oplevelsesgave til drenge, når han sidder som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej omkring Aarhus eller København, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til drenge!

Pris: 849 kr – Køb oplevelsesgaven her

gokart-dropin-4

Oplevelsesgaver til børn – Gokart

Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse for drenge, når de kører på Europas største indendørs gokart bane, med en længde på 1000m. Racehall (Aarhus) har bl.a. huset VM i Gokart 2013.

Pris: 120 kr – Køb oplevelsesgaven her

wallpaper_fly_high

Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 110 kr – Køb oplevelsen her

helicopter_wallpaper

Helikoptertur for drenge

At flyve helikopter er en helt fantastisk oplevelse for drenge. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en uforglemmelig oplevelse.

Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Giv din drenge mulighed for det smukke landskab med marker, veje og byer under sig og mød himlen helt tæt på – I sandhed en opløftende de mest oplevelsesgaver til drenge!

Pris: 699 kr – Køb oplevelsesgaven her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...