De 10+ bedste mandelgaver til børn

mandelgaver til børn, børn mandelgaver, mandelgave børn, find mandelgaven, mandelgaver 2017, mandelgave 2017, den perfekte mandelgave, nem mandelgave,

Mandelgaver til børn: Skal du holde jul med en masse børn og barnlige sjæle?

Hvis der er mange børn til stede til jul, så bør mandelgaven også være børnevenlig i år.

Vi snyder selv med mandelgave, for julen er børnenes fest. For ikke at tale om julen plejer at forløbe meget mere roligt, hvis børnene vinder mandelgaven.

Note: Artiklen om mandelgaver til børn er sidst opdateret D. 06/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: De bedste gaveideer til mandelgaven

Vi har samlet en liste med 10+ gode gave ideer til mandelgaver til børn:

Stix, vægdekorationer til børneværelset, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

STIX Vægdekoration

Lad mandelgaven til børn var en kreativ en af slagsen! STIX giver sjov og kreativ leg på børneværeslet efter jul.

STIX er selvklæbende og farveglade brikker, som skaber mange timer leg!

Pris: 219 kr. – Køb STIX vægdekorationer her

Plus Plus Basic Mini 600 stk.

Plus plus har i generationer været legetøj som kunne skabe et utal af designs. Plus-plus brikker kan bruges til både 3D figurer og 2D mosaik og kan blandt andet bruges til at lærer matematik. En sjov kreativ mandelgaver til børn.

Pris: 199,95 kr – Køb Plus plus her

Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed da det udkom.

Og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig?

Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven, så kan de være med i spillet.

Køb Speak Out spillet her

mandelgaven til børn, børnevenlige mandelgaver, mandelgave 2020, mandelgaver 2020, gaver til børn, kreative gaver til børn

PasTEX Connectorz

Skal mandelgave vinderen have løb at lege med maden efter jul?

PasTEX Connectorz: små plastikkoblinger, som lader dig bygge de mest enestående kreationer, hvor kun fantasien sætter grænser. Perfekt mandelgave til børn.

Pris: 119 kr. – Køb mandelgaven her

Candyfloss maskine

Lad ungerne få mulighed for i fremtiden at lave deres egen candyfloss når mandelgaven er en Candyfloss maskine. Ligemeget hvem der minder maskinen, kan alle få glæde af skøn candyfloss. Perfekt mandelgaver til børn (og forældre) med en sød tand.

Pris: 249 kr – Køb Candyfloss maskinen her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb H.C. Andersen bogen her

Læs også: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

wow park billund, oplevelsesgaver til børn, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn 2020, mandelgave, mandelgave 2020

En dag i WOW PARK Billund

Gode mandelgaver til børn er en oplevelse.

I WOW park Billund går turen op i trætoppene, ned på jorden og så tilbage for at tage en tur mere over hængebroen inden, at det er tid til at rutsje ned igen. Der er leg, latter og liv i naturen ved WOW PARK Billund, hvor hele familien kan samles til en dag med udendørs aktiviteter.

Her er både oplevelser til store og små, til de kreative, de modige, de dyreglade og dem, der egentlig bare gerne vil prøve lidt af det hele.

Pris: 175 kr – Køb oplevelsesgaven her

mini lightbox, mandelgaver til børn, lightbox med bogstaver, table med bogstaver, børnevenlige mandelgaver

Mini Lightbox med Magnet

Mangelgave vinderen kan pralle med din gevinst med små beskeder eller skrive kærlighedserklæringer til familien med denne mini lightbox med magnet.

Den batteridrevne lystavle inkluderer 120 assorterede bogstaver, tal og tegn, du kan vælge mellem!

Pris: 69 kr. – Køb lightboxen som mandelgave her

Snebolde maskine

Håb på hvid jul i år, og lad mandelgaven var en super sjov snebolde maskine. Vinderne af årets mandelgave får en kæmpe fordel i den næste snebold kamp med denne lille hjælper.

Pris: 69 kr – Køb den her

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en mandelgave som skaber glæde hos børn. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

Zen-Foam Flamingoskum

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg i julen! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som man vil have det, og aldrig tørrer ud! En perfekt mandelgave som passer til både piger og drenge.

Pris: 119 kr – Køb zen-foam her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggesklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespilhunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

chokolade kugler, kugler af chokolade, chokoalde kugler til kakao, kakao kugler, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver 2020, mandelgaver 2021

Chokolade kugler til kakao

Vinteren er den bedste tid på året til at drikke varm kakeo. Disse lækre chokolade kugler har små skumfiduser indeni og når du hælder varm mælk over dem, så forvandles kuglerne til varm kakao med skumfiduser. En velsmagende mandelgave for børn og voksne.

Pris: 99 kr. – Køb chokolade kuglerne her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn
Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Giv barnet der vinder mandelgaven en uforglemmelig oplevelse som dyrepasser i Skærup zoo.

Dyrepasseren bruger sin insiderviden og fortæller både om de dyr, der ikke er så kendte, og dem som alle kender.

Dertil skal der forberedes mad til de mere end 100 forskellige dyrearter, der lever i zooen. Når dyrene er blevet fodret, og de trækker sig tilbage for at slå mave, er det tid til rengøring i staldene, så dyrene kan sove i en ren seng om aftenen efter at være blevet beundret af gæsterne en hel dag.

Pris: 600 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

You may also like...