Babynest – Babyens egen lille rede

babynest, baby rede, milla mia, mamamilla, mamamilla babynest

Er dit barn meget uroligt, har det kolik eller måske har du fået et særligt sensitivt barn eller et for tidligt født barn?

Alle børn er sensitive og det skal man tage hensyn til.

De kommer inde fra mors mave. Her var der meget lidt plads og ingen nye ting at forholde sig til. Derfor vil det altid være utrygt at blive født og komme ud i vores store verden med lyde, lys og lugte. Alt er nyt for den lille, og den har brug for en masse tryghed. Trygheden vil skabe ro. Ro, som barnet har brug for, for at det kan udvikle sig stille og roligt.

En babynest fra MamaMilla er et rigtig godt redskab til dette. Den kan snøres helt ind til baby, så pladsen omkring den lille bliver minimal. På grund af MamaMillas unikke luksusfyld risikerer du ikke, at babyen bliver overophedet. Her kan din baby ligge trygt og sove, uden hele tiden at skulle være hos mor.

Babynest er det perfekt værktøj til den moderne mor. Vi har besøgt MamaMillas hjemmeside og fundet frem til deres bedste Babynests:

babyenstrosa_e5155bcb-bc40-4901-838b-4a28f58efab1_grande

Babynest i pudderfarve med geometrisk mønster

Denne rosa farvede babynest er virkelig populær! Specielt på Instagram har den fået meget opmærksomhed af glæde og tilfredse mødre med deres babyer. Forståeligt nok, den pudderfarvet “babyrede” er super flot og med mange moderne snit.

Babynesten er lavet af  100% OEKO-TEX® standard certificeret bomuld. Skummadrassen er i OEKO-TEX® standard 100. Babynesten er produceret i Danmark og ved køb medfølger matchende lagen.

Pris: 899 kr – Gå til shop

 

Babynest i grå og sort

Denne rosa i grå og sort er en efterspurgt neutral Babynest!

Coveret er syet i EU, madrassen er lavet i Danmark og fyldet er ligeledes danskproduceret. Alle vores baby- og juniornests bliver samlet i Danmark af vores eget hold. Derfor får du altid en nest med sjæl og kærlighed.

Stof i 100% bomuld: 100% Oeko-Tex® Standard 100 certificeret bomuld. Skummadras i Oeko-Tex® Standard 100. Fossflakes kantfyldet er også Oeko-Tex® Standard 100.

Pris: 719 kr – Gå til shop

 

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...