8 Superhelte kostumer til drenge

superhelte kostumer til drenge, superhelte kostumer, spiderman kostumer, fastelavns kostumer til drenge, fastelavn, kostumer til fastelavn, fastelavns kostumer, hallowwen kostumer, kostumer til fastelavn, superman kostume, Thor kostume, batman kostume, captain america kostume, superhelte, superhelte kostume

Superhelte kostumer til drenge til fastelavn.

Superhelte er der efterhånden mange af, og hver især er de super super seje.

Drenge har som regel en eller flere superhelte, de favorisere. Superhelte er også et populært kostume til fastelavn, og derfor har vi lavet denne artikel.

I artiklen her kan du finde en lang trække Superhelte kostumer til drenge. Der er superhelte som Spidermand, Superman, Batman og Ironman

Note: Kostumerne udseende er som vist på webshoppen.

Her er 8 Superhelte kostumer til drenge:

Superman kostume til fastelavn

Blev super seje Superman til fastelavn, med dette kostume. Superman er en klassisk superhelt, kendt for at rede dagen og være bum stærk. Dette superman kostume er et Officielt licenseret produkt. I sættet medfølger dragten og superhelte kappen. Pris: 299 kr.

Køb Superman kostume her

Superman kostume til fastelavn

Klæd dig ud som den klassiske superhelt Superman i dette flotte kostume. Perfekt kostume til fastelavn og Halloween! Dette superman kostume er et Officielt licenseret produkt. I sættet medfølger dragten, bælte og superhelte kappen. Pris: 199 kr. 

Køber superman kostumer her

 

Iron man kostume til drenge

Iron man til fastelavn? Intet problem! Hop i milliardæren og supergeniet Tony Starks seneste Iron Man-dragt. Dette er kostumet, der kan matche Ultron, som nu truer verdensfreden! Tag del i kampen, så I sammen kan redde Jorden! Officielt licenseret produkt som inkludere: Polstret dragt, støvleovertræk, håndledsbeskytter, maske. Pris: 319 kr.

Køber iron man kostumer her

 

Ultimate Spiderman kostume

Super sejt Spiderman superhelte kostume til drenge. Spiderman kostumet er designet med en lang række flotte detaljer som ben og mave muskler. Officielt licenseret produkt som indeholder: Overall med hue og maske. Pris: 279 kr.

Køb Spiderman kostumet her

 

Captain America Kostume til drenge

Captain America er superhelten, som rejste gennem tiden! Nu kan du selv tage på tidsrejse og være med til at redde Jorden fra den onde Ultron! Et af mange super seje superhelte kostumer til drenge. Officielt licenseret produkt med polstret dragt med støvleovertræk, bælte og maske. Pris: 369 kr.

Køb Captain America kostumet her

 

 

Batman kostume til drenge

Forvandl dig til Gothams superhelt Batman med dette superhelte kostume. Blev dette årets fastelavns superhelt nr 1 med et sejt kostume! Officielt licenseret produkt med overalls, maske og kappe. Pris: 299 kr.

Køb Batman kostumet her

 

Dark Knight – Batman kostume

Klæd dig ud som Gothams forkæmper nr. 1, Batman The Dark Knight. Dette er det perfekte kostume til de drenge, som vil klæde sig ud som superhelte til fastelavn og halloween.Batman kostumer er designet med en lang række flotte detaljer.Officielt licenseret produkt som indeholder:  Overall med muskler og fast syet skoovertræk, maske, kappe og bælte. Pris: 299 kr.

Køb Batman kostumet her

Superhelt Instant Kit

Vis mig den, der ikke vil være superhelt! Med dette sæt får du alt, hvad du behøver for at se ud som en rigtig superhelt; kappe, maske og manchetter. Tag til udklædnings fest, og vis dine superkræfter! Passer både piger og drenge. Kan styles præcis som du og barnet ønsker.

Køb superhelte kostume her

 

 

You may also like...