Bloomingvilles moderne sættekasser

sættekasser til børn, børneværelse sættekasser, sættekasser til børn, kasser til børneværelset, sættekasser til børneværelset, sættekasse til pigeværelset, sættekasser til drengeværelset

Sættekasser synes jeg er en super måde at udstille børnenes legetøj, når ungerne ikke bruger det.

Mine egne børn er også gode til selv at fylde deres sættekasser med legetøj, og ofte indgår hylderne også i legen. De er f.eks bamses hus eller hylder i supermarkedet.

Overvejer du at investere en eller flere sættekasser til børneværelset, så vil jeg anbefale du tjekker de flotte sættekasser fra Bloomingville ud. De er perfekte til børneværelset og findes i et utal af varianter, som opdateres hver sæson.

bloomingville-ottekantet-sættekasse

Fin sekskantet sættekasse med hylde fra Bloomingville. Malet i en støvet blå farve på ydersiden. Naturfarvet indeni og med et print af den sødeste lille bjørn. Måler ca. 44 x 38,5 cm. og 16 cm. dyb. Se den her!

Bloomingville-sættekasser-Lyserøde

Kvadratiske sættekasser til børneværelset fra Bloomingville. Disse er malet lyserøde udenpå, og indeni er der print med søde motiver. Perfekt til pigeværelset.  De fine kasser kommer i et sæt af 2 stk. Vægophæng bagpå. Måler: Lille: 25 x 25 cm. og 19 cm. dyb og Stor: 28 x 28 cm. og 21 cm. dyb. Se dem her!

Sekskantede-kasser-til-ophæng

Sekskantet kassesæt i lyst træ fra Bloomingville.
Dette sæt er malet skyblå på ydersiden med de fineste print indeni kasserne.Kommer i et sæt af tre kasser i tre forskellige størrelser. Perfekt til børneværelset. Se dem her!

sættekasse-hus

Lille husformet sættekasse fra Bloomingville med lyserøde/hvide striber i.
Perfekt til børneværelset. Måler: 25 cm. bred, 32,5 cm. høj, 6 cm. dyb. Se den her!

 

opbevaring_bokse_trae_graa_6stk

Skab-selv sættekasse system

Skab din egen bogkasse-reol med Bloomingvilles fantastiske bogkassesystem. Mix og Match mellem flere forskellige størrelser og farver og skab din helt personlige reolopstilling på børneværelset. Købe præcis de størrelser du ønsker. Den mindste kalder vi str. 1. Den største kalder vi str. 6. osv. Kasserne har alle beslag bagpå til ophæng.

Bloomingvilles træserie er fremstillet af ubehandlet kejsertræ og har et rustikt udtryk.
Små ridser, revner og krakelering/nuanceforskel i maling mm. må forventes, det er en del af seriens rå udtryk.

Størrelser:
1: 18×18 cm. 16 cm. dyb. Kr. 129,-
2: 22×22 cm. 18 cm. dyb. kr. 189,-
3: 25×25 cm. 20 cm. dyb. kr. 239,-
4: 28×28 cm. 22 cm. dyb. kr. 259,-
5: 31×31 cm. 24 cm. dyb. kr. 299,-
6: 35×35 cm. 26 cm. dyb. kr. 349,-

bloomingville_rek_saettekasseRektangulær sættekasse i ubehandlet kejsertræ med en hvid baggrund fra Bloomingville.

Sættekassen har beslag på bagsiden til vægophæng. Mix og match med nogle af de andre farver, der findes som huse eller nogle af de andre kasser fra bloomingville. Måler: 50 x 36 cm. og 10 cm. dyb. Se den her!

bloomingville_display_kasser_cool_grey_med_printKvadratiske sættekasser fra Bloomingville i grå med print på bagsiden. Perfekt til “udstilling” af farvorit legetøjet. De fine kasser kommer i et sæt af 2 stk. Vægophæng bagpå.
Kasserne er grå på ydersiden med et gråt print på bagsiden indeni. Måler: Lille: 28 x 28 cm. og 16 cm. dyb. Stor: 32 x 32 cm. og 18 cm. dyb. Se sættekasserne her.

Gem

Gem

Gem

You may also like...