Børneværelses indretning med stjerner

Forleden besøgte jeg min veninde Sarah og hendes datter Alma.

Alma er 7 år, og helt tosset med stjerner (dem på himlen, ikke popstjerner).

Derfor er der også en helt masser stjerner på hendes børneværelse, på alt fra puder til væggen – i alle størrelser og farver.

Alma fylder snart 8 år, så derfor kiggede Sarah og jeg efter (stjerne) fødselsdagsinspiration online. Jeg shopper normalt fødselsdagsgaver online, da det giver mig hele verden og shoppe i, og ikke kun udvalget i den lokale Fætter BR eller boghandel.

Almas stjerner inspirerede mig til at lave dette indlæg men stjerne produkter, som passer godt ind på børneværelset hos stjerne-elsker.

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 22.30.23

Dimaria.dk fandt jeg flotte wall-sticker stjerner i pang-farver. Stjernerne i pakken er mellem 3 cm og 7 cm store. Der er 25 stk. i pakken og de er blandet af fem forskellige farver: Pink, Lilla, Orange, Turkis og Lysegrøn. Pris: 199 kr. – Se webshoppen her.

 

knageraekke_stjerner

Jeg overvejer at købe den her knagerække med stjerner til Alma i fødselsdagsgave. Selvom de fleste 7 (snart 8 årig) ønsker sig legetøj, er Almas klare ønske noget med stjerner, og denne søde knagerække ville være super fin til hendes mange stjerne tørklæder. Knagerækken med stjerner fandt jeg på fenomen.dk til 219 kr. – Se webshoppen her.

 

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 22.45.13

En anden fin ting, som jeg er stor tilhænger af, til børneværelset er vattæpper. De er perfekte til leg på gulvet om vinteren, og som hyggedyne om sommeren, eller mens ungerne ser film. På mostersskur.dk fandt vi dette grå vattæppe med stjerne på den ene side og striber på den anden side. Prisen er 325 kr. – Se webshoppen her.

Watt-og-Veke-stjerne

Det her er nok i virkeligheden en julestjerne, men er man lidt kreativ, tror jeg den kunne være super flot i vinduet på et børneværelse (særligt hvis barnet stadig er lidt utryg i mørke). Lampen er fra det populære mærke Watt og Veke og den koster 245 kr på trendyliving.dkSe webshoppen her.

Opbevaringskasse-graa-blaa-SB00022_1

Den her opbevaringskasse fra Childhome passer nok bedst ind på drengeværelset, men ikke destro mindre er den stadig super flot og med en stjerne på! Kassen kan købes på unoliving.com og koster kun 339 kr. – Se webshoppen her.

Opbevaringspose-blaa-stjerne

Indlægget blev pludselig meget grå, men så fandt jeg denne fine opbevaringspose i mint. Den fås også i en fin rosa farve unoliving.com og koster 299 kr. – Se webshoppen her.

1429_1

abeungen.dk fandt jeg dette håndvævet grønne legetæppe og det måler 120 cm i diameter. Tæppet er i den lidt dyre ende af skalaen med en pris på 1.299 kr – Se webshoppen her.
You may also like...