Anbefaling: Økologiske babyolier til din baby

økologisk baby olie, baby olie økologisk, olie økoligks, økologisk babypleje, babypleje økologisk

Artiklen om økologiske babyolier er lånt på siden Naturligtliv.dk, som har fokus på at oplyse om gode, økoligiske, fairtrade og/eller miljøvenlige produkter. Det er en side jeg fast følger pga de mange gode produktinformationer, DIYs, guides og opskrifter.


I Danmark er det tilladt for producenterne anvende over 7.000 forskellige slags kemiske stoffer og ekstrakter i kosmetiske produkter som bla. babyolier.

Huden er dit og dit barns største organ og huden suger næsten alt til sig, som du påføre den. Det som kroppen ikke kan udskiller igen, lagres i kroppen, fedtvævet, i hjernen og leveren og føres derfra ud i blodet.

Da babyolier oftest påføres babyernes sårbare områder, bør du derfor være ekstra opmærksom på, hvad babyolien indeholder. Med en økologisk babyolie sikre du sig, at det du ikke påføre skadelige stoffer på dit barns mest sårbare områder.

Her er 5 lækre økologiske babyolier:

16425_2

Babyolie økologisk fra urtegaarden

Urtegaardens økologiske babyolie er fyldt med essentielle fedtsyrer, som plejer huden og efterlader den naturligt blød uden at fedte. Mild baby olie uden parfume og farvestoffer. Huden beskyttes effektivt mod udtørring og holdes smidig og elastisk. Babyolien kan bruges på alle hudtyper. Olien indeholder 99% økologiske ingredienser.

Pris: 89 kr. – Gå til shop

10384

Baby bodyolie – No perfume – fra Urtekram

Babyolien fra Urtekram plejer huden. Baby bodyolien er uden parfume, og kan bla. benyttes til karbad eller babymassage. Babyolien er en landing af økologisk mandel-, jojoba- og broccolifrøolie, der giver dit barn en lækker og blød hud.

Pris: 59,95 kr. – Gå til shop

 

large_derma-ecobaby-olieDerma økologisk Babyolie

Derma Eco Babyolie er en mild olie med en blødgørende effekt på den sarte hud, hvilket gør den ideel at anvende som badeolie for hele familien. Derma Babyolie er også velegnet til fjernelse af arp i barnets hovedbund og til massage. Olien giver huden ekstra fugt og næring og efterlader den behagelig blød, smidig og elastisk. Er tilsat vitamin E og naturlig antioxidant. Derma Eco Baby olie indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Produktet er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser og økologisk certificeret af Ecocert, Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Pris: 30,95 kr. – Gå til shop

Gem
Gem

Gem

You may also like...