De 10 bedste mandelgaver til børn

mandelgaver til børn, børn mandelgaver, mandelgave børn, find mandelgaven, mandelgaver 2017, mandelgave 2017, den perfekte mandelgave, nem mandelgave,

Mandelgaver til børn: Skal du holde jul med en masse børn og barnlige sjæle?

Hvis der er mange børn til stede til jul, så bør mandelgaven også være børnevenlig i år.

Vi snyder selv med mandelgave, for julen er børnenes fest. For ikke at tale om julen plejer at forløbe meget mere roligt, hvis børnene vinder mandelgaven.

Læs også: De bedste gaveideer til mandelgaven

Vi har samlet en liste med 10+ gode gave ideer til mandelgaver til børn:

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490Studio Circus Verdenskort plakat

Vores artikel med “10 verdenskort til børneværelset” har i mange år været en af vores mest populære artikler. Et verdenskort er også en oplagt mandelgave til børn, for lige meget hvilken alder du er i, så er et verdenskort en flot gave at hænge op på værelset. Køb f.eks denne fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir. Måler 50 x 70 cm.

Pris: 199,95 kr – Køb Verdenskortet her

 

Plus Plus Basic Mini 600 stk.

Plus plus har i generationer været legetøj som kunne skabe et utal af designs. Plus-plus brikker kan bruges til både 3D figurer og 2D mosaik og kan blandt andet bruges til at lærer matematik. En sjov kreativ mandelgaver til børn.

Pris: 199,95 kr – Køb Plus plus her

 

Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed i 2017, og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig?

Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven, så kan de være med i spillet.

Pris: 149,95 kr – Køb spillet her

 

Candyfloss maskine

Lad ungerne få mulighed for i fremtiden at lave deres egen candyfloss når mandelgaven er en Candyfloss maskine. Ligemeget hvem der minder maskinen, kan alle få glæde af skøn candyfloss. Perfekt mandelgaver til børn (og forældre) med en sød tand.

Pris: 249 kr – Køb Candyfloss maskinen her

 

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

 

Snebolde maskine

Håb på hvid jul i år, og lad mandelgaven var en super sjov snebolde maskine. Vinderne af årets mandelgave får en kæmpe fordel i den næste snebold kamp med denne lille hjælper.

Pris: 69 kr – Køb den her

 

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en mandelgave som skaber glæde hos børn. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

Zen-Foam Flamingoskum

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg i julen! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som man vil have det, og aldrig tørrer ud! En perfekt mandelgave som passer til både piger og drenge.

Pris: 119 kr – Køb zen-foam her

robot til børn, børne robot, lille robot, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Robot der følger linjer

Robotter er seje og de er fremtiden. Denne lille robot er nok ikke fremtiden men den er sjov og sej. Tegn en streg og se, hvordan robotten følger dine linjer helt på egen hånd!

Denne smarte robot har sensorer, som registrerer, hvor du har tegnet, og holder den på rette spor. Almindeligt tegnepapir og nogle tegnede linjer forvandles pludselig til en snørklet sti, som robotten kan opdage!

Pris: 119 kr. –  Gå til shop

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn

Rundvisning med dyrepasser i Skærup Zoo

En tur i zoologisk have med en dyrepasser som guide? Dyrepasseren er den, der ved allermest om dyrene i Skærup Zoo, for hver dag sørger dyrepasseren for, at alle dyrene bliver fodret, og at der bliver muget ud i staldene, så dyrene har de bedste betingelser.

Dyrepasseren bruger sin insiderviden som afsæt for rundvisningen, og fortæller både om de dyr, der ikke er så kendte, og dem som alle kender. Der bliver gået i dybden med dyrenes leveform, og hvis du har et særligt spørgsmål til dyrepasseren om dit yndlingsdyr, er det nu, du har chancen for at få svar på det. Denne oplevelsesgave til børn er inklusiv fri entre til Skærup Zoo og 45-60 minutters rundvisning med dyrepasser.

Pris: 120 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

 

You may also like...