BANGBANGs grafiske puder

bangbang pude, bangbang pyntepuder, grafiske pyntepudder, pyntepudder for børn, børne puder,

Jeg er netop faldet over – og har bestilt en af de flotte grafiske puder fra BANGBANG Copenhagen.

BANGBANG cph er ellers kendt for kreativt børnetøj inspireret af cirkus, fest og farver samt geometriske figurer. BANGBANG har nu også kastet sig over at designe grafiske puder som jeg finder interessante, idet farverne er godt afstemt og mere vovet end jeg ellers ser i puder på markedet med grafisk design.

Specielt for BANGBANGs puder er at de ikke kun er trykt med et grafisk udtryk, men er lavet med patchwork – som slet ikke er så gammeldags, som ordet patchwork nogen gange lyder.

Jeg har netop bestilt denne BANGBANG Copenhagen Harlequin Stripe pude. Om den skal være på børneværelset ved jeg ikke endnu, men jeg bliver uden tvivl glad for den.

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 14.37.52

Se BANGBANG Copenhagen Harlequin Stripe puden på livingshop.dk

You may also like...