Amagerhylde til børneværelset

børneværelse, pigeværelse, drengeværelse, amagerhylde, moderne amagerhylde

Jeg er  vokset op i hjem, hvor det var normalt med både tallerkenrække og amagerhylde på væggen.

Den gang synes jeg ikke der var noget særligt ved nogle af delene. De var da sjove og anderledes end de andre ting i hjemmet, men på andre punkter var de også meget gammeldags. I dag er situationen en hel anden og jeg synes begge dele er fede utrolig fede og retro.  Begge dele er med til at kunne give noget sjæl og charme til rummene.

En tallerkenrække kan enten bruges til det den er beregnet til, nemlig tallerkner ellers kan man også med fordel bruge den til at udstille/opbevare børnebøger eller små bamse og dukker.

Amagerhylden er også sjov til at kunne opbevare småting på, her kan det være legetøjsbiler, klodser eller små hoppende hoptimister.

DIY: Lav selv – Amagerhylde

Ønsker du en retro amagerhylde?  Så er loppemarkeder et oplagt sted at kigge efter en amagerhylde. Man enten vælge at benytte amagerhylden i sin oprindelige stand og farve, ellers kan man også sætte et morderne og personligt præg på ved at farve den.

Har du ikke mod på at skulle på jagt efter en gammeldags amagerhylde, er det også muligt at få nye fortolkninger.

BOX de LUX har jeg fundet disse flotte moderne amagerhylder.

Amagerhylde-collage-1024x686

Amagerhylden er lavet i bejdset fyrretræ. Målene er: 39 x 45 x x 9 cm. Amagerhylden er indtil videre lavet i de 4 farver der er på billedet. Pris for en amagerhylde hos BOX de LUX er 179 kr. Se dem her!

You may also like...