dansk ugeplan, download dansk ugeplan, gratis uge plan, plan for ugen oversigt, gratis week planner, gratis uge plan, download gratis uge plan, gratis plakater, hjælp til planlægning af ugen, gratis download ugeplan, uge plan gratis

Download gratis Uge plan

Få en hjælpende hånd til at skabe overblik over familiens uge.

Vi har designet en smuk og stilren uge plan, som du kan downloade kvit og frit.

Hos Børneværelset har designet en gratis uge planlægger, med mandag til fredag i individuelle kasser og lørdag og søndag i en fælles kasse.

Under hver ugedag er 8 stiplet linjer, hvor du kan skrive dagens plan på, f.eks “Lina: Fodbold kl 17.00” eller “Familie middag hos farmor kl. 19.00”.

Øverst på ugeplanen er det muligt at skrive hvilke uge planen den tilhører og med de 3 forskellige farver designs vi har lavet, så er det muligt altid at planlægge 3 uger frem, uden at blive forvirret.

De 3 designs er ens, med undtagelse af farven øverst på siden. Der er en i duset mintgrøn, sart rosa og en lys sennep gul.

Ligesom vi har designet et utal af gratis plakater til både børneværelset og resten af hjemmet, så er denne også mulig at downloade gratis.

Download gratis Uge plan

Nedenfor kan du se over 3 design, klik på designet for at komme til download siden, hvor alle 3 designs kan downloades samtidig. Du kan også klik på “download uge plan her” nederst på siden.

gratis ugeplan, uge plan gratis download, download uge plan, dansk ugeplan, dansk week planner,
dansk ugeplan, gratis uge plan, plan for ugen oversigt, gratis week planner, gratis uge plan, download gratis uge plan, gratis plakater, hjælp til planlægning af ugen, gratis download ugeplan, uge plan gratis
gratis ugeplan, uge plan gratis download, download uge plan, dansk ugeplan, dansk week planner,
Download alle 3 uge planer her

Gå på opdagelse i vores gratis designs på Børneværelset

Vi har igennem årene lavet mange forskellige former for designs, hovedsageligt plakater men også masser til børnefødselsdage, som f.eks invitationer, menukort og bordpynt.

Nedenfor kan du se nogle af de ting, som du kvit og frit kan downloade på vores side.

Læs også >> 10+ seje sukkerprint til fødselsdagskagen (drenge)