De 10 bedste mandelgaver til børn

mandelgaver til børn, børn mandelgaver, mandelgave børn, find mandelgaven, mandelgaver 2017, mandelgave 2017, den perfekte mandelgave, nem mandelgave,

Mandelgaver til børn: Skal du holde jul med en masse børn og barnlige sjæle?

Hvis der er mange børn til stede til jul, så bør mandelgaven også være børnevenlig. Vi har samlet en liste med 10 gode gave ideer til mandelgaver til børn:

Læs også: De bedste gaveideer til mandelgaven

 

Plus Plus Basic Mini 600 stk.

Plus plus har i generationer været legetøj som kunne skabe et utal af designs. Plus-plus brikker kan bruges til både 3D figurer og 2D mosaik og kan blandt andet bruges til at lærer matematik. En sjov kreativ mandelgaver til børn.

Pris: 199,95 kr – Køb Plus plus her

 

Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed i 2017, og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig? Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven 2017, så kan de være med i spillet.

Pris: 249,95 kr – Køb spillet her

 

Candyfloss maskine

Lad ungerne få mulighed for i fremtiden at lave deres egen candyfloss når mandelgaven er en Candyfloss maskine. Ligemeget hvem der minder maskinen, kan alle få glæde af skøn candyfloss. Perfekt mandelgaver til børn (og forældre) med en sød tand.

Pris: 249 kr – Køb Candyfloss maskinen her

 

 Guinness World Records 2018

Siden 1954 har Guinness World Records bøgerne forbløffet og chokeret os med rekorder fra hele verden. Den store skører bog bliver udgivet hvert år og den bliver aldrig kedelig at kigge i. Bogen er perfekt til både børn og voksne som mandelgaven 2017.

Pris: 129,95 kr – Køb bogen her

Jelly Beans gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden. Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med bussemandssmag)

De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her 

 

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

 

Pin Art

Intet menneske, det være sig barn eller voksen, kan passere en Pin Art uden at føle en stærk vilje, næsten en trang, til selv at lave et aftryk i den.Det gør den til den perfekte mandelgave 2017 (og i al evig fremtid)

Pris: 119 kr – Køb Pin art her

 

Snebolde maskine

Håb på hvid jul i år, og lad mandelgaven var en super sjov snebolde maskine. Vinderne af årets mandelgave får en kæmpe fordel i den næste snebold kamp med denne lille hjælper.

Pris: 69 kr – Køb den her

 

Zen-Foam Flamingoskum

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg i julen! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som man vil have det, og aldrig tørrer ud! En perfekt mandelgave som passer til både piger og drenge.

Pris: 119 kr – Køb zen-foam her

 

Lav selv sæt – Thinking Putty Mixed By Me Holographic

Lav dit eget Thinking Putty ler, som glitrer og funkler! I Mixed By Me Holographic-kittet får du ler, glitrende farvekoncentrat og seje specialeffekter, som du kan blande sammen til dit helt unikke Thinking Putty! Leret er lavet af et unikt materiale, som kan æltes, formes, splittes ad, hoppe og slås i stykker. Mandelgaver som passer til både piger og drenge.

Pris: 179 kr – Køb lav selv ler her

 

You may also like...