bObles tumledyr til de mindste

Bobles, bobles tumle dyr, tumle legetøj til børn, tumlelegetøj, børneværelse

Er dine børn også nogle tumler?

Så bør du overveje at købe bObles dyrene, som giver børnene mulighed for både at lege og udvikle deres motoriske evner på samme tid.

Udover de fysiske fordele ved bObles dyrene, er de også utrolig flotte designet med flotte farver og i godt materiale.

Bobles tumledyr giver børn en fantastisk mulighed for gennem legen med tumledyrene at udvikle deres kropslige selvforståelse, kreativitet og motoriske evner. Foruden de motorisk gavnlige fordele ved Bobles tumledyr, så er der naturligvis også bare tale om et sjovt stykke legetøjsmøbel, som børn både kan nyde alene samt i selskab med kammerater. Bobles tumledyr er fremstillet i gode og solide materialer, og har en ganske lang levetid.

Bobles tumlemøbler anbefales af fysioterapeuter, som siger de er usædvanligt fine til at støtte op omkring børns motoriske udvikling.

Der er flere forskellige tumledyr bl.a. skildpadde, fisk og myresluger. Alle laves i forskellige farver og er hver især med til at stimulere børnene på forskellige måder.

bobles-fisk-e1445502642406

Bobles Fisk kan bruges både som skammel og som et lille bord. Fisken er rigtig god at trille på, og så er de spændende at have med i en Jorden er giftig leg. Bobles Fisk fås i 2 størrelser og flere farver – den store Fisk måler 24 cm. og den lille Fisk måler 12 cm. Prisen starter ved 379,-. Køb her.

bobles-elefant-bla-multi-300x300
Elefanten fra Bobles kan bruges som gyngehest, balance-bræt, skammel, stol, den er god at kravle på, ligge henover. bObles tumledyr kan bruges både inde og ude. Pris 969,- Køb her.

bobles-ælling-e1445503535451

bObles Ælling. Både koordination og balanceevne bliver trænet på Ællingen fra Bobles. Ællingen har et udfordrende balancepunkt både for det lille og det store barn. Ællingen laves i 2 forskellige størrelser og i flere farver, alt efter aldersgruppe. Prisen på Ællingen starter ved 349,- Køb her.

Se flere af de farverige tumledyr på legebutikken.dk. Legebutikken tilbyder gratis levering af alle bObles produkter.


Artiklen er taget fra Julegaver til alle

Gem

Gem

You may also like...