Mandelgaver til børn 2023, mandelgaver til børn 2023, nemme mandelgaver, mandelgaver til under 200 kr, mandelgaver til 100 kr, gaver til børn, mandelgaver 2022, gaver til mandlen, børnevenlige mandelgaver, mandel gave, find mandelgaven her, nemme mandelgaver til børn, gris i mandelgave,

De 10+ bedste mandelgaver til børn

Mandelgaver til børn: Skal du holde juleaften med en masse børn og barnlige sjæle?

Hvis der er mange børn til jul, så bør mandelgaven også være børnevenlig.

Vi snyder ofte med mandelgaven når der er børn til stede, for julen er børnenes fest. For ikke at tale om julen plejer at forløbe meget mere roligt, hvis børnene vinder mandelgaven – og hvad gør man ikke for julefreden.

Husk at mandelgaven skal være børnevenlig, når der er børn med til julen, og det vil vi gerne give en hjælpende hånd med at sikre at den er.

Note: Artiklen om mandelgaver til børn er sidst opdateret D. 21/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> De bedste gaveidéer til mandelgaven

Vi har samlet en liste med 10+ gode gave ideer til mandelgaver til børn:

chokoladeæske med navn, Toblerone med navn på, mandelgaver til børn, Personlig chokolade, børnevenlige mandelgaver, mandelgaver 2021, mandelgave 2022

Chokolade med en personlig besked

Chokolade er en klassisk mandelgave, men hvad med at gøre det lidt sjovere, ved at skrive en besked udenpå chokolade æsken. Denne Toblerone kan bestilles med en personlig besked på, f.eks tillykke med mandelgaven / husk at dele med alle / Glædelig jul til dig, eller noget helt fjerde!

Pris: 139 kr. – Køb mandelgave chokoladen her

Japansk æske, gaveæske med japansk slik, mandelgaver 2023, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver, anderledes mandelgaver, mandelgaver til børn og voksne,

Japansk æske med lækkerier som mandelgave

Er I mere til at prøve Janpans unikke slik end en mandelgave med ligegyldigt legetøj eller en kedelig marcipangris? I denne gaveæske går vinderenn af mandelgaven lov til at smage på janske lækkeri som Spy X Family Chewing Gum – tyggegummi i forskellige smagsvarianter, Dragon Ball Chewing Gum – tyggegummi med colasmag og samlekort, Ramune soda blueberry flavor – drik med smag af blåbær, Hata Ramune peach flavor – drik med smag af fersken! En sjov og anderledes æske. Perfekt som mandelgaven hvor der er både børn og voksne til stede!

Pris: 349 kr. – Køb mandelgaven med japanske lækkerier her

pin art, pin art board, mandelgave til børn, sjove gaver til børn, børnevenlige gaver,

Pin Art

Intet menneske, det være sig barn eller voksen, kan passere en Pin Art uden at føle en stærk vilje, næsten en trang, til selv at lave et aftryk i den.

Giv denne Pin Art i mandelgaven og lad vinderen lave sjove aftryk i hundrede små metalpinde med klassikeren Pin Art!

Pris: 119 kr. – Køb Pin art her

PlanToys Sparegris, moderne sparegris, gul sparegris, mandelgaver til piger, mandelgaver til drenge, fødselsdagsgaver til børn, mandelgaver 2023, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver, anderledes mandelgaver, mandelgaver til børn og voksne,

PlanToys Sparegris

Normalt er det en marcipan gris, som vinderen får i mandelgaven, men hvad med at give en sparegris i stedet for.

Denne PlanToys sparegris er lavet i Bæredygtigt træ og måler 10,7 x 11 x 10,7 cm.

Pris: 169,95 kr. – Køb Plantoys sparegrisen her

piggy powerbank, gris powerbank, anderledes gris til mandelgaven, mandelgaver til børn, mandelgaver til piger, mandelgaver til drenge, fødselsdagsgaver til piger,

Powerbank gris

Hvis det ikke skal være en marcipangris eller en sparegris, hvad så med en Powerbank gris? Den er PERFEKT som mandelgave til børn med tablets og telefoner.

Moji Power powerbanken er et transportabelt batteri, som kan bruges til at oplade en mobiltelefon, når du er på farten og ikke har adgang til et strømstrik. Powerbanken har en kapacitet på 2600mAh.

Pris: 199,95 kr. – Køb Powerbank grisen her

 Pokemon Labyrinth,  Pokemon Labyrinth spil,  Pokemon spil, mandelgaver til børn, børnemandelgaver, spil med Pokemon

Pokemon Labyrinth

Pokemon er igen super populært blandt børn, men ofte i elektroniske spil. Tag Pokemon verden med ud i den virkelige verden med dette labyrint brætspil.

Vær den første til at fange alle Pokémons på dine Poké Ball-brikker og vende tilbage til dit startsted for at vinde!

Udforsk labyrinten med Pikachu, Squirtle, Charmander eller Bulbasaur for at finde Eevee, Gengar og meget mere! Se, hvilken Pokémon du skal fange næste gang, og flyt labyrintbrikkerne for at nå dem. Perfekt som mandelgave til børn, da spillet kan spilles med hele familien.

Pris: 258kr. – Køb Pokemon Labyrinth her

Candyfloss maskine

Lad ungerne få mulighed for i fremtiden at lave deres egen candyfloss som fredagsslik eller til nytår. En Candyfloss maskine er perfekt som mandelgave.

Lige meget hvem der vinder maskinen, kan alle få glæde af skøn candyfloss. Perfekt mandelgaver til børn (og forældre) med en sød tand.

Pris: 329 kr – Køb Candyfloss maskinen her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne, som så kan bruge den søde juletid på at læse de klassiske eventyr.

Pris: 149,95 kr – Køb H.C. Andersen bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

Zen-Foam Flamingoskum

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg i julen! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som man vil have det, og aldrig tørrer ud!

En perfekt mandelgave som passer til både piger og drenge – børn og barnelige sjæle.

Pris: 149 kr – Køb zen-foam her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom en levende hund, kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven, en god dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggeklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til helt små børn (under 3 år).

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespilhunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

middag på jensens bøfhus, jensens bøfhus gavekort, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

Middag for 2 på Jensens bøfhus

Kender du også nogle børn (og voksne) som elsker gode bøffer, lækker sovs og sprøde kartofler ad libitum? Så er dette gavekort til 2 personer på Jensens Bøfhus den perfekte mandelgave til jeres juleaften.

Sammen med de lækre få Jensens Foretrukne Frokostbøf og det sædvanelige tilbehør, er der naturligvis en halv liter valgfri sodavand til at skylle ned med.

Pris: 299 kr. – Køb gavekortet her

Blyantsholder Lego Dots, Lego Dots Blyantsholder, Blyantsholder til børn, LEGO DOTS, gaver til børn, mandelgaver til børn

LEGO DOTs Blyantsholder

Skal mandelgaven til børnene være kreativ? Hvad så med denne LEGO DOTs Blyantsholder!

Saml og udsmyk panelerne på den raketformede blyantsholder fra LEGO DOT´s. Stil den på skrivebordet eller værelset. Sæt et billede eller en tegning i vinduet forrest, og put blyanter og små ting i holderen bagpå. Bliv inspireret af det medfølgende idéark, eller lav dine egne unikke designs.

Pris: 120 kr. – Køb LEGO DOT´s Blyantholder her

LEGO Madkasse, madkasse med lego, Lego lunch box, gaver til børn, julegaver til børn

LEGO Madkasse

En madkasse der ligner en kæmpe legoklods er en sjov måde at spise frokost for både børn og voksne.

Madkassen fås i flere forskellige størrelser og et utal af farver. Se hele udvalget her.

Priser fra: 79 kr. – Køb LEGO madkassen her

Julegaver til børn, julekalendere til børn, legetøjsjulekalendere, julekalendere med legetøj, børnevenlig jul, mandelgaver til børn, Jul med børn, børnevenlige mandelgaver,

Sådan finder du de bedste mandelgaver til børn

Når der er børn med til juleaften, så er det vigtigt at huske, at mandelgaven også skal være børnevenlig og meget gerne brugbar af børn i forskellige aldre, da man ikke ved hvem der får mandlen.

I denne oversigt har vi haft fokus på at finde ideer til en mandelgave til børn af mange forskellige aldre, så måde et barn på 7 år og et barn på 13 år kan få glæde af at vinde årets mandelgave, dog med nogle få undtagelser.

Mandelgaver til børn behøver ikke være dyre, og derfor har vi haft fokus på billige mandelgaver som koster max. 250 kr – med nogle få undtagelser, som f.eks Candyfloss maskinen. For os er det vigtigt at julen ikke ruinere nogle, men i stedet bliver en kærlig højtidelighed, hvor familien samles og dyster om hvem der finder den ene mandel, som der er i Risalamanden.

Vi håber at denne liste har været en hjælp til at finde årets bedste mandelgaver til børn (og voksne).

Læs også >> Trin for Trin guide til nem hjemmelavet marcipangris.

mandelgaver til børn, børn mandelgaver, mandelgave børn, find mandelgaven, mandelgaver 2023, mandelgave 2022, den perfekte mandelgave, nem mandelgave,
mandelgaver til børn, børn mandelgaver, mandelgave børn, find mandelgaven, børnevenlige mandelgaver, gaver til børn, nem jul, mandelgaver til under 200 kr, mandelgaver til under 100 kr, mandelgaver 2023, mandelgave 2022, den perfekte mandelgave, nemme mandelgave,