mandelgaver til børn, børn mandelgaver, mandelgave børn, find mandelgaven, mandelgaver 2017, mandelgave 2017, den perfekte mandelgave, nem mandelgave,

De 10+ bedste mandelgaver til børn

Mandelgaver til børn: Skal du holde jul med en masse børn og barnlige sjæle?

Hvis der er mange børn til stede til jul, så bør mandelgaven også være børnevenlig i år.

Vi snyder ofte med mandelgaven når der er børn til stede, for julen er børnenes fest. For ikke at tale om julen plejer at forløbe meget mere roligt, hvis børnene vinder mandelgaven.

Husk at mandelgaven skal være børnevenlig, når der er børn med til julen.

Note: Artiklen om mandelgaver til børn er sidst opdateret D. 27/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> De bedste gaveidéer til mandelgaven

Vi har samlet en liste med 10+ gode gave ideer til mandelgaver til børn:

chokoladeæske med navn, Toblerone med navn på, mandelgaver til børn, Personlig chokolade, børnevenlige mandelgaver, mandelgaver 2021, mandelgave 2022

Chokolade med en personlig besked

Chokolade er en klassisk mandelgave, men hvad med at gøre det lidt sjovere, ved at skrive en besked på æsken. Denne Toblerone kan bestilles med en personlig besked på, f.eks tillykke med mandelgaven, husk at dele med alle eller Glædelig jul til dig!

Pris: 129 kr. – Køb mandelgave chokoladen her

PlanToys Sparegris, moderne sparegris, rød sparegris, mandelgaver til børn, mandelgaver til piger, mandelgaver til drenge, fødselsdagsgaver til børn,

PlanToys Sparegris

Normalt er det en marcipan gris man kan vinde i mandelgaven, men hvad med at give en sparegris i stedet for. Denne PlanToys sparegris er lavet i Bæredygtigt træ og måler 10,7 x 11 x 10,7 cm. Den fås i rød, gul og blå.

Pris: 149,95 kr. – Køb Plantoys sparegrisen her

piggy powerbank, gris powerbank, anderledes gris til mandelgaven, mandelgaver til børn, mandelgaver til piger, mandelgaver til drenge, fødselsdagsgaver til piger,

Powerbank gris

Hvis det ikke skal være en marcipangris eller en sparegris, hvad så med en Powerbank gris? Den er PERFEKT som mandelgave til børn med tablets og telefoner.

Moji Power powerbanken er et transportabelt batteri, som kan bruges til at oplade en mobiltelefon, når du er på farten og ikke har adgang til et strømstrik.

Pris: 199,95 kr. – Køb Powerbank grisen her

Stix, vægdekorationer til børneværelset, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

STIX Vægdekoration

Lad mandelgaven til børn var en kreativ en af slagsen! STIX giver sjov og kreativ leg på børneværelset efter jul.

STIX er selvklæbende og farveglade brikker, som skaber mange timer leg!

Pris: 219 kr. – Køb STIX vægdekorationer her

Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed, da det udkom.

Og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er cykelen blå? Nej, ok? Hvad forsøger du så at fortælle mig?

Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem.

Lige som i den originale udgave af Speak Out, så indeholder familieudgaven hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven, så kan de være med i spillet.

Pris: 200 kr – Køb Speak Out spillet her

mandelgaven til børn, børnevenlige mandelgaver, mandelgave 2020, mandelgaver 2020, gaver til børn, kreative gaver til børn

PasTEX Connectorz

Skal mandelgave vinderen have love til at lege med maden efter jul?

Sæt spaghettistrå sammen ved hjælp af PasTEX Connectorz, som er små plastikkoblinger, som lader dig bygge de mest enestående kreationer, hvor kun fantasien sætter grænser. Perfekt mandelgave til børn.

Pris: 119 kr. – Køb mandelgaven her

Candyfloss maskine

Lad ungerne få mulighed for i fremtiden at lave deres egen candyfloss som fredagsslik eller til nytår. En Candyfloss maskine er perfekt som mandelgave. Lige meget hvem der minder maskinen, kan alle få glæde af skøn candyfloss. Perfekt mandelgaver til børn (og forældre) med en sød tand.

Pris: 289 kr – Køb Candyfloss maskinen her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne, som så kan bruge den søde juletid på at læse de klassiske eventyr.

Pris: 199,95 kr – Køb H.C. Andersen bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

wow park billund, oplevelsesgaver til børn, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn 2020, mandelgave, mandelgave 2020

En dag i WOW PARK Billund

Gode mandelgaver til børn er en oplevelses gave.

I WOW park Billund går turen op i trætoppene, ned på jorden og så tilbage for at tage en tur mere over hængebroen inden, at det er tid til at rutsje ned igen. Der er leg, latter og liv i naturen ved WOW PARK Billund, hvor hele familien kan samles til en dag med udendørs aktiviteter.

Her er både oplevelser til store og små, til de kreative, de modige, de dyreglade og dem, der egentlig bare gerne vil prøve lidt af det hele.

Pris: 175 kr – Køb oplevelsesgaven her

Verdenskort til børneværeslet, børneværelset indretning, Verdenskort til børn,

Verdenskort for børn – blå

Giv barnet en introduktion til verdens mange forskellige dyr og arter, og tag sammen en snak om, hvor de alle sammen bor henne efter mandelgaven er vundet og denne flotte plakat er hængt op på væggen.

 Pris: 199 kr – Køb Verdenskortet her

Zen-Foam Flamingoskum

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg i julen! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som man vil have det, og aldrig tørrer ud!

En perfekt mandelgave som passer til både piger og drenge – børn og barnelige sjæle.

Pris: 119 kr – Køb zen-foam her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom en levende hund, kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven, en god dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggeklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til helt små børn (under 3 år).

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespilhunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn

Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Giv barnet der vinder mandelgaven en uforglemmelig oplevelse, som dyrepasser i Skærup zoo.

Dyrepasseren bruger sin insiderviden og fortæller både om de dyr, der ikke er så kendte, og dem som alle kender.

Dertil skal der forberedes mad til de mere end 100 forskellige dyrearter, der lever i Skærup zoo. Når dyrene er blevet fodret, og de trækker sig tilbage for at slå mave, er det tid til rengøring i staldene, så dyrene kan sove i en ren seng om aftenen efter at være blevet beundret af gæsterne en hel dag.

Pris fra: 600 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

Hr skæg vendespil, mandelgaver til børn, julegaver til børn, spil med hr skæg, mandelgaver 2021,

Hr Skæg Vendespil

Hvis der er flere små børn til juleaften, så lad mandelgaven være sjov og lærerig, samt noget mandelgave vinderen kan dele med sine søskende eller fætre og kusiner. Lær at huske bogstaver og figurer ved hjælp af de finurlige små tegninger fra Hr. Skæg´s univers med dette vendespil.

Pris: 99 kr. – Køb vendespillet her

Julegaver til børn, julekalendere til børn, legetøjsjulekalendere, julekalendere med legetøj, børnevenlig jul, mandelgaver til børn, Jul med børn, børnevenlige mandelgaver,

Sådan finder du de bedste mandelgaver til børn

Når der er børn med til juleaften, så er det vigtigt at huske, at mandelgaven også skal være børnevenlig og meget gerne brugbar af børn i forskellige aldre.

I denne oversigt har vi haft fokus på at finde ideer til en mandelgave til børn af mange forskellige aldre, så måde et barn på 7 år og et barn på 13 år kan få glæde af at vinde årets mandelgave.

Mandelgaver til børn behøver ikke være dyre, og derfor har vi haft fokus på billige mandelgaver som koster max. 200 kr – med undtagelse af oplevelsesgaven en dag som dyrepasser, som koster 600 kr (og er alle pengene værd!). For os er det vigtigt at julen ikke ruinere nogle, men i stedet bliver en kærlig højtidelighed, hvor familien samles og dyster om hvem der finder den ene mandel, som der er i Risalamanden.

Vi håber at denne liste har været en hjælp til at finde årets bedste mandelgaver til børn (og voksne).

Læs også >> Trin for Trin guide til nem hjemmelavet marcipangris.