Angry Birds gaver

angry birds gaver, angry birds fødselsdagsgaver, gaver med angry birds, fødselsdagsgaver med angry birds

Angrys Birds er i øjeblikket utrolig utroligt populært, og det er fuldt forståeligt. Angry Birds er nemlig et fantastisk univers, der startede som et app-spil – men i dag er det også legetøj, slik, sengetøj, en film og meget meget mere.

Her er inspiration til Angrys Birds gaver.

Note: Siden bliver løbende opdateret med nye ideer til Angry Birds gaver:

angry_birds_senges_t_2_2Sengetøj med Angry Birds

Sejt sengetøj med fuglene fra Angry Birds. Dynebetræk måler 140cm x 200cm. Hovedpudebetræk måler 60cm x 68cm. Angry Birds sengetøjet er lavet i 100% bomuld, OEKO-TEX standard.

Pris: 249 kr. – Gå til Shop

angry_birds_badeh_ndkl_de_4

Angry Birds håndklæde

Officiel ANGRY BIRDS håndklæde et sjovt motiv af  den vrede fugle Red og de grønne grise. Håndklæder er en super Angry Birds gave til den store fan. Håndklædet er lavet i 100% bomuld og måler 70 x 140 cm.

Pris: 89 kr. – Gå til Shop

angry_bird_star_wars_gr_n_t-shirt_2ANGRY BIRDS STAR WARS t-shirt

Officiel “ANGRY BIRDS STAR WARS” t-shirt med rund hals & korte ærmer i 100% bomuld. Super cool print med figurerne fra Star Wars versionen af det super populære spil med de vrede fugle: Angry Birds.

Pris: 85 kr. – Gå til Shop

bade-luftmadras-angry-birds-119-x-61-cmBade luftmadras med Angry Birds

Oppustelig luftmadras med Angry Birds fra Bestway. Luftmadrassen har integreret ergonomisk pudetil hovedet og 5 luft kamre. Den er lavet med et super sejt design af Angry Birds figurene. Mål oppustet: 104 x 48 x 16cm. Maksimal belastning: 90 kg.

Pris: 79 kr. – Gå til Shop

Gem

Gem

Gem

You may also like...