barbie rygsæk, barbie skoletaske, skoletasker med barbie, barbie skoletasker, barbie trolley, trolley med barbie, barbie skoletaske trolley, trolley skoletaske barbie, barbie trolley skoletaske, rygsække med Barbie, lyserøde skoletasker

8 smukke Barbie skoletasker til piger

Barbie skoletasker går aldrig af mode, for Barbie går aldrig af mode.

I generationer har den smukke dukke skabt fantasifulde lege og nu kan hun også være med til at skabe en god og lærerig skoledag.

Vi har fundet 8 flotte Barbie skoletasker her:

 

29-026230_360

Barbie Skoletaske

Skøn Barbie taske med flere praktiske rum, så der både er plads til madkassen og drikkedunken, samt et større rum til bøger og skiftetøj. Tasken er velegnet til de første år i skolen. Skoletasken har flere portrætter af Barbie og hendes små kæledyr. Skoletasken har følgende mål: 36 x 26.5 x 16 cm

Find Barbie Skoletasker her

29-372645_360

Blå og grøn Barbie Skoletaske

Flot Barbie skoletaske i kraftig tornyster kvalitet og blå og grønne nuancer. Tasken har flere mindre rum, til eksempelvis madkassen og drikkedunken, samt et større todelt rum, med god plads til bøger og andet. Tasken er velegnet til de første år i skolen. Tasken måler: 37 x 27 x 14 cm.

Køb skoletaske med Barbie her

29-328985_360

Ballet Barbie skoletaske med hjul

Sød Barbie skoletaske med trolley funktion, så tasken kan rulles. Tasken har tre større rum alle med lynlås lukning samt praktiske sidelommer, en med lynlås og en med velcro. Praktisk taske med mange anvendelsesmuligheder. På tasken er der flotte portrætter af ballet Barbie. Skoletaskens mål er: 38 x 30 x 15 cm.

Køb Barbie skoletaske trolley her

29-308367_360

Barbie Trolley skoletaske

Sød Barbie taske i lyserød med trolley funktion. Tasken har tre større rum alle med lynlås lukning samt praktiske sidelommer, en med lynlås og en med velcro. Flere af lynlåsende har små Barbie hjerter, som er lette at holde ved. Praktisk taske med mange anvendelsesmuligheder. Skoletasken måler: 38 x 30 x 17 cm.

Find Barbie skoletaske her

29-348702_360

Skoletaske Barbie Trolley

Flot lyserød og sort Barbie taske med trolley funktion. Tasken har tre større rum alle med lynlåslukning samt praktiske sidelommer, en med lynlås og en med velcro. Praktisk taske med mange anvendelsesmuligheder. Tasken måler: 38 x 30 x 17 cm.

Køb Barbie Trolley her

29-308381_360

Sort Barbie skoletaske

Flot Barbie skoletaske med flere praktiske rum, så der både er plads til madkassen og drikkedunken, samt to større rum til bøger og skiftetøj. Tasken er velegnet til de første skoleår. Barbie skoletasken måler: 31 x 25 x 12 cm.

Find Barbie skoletasker her

barbie_rygs_kBarbie rygsæk

Sød Barbie rygsæk. Super sød rygsæk med fine motiver og skønne detaljer som glimmer kantbånd. Tasken her et rum samt forlomme med lynlås lukning. Bærehank og justerbare skulderremme. Rygsækken måler: 34 x 26 x 11 cm.

Køb Barbie rygsæk her

GUIDE: Den første skoletaske

 

Gem

Gem