Done by Deer baby legetøj til de mindste

Done by deer bamse, Done by deer rangle, Done by deer dyr, baby bamser, bamser til babyer

Done by Deer er et sjovt og sødt univers af fjollede figurer, som kombineret med et lækkert design og opfordrer babyer og børn til leg og ballade. Samtidig stimulere bamserne barnets udvikling og sociale færdigheder.

Done by Deer er et dansk design mærke af Helene Hjort. Done by deer produkterne er lavet i et skønt design med fokus på sikkerhed, modige farver og innovativt design. Mærket er kendt for deres skønne skæve figurer.

30605-donebydeer-nusseklud-1.w490.h490.wm

Fin og uimodståelig elefant nusseklud fra Done by Deer lavet i lækker bomuld og blødt plysstof. På nussekluden er en suttesnor for enden af elefantens snabel, så sutten altid er i nærheden af nussekluden. I kanterne sidder små labels og en hale med knude, der er sjove at røre ved for små fingre og ideelle til at øve finmotorikken. Nussekluden bliver hurtigt babys bedste ven og er nem at have med på farten.Måler 25 x 22 cm. Materiale: 100% bomuld på den ene side og 100% polyester på den anden side (plysstof). Pris: 149 kr. Se den her!

40514-Soft-Toy-3D-Elphee--booklet-grey-2.wmElphee er en meget glad elefant der elsker at lege og svømme i vandet. Hun elsker at drille sine venner ved at fylde sin snabel med vand og gøre alle hendes bedste venner våde. Når Elphee bliver træt  af at lege i vandet, så elsker hun at ligge i solen og læse i hendes ynglings bog. Vaskes på 40 grader – tåler ikke tørretumbler. Udvendigt 100% bomuld. Indvendigt Polyester fibre. Måler 26×23 cm. Pris 249,95. Se den her!

40519.w490.h490.wmAktivitetsspiral. Lad de små babyfingre lege og udforske de sjove dyr og ting på aktivitetsspiralen fra Done by Deer. Her er både detaljer der knitrer, piver og et lille spejl, hvor baby kan smile til sig selv. Smart legetøj, der kan sættes på autostolen, legestativet, sengen- og endda på mors eller fars arm! Pris 279,95. Se den her!

30404.w490.h490.wm

Musikuro. Skøn uro med musik, spiller melodien “Hush Little Baby” og de herlige dyr i stof fra Done by Deer. Perfekt at hænge over puslepladsen eller sengen. Kan tørres med fugtig klud. Måler 24 cm. Pris: 449,95 kr. Se den her!

40511.w490.h490.wmRaffi Rangle. Dejlig blød og sød lille rangle fra Done by Deer i fine blå farver. Designet er skabt til små legesyge fingre. Lavet af 65% polyester og 35% bomuld, fyldet er polyester fibre og ranglen kan rengøres med en varm og fugtig klud. Ranglen raffi måler 20 cm og passer til børn fra 3 mdr og opefter. Pris: 119,95 kr. Se den her!

Kilde: Alletidersgave


Gem

Gem

Gem

You may also like...