Babynest – Babyens egen lille rede

babynest, baby rede, milla mia, mamamilla, mamamilla babynest

Er dit barn meget uroligt,har det kolik eller måske har du fået et særligt sensitivt barn eller et for tidligt født barn?

Alle børn er sensitive. De kommer inde fra mors mave. Her var der meget lidt plads og ingen nye ting at forholde sig til. Derfor vil det altid være utrygt at blive født og komme ud i vores store verden med lyde, lys og lugte. Alt er nyt for den lille, og den har brug for en masse tryghed. Trygheden vil skabe ro. Ro, som barnet har brug for, for at det kan udvikle sig stille og roligt.

En babynest fra MamaMilla er et rigtig godt redskab til dette. Den kan snøres helt ind til baby, så pladsen omkring den lille bliver minimal. På grund af MamaMillas unikke luksusfyld risikerer du ikke, at babyen bliver overophedet. Her kan din baby ligge trygt og sove, uden hele tiden at skulle være hos mor.

Babynest er det perfekt værktøj til den moderne mor. Vi har besøgt MamaMillas hjemmeside og fundet frem til deres bedste Babynests:

babynestgra_grande

Babynest i grå med geometrisk mønster

En babynest er barnets lille rede, hvor barnet trygt og godt kan ligge og putte i en tryg ramme. Det smarte design er lavet af 100% OEKO-TEX® standard 100 certificeret bomuld. Skummadrassen er i OEKO-TEX® standard 100. Babynesten i grå passer rigtig godt ind i et minimalistisk nordisk hjem. MamaMillas babynest er produceret i Danmark.

Pris: 899 kr – Gå til shop

babyenstrosa_e5155bcb-bc40-4901-838b-4a28f58efab1_grande

Babynest i pudderfarve med geometrisk mønster

Denne rosa farvede babynest er virkelig populær! Specielt på Instagram har den fået meget opmærksomhed af glæde og tilfredse mødre med deres babyer. Forståeligt nok, den pudderfarvet “babyrede” er super flot og med mange moderne snit.

Babynesten er lavet af  100% OEKO-TEX® standard 100 certificeret bomuld. Skummadrassen er i OEKO-TEX® standard 100. Babynesten er produceret i Danmark og ved køb medfølger matchende lagen.

Pris: 899 kr – Gå til shop

 

hvidbabynestgemmesigtigbaggrund_grande

Babynest i hvid med søde små grå luftballoner

Denne søde hvide babynest med grå luftballoner er en limited edition. Det er en serie Mamamilla har lavet i forbindelse med vores 5.000 følgere på vores Facebookside. Der vil blive solgt dem som er på lager nu, og den vil ikke blive lavet igen. Denne serie er til dig som ønsker en limitied edition babynest fra MamaMilla i samme lækre kvalitet som de øvrige men også ønsker en udgave som ikke ret mange har. Der medfølger et lagen i samme stof, hvidt med grå luftballoner.

Pris: 899 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...